Отнеха бебе от майка, искала да го хвърли през прозореца

5-месечно момиченце е поставено под полицейска закрила, а майка му е арестувана. Тя искала да хвърли бебето през прозореца на жилището си, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха бебе от майка, искала да го хвърли през прозореца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задължителна стерилизация на такъв екземпляр, който дори не може да се определи като принадлежащ към homo sapiens... :(

А какво трябва да и се е случило, та да стигне до там?Не вярвам да не обича бебето, по-скоро бащата я е вбесил и е искала да си отмъсти на него.Значи той я докарва до лудост и после звъни в полицията.Но важното е да има новина, надали някой лекар ще се заинтересува от жената.Надали ще разберем и причината.Сигурно вече е издишала с толкова много деца.

Luna0102

Децата да не ги е получила по наследство разказвачке на приказки? Направила ги е докато си е вирила краката, като не е искала деца, да се е пазила. Само екземпляри способни да направят същото са в състояние да я извинят, че и от 100 кладенеца вода ще донесат за да изкарат някой друг виновен.

Интересно как ще се опазиш, от мъж изнасилвач, който те държи изкъсо и дори не ти позволява да направиш аборт, а само деца ти прави?Всички са многознаещи и смели моралисти, скрити зад ника.Но ако трябва да се изправят срещу такъв мъж, се посират от страх.За да стигне една жена до там, не е само тя виновна.И не, не говоря за мен, както ще ви се прииска да ме засегнете, а защото съм виждала много такива случаи.

се циганизира!

Споко и по-лошо ще става!

После все циганите са ви виновни - същатата паплач се превръщаме с единствената разлика, че тия са ходели на училище.

Тия от маалата да си траят :)

можеш ли да натръшкаш 5 деца?! Въпросът ми е до мъжа на същата жена. Ами ти си я утрепал физически и психически, а ако си и безработен не е чудно, че жената е започнала да психясва, защото няма с какво да ги отглежда. То не е само да си вадиш оная работа,трябва и хляб. Никой ли гинеколог не я е посъветвал да си сложи спирала или да премине манипулация и да се спаси от следващи забременявания. на 38 години с 5 деца - ами че ти си я убил, бе, човече!!!

За безхаберието и безотговорността на "мъжа" в случая съм съгласен. Но да се твърди, че за жена на 38 години 5 деца са й много... Не е ли точно този сбъркан начин на мислене - наред с другите фактори, разбира се - който ни води към циганизация...?

колко деца отглеждаш ти и с помощта на колко баби или прабаби. Когато дадеш личен пример можеш да съветваш другите какъв голям кеф е в БГ да се отглеждат 5 деца с две заплати и добавки за деца до 3-тото.

Абе, кой ще и плаща социалните на тая никаквица? Един милион работещи българи не могадт да изхранват 2 милиона потомствени многодетни, социално слаби паразити.....

Никъде не пише, че децата са от един баща. Не знам за мъжа, но според мен жената не е читава. Като си решила да раждаш, нямаш право да психясваш и да се наливаш с алкохол - на пет месеца бебето се кърми още и дори и бира не се разрешава! Горките й деца, горкото бебенце, само това мога да кажа. Съвсем изперка този свят....

решил, ако е здравно неосигурена и аборт не може да направи, защото трябва да си го заплати!!! За какъв избор говорим тогава, моля?!

мъже юнаци чакат на опашка да си вземат булка с 4 деца, че да създадат пето. Не говори глупости. При собствени деца на хората не им издържат чивиите и си хващат единственото нещо. Тази жена да не е някаква крава - тя няма ли някакви други потребности освен да бъде оплождана?! За да може една жена да бъде добра майка трябва много повече отношение към нея, а не само да я бременееш. Не може жена на ръба на оцеляване с толкова челяд да издържи психически.

sx69

"Жената, майка на още четири деца, била отведена...." Никъде не пише че са от него...

семейството.. То по тая логика и твоите деца може да не са твои

СЕМЕЙСТВОТО Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНО ЗА ДА РЕГЛАМЕНТИРА НЯКАКВИ ПРАВИЛА И НОРМИ МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ И ДЕЦАТА ДА БЪДАТ ОТГЛЕЖДАНИ СЪВМЕСТНО............. КОЕТО СПОРЕД МЕН Е ДОБРЕ :) НО В ДНЕШНО ВРЕМЕ СЕ НАСАЖДАТ НЕКВИ НОРМИ НА ПОВЕДЕНИЕ И МОДИ ЗА ЖЕНИТЕ КОИТО ВОДЯТ ДО ТОВА...........

Да не би и ти да си изкуствено създаден, та така разсъждаваш? :)

Честито на бабите и дядовците на това бебенце. Техният първи внук ще бъде отгледан от чужди хора и може би изобщо няма да ги познава. Това ще е възмездието за родителите на момичето и момчето, които проспаха проблема и не бяха до децата си, когато беше важно! Тази вина ще ги съпровожда до края на живота им. И родители, и деца.

Хората няма да са чужди, а истинските му родители. Щото тези, дето са го пръкнали, нещо не са мноо читави.

Мани! Така си е. Отгоре на всичко никой не е застрахован.Бих си го гледала, щом вече е факт.

Минусчийте, аргументирайте се де! Или сега трябва да съчувстваме на двете келешчета, на безполезните им родители, и въобще на всеки друг, но не и на бебето - захвърлено на студа в боклука, при заразите, да си умира бавно! Дано хората от приемното семейство да са добри и да го отгледат с любов и разум!

Да не дава господ!

Това е произлязло оттях. Защо намесвете Господ??!!!

Ами....сигурно има предвид да не дава Господ да си губим ума и да се превръщаме в заплаха за беззащитните и невинните - аз така го разбрах и натиснах плюса.