17-годишен е намушкал с нож приятел при скандал

17-годишен младеж е задържан за опит за убийство на 15-годишен свой приятел след скандал в Китен, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен е намушкал с нож приятел при скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейййй, голям праз! Ще излезе на 38-40 годишна възраст... Е са ще минат, като миг.

Така е защото новия закон още не влязъл в действие!?Управляват образованието педагогически некомпетентни люде!

СМАЙВАЩО е чувството, възпитано в днешните подрастващи, че целият свят им е длъжен. Както и че животът на другите няма никаква стойност. За него, животът, не трябва да отговаряш ни пред съда, ни пред родителите, създали този живот, ни пред обществото или колектива, ни пред Бога, ни пред църквата.Най-втрещяващото е, че всички ходят на църква на двата големи празника, но децата им не знаят що е туй Бог и живот. Този феномен в християнска държава не съществува. Той ни доближава до жестокостта, морала и манталитета на радикалния ислям и въобще на исляма - мъст и смърт, ако не е на твойто. Да се замислят от МОН и от Църквата. Май трябва да се въведе учебен предмет, изучаващ не библията, а какво проповядва християнството и що е човешки морал. Какво коравосърдечие и жестокост в тинейджъри ! УЖАС !!!!

Искащите да е винаги на тяхната, ако не - смърт, е всъщност психика на комплексари. Къде в живота и в коя държава обществото ще те кутурка и ще се съобразява с теб? Тези мамини деца са обречени на провал в живота. Защото Животът е борба. Днешните родители отглеждат бъдещи неудачници-психопати. Това е много страшен проблем.Добавяме към това медиите с агресивните стрелящи денонощно филми и електронни игри, които им дават пример и метод на изкарване на неудовлетворението на тези деца за всяка неосъществена прищявка.

Така е - не може да се очакват други резултати, щом в душите на хората масово я няма Христовата вяра, който ни учи на смирение и поставяне на другите по-високо от себе си. Тогава избуяват гордостта, надменността, високото мнение за себе си и презрението към околните. И плодовете не закъсняват...

Обвиняемият нямал адрес на територията на България, а на чия територия има адрес - това ми е интересно

При добра организация, ще получи дълготраен адрес в Централния Софийски...

Ейиии, какви са съвременните "приятелства"..... Да те е страх да излезеш с приятел......

Ахам, мушкат се... с ножове даже!

Gal

Интересно не споменават къде е станал инцидентът......А това не е маловажно.....къде са били малолетен и непълнолетен в 3 часа през ноща?

Е къде, на моренце. На почивчица са отишли. Сами. Кой ще им държи сметка де са в 3 през нощта?

Възможно ли е родител да пусне на море 15 годишно сополиво леке? Кажете ми че не е възможно и че има някаква грешка.

мен на тия години едвам ме пускаха до 12 вечерта сам, тия пък на море .....

Аз пък тогава тръгнах по дискотеки и ме пускаха до 11.

Всичко си е пропуски във възпитанието на децата.Къде са родителите? Днес е петък.Прибират се от работа и разтягат масите и до малките часове...И в събота и неделя все същия сценарии...След време се случват такива работи...децата в затвора ,родителите страдат? Доста години бях в Германия.Основна грижа на родителите е да се грижат за живота ,здравето и възпитанието на децата си,а при нас да се нахакат до козирката...прости хора?

Ама как 15 годишен без родители на море?

Е нали е на летен лагер бре....

vasil

1.Щом така е между приятели,как ли ще е при душмани? 2.Много модерни станаха ножовете напоследък.

Евроатлантически ценностни ситеми. Всеки ден по-много

Да бе, на нас българите все някой друг ни е виновен!

Циганите, турците, Сърбите и ...византииците са виновни:)

17-годишен е намушкал с нож приятел при скандал Подобна новина имаше и преди 10-на дена.

17 годишен намушка 15 годишен, сигурно заради амфетkите им :D Cуровата реалност :

Ти пък веднага най-лошото мислиш. Може просто да му е изневерил.

...както се казва в поговорката"На България не и трябва война,дайте на българите мощни коли и алкохол и е сами ще се затрият"...

Българинът няма врагове, понеже е е много толерантен. Затова се налага да си коли приятелите. А за какво са приятелите, ако не са до теб, когато ти потрябват.

о да, много толерантен и с обноски :)