Момче и възрастна жена опитаха да се самоубият

Два опита за самоубийство с медикаменти са извършени от 15-годишно момче и 78-годишна жена вчера в рамките само на няколко часа в Благоевград и Димитровград.

Обратно в новината

Коментари - Момче и възрастна жена опитаха да се самоубият | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

македонска любовна трагедия ?? Шиле поп Цветанов.

Като има толкова техника за подслушване, как не можаха да заловят нито един циганин предварително, а чакат да им се обадят. Проверети при руския агент тов.Сергейчо дали няма и за тях данни за прокуратурата. Повръща ми се от този натурализиран преди десетина години българин като каже с премрежен поглед - "Страшно е". Кое е страшно? Това, че политбюро си е същото, но деца и внуци, това че социалистите си имат старата история, което показва, че всичко е проформа, това че полицията като тях се преименова за една вечер, но продължава да е пълна с милиционери - деца и внуци на селяни и активни борци, които продължават да не са в помощ на гражданите, а да се чудят как да ги прекарат. Купували си хартия за принтерите - Господи, половината от тях не знаят да пишат, а ще принтират.

"Светлото" бъдеще е вече тук.

Ново правителство, нови самоубийства! А сега обвинавайте Бойко!

Намирам за неуместно"постването" на линейка към статията.По този начин стимулирате насаждането на негативизъм към Спешна помощ във времето на боксуващата здравна реформа при което потърпевши са работещите в Спешните центрове!

Не е точно по темата - но трябва най-накрая да има осъдени за тези телефонни обаждания.

aко на един американец му се обадиш с този номер, номера няма да мине, по-скоро трябва да си променим манталитета, и когато не дай боже наш близък "убие" нечие дете, да не търсим начини случая да се потули. Не ги съжелявам измамените точно по тази схема, защото те също са престъпници щом са готови да подкупват за да отърват нечия кожа

спорно е, че за да си човек, трябва да си точно американец но другото на 100% е точно така. безкрайно цинично е, полицията да помага за връщането на подкуп. на "жертвата" трябва да се търси отговорност и поне да си плати за разходите по операцията, за да не плаща обществото, което е трябвало да бъде измамено чрез този подкуп - абсурдно идиотско е!