МВнР изрази недоумение пред посланика на Франция от изказването на Макрон

От българска страна бе подчертано, че няма никакви сериозни основания за подобни твърдения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали го виждате Ти—-yyyНВ България колко страшно гледа и наказва!смешко Като излез навън пълна мижитурка и —...утьо! Кой го взема на сериозно? И макро го рече Шайка бандити управляват И бандити сте всички

Те всичките ни политици все недоумяват! Защото са едно голямо недоразумение!кога ли ще проумеят какво се случва и каква е ролята им....? Пълни нещастници

Браво на Макрон! Намери се един европейски лидер, да ви каже в очите какво представлявате

Много се радвам, когато попадна на турчеещ мангал като тебе, пишещ БЪЛГАРСКИ правилно!

Не трябва да се обръща голямо внимание на тоя изкривеняк бабоеб /или прикрит от една бабичка гей/.Такива като тоя винаги ще плюят по България.

Cezarbg

Кой е Макрон и кой Баце??? Няма смисъл да се дебатира!!! Слон и въшка!! Само така Макрон право куме в очи!! Нарита макетата се га е ред на боколандия!!! От мангалите наши Европа пропищя!!

И как го изрази това недоумение МВнР??? Господа, ще ви кажа как се прави, макар и да не съм политик- привиква се посланника и му се връчва ОФИЦИАЛНА нота в писмен вид, като копия се изпащат по медиите. Хайде не ни взимайте за канарчета. И оная тиква приела извиненията на бабоеба по телефона. Абе кратун- на какъв език ти бяха предадени тези извинения. Че ти български не знаеш та камо ли френски!!

""По време на разговора заместник-министър Дойков изрази недоумение от изказването на френския президент, което е предизвикало възмущение в българското общество, включително сред сънародниците ни във Франция."" Нека се уточнят,недоумение или протест.Много сервилно

Звучи като извинение, че ги притесняват.

От тези незаконни канали, шуробаджанащини, мои, свои хора и т.н. и т.н. ми се повръща. Това е действителноста от десетилетия в България. Ако нямаш човек тук-там нищо не става. А па по върховете на властта там се цели династии. АМАН

Нали премиера каза, че Макрон лично му се е извинил по телефона, какво има да недоумяват още! ...... или и това беше поредното свободно съчинение .

Турците се извиниха, сърбите се извиниха, сега и Макрон се извини по телефона на Бойко. Какво искате повече.

Какво ми се сърдите бе мама ви проста. Направее така че да не сме прочути в западна европа като миячи на кенефи и проститутки, а не се сърдете на хората че ни сравняват с Африкани. Изключително отвратителна държава сме.

Ти какво мислиш, че работят полякините или украинките, чистачки в арабските дюренджийници. Кое е обидното да работиш физически труд, хората са там гонени от икономическата принуда, за да издържат семействата и децата си.

Така е, мамка му!!! Трябва да изхвърлим всички цигани, и турчеещи цигани като тебе, и да им отнемем българското гражданство!!!

Който е мияч на кенефи, си е бил мияч на кенефи и в БГ. Който е бил зъболекар в бг е съболекар на всчкъде! Който е бил ,,, инжинер в бг си работи като инжинер, където и да е!!

Има една поговорка: "Бий самара, та да се сеща магарето..."

А бе кой Ви е&ава вас за нещо бе смешници прсти? Изразили недоумение ...ми изразявайте си колкото искате.

А теб кой те е&ава бе рязан манаф, що не пишеш в резняшки сайтове а се пъхаш в Европа.

Ти ли си Европа бе овчи? Едно време прадядоти е пасал овцете на моя прадядо, а сега ти, и такива като тебе ходите да пасете овцете на гърците. Смешни овчи напъни са ти драсканиците.

А ти какво правиш в запдна европа бе? Бегом в Анадола веднага! Трябваша да не ви пускаме обратно след 90те, а да си стоите в Турция и да си мечтаете а Европейски паспорт, както турците днеска...

Ти ли си Европа бе овчи? Едно време прадядоти е пасал овцете на моя прадядо, а сега ти, и такива като тебе ходите да пасете овцете на гърците. Смешни овчи напъни са ти драсканиците.

Нема такива наглеци като нашите министърджии, братче! При положение че постоянно залавят нашите собствени гранични полицаи в каналджийство, а даже няма и да споменавам дипломати на МВнР в кражби, тия недоумявали! То не че нашите правителствени чиновници не са в постоянно състояние на недоумение, де! Да не говорим, че много ясно, че не Макрон, ами всеки нормален човек ще предпочита легално влизащи имигранти, отколкото вкарани в държавата му по незаконни канали!!

ТОЧНО КАНАЛИ - УКРАИНСКИ И БЪЛГАРСКИ, ПО СЪЩЕСТВО БАНДИТИ, КОНТРОЛИРАТ НАСТАНЯВАНЕТО НА РАБОТНА РЪКА , КАТО ОБИРАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ! ПРИМЕР - ЧЕХИЯ, УКРАИНЦИ ! ПРАВИТЕЛСТВАТА СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ , ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ПОЛУЧАВАТ НА АНГРО ЕВТИНИ БАЧКАТОРИ !!! ПРАВ Е МАКРОН ! И БОЦКОВЦИ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ТОВА !!

Това което стана ясно е че във Външното никой незнае френски на нужното ниво! Ха, ха.....!

Те ако са учили, както ти си учил, значи и български не знаят.

След тоталното насъскване на българи срещу българи от страна на пожарникаря, българите вече не могат да се понасят помежду си. И се разделят на банди, пардон, на партии. Това иска да каже Микрон.

То преди десетина и повече години един ни беше нарисувал като WC. Тогава пак мрънкахме до Бога, но всъщност до последно не сме мръднали от тази позиция.

Външно се е направило на коун. Министърката била изразила "недоумение" пред френския шарже... Бляк. бойчо-о-оооо сменяй това недоразумение за външен дето е!

Този, не знае че България е европейския съюз.

Макрон е казал това, което си мислят и искат да чуят французите! Той е прав за това, проблемът са българите и украинците, изобщо източноевропейците, които се натискат да живеят и работят в западна Европа. Оставете ги да си внасят работници от Кот дивоар и от където си поискат и си живейте живота в родината. Ако политиците ви измекяри ви правят живота в родината невъзможен, за да ви принудят да мигрирате и да влезнете в тази неприятна роля, хем да вършите мръсната работа на запад, хем да сте вечно онеправданите, обърнете се срещу елита си. Тази игра, която я играят е дирижирана точно от такива като Макрон и има за цел да ви вкара в еднопосочна улица, без възможност за завой и най-доброто, което можете да направите е да излезете от играта изобщо и да си живеете живота! Това можете да го правите навсякъде и дори не ви е нужна френска заплата!

Браво!

Да бе, те българите с няколко завършени образования и знаещи няколко езика / за разлика от французите / извършиха няколко атентата на територията на Франция а а а а ??? Ама нали такава е повелята на господарите и марионетката Макрон само изпълнява. Ей и за това хиляди стачкуваха месеци наред, защото не одобряват неговата политика...

Човеко ясно си е казал - не ме интересува откъде идват, стига да е по приетия начин. Нелегалните канали не се толерират. И го е онагледил с примери. И пак има неразбрали.

докато на запад не почнат да правят разлика между българи и цигани ще е така Изцепи се някой тъмно зелен и после викат че е бил българин

Недоумявам, как се изразява недоумението?!?!

С тъп, празен телешки поглед.

Чудна работа! Хем ги КАНЯТ, хем не ги псукат ЛЕГАЛНО и НЕЛЕГАЛНО не ги пускат ???? Е, как да доийдат поканените до Франция и Германия????? Тия Макрон и Меркел са шизофреници.

Те ги "канят" но да живеят в другите европейски държави. Все едно, аз да поканя гости на съседа ми!

"Предпочитам хора, които идват от Гвинея и Кот д"Ивоар законно" Защото са ви евтина работна ръка, която не знае как да си брани правата. Защо ли иначе такива ще са за предпочитане пред сънародници в ЕС с доказани умения?

Каква работна ръка са тези маймуни бе. Че те идват да ядат, cерат и взимат помощи. Махнете помощите и никой няма да ви стъпи в страната.

Да, бе да. Тя европейската мафия точно на българите е дала да държат канала за трафик на мигранти към Западна Европа.... Ние отговаряме докато излязат от тук. От там нататък - сръбския канал, хърватския канал.... Нашите каналджии са най-ниско ниво в йерархията - бушоните.

И какво невярно е казал???нима българските канали за незаконни емигранти ги няма и ние незнае за тях????? Това измислено м-во защо не взе да си преведе казаното лично ама да го направи професионалис а не поредния профан за да разбере че думите ''банди'' и ''канали'' са коренно различни??? Тя българската страна ежедневно ни набива в главите български колко ''сме добре и просперираме'' ама ние си знаем че няма никакви основания за това като изключат собствения си просперитет..

Българският канал свършва горе-долу при нашата граница. От там започва сръбският канал и т.н. Да не мислиш, че сме толкова големи, че ние да ги държим каналите.... Ние сме черноработниците там - първите, които гърмят ако нещо по канала се обърка. Ама Макрон, няма да споменава други намесени, удобно е за България да се хване....

Предполагам другарю че Вие в думите на френския призидент, виждате вашето семейство и затова сте съгласен с него? Уверявам ВИ че моето и на всички мои познати, семеиствата не са бандити, като вашето семеиство!!?Призиват ми към Вас Е, да не съдите за цяла България по себе си и вашия роднински кръг.

По вашата логика неможе да се употребява '' български престъпници'' защото ще се засегнете ли??? Май вие самите врете България там дето никой не я е наврял ама нали трябва нещо да се бърбори па макар и да не се разбира казаното или написаното..А и ясно показвате чв едва ли не по ''вашето семейство'' трябва да се равняваме сякаш някой го знае и го инересува.

Е след като не са бандити а и предполагам не си циганин - защо се засягаш ???

Двама закъсали ,,лидери,, се опитват да се закрепят. Кой ще падне пръв ще се окаже скоро.

Какво външо министерство се прави на ощипана госпожица? Макрон си е казал просто истината, но е нормално да го плюят истината е неприятна и неудобна за чуване!

Истини в политиката няма- има само игри и който надвие.

какво чакаме от гей - ти да си лягаш при баба си - що е то - макрон

следствен да напуска България.

Ама о при Макрон и следствието не е като българското където първо затварят а после почват да търсят ''доказателства''..

КОЛКО каналджии са вкарани в затвора? Тези дни по канала беше пропуснат и следствения Николай Малинов.

Бойко снощи не каза ли, че на фрацузите им е писнало от нашите бандити. Скандалното е, че само на нас не ни е писнало и ги търпиме, да ни управляват.

Вчера той каза, че сега очаква Макрон да му се отплати като подкрепи България за Шенген. Демек танто за кукуригу.

Разбира се че хората от Африка са с предимство. Първо знаят езика и поне още един европейски език. Много малко са онези българи които отиват там да си работят съвестно. Повечето са репресирани и са за помощи. Много си е прав човека.

Ти това в коментарите в Дира ли го прочете? Там бил ли си? Работил ли си, та ръсиш простотии? Защото аз съм във Франция внче 8 години. И не копам лозя а съм инженер.

по канала да се изнесе.

Така е, като допуснахме да се превърнем в нарицателно, за сенчести делавери. Нали всеки се сеща колко време трябваше на китайците да "разклатят" клишето " абе, китайска стока".

са в затвора? Нали се бяхме справили с тях!

Аййй, каналджии, отваряйте канала към Франция - искаме двойна доза да им сипете от това, което върви по този канал.....

Не става въпрос за цигани тук. Интервюто на Макарона е пред десен вестник. Тези хора МРАЗЯТ всякакви чужденци, защото “заемали” френски работни места. Макарона им обясняваше нещо, което те искат да чуят - а имено, че предпочита роби от колониите, отколкото източноевропейци. Незнайно защо, десните нямат нищо против срещу робите от колониите. За Украйна не толкова, но за България изказването е особено скандално, защото всъщност НИКОЙ не може да ни забрани да работим където и да е в Европа - било с посредничеството на каналджия, или бюрото по труда. Никой. Дори и френския президент. На практика, предпочитанието му на легални имигранти пред пълноправни работещи европейци е ДИСКРИМИНАЦИОННО.

а имено, че предпочита ЛЕГАЛНИ роби от колониите, отколкото източноевропейци-КАНАЛДЖИИ...айде със здраве и да увеличите пак БВП-то с някоя и друга магистралка

те тия мангали-каналджиите много "работят" шъ знайш - не спират ич...

Недоумение пък на свой ред от нивото на владеене на френския език е изразил и посланика;)) Щото нали "тук всички сме парлевуфрансе" и това е световноизвестно даже;) После Катето му обяснила, че с ниво А1-2 у нас се става дипломат...

а очилатат сврака от МвНР преводач като хората намери ли си?))))

френския,само очилата пречат понякога

за пропуснатия над България руски самолет с оръжие на борда?

Чакай ве, мой, нали бяхме американска губерния тука, американски шпиони ни управляват. Какъв руски самолет?!?!?

Няма такова нещо. Прихванахме ги с F-ките. Я колко пари дадохме за тях авансово, та един самолет ли няма да може да прихванем.

Какво друго освен "недоумение" да се очаква от министерство с лидер Захариева Екатерина? От какво ли "доумява" г-жа министърката?

Нали щеше да се връчва протестна нота, или това беше само предизборно изцепване?

Какво "недоумение", като налице е нагло нарушение на самите принципи на ес? Свободното движение на работници е основен принцип на Договора, залегнал в член 45 от Договора за функционирането на Европейския съюз и развит от вторичното законодателство на ЕС и съдебната практика на Съда. Гражданите на ЕС имат право да: търсят работа в друга страна от ЕС работят там без да им е необходимо разрешително за работа живеят там за тази цел пребивават там дори и след като са приключили работата си бъдат третирани като гражданите на съответната страна по отношение на достъпа до заетост, условията на труд и всички други социални и данъчни предимства А този геронтофил дори сравнява България с Крайна - която, ако ме не лъже памет, не е член на съюза. Както и африканските държави. Недоумявам само защо не се подава жалба в Брюксел, а и ония там се правят на глухи.

руските шпиони си минават границата ни като на манифестация! Дори оръжие на сърбите закараха.

ше ги санкционираме или ше ги бомбим наглите франсета?!

Боко ще им даде да го погалят по главЪта.

се едно не знаят колк ром е хванал по западна европа да чака на готови социални, и се едно не знаят колко канала за секс робини, крадени коли и наркотици се държат от бг мафията.

много ром бе ще се напият всички иначе от цигани отърване няма

е в някакво неодумение защо въобще са там

Това е съвсем друга тема, но е 100% истина.