МВР издирва протестиращи за ”насилие срещу депутати”

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви, че вчера на протестите е имало опити и насилие срещу народни представители, което е крайно недопустимо. Полицията издирва лицата, упражнили насилие срещу депутати.

Обратно в новината

Коментари - МВР издирва протестиращи за ”насилие срещу депутати” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ ЛУМПЕНИ ПО КРЪСТОВИЩА И ПЛОЩАДИ НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ОМЕТАТ И ОСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ ДА РАБОТЯТ СПОКОЙНО ??? А МЕЖДУ ДРУГОТО КЪДЕ СЕ СКРИ ОСНОВНИЯ ПОДСТРЕКАТЕЛ МУТРАФОН МЕТОДИЕВ МУТРАФОНОВ ???

Тези ценностно объркани хора ритаха човек на земята/какъвто и да е той/ и се оплакват от 'вероломно' нападение със свит на руло вестник?!?!Хайде малко по-сериозно. Не одобрявам насилието дори и със вестник и именно поради това смятам че то не е повод точно тези хора да четат морал на когото и да било.

Сложете си и вие от МВР червена лента на ръката и тръгнете с палки по улиците да въдворявате ред! Ходете от жилище на жилище да изкарвате недоволните от демократичното правителство на БКП на улицата или ги водете направо в участъка за разпит! Отворете Белене и ги водете направо там! Можете го!

Аз досега не видях протестиращи с полицейски палки..Ако такива се появят веднага ще бъде извикана полицията..Така че министъра да не се прави на идиот ами да арестува незабавно Болен Свиркавов

Не знам но на мен това правителство не ми харесва! Не ми харесва и министара на вътрешните работи. Това, че не ги харесвам дали ще бъде тълкувано като форма на психическо насилие от моя страна спрямо министара на вътрешните работи. Дали това, че не ги харесвам е основание да ме подведат под съдебна отговорност.

Този да си размърда някои части и да арестува мусурите на Болен Лидеров, които "проверяват" лични карти, тарашат минувачи и ще извършват граждански арести, че не с вестник ще помилват Данчо Ментата по главата, ами със сопи всичките ще ги натирят от парламента.

ЗАЩО НЕ ПОТЪРСАТ ОТГОВОРНОСТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ КОИТО ОБИЖДАТ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ТЕЗИ КОИТО НАРИТАХА МОМЧЕТО КОЕТО "УЖ ИСКАШЕ ДА СТРЕЛЯ ПО ДОГАН"КОЕТО БЕШЕ МАЛЪК ТЕАТЪР НА ФЕС ТЕАТЪР ЗАЩО НЕ СЕ ПОИСКА ОТГОВОРНОСТ ОТ БОЛЕН НАСИДРИСКОВ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НО ЧИСТ БЪЛГАРСКИ

МВР-то, идвайте и ме затваряйте направо, но да затворите и изродите, които 80 години изнасилват нацията!

И МВР тръгна по акъла на Сидеров...Който е избрал депутатите има право и да ги махне,с нищо не са повече от другите хора,,,срам за народа ...

Този,дето беше съветник на президента и нямаше доблестта да заяви,че ще влезе в турско-червено-кафявото правителство,а излъга,че :"Имам лични проекти, които не мога да съвместя с длъжността началник кабинет на президента. Те са все още в начална фаза и не бих желал да споделям повече информация. Мога само да кажа, че не са свързани с политика, заяви Йовчев, който е бивш председател на ДАНС.Ето какъви са министрите на Орешарски-гледат хората в очите и лъжат.Вече и заплашват.

Считам че това не е насилие, а озаптяване на хора, които трябва да бъдат въдворени.... в медицинско заведение!

Г-н Йовчев, звучиш ми вече трогателно. Какво има да издирваш, като вчера пред очите на полицаите ти ставаше всичко това. Само трябваше да се протегнат и ги заловят, белезници, съдене по бързата процедура и до вечерта в затвора за хулиганство. Какво е това "ще"??!! Докога? Пълно е с клатикрачоли в МВР, особено в твоята сграда. Използвай момента и ги изхвърляй вече. Ако от тях някой може да ходи и арестува, или дава акъл на полицаите какво да правят на място, пращай ги. Ако не могат нищо такова - вън от МВР!

сбърйал си обръщението пич, другарю трябва да му кажеш

А тия същите депутати дето ритаха и трепаха в ефир Октай Енимехмедов идето нямат нужда от издирване? За тях какво? Днес редят правителство и размахват пръсти от парламентарната трибуна.Е...закона е за народа,за депутатите е като футболна врата в полето.Не плашете хората идиоти!

И аз доста пъти питам тука същото - отговорност за спектакъла от НДК!

къде са ван дер любе и гошо димитров да подпалят райхстага

Доста добри ми звучи ?? Браво, Господин Йовчев !! бабаТодорка

С удоволствие бих ударила и аз по главата предателя Йордан Цонев и то не с вестник,а със саксия.И бих изпитала истинско мазохично удоволствие, ако можех да изчантара поне веднаж наглата цуцулеста кратуна на БоленСидеров.Ех,мечти...

предлагам вместо бой да се приложи секс /ебане/ на хората който би требвало да представляват народа. чувал съм, че това е по-ефикасно и дава по-плодородни резултати

Добре, да запоџнем от Мајџето. Много ше ни се зарадва.

да, ама - не, това е...не не е за идиоти, а за мъже, схващаш ли разликата.....

Доста е рисковано! Не се знае каква по-голяма свиня може да се пръкне!

Ако питате голямата част от избирателите си: "Щом та бий начи та убича ма!"

шефе срам ме е,че си ми началник защото лижеш задника на Сидеров.Напусна един интелигентен работодател и коленичи пред Местан.Вярно е,че парата саблазнява но достоинство с пари несе копува.

И какво става тази крехка женица петя била нападната. Що не са я понатупали малко. Тя трябва да свиква с народната любов

Не е необходимо да търси много дълго. Достатъчно е да поиска от дир-а ip-тата на тези, които приканват открито към саморазправа с депутати, скрити зад "анонимните" си ник-ове.

Ний сме на друг фронт, бе пич - този с гащите! Не сме по подслушването, а иначе го подстрекаваме ... да се вдигне.... надърви!!!

Na men,kakto i na celiq bulgarski narod se izcherpva turpenieto.Tezi podli nagli bokluci koito produljavat da susipvat Bulgaria mnogo skoro mi se struva che shte se oserat totalno i ne znam kakva prisuda shte postanovqt grajdanite

Духайте супата герберски говеда - оставка няма да има, ще има съд за вас!!!

.... Пак ли Народен..??

Ако се върне и прочете- няма да спи цяла нощ, а може и зъб да си изкърти!

za6to trqbva da se tursi ...toi im e pred o4ite...Volen

Не знам какво друго би следвало да направи МВР! Ако някой ви удари с домат докато отивате на работа, мисля, че първото нормално нещо е да се оплачеш в полицията и те да вземат мерки. Останалото е саморазправа. Време е полицията да осигури реда в столицата, а кмета Фандъкова да си понесе отговорността за безредиците, които толерира!

Да бе, да. Първо аз въобще не вярвам на полицията и второ знам какво ще стане - ще ми заприходят жалбата в МВР-то и ще бъде жалба срещу неизвестен извършител и дотук. На органите на реда им е през оная работа за теб и мен и обикновените хора. Виж депутатите са друго нещо. Ама това е народната любов...... Нали така

А ако някой опита да даде националната игурност на турците, на кого ще се оплачеш? Ето такива оплаквания не се приемат и следват домати и яйца. Справедливо е, ефективно е. Преди 4 политически мандата едни ваши некадърници с павета ги изкарахме от НС, бяха направили 1000% инфлация. Сега е по-лошо, защото не се посяга само на икономиката, но и на сигурността на държавата. Безразсъдно и с политически продажби. дори един прецедент за таакова действие кара истинските българи да защитят родината не само с домати и яйца. Който може да си позволи да предаде България, трябва да е готов да се предаде в ръцете на народа си. За сега народът може да му прости, като само го махне от управлението. Но ако не се покае веднага, грехът му може да му донесе големи наказания. До тук търпението на народа-съдия е домати и айца. И това търпение е огромно. До сега тези бабаити изхарчиха стотина хиляди часа на работоспособно население, което плаща данъци. Да не харчат от родолюбието на тези хора, защото ще покажат чудеса от решимост и действие, за да опазят България. Те за разлика от лумпените на БСП имат какво да губят и няма да го загубят: Родина и благоденствие за децата им.

Псссссст, полицията! Протестиращите насилници са обявили, че днес ще прилагат закона на Орлов мост. Чакам действие от ваша страна.

Престъпниците ги търси в народното събрание и в агитката около Волен 100% са там.

ПО ЗАКОН ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖИЛОТО СЕ....ТИ ЛИ ЩЕ СЕ ОПЪЛЧИШ НА НАРОДА... ОЛЕЕЕЕЕЕЕ

Младите те първа ще разберат какво представлява да те управлява ДС. Дано не се оставят да ги излъжат и уплашат, защото този път тази държава загива!

Човек, който е склонен да посегне на друг, няма право да говори за почтенност. Щом има физическа саморазправа, трябва да има и наказание.

Това са познатите номера на ДС!!! Да заплашва протестиращите които се борят за едно по добро бъдеще. Как не ви е срам Йовчев! И Вие ли играете по свирката на Доган, Станишев и Волен!? Срамота няма истински Българи на високи позиции всички са скапани парашутисти на ДС.

Протестиращи се наричат , когато искат нещо конкретно. Това са дебили , които пречат на свободното придвижване на хората. В нормална държава никой няма да позволи да се блокират основни кръстовища половин месец и безделниците да си правят там концерти и да си пият биричката , докато нормалните хора се чудят как да се приберат вкъщи.

Ти си дебил. В нормалните държави олигарски отдавна да си е подал оставката и протестите да са спряли. Там депутатите работят в полза и за спокойствието на народа. Тук разни олигарси, резаняци, извратеняци и психопати са в народното събрание и ти говедо комунистическо си съгласен с това. Ама ти си говедо и който те бодне с остена и ти подскачаш и слушкаш, а хората на протеста не са говеда.

Разбира се, че играе по тази свирка, иначе няма да е министър свирчото му със свирчо...

Айде стига с тия изтрити плочи с новия Месия. Дойде ЦАР от Мадрид все с нови хора - видяхме каква я свърши. Нямам абсолютно никакво доверие на тези "нови хора" ... ако това са кретените, които видяхме по тв февруари месец по-добре Ахмед, Тиквун или който и да е познат политик.

Елементарно, Уотсън, елементарно! Просто снимайте с камери цялата тълпа и разпознайте после агресивните провокатори и ги арестувайте. Действайте както се правипо света с футболните хулигани. Не е нормално група платени идиоти да провалят мирния протест и да компроментират справедливите искания за почтеност в политиката. Но исканията, подкрепени с камъни няма как да кореспондират с почтеността. А и включването в протеста на такива екземпляри като "гладуващия" Едвин Сугарев, направо ги превръщат във фарс!

този тупан на снимката има лош комунистически поглед. нужни са му електрошокове на мозака да се промени в постоянна усмивка като на мафиот софиянски. абе путио маринкин, не разбра ли, че и ти и останалите еничари сте пътници? народа ти е работодател и народа ще те свали от власт, когато пожелае. показваи мръснишката си мутра в къщи, а не на народа и си друж езика зад зъбите твоита мама комунистическа.

Защо всеки се изказва от името на народа? Не може ли да казваме "аз мисля така, аз искам това"

Г-н Йовчев насилникът е до Вас!Волен Сидеров къде го пропускате?!

Йоцко тъпото де ги дириш бе манаф, те насилниците са в парламента! По прости идиоти от това на едно място не можеш да намериш и нагла и безочливи.

ако не го харесвате, не биваше да гласувате за него. Но сигурно ББ ви каза да гласувате за него, сега ще го търпите 4 години.

полиция не бива да бъде служба за помощ на психясалите. Време е да използва силата.

Какво прави МВР срещу психопата Болен ? Или за едни може за други неможе ?

едните са избраници, и имат имунитет, а вие какво мислихте, като гласувахте за тях?

Само не разбирам защо са кавичките, или може би дир-а не е обективен. Сред протестиращите против правителството има много агресивни хора.

ИСКАТЕ ДА ВСЯВАТЕ СТРАХ, ТОВА Е МЕТОДА НА ДС - АХМЕД ДОГАН-ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Ало МВР-то - вързахте ли Лудото воЛЕНЧЕ или още търчи по телевизиите за да ги замеря с камъни???

Докарахме го до национал социализъм в действие. Имаме си новия Хитлер с неговите щурмоваци. Срам пред Европа и света.

всички видяхме протестиращи с фашистки знаци по тях, смятам че заслужават бой, наймалко заради провокации.

Уравнение от протеста- плакат: БСП+ДПС+Атака = Цацаров +ТВ7

Ние старите живяхме в диктатура. Сега се задава най-открито и диктатура за младите... Няма да го допуснем вече!

Какви млади бе другарю? В България останаха само старци и цигани и това е бъдещете - вЕрвайте ми. Мизерията ще става все по-голяма, нов Месия няма да дойде, нито някой ще ни отърве от т.нар. олигарси ... всичко останало е розови обещания.

група не от феисбук , но от твиттер, смята че вие трябва да проявите твърдост към тези люмпени от Феисбук.

да не чакате данъци от циганите Да не ви спреме данъците и акцизите Да не остане да чакате циганите да плащат заплатите на МВР-то

То пък тези боклуци по площадите едни данъци плащат. Плащат на нарко дилъра си. Измитайте се нещастници. Плащам си лизинг , застраховки , данъци. Имам правото да си карам колата, орлов мост не е мястото да си разхождате копилетата.

Като се изметат те, кой ще остане ма другарко? Олигарски и манафите, а и червените гейчета и психопати.

боко си подаде оставката, вие наглите ще избиете децата в количките, не ви пука за нищо освен за тъпкането на джобовете. Но съветските олигарси след свършване на работата и предателствато ще ви спрат кранчето и всичко ще изтича при тях. За вас само чалга и к....ви ще останат и дрога за да сте щастливи в забравата

колко гласуваха безплатно за бсп(мандатоносителя) от имащите право на глас ? само тях можете да биете !!! а пипнахте някой друг - жална ви майка

Сега ще видят по-младите какво значи комунист на власт. Без кръв няма да се дават.

ще се дават?

Roxana

А, много съм доволна - недосегаемите да схванат, че не са недосегаеми! Бой по дупетатите - даже и полицията да не може да ги спаси! точно продажните гниди докараха тая страна до гражданска война! стиска ли им сега да излезнат срещу избирателите си и да им се потърси сметка? Лично аз потривам доволно ръце.....нека е анархия - за да избиеме който требе! продажниците и мафиотите - разкъсани на парчета! да видиме утре кой ше смее да продава народа и интересите му! Олигарсите и дупедавците - на бесилото и наклецани серийно от народа!

Бойко и Цвинокио?