Убиха баща и дъщеря, има задържан (обновена)

Двойно убийство е извършено в плевенското село Горни Дъбник, съобщиха за Дир.бг от МВР. Извършителят е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Убиха баща и дъщеря, има задържан (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...

Тези убийци не са хора, дори не са и животни. Те са някакво много долно еволюционно стъпало. Индивиди без никаква ценностна система, които за 5 лв убиват за удоволствие, за да се почувстват значими. Но цял живот остават мижитурки

Не само. Получили са разрешение от "управниците"

Циганите трябва да се скопяват след всяко варварско престъпление.

Апропо какво значи това: "Не е осъждан, но има 5 криминални регистрации"? Кой ги пише, какво стойност имат щом не е доказано съпричастие към престъпление пред съда?

Господа рабирачи, кога шъ дъ си отворите мозъчетата да проумеете ,че герб и бсп пърдят в едно гърне, а?? То е едно и също , боклуците са обсебили всички етажи на всякаква власт и играят в комбина с тези, които уж преследват! Жалко за почерненото семейство! Са тоа убавец що не ни го подхвърлят на плаца - ич нема а го бавим, както е приказката - с павето у глъвътъ и следващия!!!

Ония ден Боко тиквуня,когато приеха Бщджета със онзи тъпунгер Циганин Далавери Симеонов забележете,вече не постна пица,ами пица калцоне ни бил бюджета се изказа Винкела,и така,та става дума че и тази 2018г сме щяли,повече да сме били харчели,от колкото да изкарваме,и само 1млд сме щели да връщаме по външен дълг,та значи,когато Тиквата който днес има празник,така ги мисли нещата,щом като той управлява,само ще тегли и харчи заеми,а ще връща по минимума,а който дойде след него,когато се разсърди от ново,и някой му наруши ЕГОТО,ще се разърди и ще подаде Оставка,както прави винаги Тиквата страхливец.

"Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление - 36-годишен мъж, който е познат на системата, не е осъждан, но има 5 регистрации" Нали знаете какво значи това? В общи линии значи следното: лицето е хващан за разни "дребни" престъпления и докладван на прокуратурата. Прокурорът, който се разписва минимум на 2000 и кусур заплата, преценя, че престъплението не е за съда, защото когато получаваш 2 бона ти е трудно да стоплиш, че кражбата на зимнината или дървата за огрев за окрадените е въпрос на живот и смърт - затова делата за "дребни" кражби, включително и пенсиите, не стигат до съда. Така се стига до фрапиращите бройки "криминални регистрации" - над 10, над 20, а един дори с 36, докато крадеца не се "издъни" - като в случая - и вземе че пребие някой човечец до смърт... Тогава вече "доблестните ни органи" са готови да стоварят "цялата строгост на закона" отгоре му - къде 2-3 години условно или пък ефективно, че "много се е издънил"!

Разписва се на 3200лв.!

Може - нали младши прокурор започваше с две СРЗ? Но пък ВСС нали пак ги вдигна на изпроводяк, та може твоето число да е по-вярното... "Високо стои" прокурорчето над битовизмите селски...

Стига сте писали глупости ! И убиецът , и убитите са българи .Не защитавам циганите , но тук не са замесени

До кога разна сган задържана и известна на полицията,със сумати регистрации ще е на свобода?До кога?До като съвсем ни избият и изчезнем?Или до като убият роднината на някой политик

Така де те сега само ги регистрират убийците

ЦИГАНИТЕ НА САПУН !!! Гледайте докато го изтрият дирнишките соросояди ....

Еее, бъди по-политкоректен: ГРАЖДАНИТЕ ОТ РОМСКОТО МАЛЦИНСТВО НА ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ !!!

Далаверии Симеонов,Бялата Златка-златният пръст на Герб,и Вожда Винету,защо отбягват такива случай?

при всяка криминална новина - ГЕРБ виновен. А защо гонихме комунистите и при Виденов - месеци наред в студ и сняг - да бе плащаха ни, а при Орешарски - той ГЕРБ предложи Пеевски Няма по-гадни от комунетата! Като са толкова добри защо вРусия никой не емигрира. Ти ми кажи защо никой не отива там - дори и синовете на Корни и Деса и те в САЩ, ама мълчите кат гъзове.

Тактиката за отвличане на вниманието от корупцията и престъпността в БЪЛГАРИЯ чрези раздухване на старата тема САЩ срущу Русия не работи в темите за МАН*АЛИ.

От прочетеното разбирам, че: ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГАНИТЕ СА МИНАЛИ В РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ Значи вече няма съд и присъда, а регистрация .... явно сте я докарали ДЕМОКРАЦИЯТА при вас.

докато във всяка българска къща нияма поне 1 пистолет , все така ще ... явно до правосъдие няма да доживеем ...

ред и сигурност!!!

...и ще намалеете драстично!

Само толерантност и интегриране. Българите трябва да усетят много добре демокрация.

Ако някой, който търси причината да сме толкова зле като народ има търпението да изчете коментарите под тази новина, ще разбере веднага въпросната причина. Див, малограмотен и мързелив народ, висящ по цял ден пред компютъра си и раздаващ съвети от последна инстанция...Това е!!!

и ти го налапаш от тези изроди ще смениш плочата

Отново случай на ЦИГАНИН убил БЪЛГАРИ!

ви кажа ли честно какво мисля - само ние сме си виновни! Нито държавата, нито партиите, нито БХК, нито запада! Ние не можем да проведем нито митинг, нито референдум за каквото и да било, ако не се дирижира отвън! Докато търпим и си мълчим - така ще бъде!Хау!Амин!

Поредният МАНГАЛ които затри двама българи. ГЕРБ е гроб за България

Съжалявам да го кажа, но вече и много етнически българи са с циганска душа...

малоумно псе, мангалите ги храни бкп, та да гласуват я за бсп-то, я за дпс-то, бурсук :)

какви са тези регистрации ? Значи всеки може да убива и го регистрират като селскостопанско животно и го пускат . Тогава и ние да ги почваме циганите докато сме повече от тях все още. Не се притеснявайте . Ще ни регистритат само.

Наскоро българин убил двама цигани го "регистрираха " по бързата процедура на 30 години затвор !

да не онзи датчанин, дето накълцал женорята в една подводница?

Айде,хванаха някой пиян нещастник,който да набедят,и да си измият ръцете че са си свършили добре и бързо работата,а истината е че са ги убили Цигани.за да им откраднат парите,тухлите,керемидите,и дтрвата,и каквото има във мазата за ядене.

Къде са ония гейове патриотите дето забравиха за какво са в парламента?И оня монголоида дето иска да ореже добавките за прослужено време,защитника на народа боклук долен!

"""""Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление - 36-годишен мъж, който е познат на системата, не е осъждан, но има 5 регистрации"""" Това пък какво значи,да не би да е пътувал без билет в градския транспорт на Плевен

ч2. Но горко вам, фарисеи, задето давате десятък от гьозум, седефче и от всякакъв зеленчук, а немарите за съда и любовта Божия: това трябваше да правите, и онова да не оставяте. ч3. Горко вам, фарисеи, задето обичате предни седалища в синагогите и поздрави по тържищата. 4ч. Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери, защото сте като гробове, които не личат, и по които човеците ходят, без да знаят. ч5.На това някой от законниците Му рече: Учителю, като говориш това, Ти и нас обиждаш. ч6. Но Той рече: и на вас, законниците, горко, задето товарите човеците с мъчни за носене бремена, а сами дори и с един пръст се не допирате до товарите. Евангелие от Лука

Я си е... ма.... изрод. Скрий се в дупката да те повече не виждам.

Аз съм Господ, Бог твой. Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди (Изх. 20:5-6)

Това не е държава щом не може да осигури ред и спокойствие на гражданите си.

Всеки ден има новина , че манго убиват българите. Гробарите до кога това ще бъде??? БСП, ДСП, БПК ......... ли ви винони????????????? или бай-Тошо виновен????

""Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление - 36-годишен мъж, който е познат на системата, не е осъждан, но има 5 регистрации", ..." Като прочета такова нещо, направо ми идва да се кача в танка.

Идвам с теб

Това шибано правителсвото ще докара хората до война. Циганите правявят каквото си искат в тази държава.

Продължавайте да опитвате да ги интегрирате ! В края ще имате само цигани в тази държава!

"36-годишен мъж, който е познат на системата"......... 60000 полицаите в България най-голямата полицейска държавата в ЕС, най-голямата мутра в ЕС премерът.

Полицаите не съдят. Направи си извода, колко пъти е хванат и защо!

За убийците само смърт!!! На въжето. Проклетите гени трябва да мрът! Стадото трябва да се чисти от мършата!!

"Не е осъждан, но има 5 регистрации"... Айде сега да го регистрират за 6-ти път и да го пуснат по живо, по здраво!

Пак некой недоебан. Дано има късмет да го опандизят, там ще бъде задоволен отвсякъде.

Сега България - римляни, убийства, кражби, Герб. Има ли друга България?????????????????? Питам тези маймуните който избра Герб?

напълно съм съгласен, при бсп такова нещо никога нямаше да се случи..

Защо винаги правите сравнение между двете партии? Нали БСП са миналото, а ГЕРБ - бъдещето? Защо държавата ни не се променя, след като управляват повече от осем години?

Затваряме орките в лагери с 3 реда огради, раздаваме ракия и касетофони и най-важното - раздаваме по един калашник на всеки млад ром! След месец отиваме с багерите да закопаваме ...

Вероятно става въпрос за неуредени любовни отношения.

На бас, че убиеца е циганин, БХК да не забрави да защити правата му, че има право да убива...

В Горни Дъбник изобщо някога живял ли е българин ?! Още през 1982-ра, в съседното поделение /строителни войски/, половината бяха от там. Орки неземни.

Безценните животни на зоопарк България пак са проявили лошотия в характера, но нали са защитен вид, как да им се сърдиш?

Тъпата тиква с лигавия "коментар". Как да не повърнеш!

А сега нека антибългарския хелзински комитет да обяви убиеца за човек на годината.

А чухте ли - много от българите зад граница вече се завръщат в България - мухахахахахаха :)

Безхаберието,алчността и продажноста на цялата политическа и управляваща КАСТА в България в последните 28 г.,скоро ще доведе такава ,,Българска пролет",че тези в Либия,Ирак и Сирия ще изглеждат,като нежен пролетен повей!

Камила през иглени уши ще мине, отколкото българин да се събуди. Умрелите се не будят. Не ставаш за прогнози!

Боже, отплати на изедниците български...

Обществото ни е толкова оскотяло, че приема подобни новини само като статистика!

Бог да ги прости умрелите и извършителите да получат справедливо възмездие! Както и комунистическите тролове налазили новината за да ширят антиправителствена,антибългарска и антиевропейска пропаганда!Също желая справедливо възмездие!

ГЕРБ ли са "антикомунисти"?!

ти си просто един жалък педерунгел.

Бог да ги прости умрелите и извършителите да получат справедливо възмездие! Както и комунистическите тролове налазили новината за да ширят антиправителствена,антибългарска и антиевропейска пропаганда!Също желая справедливо възмездие!