Издирват безследно изчезнал от 3 месеца 19-годишен младеж

Столичната полиция издирва 19-годишен младеж, който е в неизвестност от средата на месец юли и няма никаква информация за местонахождението му, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Издирват безследно изчезнал от 3 месеца 19-годишен младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да е жив и здрав, и на свобода!

Шанаджия, отдавна е заровен някъде..

Дано да се покаже или да се обади на майка си,а иначе не обвинявайте жената.Знаете ли колко трудно полицията обявява за национално издирване пълнолетен гражданин в добро здраве,за който се знае,че доброволно е напуснал дома си?Понеже аз знам,желая и на майката и на сина и късмет!

този нашенски Джейсън тъй като го гледам си мисля че го е вързал от дома.

И те чак сега решиха да го търсят? Бравоооо! След толкова време ще го намерят на 31 февруари! А и тая уфсъ майката три месеца не се заинтересувала какво става със сина и. Немам думи!

Типичен махленски коментар :) Как разбра, че майката не е интересувала? Знаеш ли кога майката е подала сигнал в полицията? Знаеш ли, колко е трудно да се обяви за издирване пълнолетен гражданин, който няма присъда или не е издирван от правосъдието? Май просто си пишеш... защото ти е скучно?

kgb777kgb

Така като си минаваща , що не минеш некъде където дават мозък , та и на теб да дадат , ама на всяка цена !!! То бива тъпотия , ама това изби рибата ! Ясно че си проста , ама гледай ако може поне да не си злобна , че хептен ще изпушиш !!!

Господ да го пази! Хубаво дете, дано да се е поддал на някоя тийн приумица и сега да е жив и здрав в чужбина. И дано се обади на горката си майка!