МВФ промени кодекса си за поведение

Международният валутен фонд (МВФ) оповести допълнения към кодекса на поведение на своите служители, регламентиращи всякакви "тесни лични отношения" между началник и подчинен.

Обратно в новината

Коментари - МВФ промени кодекса си за поведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така че в МВФ приятелството е забранено. Всички ще работят само с колеги неприятели. Дори по-добре ако са колеги непознати. Ако някой пипа хора от по-низша прослойка може да бъдат наказани и двамата. Туй много прилича на индийските касти. Америка се побърква напълно. Щеше ли да предотврати този правилник случилото се?

в малоумната и гнусна българия навсякъде по службите са се оплели с половите си органи. Цели мрежи направо са изплели с ония си работи. Защо тука не важат същите правила като посочените в статията.

МВФ - тия верно ще да са много животински настроени , ако трябва да им се налага правилник за поведение. Общо взето навсякъде се шири ориенталски разврат.В България до идването на еврейските учения християнство- донесен от Византия и ислям- донесен от османците разврат не е имало. В момента разврата се насърчава от медии . Същите медии, които се борят срещу антисемитизма. Съвпадение - ???????