Моторист загина след удар в две коли със 180 км/ч (обновена)

48-годишен моторист от гоцеделчевското село Брезница загуби живота си при катастрофа на пътя между Банско и Разлог.

Обратно в новината

Коментари - Моторист загина след удар в две коли със 180 км/ч (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно съм много тъп - мотористът кара със 180 км/ч, а НЕГО ГО ИЗПРЕВАРВАТ - с колко да е карала изпреварващата го кола - 220 или 240. Или ДИР.БГ пак не са разбрали. Хайде се поинтересувайте, че МОТОРИСТЪТ Е ИЗПРЕВАРВАЛ и е карал с високата скорост и се е забил в друга кола и е станало мелето. Както и да е... Безмислено е погубен е още един живот. Бог да го прости, а останалите - нека караме по-внимателно!

вероятно не са разбрали. Вероятно мотора е изпреварвал от дясно.

Нещо куца в новината.Между Банско и Разлог няма толкова дълги ,прави и хубави участъци от пътя, че да може да се изпреварват коли и мотори, каращи с 200кмЧ

Точно там до OMV пътят е прав и широк и може да се кара бързо и да се изпреварва.

Явно не е за всеки.

Ден след ден, чалга и дебили, нискообразовани, първосигнални същества, готови да помелят дори семействата си само за да "покажат" на някой тотално непознат, че виждаш ли - кошницата им все още се движи? И това обикновенно го правят точно тези комплексари, които с идиотщината си се опитват да "избият" провала или слабата си реализация.

Значи "Мъжът се е движил с висока скорост - около 180 км/ч", а се удря в ИЗПРЕВАРВАЩОТО го БМВ, в което м/у другото има деца... тея хора имат ли разсъдък?!

Щом е карал мотор със 180 и то не по идеална магистрала, грам съжаление за него. Все едно да съжалявам някой, че се е гръмнал докато си е сочил главата с пистолета и е пипал спусъка "предпазливо и опитно".

Разрешената максимална скорост за мотористите е 80км/час! !80-200 км/ч - за какво говорим? Мотористите са най-безотговорните и опасни участници в движението.За тях няма правилник.Щъкат като хлебарки - от ляво, от дясно, както им падне.Да сте видели моторист да чака в колона на светофар?Минават между колите и застават най-отпред,Но това е по-малкото зло. Със скорост от 150-160 км в града, са живи торпеда-убийци. Скоро гледах по телевизора един рокер, или пишман рокер, който се хвалеше с гордост, че карал в града с 200 км! Тръпка му било.Защо ли , пък на мен, ми иде тръпка да ги гръмна такива? И защо полицията е оставила само на Свети Петър да се грижи за тях?

не мога да се съглася с теб , нямаш право да слагаш всички под общ знаменател . със съпруга ми също се предвижваме с мотор / пистарка / , но още не се е случвало да не спрем на светофар или пък да не изчакаме пешеходец на пешеходна пътека ... но пък за сметка на това няколко пъти са ни засичали водачи на автомобили , при това без дори да сигнализират или пък не знаят за какво е мигача , както и да е , исках да кажа само , че не винаги мотористите предизвикват тези ужасии ... сигурна съм , че сте абсолютно наясно с това

Господа мотористи, много Ви моля, изпреварвайте от ляво а не от дясно, най-малкото по две причини: 1. Шофьорите (и аз също) имаме навика основно да си гледаме лявото огледало. 2. Няма да има журналисти дето да пишат за изпреварени мотористи които карат със 180 км. Послушайте ме и няма да съжалявате, ще имате по-голям шанс за оцеляване.

Ако моторист е карал със 180 км/ч, то тоя с БМВ-то дето го е изпреварвал трябва да е бил поне с 200

Те БМВ-тата ги карат и с 500.

и аз това се чудех. Журанлистите малко да по спрат да по слъгват, аман от тъпи статии

логичен въпрос

Теорията за естествения подбор в действие!

Моториста е карал със 180 км/ч, а гражданина с BMW-то чинно го изпреварвал с 90 км/ч - е нема такава държава

по-гнусно същество от джигита няма на тази земя!!!

Бяхме спрели на Предел да обядваме и този мина с бясна скорост. Помислих си: този няма да стигне далеч. Уви, оказал съм се прав.

След 15-20 минути тръгнахме за Банско и на разклона за Разлог имаше полицай, който отклоняваше движението по пътя за Юндола. Интересното беше, че отгоре идваха коли и се зачудих какво става. Направихме една обиколка през с. Баня, но разбрах за катастрофата чак във вечерните новини по телевизията.

Проклел си го човека, не се прави така

специално за тоя педал кадето е проклел моториста на ПРЕДЕЛ а беее нещаснико теб какво тее интирисуваа чее карал бързоо може би заради твоята проклета уста моториста е мъртав много добре гоо познавам моториста бог да го прости

Ясно кой е виновен има "селски бег с БМВ" и е ршил да се докаже колко е вървежен....

виновен е моториста,ако не беше БМВ щеше да удари още 2 коли

Моториста се движи със 180, но виновен е човека с БМВ, понеже е с БМВ

Интересно ми е как този с БМВ-то го е изпреварвал с 90 километра в час.

с такива мотористи нищо чудно да влезнем в Гинес. просто етиката на пътя им липсва. независимо как са взели книжка или пък нямат такава. все едни лайна са на пътя.

Какви мотористи? Поясни, ако обичаш! Между другото - познаваш ли убития човек?

Според мен моториста е изпреварвал колата отдясно. Нормално е да е ударен. Кой е виновен според теб?

по-зле ще става.Щото що имаше годно и свестно заминава на запад.Не ги упраквам.Човек има един живот. 70 години и повече ни управляват едни от най-отявлените комунисти, по.зле и от тези в Русия.Не ги искат.Ако ги искаха нямаше да бягат на Запад, а в Русия. Тук ще останат само циганя и селяня, които нямат образование да си вземат книжка.Не сме платени.Мразим комунистите безплатно.

що му цъкате минуси на човека, че ви казва истината ли? :)

Че в случая Запада кво има общо, ако знаеш на магистралите в Германия какви размазвания стават поради липсата на ограничение на скоростта по тях - може да погледаш клипчета в тюба

И читаво и нечитаво замина. Когато е угодно все казваме, че читавите заминали. Но повечето отиват да учат (дано дойде време половината поне да се върнат) Ама 80% от заминалите да работят, са нискообразовани и берат я ягоди, я капини...

...добре е ,че няма други загинали... ...Като видях това което е останало от мотора...сигурно е ,че е ...."летял" далеч над 100-те... ...По новините казаха,че той е изпреварвал,а не някаква кола него....Така е...

Различни източници дават различна информация, значи не е съвсем ясно какво се е случило. Не ти прави чест, че заемаш позиция без да си проверил, доверявайки се на една от страните! Мир на праха ха колегата, съболезнования на близките!

Незнам как може да правите коментари на база аз мисля че. Какво мислите? Колата изпреварва мотора и решил да прекрати изпреварването без да погледне в огледалото се пребира в дясната лента и засича мотора! Не само мотористите карат барзо по опасни са газарите с лъскавите коли!

В други сайтове СТРАНИЧНАТА ДЯСНА врата на едната кола е смляна, а на другата предното стъкло. Може и да не са снимки от тая катастрофа, ама ако са - нещо не се вързва. Особено, ако се вярва на телевизията, че МОТОРЪТ е изпреварил преди завой македонците.

Защо няма контрол по пътищата. Къде са контролните органи. Защо не се прилагат строги санкции за нарушителите по пътя. Защо оставяте хората по пътищата да се избиват. Едни са виновни ама другите невинните- защо държавата не ги пази.

контрол на всеки километър е невъзможен , нали ? ако можеш кажи утре къде ще има катастрофа и полицията ще бъде там задължително.

е сега като дадат и правото на частни фирми да провеждат изпити,ще стане и още по лошо...иначе лека им пръст на загиналите.

Тръгнал да изпреварва мотора и го ударил........Е къде е гледал този малоумник и въобще има ли представа как се изпреварва друго МПС?!?!?!? Напоследък по пътищата само разсеяни, пияни и без книжки....Като не можеш да караш кола не се качвай бе!!!

В България 90% от пътищата са проектирани колкото да могат да се разминат две "Молотовки" или два "Москвича". При спазване на правилата за движение скоростта на предвижване по тях се определя от скоростта на движение на най-бавно движещото се МПС. Така е било от десетилетия, така и ще бъде. Колкото и да сме внимателни на пътя касапницата по пътищата ще продължи както по обективни, така и по субективни прични.

Не помня в тази страна да са се изсипвали толкова гадни новини. Убит, размазан, удавен, изкормен, застрелян, изгорял - дните ни станаха поредица от кошмари. Ние очаквахме през 1990 светла модерна спокойна страна на красоти, висок стандарт и свобода. Дадоха ни платени лидери, разпасани безделници и лъжливи водачи, дадоха ни буклука на обществото - мутри, интелектуалци, дърдорковци, озлобени катили. Това не е капитализма, който ни спечели навремето. Това е дивотия, триумф на елементарното, на простотията и заплахата за живота ни. Това може да трае 25, 50 години, но после ще искаме сметка от фалшивите десни, които днес са се нагърбили с непосилната за тях задача да ни върнат Европа. Тежка сметка, невиждана, но справедлива.

"Ние очаквахме през 1990 светла модерна спокойна страна на красоти, висок стандарт и свобода..." Там ти е била грешката!!!Когато не се отчита обективната действителност, човешкото око е лакомо, ненаситно и чака всичко наготово от някъде като с вълшебна пръчка. Добре е, че поне малко си се приземил. Радвай се на това, което имаш в момента, защото ще става все по-лошо!

Така е защото всякакнви селтаци взимат книжки ,без да могат да карат,за 24 учебни часа ,какво мислите ,че научават,явно този с бмв-то си е виновен,друг е въпроса и този с мотора ,колко е можел да кара??Ама в Булгаристан ,няма никаква култура на шофиране,как да станат нещата ,трябва по голям контрол

Ако не ти харесва във Булгаристан,прав ти път към Северна Корея.

Много хубава кола си сложил за лого, на лизинг ли е или на комшията

Абе очевидно и македонците не са по-добре, защото ако си спазва опелът дистанцията, която е според закона, не виждам как ще премаже моториста. Изобщо по нашите ширини се случват едни такива феномени. Бермудският триъгълник пасти да яде.

"Майстор" тенекиджиа ще ви направи , колата "нова" Но слет време разбирате, че трябва да го убиете, но зад задника му стои цяло 6-то СДВР, като че ли е на края на ивицата "Син гъз", мижду Евстати Пилатонийски и новопокръстена, защо ли (?) Пинчер О-мафони? КРЕТЕНИ !

Между другото - имаш ли връзка с главния мозък?!

този е бил яко надрусан!

Връзка да осъщесви: Ти, на колене, аз облегнат на колата

Пази моториста всъщност се превежда като ГЛЕДАЙ СИ В ОГЛЕДАЛАТА. Нищо повече! Специално отношение не искаме.

Много трудно е да опазиш моторист, който те изпреварва с 150-200км/ч на първокласен път, особено ако се движиш със скоростта разрешена от закона.

диагноза "БМВ"! тая марка и голфа трябва да ги забранят в България!

проблема не е в марката, а в дебилите, които имат неправомерно дадени книжки, каквато държавата такива и хората.....

Дебилите могат да съществуват и с правомерно издадени книжи.

Диагноза "хейтър" Характеризира се с негативизъм и завист към всичко. Изразява се в депресия и чести ругатни. Лекува се с много почивка и секс.

И като не е от марката, защо масово в инфо-тата за катастрофите, винаги присъства БМВ? Не е от марката, от комплексарите, които сядат зад воланите на тези автомобили, е!

Лека му пръст на човека! Не разбирам само, защо вниманието е насочено към марката автомобили, а не към кат и органите на реда?или към родителите на 17 годишният келеш? ако беше с трабант, какво?ще му е простено ли? марката не е от никакво значение в случая... виждал съм хора с коли на по 20+ години да карат с безобразна скорост без да спазват ограниченията, както и съм виждал хора с нови коли да ги спазват (както и обратното )..колата не е от значение, а манталитета на стоящият зад волана.

Абе стига с тея "органи", какво очаквате от тях? Щото всеки реве, "органите, та органите" - ще ни сложат по 3 GPS-а на всяка става и на всеки болт, и утре като те трясне някой - пак "органите"? Ами дебилите с чалга култура? Нискообразовани, първосигнални същества, готови да помелят дори семействата си само за да "покажат" на някой тотално непознат, че виждаш ли - кошницата им все още се движи? И това обикновенно го правят точно тези комплексари, които с идиотщината си се опитват да "избият" провала или слабата си реализация.

Нещо , новината за инцидента край Сарафово, не ми се връзва! По пътя от Сарафово до пътен възел "Каблешково" няма как да се удариш в движещите се "отсреща" автомобили, както е написано, просто защото целият път е с две платна, разделени от двойна мантинела и тревна ивица. Е, може и да може да минеш оттам, но няма да е само с охлузена ръка!

Никога повече Мутри на власт,да ни правят калпави улици магистрали и постове,които се скапват на другата година,или БСП ИЛИ БАРЕКОВ,Това са двете достойни партии до сега които могат да изпутат Държавата нагоре от тинята,която Борисов вкара там,този некъдърник Мутра крадец.

Абе всичките не стават. Ама ние сами си се трепем, без значение кой е на власт. И Меркел да дойде, пал ще се трепем.

ТИХО, трол! Не четеш ли защо е катастрофата с мотора????

бог да прости моториста наистина карал е бързоо ноо човека е бързал да празнува байрама познавам гоо много мие гадно че така стана ама така е било писано

Много хубава кола имаш, колко вдига

малиии ... ама ти верно нямаш никаква връзка с главния ... но факсове от кораба майка явно получаваш редовно

Всяко лято все същата свинщина. Сюрия кретени се залетяват с максимална скорост да стигнат... до гробищата :( И покрай кандидатите за награди Дарвин си отиват и невинни участници в движението, които си карат кротко нанякъде :( :(

А бе интересно, защо за 40 години не съм видял автомобил да изпреварва моторист. Или моторист да се нареди на светофар. Сигурно малко съм пътувал

Защото в булгаристан изпреварването на мотор става чрез побутване и прекрачване на мотора, затова е важно ако си с мотор или най отпред или по встрни защото никой не те вижда.

Брат ми е моторист, но не от онези където летът по магистралите. Казвал ми е, че никой не пази мотористите. Засичат го, изблъскват го от пътя, никаква колегиалност. Та затова не се учудвам, че са убили горкият човечец.

Да е жив и здрав брат ти и дано не му се случва нищо. Ама как ги засичат, при положение, че карат със 100 км в час (толкова е разрешената скорост на магистралата за тях). Иначе в случая мотористът май не е имал вина.

Какво значи да пазиш моториста и как да го пазиш? Че аз докато ги чуя и видя, те прелетели ниско край мен - единственото, което мога да направя, е да продължа да карам със същата скорост, за да не го изненадам, докато лети със 130-140. Почти не ми се е случвало за последните 3-4 години да изпреварвам моторист - след като те не се пазят, не спазват закона - аз какво мога да направя? Жалко за човека - има и свестни мотористи, обаче са толкова малко, че с лупа да ги търсиш

Ако прочетете статията внимателно, ще разберете какво значи да пазиш. Защото има мотористи които карат нормално.

Комунизмът ограничаваше възможностите на балканското говедо да ползва лично МПС и сякаш е имал резон: 25 години разприщено стадо доведе до масова гибел. И все по-лошо ще става. Матряла използва мозъчето си само колкото да апне, да напне, да се напие и да се пребие..

Точно така, другарю! По Сталински - "Няма кола, няма проблеми!". Първо да им вземем колите, а после като разберем, че хората са виновни и за тях ще се погрижим. Пък глупаците да си следят полицията и съда, за да има ред, ние ще се справим с корените на злото - човека!

Реално погледнато, колата създава проблеми и затова, придобиването и трябва да е ограничено по определени критерии. Едно време голяма част от тях бяха калпави и дискриминационни. Сега обаче, изобщо ги няма. Ти ако искаш го наричай демокрация, аз съм скептик. За да ме приобщиш към бодрия отбор на свободомислещите, моля те, обясни ми как 16 годишен без книжка, може да се сдобие с кола, да качи още трима като него и да ги изтрепе, карайки като луд. И това да не е прецедент. Ако решиш да ми отговориш, помисли че го правиш, само защото някой като този, досега не е налетял върху теб или мен.

Мотористите се броят,като пилците на есен.те са ходещи донори.

А ти пък, как веднъж едно умно нещо не каза...?!

Черен хумор, ама хумор....

Ти си ходещ кондом

Dapuknete si4ki seliani deto imate koli:)

Забележи обаче, смяна на власт БСП идва, сменя шефове на МВР, катастрофи и убити се увеличава...Заключение, взимайте подкпук другари! Затова боклуци карат коли и убиват хора на пътя!

донори на органи

БМВ = Български Миндил!Внимавайте!

Още една катастрофа, в която е замесено БМВ!!!

И още една в която е замесен Опел. И освен това и хора има замесени. Почва да става съмнително.

И все пак именно BMW-то е съборило моториста на пътя, при което той попада под колелата на Opel-а. Каквото и да си говорим, "Баварецът" си е симптоматичен за нашата мила родна действителност.