Криминалисти задържаха 10 души за извършени кражби

През последните няколко месеца служителите на МВР са работили по установяването и задържането на група, специализирала се в кражби на кабели.

Обратно в новината

Коментари - Криминалисти задържаха 10 души за извършени кражби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Криминалисти задържаха 240 души за извършени кражби ...

М.В.Р. ...Д.Г.Д. Докога само инициали на престъпниците-мангали?

браво!така да хващат и осъждат бързо и ефективно,депутати,министри,партиини лидери,адвокати съдии,кметове,областни,данъчни,полицаи,учители,професори,арендатори,митничари,а не само клошари!едните крадат за да се нахранят и ожвеят,а другите от алчност унищожaват човешките души наоколо!

че без да каже, викнала някакви цигани от Самоков да измажат комина. Оставете как е "измазан" на ръце тлъсто и сега се рони, ами ми свили въже двойно пресукано 50 м кораб да теглиш с него, кирки, лопати, дори теслатата и малкото столче на детето. Че и надник взели. Такива кога?

Родните тюфлеци са ги накарали да излязат от ленивото си състояние и да си раздвижат тлъстите задници! Ох колко им е тежко, а колко е хубаво после на 40 год. да гризнат 20 заплатки и да минат на щат при мутрите с които са си пиели кафето преди това.

Скоро не си си вземал хапчетата. СПЕШНО БЯГАЙ ПРИ ПСИХИАТЪРА. ЕЙ ТАКИВА ТЪРТЕЙ КАТО ТЕБЕ Е ПЪЛНО В ЦЯЛАТА СТРАНА.

Това гневно възражение, от името на мутрите или на ченгетата? Човека си казва истината. Защо се засягаш?

ГИ ХВАЩАТ. ОНЕЗ ГИ ПУСКАТ ... КРЪГОВРАТ

Ще поискаме от съда да се наложи най високата глоба с оглед не спазване нормите за товароподемност на мпс .

е над 1 милиард лева годишно. Хвалят се с някакви си кабели, а големите босове са на свобода. За този 1 милиард да се отчетат какво правят. Нали ние им ги плащаме. От време на време ни хвърлят някакви трохи, та да не забравим, че има МВР в държавата. Апропо, ББ защо не е присъствал на това МЕГА престъпление.

БЪЛГАРКА уби лебед ,10 души задържани за извършени кражби , айде поздрави от БХК, и да се интегрирате към ЕУ ценностите

Няма разлика ! Има само прилика !

от села Мечка и Тодорово.

Тия пишман криминалисти се хвалят, сякаш са разкрили убийството на Кенеди, а не банда мангали, за която сигурно само полицията не е знаела, че се прехранва с кражби на кабели. Ега ти и смешниците!

В ж.к. Дружба има празно пространство около борсата за плодове и зеленчуци. Ченгета видите ли дим там се горят кабели. Дерзайте!

Държавата е стигнала дотам, че да ни информира по Великден, че е съумяла да разкрие няколко крадци на кабели. О, велик ден! Тлъстите мазни тулупи, които се задушават от сланина, с плитки овчарски мозъци са успели да не изпуснат следата, както в хилядите аналогични случаи? Няма проблем, сега също такъв корумпиран и некадърен тулуп-прокурор ще демонстрира безкрайно малкия си коефициент на интелигентност и ще оплеска обвинението. Ако и той по някаква щастлива случайност свърши веднъж в карирерата си полезна работа, на ход идва продажния съдия. С други думи, до един месец, същите мангали ще продължат да вършеят с двойно усърдие.

В пунктовете за вторични се приемат кабели,въпреки забраната.Записва се като нещо друго,никой не контролира това и те там са си на работа ежедневно. Няма управление на държавата.

Кокошкари... тези трябва да ги ловят даже без да ни информират... дали ще доживея да прочета че криминалисти са задържали, примерно, А.Д. (раздавач на порции в България) за противоконституционна дейност, или пък Д.П. (успял млад мъж на НАД 33) за присвояване на държавна собственост в особено големи размери... ех, мечти...

По-голямата част от престъпниците, в т.ч. крадците са рецидивисти. За тях времето от издаване на присъдата до влизането в затвора е благодатно време, каквото и да направят през този период, по-голямо наказание не получават. Трябва да се промени законът и присъдите да се сумират, най-малко за определен вид престъпления. Освен това, веднага след задържане трябва да се налага голяма парична гаранция, както е в САЩ, който няма пари, да влиза в ареста директно от съда.

Всички осъдени ромове-крадци след излежаване на присъдите трябва да бъдат интернирани и въдворявани в специални изолирани райони без право да ги напускат. Едно време единият ми дядо бил интерниран за шест месеца само заради лъжлив донос, другият ми дядо също заради лъжлив донос бил интерниран за 1 година, днес обаче има БХК и други, които не дават доказани престъпници да бъдат контролирани. Ако не може да бъдат интернирани, трябва да им бъдат поставени полицейски гривни с радиопредавател. Аз лично съм съгласен от моите данъци да се изразходват пари за внос на такива гривни. /Но не с обществена поръчка, а с обществен контрол/

Очакваме от Евророма и БХК да се обявят в защита на задържаните крадци.

БГ демокрацията се изроди в диктатура на бандитите. Техните имена и лица са строга тайна, пазена ревностно от МВР. На нас ни поднасят само иницияли и самохвалства.

Нека да позная, тези със инициалните имена са руси,високи със сини очи.

Плаща по 20 евро за чифт цигански уши. Ако започнем да бием и линчуваме тези паразити де ги видим, ще исчезнат като бананите при комунизма.циганина не разбира от нищо друго.

Защо така срамежливо криете че крадците са цигани, да не се нарушат правата им да вилнеят ли? За тези изроди няма нищо свято, те вандализират и покойниците, като разбиват и ограбват паметниците по софийските гробища. Вече 6 пъти правят това с паметниците на моите родители. Директора на гробищата, кметицата Фандъкова и полицията не искат да пресекат този вандализъм, за да не дразнят разбойниците. Това държава ли е, в която и живите и мъртвите нямат покой от вилнеещите цигани?

Без исключения всички са мангусти и работят под прикритие за шефа на Евророма

*иЗключения - извинявам се за грешката

На циганите имената не им ги пишат.То се знае ,те са по кражби на кабели.

"Ш.М. /45 г./, М.К. /30 г./, С.А. /29 г./, К.К. /34 г./, С.А. /27 г./, Р.С. /19 г./, М.С. /22 г./, както 15-годишен младеж" Изброените имат ли имена?!?

Няколко такива банди разстреляни на местопрестъплението и нещата се оправят!Същото важи и за другите видове престъпления, извършени все едно от кого.

Смърт за съда който съди криво Смърт за съдията който съди криво И още да получат китайска присъда от един 9мм куршум И ТОВА ВИ ГО КАЗВА ЕДИН ЧЕСТЕН МИЛИЦИОНЕР

А бе с една дума : - "БРАЛИ СА ДЖЕЛЕЗО ОРАТА" И що така злобно към "братята роми" ?????????????????????????????????? Били организирани , били с присъди .... а бе скоро само те ща са ви електорат бе бате бойко ... съзвеми се и ги пусни , че ще ти падне "рейтинго" ... не че сега си високо само в очите на слепите и идиотите ... прогони де що има нормални българи- сега спретваш "чистки" и на ромското малцинство)което скоро , ама много скоро ще е МНОЗИНСТВО...)- не знаеш и ти какво искаш....... седни си на гъзъ и свикавай ... така живее и така си изкарва препитанието твоя ЛЕЛКТОРАТ... СКОРО МНОГО СКРО САМО НА ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ РАЗЧИТАШ , ВАРВАЙ МИ .. СКОРО , МНОГО СКОРО ЩЕ ИЗМРАТ ИЛИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕДНИТЕ ИДИОТИ КОИТО ТИ ВЯРВАТ ......... ИЗЧАКАЙ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ДВА МАНДАТА ..НАЛИ И ТИ СИ МЕСМЕНЯЕМ КАТО ТВОЯ МЕНТОР И УЧИТЕЛ- ТОДОР ЖИВКОВ ?!>?!?!?!

TIREX

каторга и конфискация на имущество. по натам и доживотен затвор!

ЛЕКТОРАТА НА БАТ БОЙКО МУТРАТА :)) ...

Контингента на БХК...

аве ББокко ли го направи това, ве евала нашия мноооого си способен, само КРУПНИТЕ МАФИОТИ оти са още на свобода?????

Дълго и упорито са работили за залавяне на 10 роми, крадящи метал. Бравос и хвала. То и за задържането на няколко набедени лекари изпращоме НСБОП. Нямам думи за тази ефективност. А новинте напоследък са като политпропаганда от Северна Корея

Идат избори. Аз също намирам за излишна появата на такива новини. Това е просто разхищение на място в сървъра. Не, няма да се тълкува като скриване на информация от обществото. Съдебната система не работи. Все едно всеки ден да има и следните новини: "Слънцето изгря", "Слънцето залезе". Да, и?

Криминалисти ЗАКОПАХА 10 души за извършени кражби

След катоса осъдени, защо не са в затвора?

ала бала ! след 3 дена нито един няма да е в ареста ! Ще си тръгнат по живо здраво с пореднито висящо дело в досието и нищооооооооооооооо ! трагеди яяяяяяяя

Кои етно професии трябва да бъдат унищосени? 1.Грабеж изнасилване и убийство на стари хора. 2. Джебчийство. 3. Износ на деца за осиновяване и за донори на органи... 4.... 5.. .. 105.... Айде, че ми се драйфа от тия.....

Цигльовците..................!забранена дума в дира-предатели!!!!!!!!!

Аз казах!Да се приведе в изпълнение!

Хайдееее, Българските Индиици отново са в акция..... Я оставете момчетата да си крадат...като няма кой да прилага законите, така е.. Те сега и България ще почнат да съдят за предизвикани щети и неудобства.....

Кво става в Тази България бе .... държава с има няма 7 милиона население ... 70 000 полиция 150 000 охранители 35 000 армия С най много на глава от населението Съдии ,прокурори , следователи с близо 1/3 от всички пенсионери ,бивши служители на МВР, армия и други служби за сигурност ,повечето на възраст до 60 години ...Най -много да се краде ,граби , безчинства по селата , да няма кой да пази границата ... Не мога да разбера , желание ли няма , ресурс ли или част от изброените са по някакъв начин в "схемата " ?

Крум Страшни пита...обесени ли са или пак аз да свърша мръсната работа ?

Всички роми са диваци и крадци, които трябва да бъдат заселвани само в резервати! И от време на време да има сафари в резервата...

Най-малко, всички осъдени ромове-крадци след излежаване на присъдите трябва да бъдат интернирани и въдворявани в специални изолирани райони без право да ги напускат. Едно време единият ми дядо бил интерниран за шест месеца само заради лъжлив донос, другият ми дядо също заради лъжлив донос бил интерниран за 1 година, днес обаче има БХК и други, които не дават доказани престъпници да бъдат контролирани. Ако не може да бъдат интернирани, трябва да им бъдат поставени полицейски гривни с радиопредавател. Аз лично съм съгласен от моите данъци да се изразходват пари за внос на такива гривни. /Но не с обществена поръчка, а с обществен контрол/

До живущата НА Сан франциско Моля направате една милост: Приберете си всичко американско и светът ще стане по -добър. Почнете от Банките, Монсанто, НПО, хелзински боклуци . Сиган фактор се защитава от вас с цел да разложи обществото и по-лесно да крадете милиарди. А когато потрябва да ги насъскате срещу българите като врагове и да пламне гражданска война, а войната е вашата жътва. Това е вашата религия създадена от Ал Ф Дълес.

Айде айде :) 1944 циганите са били 50-100 хил. Народната власт и криминалдемокрацията на червения боклук ги развъди до 1.5 милиона......

Защо от новината е изрязана информацията, че е имало бой с арестуваните и има ранени полицаи, които отново незнайно защо не са използвали служебното си оръжие?!?!?!?!?!?!!?

Няколко месеца да бачкаш за да фанеш няколко житана,които крадат кабели , си е чиста безстопанственост!

Всички роми у нас вече са се "специализирали в кражби на кабели" на световно ниво.

Да бе, роми... Май по-скоро са били цигани...

А-а-а сакън, недей така. Новият закон от онзи ден им забранява да крадът кабели от фирми, може само от къщите на гражданите. Манго се съобразява с всичко това и никога няма да посегне на фирмена и държавна жица.