Коментари - Ограбеното инкасо се движело по неразрешен маршрут | Днес.dir.bg

Ограбеното инкасо се движело по неразрешен маршрут

Абсолютно необяснимо е за нас какво търси инкасовият автомобил на мястото, където е извършен въоръженият грабеж - на стария път от Севлиево за Ловеч. Това заяви главният секретар на МВР Калин Георгиев. Шефът на ГДБОП пък загатна, че вече има развитие в разследването.

Обратно в новината

Коментари - Ограбеното инкасо се движело по неразрешен маршрут | Днес.dir.bg

Коментари

Ако искате да заловите похитителите, ще ги познаете по полицейските униформи и бронежилетки и по надписите "полиция"!

по добре да се ограбват банките и олигарсите отколкото стари и немощни хора по селата и паланките .кво да се прави криза е гн. Цветанов хората трябва да преживяват някък нали така .

Наредба I - 171 за организация и контрол.... ДВ бр 70/2001 годи бр 68/2004 год Раздел IV чл 27 При транспорт на пари и ценности се изготвя план-график. И така нататък... link В случая заподозрен НОМЕР 1, 2 и 3 са охранителите

По повод "Мандраджия": Dir, не е ли незаконно, или поне нередно да публикувате такива смъртни заплахи и призиви! Изглежда страшничко такъв форум!

Бравос!Или пък, Анатема!

Като чете човек "коментарите" на старчоците от Позитано 20, разбира че "полюцаите" на Цв.Ц. са мразени хора защото не са...милиционери на Тато. И правителството е слабо защото в колата на инкасото нямало нито един от тях. И сава ясно че кражбите на века в Англия или САЩ са ставали все поради "слаби премиери". Защото "силните" Станишев и Първанов ще лежат в партер-схватка докато...се належат и огладнеят.

А аз гледам ли гледам как престъпността в България постепенно изчезва...

сигурно ли е, че нападателите не са били полюции, а само са били облечени като такива? разликата мезду полюциите и бандитите е, че парвите са униформени и народат им плаща заплати, а вторите са цивилни и гоцевските садии ги издарзат.

Навремето едни недоволни отишли при Славчо Трънски ( за младите справка в Гугъл) и му казали, че трудно се живее при бай Тошо, не им харесвало. Славчо Трънски им отвърнал: Ами на нас едно време като не ни харесваше, взехе пушките и излязохме в Балкана! : -))) Без агенти под прикритие трудно се пази държавата ...

Този обир е подаръка за рожденият ден на Цветанов

Супер ! По сме зле и от най бандитската страна в света.

Като гледам, има мегдан за възстановяване приложението на смъртното наказание. Само че според новите "ценности" айдуците трябва да са на свобода ...

d4

Пак добре, че безумните управляващи ликвидираха армията, Флота и ВВС. Представям си ако действаха, крадците щяха да атакуват инкасото с танкове, самолети и подводници!!!Ами ако имаше и ракетни войски??? Браво на Цв.Цв. и на Б.Б.

значи следователно. Четейки написаното се запитах: Трябва ли човек да е задължително луд или е просто комунист, което е същата диагноза?

Глупак. Армията е ликвидираха точно любимите ти комунисти. Сволоч малоумна

Калине, моите извинения, но в БГ няма второкласни пътища. ББ е опасал страната с магистрали и не можеш да обиждаш Вожда като наричаш тази високоскоростна магистрала между Ловеч и Севлиево второкласен път. Май се опитвате да отклоните вниманието от факта, че обирджиите са с полицейски униформи и от другия важен факт, че организираната престъпност в БГ е пресечена по клетвите на ЦЦ.

Първо погледни картата на Б-я и тогава коментирай.Този път за който става дума от Севлиево до Ловеч е второкласен път и няма нищо общо с високоскоростния път не магистрала както си го написал.И ти май се опитваш да отклониш вниманието на хората от правилните насоки на следствието.

Явно не си схванал иронията в коментара.

Всички сме жертви на тези крадци с жилетки, на които пише Полиция.

+10 Направо в десятката :))))

Съжалявам, но понякога дир редакторите просто са УНИКАЛНИ! Четете само какво заглавие: "Крадците от инкасото - с бронежилетки Полиция" Известно време се чудих защо тия от инкасото са били с бронежилетки, после се чудих дали "Полиция" не е марката на бронежилетките... Пък си ги представих тези - от инкасото, с бронежилетки "Армани". Останах и много доволен, защото случаят някак си се е разплел - крадците, всъщност, са били от самото инкасо. Пак се замислих, но този път за значението на думата "инкасо"... Е, това, че някой от МВР я е употребил неграмотно, не оправдава редакторите, но от друга страна - ей така се получават нови значения на една дума.

Съобщение от радио Цецо, пардон, Ереван: "Снощи мутри, преоблечени като полицаи, са обрали инкасов автомобил, управляван от полицаи, преоблечени като мутри."

Полицаи, облечени с бронежилетки с надпис "Полиция", не означава, че са полицейски служители, уточни Калин Георгиев.

ха-ха-ха Как въобще можем да си помислим подобен абсурдизъм. Мноу ясно, че надписа "Полиция" няма нищо общо с професията полицай

Ама не означава и че не са.

vassko

Аз мисля,че няма значение.Нашите полицаи са много далеч от истината....Повечето са рекетьори и престъпници...

много е ясно, че при нас - на територията на страната, коята наистина обичам, нещата са необясними.

има достатъчно полиция, но тя се занимава с други неща...

Да бе, отначало били с автомати, после не били с автомати. Добре че не казаха че са били въоръжени с гаубици и базуки!

simeon

ОТ ясно по ясно--УРЕДЕНА РАБОТА някой от ескорта е, НА ДЕТЕКТОРА ВСИЧКИТЕ.

То с полиция и следствие ,като Цветаново-Борисовите,на кой бандюга ще му дреме ???! Само пушилки и никаква работа ! Я да тичам в къщи да си проверя апартамента !

Търси на майка ти п...та

Ами те че са били в бели или зелени престилки незначи че са лекари???По логигата на Георгиев може и така да се оправдават за лекарска грешка..Още не са разбрали кой и защо ама като "крадеца вика дръжте крадеца"....

Обирджиите са били на работа. Даже на са имали време да се преоблекат, та са останали с униформите си. Нещо много ги резнаха КАТаджиите с тези подкупи, та трябва да избият от някаде пари за да поддържат стандарта, на който са свикнали

Пътят там е с 20 километра по-кратък, а на фирмата й се е свидело горивото.

И аз искам

Абе тоя път не е ли м/у Севлиево и Плевен?

А Ловеч да не е между Видин и Монтана?

Исках да кажа не отива ли директно в Плевен,заобикаляйки Ловеч.

Всеки ден обири, кражби, убийства, всеки час обират по 1 апартамент ... браво на цветанов, добре си върши работата ! Престъпността е преборена ... на документи - нали ? Реално нараства и скоро ще излезне от контрол, защото това правителство защитава интересите на монополистите, за сметка на народа, който е гладен и краде, за да живее ! Гадна държава с некадърни политици и алчен народ !

Последно народа гладен ли е или е алчен?

Не си юзърфрендли ;)

Народа е Гладен и затова Краде, убива ,Мрази ! С такъв ГЕРБ,такъв живот !

Maya Dimitrova

Ами-и, повечето са гладни, а някои са преситени и алчни за още.

шофьорите са искали да краднат нафта в гората

Спре ли ме полиция нощно време на пуст път,отсега да си знаят,че няма да спра!

Имаш я тази опция. Но от сега да знаеш, че ще те гърмят... Можеш да тестваш ;)

Така е като всеки може да си купи полицейска униформа, синя лампа, оръжие, заглушители на GSM и др. подобни. Освен това поголовната бедност лумпенизира хората и до голяма степен ги прави закононарушители. Сериозна заслуга за това има и правосъдната система, която може да осъди човек за присвоени 200 лв. на 5 г. затвор, но за кражба на милиони да не намери "безспорни" доказателства! Да не говорим за "висящите" дела и за това, как хора с влезли в сила присъди се разхождат спокойно и продължават да извършват престъпления. Но по-важно е да имаме висок рейтинг!!!

По-интересното е, че рейтинга на съда е безобразно нисък, но никой не се трогва от това: - на съда не му пука и статуквото му отърва; - на политиците, които уж искат да променят това статукво, пак не им пука, а само "констатират" нередностите - явно този вид на съд им е удобен.

Инкасото се е движел по второкласния път само по две причини 1) - Не е участвал в заговора -сериозно принуден е бил там да отиде, като е било застрашено семейството му или самият той 2) -Участва активно защото му е писнало от 900 лева нетна заплата за отговорност за милиони. Разбира се всяка една от двете причини води след себе си доста производни.

Това за "производните" много ми хареса - т.е. нещо като "конкретни инженерни решения" :)))

Инженерни, защото инженерите сме свикнали да правим от нищо - нещо. ;) Неслучайно инженер е производна на Ингениум, т.е. творец :)

Добавка: има топла връзка с миньорските стачки.

За г-н КГ е абсолютно необяснимо, защо е бил там инкасовият автомобил? Сигурно, като са разпитвали шофьора той им е казал, че също не помни защо е карал по тоя път. Млиционерът си е милиционер говори си неща на всеослушание и си мисли, че срещу него седят дебили.

Това ГЕРБ са най-наглото и безпардонно племе! Преди няколко дни едва не обвиниха професора, че е оглозган до кост от кучета, лелките от квартала че са ги хранили (така де, знаят ли какво става ако са гладни), а сега тия - че са ги ограбили. И накрая оня Учител по Физкултура ще излезе и ще размахва назидателно пръст, а на журналистите ще се отговаря че всичко са оправили, виждаш ли, всичко е цветя и рози, престъпност няма, и все някой друг е виновен! Хора, няма да се оправимЕ, докато търпиме тая подла и нагла демагогия!

Подло е да обвиняваш другите за това, което си забъркал. На всички е ясно по каква причина България се сгромолясва от 1944 год., та до днес. Така ни го наМУШкахте, че още дълго време ще трябва да търпим гнусотийте ви. Жалко е, че ви изпуснахме през 1989. Не е късно да си поправим грешката. Аз бих започнал с твоето IP.

Крокодил

Ти не ме заплашвай, защото изобщо не ме познаваш. А за 1944 питай Боко Тиквата - неговият баща е милиционер, а той самия никога не е напускал БКП.....

дано не ги хванат момчетата.да са живи издрави и да си харчат парите на воля.ама да бяха ме извикали и мен.че както сам на зор за пари и 2 деца имам........ама така е,докато кратуни ни управляват ще го д......

Кратуно такава! Заради такива разпасани безверници сме на този хал! Такава пошла неграмотност - да не различаваш добро и зло, а да афишираш арабия - никъде няма!

Другарю, като си на зор - има мандри - действай...

Няма да повторя грешката на дядо! Ще стрелям на месо, пък нека ме съдят. Всеки голям бандит, от нецигански произход, е потомък на шумкари. Проверете! И бдете!

Главен път,неглавен път,ала-бала!! Реалността Е : При ГЕРБ Битовата ,Организираната,Тежката Престъпност е Огромна . Толкова е голяма престъпността в България,че си има Правителство!

Така е, преди ГЕРБ в България нямаше престъпност.

Имаше и преди престъпност, но си я знаехме : -ВИС-братя Илиеви.... -СИК-Маргините,Пашата,Б.Борисов . Объркваме се ,СИК=ГЕРБ,ГЕРБ=СИК или простото момче Бойко, налапа цяла България,вместо да търка наровете в затвора ? Но,никога не е късно

Е какви надписи да има - ШАХМАТИСТИ ли?!

Май и шофьора има пръст в тази работа?Иначе защо ще се отклонява от маршрута?

Те са били между 4 и 6 души, облечени с бронежилетки с надпис "Полиция", което не означава, че са полицейски служители, уточни той." Значи може и да са ?!

че могат ли бандитите да работят, ако родната полиция не ги пази?

Ами бензинът е скъп, може редовно да се движат от там за икономия на гориво. Или пък може да носи продукти на баба си в селото. Много тъпо би било от тяхна страна да се уговорят с шофьора един път да мине по този път и те точно тогава да му направят засада.

Бандитите са чакали дядо Кольо да мине с каручката по селския път. За техен късмет минало инкасото.

Напротив,доста ясно е , че това са хора ,свързани с полицията и се чудя като дойде време за съд защо като се съдят углавни престъпници и се установи, че са били или са в полицията , не им се увеличава наказанието с 1.5

Явно наговорена работа

Е какво - на жилетките искате да пише "БАНДИТИ" ли?

Щеше да е честно ;)

Ами то е ясно,че хората ще започнат да ограбват крупни суми,така е като системата ги принуждава.Пък и в затвора да ги вкарат то там си ги хранят и са на топло. :)

Калинчо, как да не означава, че са служители на МВР, след като са с надписи "полиция". Щом имат такива надписи, значи са свързани с МВР. Иначе ако някой с надпис "полиция " ме спре на пътя и аз не му се подчиня, мога да те цитирам. Ще кажа, че съм се усъмнил, а и надписа не означава, че този или тези са от полицията... Така го разбрах аз... Или ти нещо не си наясно или ни лъжеш сега.

Написах си на жилетката "ЛУД" и ми повярваха. Дори ме пратиха на изследване, но поради липса на доказателства ме освободиха. А аз съм си луд, наистина.

ами да вземат да направят първокласен път между Севлиево и Ловеч

Ами то си има първокласен път. Въпроса е защо инкасото се е движело по селския път...

Крокодил

Това на снимката селски път ли е?

Въпроса е и как ония са знаели, че ще минат оттам.

да, но по табелите на изхода на Севлиево това е пътя, а и е по-пряк от другия

Не било Великден, а Коледа за крадците.

Коментари - Ограбеното инкасо се движело по неразрешен маршрут | Днес.dir.bg

Ограбеното инкасо се движело по неразрешен маршрут

Абсолютно необяснимо е за нас какво търси инкасовият автомобил на мястото, където е извършен въоръженият грабеж - на стария път от Севлиево за Ловеч. Това заяви главният секретар на МВР Калин Георгиев. Шефът на ГДБОП пък загатна, че вече има развитие в разследването.

Обратно в новината

Коментари - Ограбеното инкасо се движело по неразрешен маршрут | Днес.dir.bg

Коментари

Ако искате да заловите похитителите, ще ги познаете по полицейските униформи и бронежилетки и по надписите "полиция"!

по добре да се ограбват банките и олигарсите отколкото стари и немощни хора по селата и паланките .кво да се прави криза е гн. Цветанов хората трябва да преживяват някък нали така .

Наредба I - 171 за организация и контрол.... ДВ бр 70/2001 годи бр 68/2004 год Раздел IV чл 27 При транспорт на пари и ценности се изготвя план-график. И така нататък... link В случая заподозрен НОМЕР 1, 2 и 3 са охранителите

По повод "Мандраджия": Dir, не е ли незаконно, или поне нередно да публикувате такива смъртни заплахи и призиви! Изглежда страшничко такъв форум!

Бравос!Или пък, Анатема!

Като чете човек "коментарите" на старчоците от Позитано 20, разбира че "полюцаите" на Цв.Ц. са мразени хора защото не са...милиционери на Тато. И правителството е слабо защото в колата на инкасото нямало нито един от тях. И сава ясно че кражбите на века в Англия или САЩ са ставали все поради "слаби премиери". Защото "силните" Станишев и Първанов ще лежат в партер-схватка докато...се належат и огладнеят.

А аз гледам ли гледам как престъпността в България постепенно изчезва...

сигурно ли е, че нападателите не са били полюции, а само са били облечени като такива? разликата мезду полюциите и бандитите е, че парвите са униформени и народат им плаща заплати, а вторите са цивилни и гоцевските садии ги издарзат.

Навремето едни недоволни отишли при Славчо Трънски ( за младите справка в Гугъл) и му казали, че трудно се живее при бай Тошо, не им харесвало. Славчо Трънски им отвърнал: Ами на нас едно време като не ни харесваше, взехе пушките и излязохме в Балкана! : -))) Без агенти под прикритие трудно се пази държавата ...

Този обир е подаръка за рожденият ден на Цветанов

Супер ! По сме зле и от най бандитската страна в света.

Като гледам, има мегдан за възстановяване приложението на смъртното наказание. Само че според новите "ценности" айдуците трябва да са на свобода ...

d4

Пак добре, че безумните управляващи ликвидираха армията, Флота и ВВС. Представям си ако действаха, крадците щяха да атакуват инкасото с танкове, самолети и подводници!!!Ами ако имаше и ракетни войски??? Браво на Цв.Цв. и на Б.Б.

значи следователно. Четейки написаното се запитах: Трябва ли човек да е задължително луд или е просто комунист, което е същата диагноза?

Глупак. Армията е ликвидираха точно любимите ти комунисти. Сволоч малоумна

Калине, моите извинения, но в БГ няма второкласни пътища. ББ е опасал страната с магистрали и не можеш да обиждаш Вожда като наричаш тази високоскоростна магистрала между Ловеч и Севлиево второкласен път. Май се опитвате да отклоните вниманието от факта, че обирджиите са с полицейски униформи и от другия важен факт, че организираната престъпност в БГ е пресечена по клетвите на ЦЦ.

Първо погледни картата на Б-я и тогава коментирай.Този път за който става дума от Севлиево до Ловеч е второкласен път и няма нищо общо с високоскоростния път не магистрала както си го написал.И ти май се опитваш да отклониш вниманието на хората от правилните насоки на следствието.

Явно не си схванал иронията в коментара.

Всички сме жертви на тези крадци с жилетки, на които пише Полиция.

+10 Направо в десятката :))))

Съжалявам, но понякога дир редакторите просто са УНИКАЛНИ! Четете само какво заглавие: "Крадците от инкасото - с бронежилетки Полиция" Известно време се чудих защо тия от инкасото са били с бронежилетки, после се чудих дали "Полиция" не е марката на бронежилетките... Пък си ги представих тези - от инкасото, с бронежилетки "Армани". Останах и много доволен, защото случаят някак си се е разплел - крадците, всъщност, са били от самото инкасо. Пак се замислих, но този път за значението на думата "инкасо"... Е, това, че някой от МВР я е употребил неграмотно, не оправдава редакторите, но от друга страна - ей така се получават нови значения на една дума.

Съобщение от радио Цецо, пардон, Ереван: "Снощи мутри, преоблечени като полицаи, са обрали инкасов автомобил, управляван от полицаи, преоблечени като мутри."

Полицаи, облечени с бронежилетки с надпис "Полиция", не означава, че са полицейски служители, уточни Калин Георгиев.

ха-ха-ха Как въобще можем да си помислим подобен абсурдизъм. Мноу ясно, че надписа "Полиция" няма нищо общо с професията полицай

Ама не означава и че не са.

vassko

Аз мисля,че няма значение.Нашите полицаи са много далеч от истината....Повечето са рекетьори и престъпници...

много е ясно, че при нас - на територията на страната, коята наистина обичам, нещата са необясними.

има достатъчно полиция, но тя се занимава с други неща...

Да бе, отначало били с автомати, после не били с автомати. Добре че не казаха че са били въоръжени с гаубици и базуки!

simeon

ОТ ясно по ясно--УРЕДЕНА РАБОТА някой от ескорта е, НА ДЕТЕКТОРА ВСИЧКИТЕ.

То с полиция и следствие ,като Цветаново-Борисовите,на кой бандюга ще му дреме ???! Само пушилки и никаква работа ! Я да тичам в къщи да си проверя апартамента !

Търси на майка ти п...та

Ами те че са били в бели или зелени престилки незначи че са лекари???По логигата на Георгиев може и така да се оправдават за лекарска грешка..Още не са разбрали кой и защо ама като "крадеца вика дръжте крадеца"....

Обирджиите са били на работа. Даже на са имали време да се преоблекат, та са останали с униформите си. Нещо много ги резнаха КАТаджиите с тези подкупи, та трябва да избият от някаде пари за да поддържат стандарта, на който са свикнали

Пътят там е с 20 километра по-кратък, а на фирмата й се е свидело горивото.

И аз искам

Абе тоя път не е ли м/у Севлиево и Плевен?

А Ловеч да не е между Видин и Монтана?

Исках да кажа не отива ли директно в Плевен,заобикаляйки Ловеч.

Всеки ден обири, кражби, убийства, всеки час обират по 1 апартамент ... браво на цветанов, добре си върши работата ! Престъпността е преборена ... на документи - нали ? Реално нараства и скоро ще излезне от контрол, защото това правителство защитава интересите на монополистите, за сметка на народа, който е гладен и краде, за да живее ! Гадна държава с некадърни политици и алчен народ !

Последно народа гладен ли е или е алчен?

Не си юзърфрендли ;)

Народа е Гладен и затова Краде, убива ,Мрази ! С такъв ГЕРБ,такъв живот !

Maya Dimitrova

Ами-и, повечето са гладни, а някои са преситени и алчни за още.

шофьорите са искали да краднат нафта в гората

Спре ли ме полиция нощно време на пуст път,отсега да си знаят,че няма да спра!

Имаш я тази опция. Но от сега да знаеш, че ще те гърмят... Можеш да тестваш ;)

Така е като всеки може да си купи полицейска униформа, синя лампа, оръжие, заглушители на GSM и др. подобни. Освен това поголовната бедност лумпенизира хората и до голяма степен ги прави закононарушители. Сериозна заслуга за това има и правосъдната система, която може да осъди човек за присвоени 200 лв. на 5 г. затвор, но за кражба на милиони да не намери "безспорни" доказателства! Да не говорим за "висящите" дела и за това, как хора с влезли в сила присъди се разхождат спокойно и продължават да извършват престъпления. Но по-важно е да имаме висок рейтинг!!!

По-интересното е, че рейтинга на съда е безобразно нисък, но никой не се трогва от това: - на съда не му пука и статуквото му отърва; - на политиците, които уж искат да променят това статукво, пак не им пука, а само "констатират" нередностите - явно този вид на съд им е удобен.

Инкасото се е движел по второкласния път само по две причини 1) - Не е участвал в заговора -сериозно принуден е бил там да отиде, като е било застрашено семейството му или самият той 2) -Участва активно защото му е писнало от 900 лева нетна заплата за отговорност за милиони. Разбира се всяка една от двете причини води след себе си доста производни.

Това за "производните" много ми хареса - т.е. нещо като "конкретни инженерни решения" :)))

Инженерни, защото инженерите сме свикнали да правим от нищо - нещо. ;) Неслучайно инженер е производна на Ингениум, т.е. творец :)

Добавка: има топла връзка с миньорските стачки.

За г-н КГ е абсолютно необяснимо, защо е бил там инкасовият автомобил? Сигурно, като са разпитвали шофьора той им е казал, че също не помни защо е карал по тоя път. Млиционерът си е милиционер говори си неща на всеослушание и си мисли, че срещу него седят дебили.

Това ГЕРБ са най-наглото и безпардонно племе! Преди няколко дни едва не обвиниха професора, че е оглозган до кост от кучета, лелките от квартала че са ги хранили (така де, знаят ли какво става ако са гладни), а сега тия - че са ги ограбили. И накрая оня Учител по Физкултура ще излезе и ще размахва назидателно пръст, а на журналистите ще се отговаря че всичко са оправили, виждаш ли, всичко е цветя и рози, престъпност няма, и все някой друг е виновен! Хора, няма да се оправимЕ, докато търпиме тая подла и нагла демагогия!

Подло е да обвиняваш другите за това, което си забъркал. На всички е ясно по каква причина България се сгромолясва от 1944 год., та до днес. Така ни го наМУШкахте, че още дълго време ще трябва да търпим гнусотийте ви. Жалко е, че ви изпуснахме през 1989. Не е късно да си поправим грешката. Аз бих започнал с твоето IP.

Крокодил

Ти не ме заплашвай, защото изобщо не ме познаваш. А за 1944 питай Боко Тиквата - неговият баща е милиционер, а той самия никога не е напускал БКП.....

дано не ги хванат момчетата.да са живи издрави и да си харчат парите на воля.ама да бяха ме извикали и мен.че както сам на зор за пари и 2 деца имам........ама така е,докато кратуни ни управляват ще го д......

Кратуно такава! Заради такива разпасани безверници сме на този хал! Такава пошла неграмотност - да не различаваш добро и зло, а да афишираш арабия - никъде няма!

Другарю, като си на зор - има мандри - действай...

Няма да повторя грешката на дядо! Ще стрелям на месо, пък нека ме съдят. Всеки голям бандит, от нецигански произход, е потомък на шумкари. Проверете! И бдете!

Главен път,неглавен път,ала-бала!! Реалността Е : При ГЕРБ Битовата ,Организираната,Тежката Престъпност е Огромна . Толкова е голяма престъпността в България,че си има Правителство!

Така е, преди ГЕРБ в България нямаше престъпност.

Имаше и преди престъпност, но си я знаехме : -ВИС-братя Илиеви.... -СИК-Маргините,Пашата,Б.Борисов . Объркваме се ,СИК=ГЕРБ,ГЕРБ=СИК или простото момче Бойко, налапа цяла България,вместо да търка наровете в затвора ? Но,никога не е късно

Е какви надписи да има - ШАХМАТИСТИ ли?!

Май и шофьора има пръст в тази работа?Иначе защо ще се отклонява от маршрута?

Те са били между 4 и 6 души, облечени с бронежилетки с надпис "Полиция", което не означава, че са полицейски служители, уточни той." Значи може и да са ?!

че могат ли бандитите да работят, ако родната полиция не ги пази?

Ами бензинът е скъп, може редовно да се движат от там за икономия на гориво. Или пък може да носи продукти на баба си в селото. Много тъпо би било от тяхна страна да се уговорят с шофьора един път да мине по този път и те точно тогава да му направят засада.

Бандитите са чакали дядо Кольо да мине с каручката по селския път. За техен късмет минало инкасото.

Напротив,доста ясно е , че това са хора ,свързани с полицията и се чудя като дойде време за съд защо като се съдят углавни престъпници и се установи, че са били или са в полицията , не им се увеличава наказанието с 1.5

Явно наговорена работа

Е какво - на жилетките искате да пише "БАНДИТИ" ли?

Щеше да е честно ;)

Ами то е ясно,че хората ще започнат да ограбват крупни суми,така е като системата ги принуждава.Пък и в затвора да ги вкарат то там си ги хранят и са на топло. :)

Калинчо, как да не означава, че са служители на МВР, след като са с надписи "полиция". Щом имат такива надписи, значи са свързани с МВР. Иначе ако някой с надпис "полиция " ме спре на пътя и аз не му се подчиня, мога да те цитирам. Ще кажа, че съм се усъмнил, а и надписа не означава, че този или тези са от полицията... Така го разбрах аз... Или ти нещо не си наясно или ни лъжеш сега.

Написах си на жилетката "ЛУД" и ми повярваха. Дори ме пратиха на изследване, но поради липса на доказателства ме освободиха. А аз съм си луд, наистина.

ами да вземат да направят първокласен път между Севлиево и Ловеч

Ами то си има първокласен път. Въпроса е защо инкасото се е движело по селския път...

Крокодил

Това на снимката селски път ли е?

Въпроса е и как ония са знаели, че ще минат оттам.

да, но по табелите на изхода на Севлиево това е пътя, а и е по-пряк от другия

Не било Великден, а Коледа за крадците.