Рашидов иска да премести НИМ в сградата на ЦУМ

Водят се преговори Националният исторически музей (НИМ) да бъде върнат в центъра на София. Това обяви министърът на културата Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов иска да премести НИМ в сградата на ЦУМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееей, неблагодарни българино, до кога ще си все недоволен? Вместо да плюеш всеки и всичко, ами хвани се за работа. Безделниците са винаги недоволни. Приветствам министър Рашидов за това че прославя България с културното ни наследство. Това трябваше отдавна да стане, защото България може да разчита много на туризма. От един камък съседните страни могат да печелят пари, а ние от съкровища ще печелим много повече, но трябва да намерим начин да ги покажем. Но има стара приказка" Хвърли напред, за да намериш назад"

По-добре късно отколкото никога! Помислете и за сградата на Полиграфическия комбинат на бул. Цариградско шосе.

Каквито и да е сделки със свинаря Гергов да се извършват СЛЕД като излежи 20 г. в БЪЛГАРСКИ ЗАТВОР за зулумите, които е нанесъл на България!!!

Една чудесна идея! Хайде бе мрънкачи, какво ви пречи един ден да сте по-оригинални и да подкрепите нещо.

Подкрепям де .... танковете на втория етаж, самолетите на третия, там оръдия и цялата външна експозиция в градинката отсреща....

Виждам ги и танковете и самолетите сложи насред ЦУМ......

*сложени

..а ти опита ли или просто говориш квото си чул в кръчмата?

Естествено,че трябва да се види кой и как е продал ЦУМ за жълти стотинки и да върне с/у същите пари,иначе ще е пълна отврат за тройната коалиция/ако тогава е продаден ЦУМ/. Иначе,като идея е супер!Всяка уважаваща се държава показва миналото си.Една Атина какво е без Акропола?Камъни,камъни, ама цял свят ходи да ги гледа!Така де!

ЦУМ беше приватизиран през 1998 г. Не беше ли тогава министър-председател едно мургаво момче от Драгалевци, което много обичаше да прави "приватизация на всяка цена"?

Ако не беше това Мургаво момче България щеше да е на дъното. Приватизациите бяха не опция а нужда.Всички предприятия бяха с милиони загуби и задължения.Това беше единствения шанс да се вкарат свежи пари във бюджета на страната. По темата: Единствената хубава идея на властимащите .

Всяка сделка на държавата с Георги Гергов БСП, досега е водела до тотална загуба за държавата. Да се продължават опитите е равностойно на умишлено ощетяване на страната.

..дали Свинаря не е решил да приватизира Националния Музей? ;) И не се смейте - то никой не вярваше, че ще успее да открадне и Пловдивския панаир..

Хмм.. първо държавата продаде преди години на Гергов ЦУМ за жълти стотинки, а сега ще го купи обратно за милиони, така ли?!

А ти защо не го купи за жълтите стотинки?

Яааааа, първо изтървахме да си приберем Панаира ,сега ще храним Свинаря во век и веков. Бокоооо.....

На 30 ноември 2001 г. Вежди Рашидов е арестуван за побой над полицай.

БРАВО АКО МОЖЕ И НА ПЕНСИОНЕРИТЕ МАЛКО "БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ"ИЛИ НА МАЙКИТЕ ПО 40 ЛВ.ОТГОРЕ

Искаш да те показват в музея? Толкова ли си дърта!