Граничен полицай блъсна полицайка на пешеходна пътека

Граничен полицай блъсна полицайка на пешеходна пътека пред сградата на Районното управление в Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - Граничен полицай блъсна полицайка на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пешеходецът трябва да се огледа и да предвиди дали колата ще спре!

Преди две седмици на пешеходна пътека срещу зала Фестивална щяха да ме отнесат двама униформени бързащи за работа явно към първо рпу с частен форд мондео регистрационен номер започващ със СО,,,,,,,,,,,.Предвид това ,че съм бил и аз за кратко в подобна системата ми е ясно ,че се чувстват превилигировани и ненаказуеми.Когато те не спазват правилата какво да очакваме,рано или късно стават и с тях инциденти.

ако Емине е била с униформа, щял да спре. Но понеже била цивилна - решил да гази! така ли да разбирам уточнението в новината?

Интересно, как тази жена- Емине, е станала Командир на Поделение ??? С политическо Назначение ?? От предишното правителство( на БСП и ДПС ) ли е била сложена ??? И защо не са я махнали след като паднаха тия Крадци от БСП и ДПС ?? .. Не пиша нищо за катастрофата. Там да се занимават разследващите полицаи.

герберастки тъпанар, хубаво е да имаш някакви знания и опит, след това няма да пишеш простотии! Но вие сте си такива прости герберастите, какво да ви прави човек, простотията ви е даденост. Та ако не си ходил натам, аз съм ходил доста пъти. До 1996 г. положението беше следното, когато пътуваш от Кърджали към Ивайловград: В Кърджали българи към турци беше 50 на 50, след това в Момчилград положението е 25 към 75, в Крумовград българи имаше само в поделението, в Ивайловград за мое учудване бяха само българи - изселници от Одринска Тракия 1912. Отдавна вече в Крумовград няма военен гарнизон, а в Момчилград сигурно българи към турци вече е 10 към 90. Така че там сигурно не е въпрос на връзки да работиш в МВР. Нали при положение, че българите са 10 процента, и то сигурно предимно пенсионери, не може всички в МВР да са българи? Както твоите прости вождове сега решиха в циганските гета да назначават цигани полицаи.

Става интересно , "ами сега???"-кво праим а???????

шофьор съм от 11 години и виждайки ,какво се случва пътищата ,си мисля че на поне 50 % от шофьорите,книжките трябва б;да им се отнемат. нагло,безразсъдно,глупаво ,грешно шофиране-това виждам всеки ден.без разлика в натурата.скъпа ,евтина ,потрошенаили занемарена кола ,шофьорът е все 1 -неграмотен

Така става като се срещнат двама тъпаци със само4увствие на велики.

Пешеходната пътека за украса на пътя ли е нарисувана?

С какво се дрсат тез от гранична полиция - много са добри на Need for Speed.

Комплексари! А иначе сте мишки....

В т.н.Тошово време в силови организации са се допускали само хора с български имена.Полицията наистина е служела на народа.Шефът на районната полиция в Момчилград-Айнур Реджеб.Емине е турско име-командир на поделение.В гранична полиция са назначени и цигани.Пропускат се бежанци,контрабанда ,най вече от частни пристанища.Не е тайна ,че турско говорящите масово си купуват дипломи.Съдилищата ,най вече в северозападна България са на ДПС.

половината Шуменски университет е от фесове. Както и Русенския, там 99 процента неграмотни хора, които дори не могат да говорят български си купуват дипломи и се подготвя една масова инвазия към държавните учреждения - превземат ни отвътре..

това е за гинес сензация,ужас.днес регистрирах кола в кат -габрово-ужас,мръсотия една госпожа работи като луда скъсва си от работа опашка 30 души а тоалетната истински селски клозет-позор срам и позор.милиони левове се въртят там от такси а мизерия и мръсотия.не може така така не се ходи в шенген а в сомалия.

В софийския КАТ проблемът с тоалетната е решен - тоалетна просто няма, поне не за граждани.

Това е добре - имаме възможност да им пикаме у фикуса и на безумното "предприятие" съвсем законно;)

Щях да се изненадам ако тъпия полицай не караше VW.

браво,приветствувам когато избиват себеподобните си,наи накрая и те да влязат в новините

ми , то има много , които се мъчат , с тях какво ще правиш ??

Aми май е нарочно, половината полицаи ако "елиминират" другата половина, то бюджета за останалите ще е 2 пъти повече, само просто аритметично действие.

Че те отдавна са си мутри и в полицията, и са недостъпни Кой ще им каже нещо ? С фурашка , палка, пистолет Ушев прави ми м.нет

Абе заслужава си да ги осмиваме,ама да не забравяме ,че и те са хора бе хора! нека да не ни се случват неприятности,от нас си зависи...

не съм полицай !

Hе са хора,в момента в които подадат молба за милиционер загубват човешкият си облик.Hе забравяите заради некадърността на милиционерите сме на това дередже.

Имах приятел от детинство. Добри приятели бяхме... месец след като стана полицай вече престанахме да бъдем приятели!

Още един кандидат за условна присъда!

Тия са толкова прости, че почнаха сами да се избиват. А хората разчитат на тях да ги пазят.

Е почнаха да се избиват едни други. Да видим сега пазителите на закона кой ще им е виновен. Ако това беше станало с обикновен гражданин със сигурност щеше да излезе че е изкочил внезапно. Факт е че жената е била цивилна и затова не е спрял.

Я, тия не били извънземни, а обикновени човеци...

Тази сутрин карам. Към 06:30. На едно кръстовище виждам как ме настига кола. Направи ми впечатление, защото кара без пуснати светлини. Идва, нарежда се в лента за на ляво и се засилва направо, засичайки 3 те коли(бърза за служба или от служба) направо, а вътре седи униформен, но без колан.

на всевишния за кво му е колан !?

На тази смешна държавица ИДИЛ и не требе. Има си мутри с джипове и армията им приятелка- полицията. Армия от няколко десетки хиляди дебилни тутманици.

Тази държава не върви на добре - шефа на полицията в Момчилград - с турско име, полицайката - с турско име ... Утре ще поискат автономия ...

Много тъпо изказване.Освен това : 1.Айнур,Пешо,Кеворк - името няма значение.Пита се вършат ли си работата. 2.Нали правим разлика м/у полицай и граничен полицай? 3.Има ли проблеми с шофирането при граничните полицаи? 4.Има ли проблеми с шофирането при полицаи,служители от съдебната система и т.н.?Чували ли сте обръщението :Колега...?

Явно това граничните полицаи едни от тях помитат деца след употреба на алкохол и дрога а други помитат свои колеги

се разрешава само с....дуел на празна улица един срещу друг. Печели по-бързият стрелец.

Шефа да ги застреля и двамата!

Кой крив, кой прав не знам, ама никъде не пише юнака бил ли е тавряс?

Мерили са се кой е по- по- най-! Тя се е хвърлила на пешеходната без да се огледа, той е искал да мине преди обикновения пешеходец. Нали са много и са силните на деня, напълно нормална ситуация за страната. Жалко за бъдещето и на двамата, но Съдба...

слабоумна си. на пешеходна пътека пешеходецът е перманентно с предимство. все едно да имаш знак, че си без предимство (малък път), и да очакваш да ти го дадат, само защото ти не си спрял да се огледаш. е, да, има разлика. в единият случай си заминава този с предимството, в другия, може и ти да си отидеш.

Виж, сега! Когато си пешеходец си имаш своето предимство, но другите не четат мисли и ти трябва да направиш знак, че ще преминаваш. Да не говорим, че всички деца се учат да се оглеждат. Дори и с най-новата скъпа кола да си, ако всеки пешеходец си мисли, че е с предимство и директно скочи на пешеходната без да се огледа, шофьора няма да може да спре. Имай го впредвид, а в този случай не можем да видим камери, но шофьорът винаги е виновен, така че се надявам да си го отнесе дори и да е полицай.

Пешеходецът е с предимство на пешеходна пътека, НО: - пешеходците, преди да навлязат на платното за движение, трябва да се съобразят с разстоянията до приближаващите се пътни превозни средства и с тяхната скорост на движение - на пешеходците е забранено да навлизат внезапно на платното за движение - забранено е да пресичат при ограничена видимост

В 9 сутринта,пред сградата на РПУ и на пешеходна пътека гази човек!Уволнение и 20 г.без право да управлява МПС за наглеца!

Полицая и е бил хвърлил мерника ама не е знаел как да си поиска затова се е стигнало до инцидент.

Къде е високият морал у полицията? Кога последно са ги проверявали дали знаят правилата за движение по пътищата, че и законите?! Къде го личният им пример, с който постоянно показват на другите кое е правилно и кое не по пътищата? Кога последно някой от инспектората им си е направил труда да ги провери по време на дежурство какви ги вършат със служебните коли? Все едни такива риторични въпроси, на които виждаме отговорите ежеминутно! При това на полицаите се заплаща от нашите данъци точно с тази цел - да контролират другите какво правят. Как с думи прости да обясня на госта си германец, че тук се намира за нормално, докато правят проверка в единия край на пътя всъщност патрулката да спре по диагонал на кръстовището и всички са блокирани? Та това е просто срамно и безотговорно!

Елате в ЛОндон, да видите как полицай кара кола. Кара като на изпит. Така дава пример и на останалите. А българските полицаи какъв ли пример ще дадат на останалите участници в движението???

Щом не си във България,нямаш правото да казваш каквото и да било.гледай си там чиниите които миеш,и си мълчи.

Браво! Продължавай да тролничиш за жълти стотинки. Като се умориш можеш да си подкараш колата и да постъпиш като този граничен полицай, така де, малко да поизбиеш комплексите си! Направи се малко и ти на герой! :))

Sangre sica

Човека дава пример! Ама на налъм какъв пример ? Добре че си седиш в прованса че тука такива бол!

Имат ли тюлени в униформи англичаните? Тук при нас повечето полицаи те карат да се изпотиш само като ги видиш как се движат... което разбира се прави много секси изглеждащи малцината полицаи в униформа, на които личи, че спокойно ще те надбягат ако трябва.

НЕ, определено НЯМАТ сланинести тюфлеци. Винаги са стриктно спретнати. Жена полицайка е с вързана на опашка коса. НИКОГА няма да ги видиш да чоплят семки или да са с ръцете в джобовете. Виждал съм и полицай индиец с чалма /идииска чалма/. Преди време пътувах от Англия през Франция в Италия... Като минах тунела под Алпите и влизам в Италия. Веднага ме спират италианска полиция или жандармерия. Обикновена проверка, но ми стана много смешно! Италианеца с униформа, но небрежно небръснат няколко дни. Веднага си пролича... нещо наподобяващо на балканското! :))

Жалко за жената, но така трябва да се случи, за да разберат куките, че когато не си гледат работата застрашават собствения си живот, този на децата си и на всичките си близки и приятели.

как да си я гледа като те самите са карумперани престъпници

като нема кой да трепят по пътищата взеха да се мачкат помежду си

Да, разбира се, че е квалифицирано престъпление. Личи си че журналистът е бил вдъхновен от случката, дал е свобода на фантазията си и е лъгал весело. Например - хем помел жената, хем тя не е пострадала тежко. Невъзможно съчетание, но развеселява с черен хумор. Аз помислих че я е помлял.

МИЛИЦИОНЕР БЛЪСНА МИЛИЦИОНЕРКА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!!!ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ НЕДЕЛНИ КУРСОВЕ НА МИЛЬОВЦИТЕ ЗА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА СТРОЕНИ ОТ БОЧКО!!!

Случаят е изклячително тежък, защото е извършен от полицай! ДА! Полицаите се тези дето трябва да следят за спазването на законите и правилниците, на реда в държавата. Следователно самите те имат задължението да спазват стриктно правилата. А този КЕЛЕШ на пешеходна пътека блъснал момичето! ТЕ, самите полицаи трябва да са пример на останалите, а този ГЕРОЙСКИ нарушава правилата за да покаже "-Вижте ме кой съм аз, недосегаем...!" Ей от такива малоумници страда цялото общество. Не само да бъде осъден, ами и дисциплинарно да бъде уволнен. При това работел на летище София, да си показва магариите и пред чужденци ли?!?!

Правилно! Да се обеси! Но преди това - обществено полезен труд, изразяващ се с боядисване на пешеходни пътеки и смяна на системите и подлогите в моргата (х 200 часа)

Стига с тия полицай - милиционери!

която ме дъжи на хиляди километри далеч от тая държава "шефът на Районното управление в Момчилград Айнур Реджеб"

И аз съм на хиляди километри от България, но не мисля, че името е от значение. ЧОВЕКА е от значение!

етническата принадлежност ме ... как да се изразя без да засегна расистки...??? Ох, не мога!

Каква е тази Емине ханъм в българската полиция ?

Емине е такава, какъвто е и шефът й Айнур. Такъв съм и аз, но по документи имам българско име. Няма да продължавам, че пак ще ме цензурират :))

насила излямизираните стават по-ислпмисти!

Дори полицаите изперкаха. Кво остава за другите! За политиците не си струва да с се говори. Там положението е толкова зле, че даже не трябва да се коментира щото човек сънува кошмари! Последните закони също говорят красноречиво! За младите меринджей и поколението на прехода - също!

Може ли нещо от всичко случващо се в България да изненада нормалните хора? Не,ако изобщо са останали нормални..........

нещастна любов не му е пуснала

"По време на инцидента Емине С. не е била на смяна, затова е била цивилна" тоест ако е с униформа спираме на забра, а ако не е с униформа даден гражданин е ок да газим ли?

страшен коментар на журналята

загледал се е по нея вместо да спре и от влечение изглежда я е закачил по силно.

А сега да видим как ще се опита да се измъкне с помощ от колегите

Всеки втори е ченге в днешно време, а не съм видял един да се мотае на улицата. Преди поне се мяркаха катаджиите да взимат рушвети, сега с промените по въвеждането на камери и те се изпариха.

Нало подражаваме на янките-там задължително в всяко семайство има доносник.

мисля,че преди доста години българите заради келепира ставаха доносници

Да бе! Камерите :((( И оня ден ми отнесоха двайсетачка на разклона за Кремиковци /Ботевградското/.

при толкова много полицаи в българия, нямаше как това да не се случи рано или късно... статистически погледнато

...разсмя ме ...кефиш ...много точно казано ...не се сетих ...тарапана голяма ...хахаха