112-годишен динозавърски скелет тръгва на турне

Най-известният музеен експонат в Лондон - диплодокът Дипи от британския Natural History Museum ще напусне за пръв път столицата на Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - 112-годишен динозавърски скелет тръгва на турне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писачите на дира нямат равни на свбе си по глупащина. 105 годишен динозавърски скелет?! ....

А с нашето стихийно бедствие какво става бе ? Не сте писали отдавна за него . Преди,когато бе прихванало малко хрема, през два часа пускахте инфо за него и Муки-то.! Да не е хухнало и то по света отново ?

"112-годишен динозавърски скелет" Хм, младичък е. Събратята му са на по няколко милиона години ;)

Дали е само 112-годишен? А още веднъж, като за последно...

Те динозаврите не измряха ли преди 65млн. г. Тоя как е оцелял до преди 122г. Пък и сам ходи.

Новината е представена така, все едно ще бъде и в България. А какво ме интересува, че щели да разхождат скелета на динозавъра на лайнарския остров?

Някои не вярват, че хора са стъпвали на Луната. Почти същите вярват, че ги пръскат с отрови от самолети (като че ли не могат да ги пръскат и без самолети). Напоследък някои от същите почнаха да вярват, че Земята не е кръгла (а дори и католическата църква призна че е). Със сигурност тия същите вярват, че таково животно динозавър никога не е съществувало.

а някои вярваме че си без акъл

Ние пък не вярваме, ами си го знаем със сигурност - в "lele" акъл йок!

Ако четете само коментарите във форума на дирбг ще се уверите, че все пак леле не е далече от истината. Което не значи, че има акъл де.

ама сам ли ще ходи бе?

112-годишен динозавърски скелет тръгва на турне Щом и скелетите тръгнаха по турнета,значи нещата отиват на "подобряване". Да вземат да изкарат на едно турне и мумията на Ленин.