МВР издирва 16-годишна девойка в неизвестност

Полицията в Ловеч издирва 16-годишната Ивелина Христофорова Бочевска, която е в неизвестност от 14 март. Тогава е напуснала дома си в Угърчин.

Обратно в новината

Коментари - МВР издирва 16-годишна девойка в неизвестност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напролет пичките цъфтят!

Офф! Да проверят в близките гета, да не е при "приятел" като онази 15 годишната. Какво им става на тия деца, бе?! Сега пак цяла България ще съчувства и ще я търси и накрая като нищо или ще е при приятелка или при приятел, за който смята да се омъжва.

отчет на бос на парламета, сяки петак. айди, маайте тоз противен , мазен лисугер, а се отчитайте.

100 процента се е праскала някъде, ако не е доброволно,намерете насилника!!!

"Това не е единственият случай, в който момичето е в неизвестност" Ей само заради това изречение това просто не трябва да е новина и да присъства тук.

Тази е от по скъпата вакса. Те в Угърчин са основно помаци. Лошо няма. Като става течение в главата ти няма значение какъв си - все ще си останеш плиткоумен.

Написах какво е станало в действителност и модератора ми скри поста, модераторе като участваш в прикриването на престъпниците и ти ставаш престъпник!

Както и по друг повод съм писал, като 14-годишен имах съученичка, която три пъти "изчезва" по за 2-3-4 дни, предизвиквайки тревога, а после се появяваше в клас с доволна физиономия. Родителите й май свикнаха ... Не зная как са я търсили и дали, но във вестниците тогава не писаха нищо ... Сега тя е около 100-килограмова баба. Нямам информация чезнат ли внучките й.

Като я гледам на снимката - с тези м инАтчийски устни, на кого ли проявява ината си? Когато родителите, учителите, полицаите нямат права - раезултатът е от ясен, по-ясен! Кога най-сетне в образованието ще се въведе ред и реални административни санкции? Очертава ли се страната ни в близките десетина години новата Папуасия на Балканите?

Няма ром, няма мюсюлманин, няма българин - всички равни пред закона. Както похотливците, така и родителите. А къде са поправителните заведения? Слободията доведе до мъжеложство в църквата, бракове даже с непълнолетни, натрапчива педерастия, бламиране на брачната институция. Защо малцинството трябва да определя дневният ред на мнозинството? Къде са сега "правозащитниците"? Папат едни мръсни парички за да налагат чужди на традициите ни религии, култура и манталитет.

Ако, обаче, попрочетеш стара книжнина, поразгледаш графики, фрески, релефи, скулптура и други подобни от стари времена, ще видиш, че сегашното, което описваш възмутено, е само бледо подобие на някогашното. Нищо ново под слънцето. Персонажът само ...

Cлънцето се пише с главна буква,паляк...

кой знай и тя с кой ром са ибе. пък и като я гледа човек и тя мяза на такава

Ти гледай буля си на кой ромски кларинете припява.

Все пак е непълнолетна, този който укрива непълнолетна - до 2 години затвор, само така ще се прекратят тези авантюри.

Това не важи за ромите, защото при тях било традиция. Те са над Закона в България.

И тази ще е Камелия-2!

Ех пролет, пролет....

що плюсове.. за неква пролет.

децата на северозападнала България, но за жалост все пак са деца

Угърчин е в централна северна България. Хем си неграмотен, па и географията не знаеш. Ужас.

Споко , малолетната е на обучение в македония или косово.......след няколко дни ще подмени персонала на Косоварите в някоя ''явна куча;;-курви по 100 евро за неопитни албанета за 15 минути секс. А великите в мвр сте се правят на ангажирани месец...после е ясно

споко .... поредната влюбена любовчийка калпазанка ... като начеша крастата ще се прибере

ти на това там, дето го чешат, краста ли му викаш

Видинското 15 годишно моме милиционерите го отриха при някакъв циганин в циганска махала, който и бил гадже. Тази мома също да я търсят в някой катун. Половата немощ на булгаристнаци дава своите плодове.

да ми паднеш:))) ще разбереш колко съм немонещен:)))

TИPAMИCУ

Трябва да си си намразил моща за да се доказваш на такъв посерко колко си можещ.

Доказано ТЪП

Искаш да кажеш, че сводници я разработват за проститутка? Което е едно притеснително явление... домашния секс е като домашната ракия... почнем ли да го правим в къщи и ще го обложат с лиценз!

За ваше сведение не е циганче галоши тъпи и злобни човекоподобни. Утре и вие ще имате деца,а ако имате вече позор за вас. Как ви се откъснаха от сърцето такива мръсни думи за едно нещастно дете.

Толкова малка, а рошава и гримирана... Детсъво мое! От десет годишни мислят и говорят за секс, на петнадесет са издухани кучки, а ние все още ги броим за деца... Едно време баба ми за такива казваше, че са ги женели и -айде на къра... А сега само секс, чат чалга и вейслайк ги вълнува... Какво се тревожите...

boyko,volen siderov,ivan kostov i bojidar dimtrov - te sisto sa murgavi.

А Путин е азиатец, Болен е платен турски мангал, а атака сте българопредатели и боклуци

Бързо пий хапчетата, че знаш какво става като ги спреш. Брат ти Щерев къде е ?

може да е мургава но е българка. Ако е най-лошото знам че пак само ще пишете защото друго не можете. И така до последния

Местанее, мъчно ти е че електората ти намалявя ли ? Може да са утрепали други твои избиратели, цигани.

не е нужно някой да е бял като сирене за да е българин или българка. Случило се е нещо лошо а вие веднага ЦИГАНКА БИЛА. най - простата нация е българската

Пустото му разгонване, съпътствано със сърбеж.

Мургава за къв я търсите , рано е за гласоподавател?

И тая ли отиде да се начеше някъде или наистина е изчезнала?

Момето си пада по кинтите и купоните, явно. Не виждам защо трябва да я търсят.

Момата е някъде на афтър-парти!

След като е изчезвала и друг път, дали трябва да се хвърлят ресурси за издирването й, а? Дали не е избягала с гаджето си? Дали е девойка?!

В Угърчин 80% са цигани

evala,taka si e

Не в Угаърчин, в цяла България положението е такова:) Вие си дращете по форумите! Дет се вика: много сме, силни сме! Само дето Вазов трябва да поредактира стихотворението "Аз съм българче", че не ми звучи няккак актуално!