МВнР на Сърбия: ЕС не е признал независимо Косово

Държавната агенция Танюг разпространи позицията на Външно министерство, изразена пред временно управляващата българското посолство в Белград Ива Крулева

Обратно в новината

Коментари - МВнР на Сърбия: ЕС не е признал независимо Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи Позицията на ЕС не е независимо Косово и всички би трябвало да се придържат към това", освен васалните държави с васални премиери ,които и майка си биха продали за да ги погалят по главата

СЛЕД КАТО СИ "велик селски хитрец" ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ,СИ ВСИЧКО и ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИШ ВСЯКАК БЕЗ ДА ТИ СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА И НА ЛЪЖИТЕ и НА ГЛУПОСТИТЕ - този нашия в най - скоро време ЩЕ СИ НАМЕРИ "МАЙСТОРъТ" - НАБЛИЖАВА МУ КРАХЪТ,дано САМО ДА Е ПО СКОРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Мутрафонът е един велик "политик".

се дължи на една проста истина, която каза той - нещата са приключени и Сърбия трябва да се примири с независимостта на Косово. Бат Бойко им каза по заобиколен начин старата българска поговорка: Битият си е бит, останалото си го знаете. А сърбите хем ги биха през 90-те, хем сега ги... Когато Сърбия късаше живо месо от България им беше кеф, нали? Е, падежът на дълговете настъпи. Всичко на този свят рано или късно се плаща.

Не познаваш сърбите. Никога няма да признаят Косово за държава, никога няма да станат член на НАТО. Казвали са ми го в прав текст много пъти. Така че е ясно - нашият се излага. Тоест вашият де, ако имаш бат ти боко капацитета за твой човек.

Да видим Боко как ще излезе от тази ситуация без да изглежда смешен. Колкото повече се извинява, толкова повече олеква. Обаче колкото повече се прави на фактор на балканите - толкова по-смешен става. Когато требваше да издои и изцеди до последно сърбите той се правеше на велик. А сега хем си създаде враг в лицето на испанеца, хем даде възможност на Сърбия да стане фактор, още преди да е стана членка. Представям си какво ще бъде когато Сърбия стане реален член на ЕС.

А Вучич даже го изнудва. Имало в Сърбия българско малцинство, та да внимавал.

Ами то си беше яно, че ни въвлича в конфликт. Кому е нужна конфронтация със Сърбия. С умрелото куче Сърбия? Притисната отвсякъде? За чий Х се изказва тоя по адрес на Косово. Оня военопрестъпник тамошния прЕател ли му е? Как никой не протестира срещу Борисов, всички

Сърбия бяха силни преди сега са доста смешни и си го знаят .

Те го знаят, ама ББ не знае, че е по-смешен и от тях.

"Позицията на ЕС не е независимо Косово....". Смешници! Абе, братя комшии, ББ сигурно го познавате още от времето на наложеното ви ембарго, когато българските мутри от ВИС, СИК и други, (част от които беше и той) организираха контрабандата за Сърбия и прекарваха цели влакови композиции цистерни с нафта и бензин. И направиха милиарди от това. Така че, трябва да знаете - когато ББ каже, че признаваме Косово, значи то е независимо! И няма никакво значение какво е мнението на ЕС. Това е !

да постави въпроса за българското малцинство в западните покрайнини.

Убийците на беззащитни хора в Сребреница - сърбите, се оказаха най-големите губещи от разпадането на бивша Югославия. Сега се правят ха тарикати с големи претенции, но всички наоколо - хървати, албанци, словенци, ги мразят ...

Иване, това е мит.

Подавал ли си си носа извън България? Очевидно не... Направи си подарък. Иди до Дубровник. Там в чертите на стария град има музей в който се възхвалява "любовта" към сърбите, които са стреляли нарочно по историческите сгради, след като са разбрали, че обсадата им няма да успее. Да не говорим за избитите мирни жители... Няма съсед, който да обича сърбите, друже! Колкото и да те боли от това!

Буда, кажи й: глиупав съм, казах нещо, не знам какво, не знам защо, но толко си мога.

Той сам се бе определил за прост. Да го цитирам: "Понеже вие сте прости и аз съм прост, та затова се разбираме" Себе си може да се определя за прост, но другите хора не. Комичното бе, че не можа да осъди Бареков, който каза, че е тъп. Макар и причината да го осъди, че не е го е чул директно, а така са му казали.

СА ПРИЗНАЛИ КОСОВО! Кой към кого да се придържа?

Нямаш ли си собствени виждания, та чакаш някой да ти казва какво да мислиш???

След предателската политика на българската държава през последните 80 години, съседа ограбил най-много територии от България и избил най-много българи поставя въпроса за територилната цяялост? Въпроса е, защот България не представя исканията си, започвайки със западните покрайнини? Г-да Управници, тези територии трябваше да бъдат върнати към България и населението им спасено, след като се разпадна Югославия. Вие какво направите и планирате ли да направите нещо по въпроса?

Не са ги гепили сърбите, ние сме ги загубили заради членство в недалновидни съюзи. Не можеш все да се киприш в съюзи срещу освободителката си. Това е просташка неблагодарност и се плаща за подобни глупави ходове.

Милите те, които спечелиха най-много от двете световни войни ... към Сърбия бяха добавени няколко пъти по-големи територии от самата нея ... сега като ги късат и отделят обратно боли, а? Никакво съчувствие, най анти-българската политика през 20-ти век на Балканите е дело на Сърбия и Гърция. Така че - дошъл е Видов ден за тях. Иначе Борисов е прав .... минало е времето на конфликти.

Печелили са и пак ще печелят, защото не са прости като нашите управници, дето все танцуват лакейски на чужди политици и забравят българския дългосрочен интерес. Сърбите се противопоставиха на разрушителните сили и през ВСВ, и след Студената война. А ние и до днес лакействаме на онези, които ни натрапиха разделение чрез Берлинския диктат 1878.

Голяма уста (Борисов) си мисли, че може да се изцепва като в България без последствия. И то го направи, след като обясни, че не иска председател на ЕК, че като не приемат Сърбия в ЕС, да не ни обвиняват. И някой ден по-късно нанесе по-големи щети от това. Ако му събираха изцепките, не знам дали една книга щеше да стигне. Много често си и противоречи. Или може за 4 дена да си смени 5 пъти мнението. Не подържа позиция, а се движи по общественото мнение - типичен популист. Но за него е по-важно да се хареса на ЕС и САЩ.