Черна сряда по пътищата - 4-ма загинаха на място

16-годишно момче, 53-годишен мъж и две жени - на 63 и 65 години, са загинали вчера при две катастрофи само за няколко часа край Враца и София, съобщиха от МВР. Млада жена почина през нощта срещу четвъртък, след като по-рано бе ударена от такси на спирка в София.

Обратно в новината

Коментари - Черна сряда по пътищата - 4-ма загинаха на място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До това води липсата на контрол на всички таксиметрови фирми.Та нима толкова години никой не се справи от контролните органи с копърките.станахме за смях в цял свят с нашите таксита. Друго- собствениците на таксиметрови фирми крайно време да въведат задължителни униформи на своите шофьори, а не да ме вози някой по къси гащи, джапанки показвайки косматите се гърди и миришещ на косаджия /мъж който коси/ и слушайки Азис. Стига вече ....!!!!!

Високата скорост, умората от жегата, простотията, самонадеяността и безотговорността убиват за секунда децата, любимите хора.

По тези междуселски пътища ,аз лично патрулна кола на кат не съм виждал никога.А по тях и в селата непрекъснато карат коли и мотори неправоспособни пикльовци.

И коли с жълти номера съм виждал в скоро време.

Коментарите ви за наградите Дарвин, че Господ си знаел работата и т.н. са просто дебилни. Наградата Дарвин е за дебил, който поради глупостта си е загинал, а в случая имаме невинни жертви убити от такива дебили. Мръсните копелета винаги оцеляват и минават между капките на закона, а жертвите са невинни - като 26 годишното момиче, което загина заради пияния бакшиш от ОК такси, 6 годишното момиченце което бере душа, заедно с майка си... Докато не се въведат драконови мерки така ще е.

Крайно време е да се замислим колко сме станали лоши хората. Господ си знае работата. Случайни неща няма.

Допреди десетилетия, популацията се регулираше с войни, понастоящем с катастрофи.

Приемам залози за броя на жертвите до края на деня и седмицата!

Пример за черен хумор. Или реализъм. КАто наградите "Дарвин"! За да няма подобни коментари, окичени с "-", нека ние, шофьорите се замислим как ще шофираме! Нека и КАТ се замислят как ще контролират пътното движение, а не само как да събират рекет! Нека се сложат повечко камери, там където има, хората каат внимателно!!!