МВР разследва инсценировка на въоръжен грабеж в София

Столичната полиция разследва инсценировка на въоръжен грабеж в пощенски клон в Нови Искър.

Обратно в новината

Коментари - МВР разследва инсценировка на въоръжен грабеж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори? и да е така, това не е новина.По интересно е кои са тези,които са чакали на опашка при цв.василев да им дава на ръка.

Любимото становище на родната милиця е, че няма престъпление, а само някой претендира за такова. Пример да Ви дам: Обект заключен с кантинар, ограбват го, но крадците взимат отломките от счупения катинар - липса на следи от взлом следователно няма доказателстов за престъпление и не се разскедва! Въоръжен грабеж без запис от камера - инсценировка, защо някой трябва да разследва. Открадват ти колата, не това не е кражбва, сиреч криминално деяние, а противозаконно отнемане с цел ползване - хулиганска проява, съответно не се разследва! Тъга!!!

да не е д.п.? б.б. и ц.ц. имат алиби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е щом и жена е в играта ще ги хванат.

Търся си добър адвокат в защита на дивите животни от гората. Набеден съм неоснователно, че съм инсценирал изчезване на агнета от кошарата която пазя...

Леле за едни 3000 лева каква новина, колко полиция, разследвания, а за някой излъскани крадци в тази държава това са просто джобни за кафе , но тях няма кой да ги хване пък за осъждане и дума не може да става.

Каква е тая банка ??? . Колкото пъти съм влизал в банков клон , винаги съм се чудел като работят само две касиерки . Какво правят другите четири дето толкова съсредоточено си гледат мониторите . А ако има пет човека персонал , броя на камерите е поне по 3.14 на глава .

ПОЩА

Да не би обира на КТБ да е от "външен" човек?

и за 3 бона струва ли си бре??? Кат се праите на хайдути да е белким за повече бре....

Нахлуват трима въоръжени, единият или и двамата държат касиерката на мушка, третият изпразва касата и дим да ги няма. Какви следи искат да има, дупки от куршуми в стените ли?

ами касов ордер

sawo

Именно - и те като теб са си помислили, че е толкова лесно да инсценираш обир. Гледайте по-малко филми, защото после в затвора не е приятно.

Добре, кажи тогава, при така описаната от "Анонимен" ситуация, какви следи може да има? Не се заяждам, наистина ми е любопитно.

е и тия са били от дпс/бсп

Не, Бате Бойко обеща пари и сега тръгнал по пощите да събира парите на пенсионерите.

Е явно парите отдавна са "присвоени", просто сега ги "изваждат" от бсаланса "по документ" :)

Пощаджийски номера!

"Вътрешният човек" е вътрешен за Банката, за МВР или и за двете?

сигурно по един (една) и за двете....