Екшън между полицията и английски ММА-боец край Несебър

Истински екшън се е разиграл между английски ММА-боец и спецчасти на полицията в Бургас снощи край Несебър. Служители на МВР са нападнати с ножове и бутилки.

Обратно в новината

Коментари - Екшън между полицията и английски ММА-боец край Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя "питбул", с какво ли е бил надрусан?! Този екшън ми напомня за филма "Crank" ("Огън в кръвта") с Джейсън Стейтъм...;-)

Няма ад бъде осъден от български съд, защото и него ще си го приберат ва Англия така, както направиха с Майкъл Шилдс, също английски граждани, който с тухла преби бармана Мартин Георгиев, и за тази му "високохуманна проява" със неговия случай се занимава дори Европарламента и в края на краищата бе изведен в Англия, а на българската му присъда от 15 години лишаване от свобода май...та й!. Нещо да сте чули на колко са осъдени тези англичани които хулиганстват у нас?!

Еййй,това Кери направо им разказал играта на нашите тюфлеци....Сега да им спретнат един спаринг с наш Петко от Лясковец :)))

Аз

Малко им е било на тъпите ченгета, щом говедото е все още живо. Трябвало е да им потроши тъпите кратуни, та да знаят другия път да стрелят.

не сме в хамериката, където човек има право на самозащита (поне в някои щати), сигурно и сега ще ги съдят, че са стреляли, а не са използвали подобно оръжие като на нападателя!

Българските полицаи са заплатаджии и рушветаджии! Ако може никой с нищо да не ги занимава или ако се потърси помощта им започват да ти се карат все едно ти си престъпник и ти казват че няма какво да се направи!

Българските ченгета са много корави, когато клечат за рушвети в храстите или когато трябва да се пребие някое момиче тежащо 45 кг. Но в такива ситуации се вижда колко са подготвени да си изпълняват задълженията. Мазни тюфлеци дремещи по парковете.

Ама много хубаво се е самонаранил с ключа по главата. Жалко, че не се само-шибнал ощи 10-15 пъти.

Може ли някой да преведе какво е това ММА????????????

MMA-Mixed Martial Arts. демек смесени бойни изкуства

Благодаря!

Очевидно човекът има сериозно психично заболяване. Не давайте САЩ като добър пример. Там напълно законно застрелват хора със слушалки в ушите, които не чуват полицейското разпореждане да спрат - има го заснето на видео (от камерата на полицаите) как застрелват такъв човек и така го убиват. И съдът ги оправдава!

Вероятно е взимал "хранителни добавки" или по-силни вещества за "боди билдинг"... Така става като се злоупотребява стях.

живея в САЩ и тук направо ще му напълнят главата с олово,какви са тези смешни полицаи,защо се плащат данъци,срам

В Бг полицията няма право да бие чужденци и цигани , камо ли да ги стреля ! Капиш ?

на видеото виждам един човек преследван и малтретиран от полицаи ...

И как ще ги стигнем гърците по приходи от туризма, когато нашите т.нар. "хотелиери" (селски тарикати, бивши пастири и мутри) припадат от кеф, че тази година очакват 1,5 млрд. евро? Защо така се получава ли? Защото не позволяват на западните туристи да се позабавляват на воля като покарат мотокарчета след 1-2 литра "Цар Киро" и свръхдоза. Нашият ММА-боец не е могъл да покара мотокар из улиците на Кеймбридж и това е достойно за съжаление. Повдигнал 2 автомобила на някакви аборигени и какво от това? Помятал тякоя и друга бутилка в хода на джогинга и какво от това? Поначукал си англосаксонската кратуна и какво от това? А полицаите какво - стрелят по него с гумени куршуми. Безобразие! После защо баскетбола в Хасково не върви и приходите от туризма са такива.

И те - китайски!!! :(

И като бонус четирима дебели полицейски служители - но те пък родно производство :(

В момента текат бесни пазарлъци между Бойко Борисов и ММА пияницата. Чакат се пари, политически легитимации, публични благодарности към премиера ни за навременно взетите мерки и т.н.

къде е тръгнал, като не може да тупа :)

ВСички тези ММА са психари. Може и да не откият наркотик. Най-вероятно са стимуланти и аминокиселини.

Не, ММА биячите са полуидиоти, а тези които ги гледат са пълни идиоти. Малко са го били това говедо.

Надрусания сидераст и глутницата павиани от атака щяха да свалят цял самолет над варна,защо не ги осъдихте на по 30 години? Забравихте ли как тези уличници всекидневно тероризираха и безчинстваха в Европейска София съ патрулите си от самоковски мангали,за да крадат златните ланчета на момичетата?Забравихте ли как кокаин перхидрола се чекнеше като шафрантия под масата?

Ей, не бях се сетил да оневиня изтрадалото от нашите лоши полицаи момче по такъв начин. Ще кажа добра дума за теб...

Много се смях с коментарите. За нищо не стават нашите куки, пълна скръб. Добре, че са се отървали с по няколко удара с ключа.

Просто, "куките" в САЩ, щяха направо да стрелят по него, още преди да го чакат да прави всичките тези неща. Понеже тук са искали да го заловят, без да стрелят по него с бойни патрони, това доста усложнява операцията.

Да му бяха омотали главата с тоалетна хартия или по-добре с кухненска ролка, че е по-плътна :)

ктамина е виновен за това! ще му мине.

..с двата ножа.

След употреба на незнам какви вещества и сигурно неопределено количество алкохол това е нормалното поведение на човек трениращ ММА бойни изкуства!!! Няма нищо чудно в поведението му! Коментарите са точни и това ми хареса- коментира се само поведението на тоя "убавец" и на полицаите! Само, че ако този младеж беше руснак сигурно цяла Русия щеше да е виновна за неадекватното му поведение!! И пак казвам- хареса ми това, че не се обижда цяла една нация!

...явно не му е понесла добре 'дрогата' (т.е. химичните боклуци в Cлънчев бряг):)))

И ПОЛИЦИЯТА !СЕГА ДА ГИ НАКАРАТ ДА ПЛАТЯТ ЦЕЛИЯ МАСРАФ ПО ЕКШЪНА.

Само не разбирам защо просто не са го застреляли,вместо да му играят по свирката.Прдполагам,че поне от филмите са научили как да го предупредят на английски.

Нали всички чуждестранни медии после ще гръмнат, че у нас е убит чужденец. В демократичните (?!) САЩ, наистина щеше да бъде застрелян, както някои в коментарите споменават. Според мен, полицаите са действали адекватно, според това, което им е наредено да правят.

DIDA

Хубавото в тази новина е, че боецът докато се е забавлявал е можел да запали бензиностанцията. Може би е бил респектиран от пожарната!

Нали са го охладили с пожарогасителя. Може би за това не му е дошла идеята.

абе наш'те журналя кога ше разберат, че наркотиците не са "упойващи" вещества! Тоя така както го описвате да ви прилица на "упоен" ???

Абе то е ясно че са го понабили тоя англосаксонец но явно има защо, друг е въпроса че 100% нещо е злоупотребил с нерегламентирани вещества и оттам му идва "силата" и ще се окаже че нищо не помни. Ама трябвало е още по сериозно да се самонарани с гаечния ключ и можело да му дойда акъла!

Да бе сам се удрял по главата с гаечния ключ, някой повярва ли на това?

не се е удрял с гаечния ключ...просто е правил опити да си завие развинтените ...гайки ...

DIDA

Какво толкова е станало; забавлявало се е момчето. Сигурно преди да дойде в БГ е чувал, че в нашата Татковина можеш да правиш каквото си искаш без никакви последствия. ще постои ден-два в полицията и ще го пуснат по живо по здраво; все пак е британски гражданин а не нашенски циганин. Нищо чудно дори и да му се извинят от полицията за причинените неприятности. Хубаво е да се живее в България!

...ще го пуснат, разбира се. Иначе ще трябва да 'разследват' от къде се е снабдил със смехотворния прашец, а там не се пипа!

Защо не го убихте това надрусано мма ЛАYНО.Това е англосаксонец,стреляйте на месо.По-големи боклуци от тия няма.В любимата на ГЕРБхунтата терористична Америка отдавна това долно англосаксонско създание да е в моргата убито от 10 полицаи.

В нормална държава още при първият опит за посегателство над полицай този тъпанар би бил приспан с боен патрон, но у нас е така - всеки чужденец, а и обикновен бандит е в състояние да се гаври с полицая, дори да мунаправи клизма, а той ще чака указания от по-старшите и ще го агитира да се предаде. Аман от чуждестранна измет, вършеща безнаказано своеволия на наша територия...

Не е виновен тоя, дето яде зелника, а тоя, дето му го дава. Ако куката не заслужи сам уважение, никой няма да му го окаже. Нека всички ченгета се замислят за това.

Срам ме е от не адекватната ни полиция, от скопената ни армия. Ами като сме малки, дай да нямаме и президент, правителство, парламент, ... Да въведем племенно-обществения строй отново? Много ли е сложно да има СТРОГ закон за оръжията в БГ, да има ЯСЕН правилник, кой може да има и носи и кой не, каквото и да е оръжие - от нож - до ракета? Е, първом се дефинира що е оръжие и какво от това се класифицира в БГ от него като оръжие! :) В тази ситуация, ключа не е оръжие, но след гласово предупреждение и особено след стоп патрони и без резултат, ВЕДНАГА се почва с истински патрони от кръста, надолу! Пусни му един ред с калашника, па нека се мята. Гръмни му една игла успокоително, па иди и го вържи като овца! После в карцера, панделата - каквото си следва! Народа ще има уважени и респект към полицията! А вие сега им се подигравате, народа и той, бандитите не ги кертят отнкъде! Срамота!

Той с гаечен кюч, а те - сами! Ми сега!?!

Пък аз мислех, че е виц това: "Той един такъв страшен, с гаечен ключ, пък ние сме само осмина..."

Ще го осъдят колкото осъдиха сънародника му който в нетрезво състояние открадна бебето от родителите му в Слънчев бряг през месец юни или юли не си спомням точно

Те са поданици на НВ и не могат да бъдат съдени от "гнили ябълки"

Тези ММА бойци още на 18 почват да пият различни гадости за мускули и на 30 вече са идиоти. А на 45 умират.

както е казал Хеминнгуей, ако не пуша и не пия, ще живея 10 години повече, но кои 10 години?

пиян англопитек.. 80% са такива.. никаква полза за човечеството, излишък..

Спешно БХК и адвокат Ахмакдживе да излязат със становище по случая поради факта, че са нарушени ред европейски директиви! На граждаина на ЕС не е предоставена полагащото му се количество КАЧЕСТВЕНА дрога и по този начин е застрашен неговия живот Да се направи спешна проверка на собствениците на изпречилите му се МПС, като се провери "от къде лицата са получили средства за тяхното закупуване" * Да се провери дали продаваните в бензиностанцията бутилки алкохол са били с бандерол и дали са имали инструкция за използване на български език

Джизъс!!! Все едно четох няква пародия на пародията "Адреналин" със сънародника на господина Дж. Стетъм. Колко човека е вдигнал тоя поданик на кралицата - доктори, ченгета, спец. части?! Що никой не го е думнал?! Или това не би съответствало на европейските ценности, които изповядваме.

Абе, какви са тези полицаи ? Някакъв луд ги разиграва, а те са го стреляли със сачми ? Ако беше наръгал някого, пак ли щяха да го гледат. Не се ли отвърне на 2 стоп патрона, да се стреля на месо

Баце, чужденец е....Ако беше българин да го бяха свирнали.....

Като прочетеш закона може и да разбереш защо със стоп патрони. Защото ако стрелят с бойни патрони после една кофа с мастило трябва да изпишат, а и съд ги чака. БГ закони!

Kолеги, аз бях изтрит защото съм накърнил доброто име на джентълмена, който малко пострадал след като поради носталгия употребил оцет в супата си. Tози славен джентълмен е бил пренебрегнат от българските власти, като не му е дадена достатъчно възможност да убие някой и друг поданик на RB.

Ааааааа, можело значи. Виждаш ли как не те трият, като се изразяваш интелигентно за нашите братя и европейски партньори?

Къде са баретите ? заети са с частни поръчки да сплашват непокорни граждани !

Спирт от мазата на цар Спиро, лед от свинарника и едно китайско хапче на луд учен втори клас - доктор Злобил

еееегати хейтърите ами ако се окаже че някоя българска проститутка му е сипала нещо в питието ама е объркала дозата и тоя е откачил тогава какво ще кажете?

Хорацио , ти ли си ба?

Този е от агитката на Уест Хам Юнайтед ( чуковете).

След този инцидент българската милиция е останала без стоп патрони. Скоро ще бъде организиран търг.

Ако това е в бяла държава и ако случайно е останал жив, на следващият ден е пред съдята и с присъда в дранголника. А като си знаем правосъдието сега ще започнат експертизи , замерваня , разпити на свидетели. Може би все пак ще го осъдят но след 2-3 години но не е сигурно .

Отдавна вече ще си е в Англия когато дойде време нашия съд да му издаде пробацията, глобата или условната присъда.

Не би могъл да остане жив. Американските ченгета ще го застрелят само докато посегне да си извади документите. Нашите са пълна пародия! Купувайте си оръжие и защитавайте правата сами!

Е тва е ММА боец а нашите най- много до вип брадър да стигнат...

Е, някои станаха и много примерни татковци... :)

Има много силни наркотици, които карат към свръх агресия и обикновено в комбинация със стероиди и алкохол, ефекта е чуден. Гледах предаване за хора надрусани с ПСП, полицаите разправяха, че понякога по цял пълнител изстрелват и човека не пада. А пък един друг беше чисто гол и имаше такава енергия, че 8 полицаи едва го задържаха на земята. В болниците в САЩ има специални легла за такива и са с по няколко автомобилни колана за да ги държат приковани към леглото.

Такива хора ни трябват на майка България. Безстрашни, готови на саможертва, да нападат изненадващо, да преследват целите си до край. Да говорят английски и да управляват ако трябва и мотокар....хвала, хвала..

Накара ме да се усмихна!