Оправят опасните пътни участъци към морето

До края на месеца областните пътни управления трябва да отстранят основните слабости, които пречат на движението по най-натоварените трасета към морето.

Обратно в новината

Коментари - Оправят опасните пътни участъци към морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка бензиностанция по и около магистралата към Варна предлага на клиентите си чук за оправяне на джантите. Услугата е безплатна, ама за чука се чака на опашка от поне трима човека преди последния. Вече се обмисля като допълнителна екстра да се къпят още няколко чука, да не се бавят хората. Само да не се наложи след това да обясняват на данъчните защо не се събира ДДС за услугата. Моят съвет е: Да се въведе такъв чук към аксесоарите на автомобила, да е задължително определен модел, при това вносен (разбирай китайски) и да ги внася строго определена фирма, която да ги продава само на изрядни шофьори (с платена винетка, гражданска отговорност, данък в съвета и по-малко от 0,2 промила алкохол в кръвната проба). Или да караме велосипеди...

Да, пътят към морето...искам да има и магистрала до Промахонас (от там на там си има до Тесалоники) за другото море, защото вече много софиянци ходят на по-близкото и цивилизовано море! А и братята румънци минават от Видин, през София и право за Кула-та за море, така , че потока е сериозен и има нужда от читави и безопасни пътища не само към Черно море, но и към Бяло. Иначе освен всичко, се излагаме и пред румънците с тия наши пътища. Така ще ограничим (с една магистрала, или поне минимум с шосе с по 2 ленти във всяка посока и разделителни каменни подпори - така, както е след Промахонас шосето) до минимум и жертвите и опасностите за пътуващите към Гърция. Искам свястно шосе и към Бяло море, не само към Черно!

колко години ги оправят, а те все криви стоят, за сметка на растящите имоти и банкови сметки на чиновници и роднините им.

Няма нужда да се оправят пътищата към морето. Че някой ще ходи ли тази година на "почивка", след като не е работил?

Елате в чиста Варна и по специално на плажа в Аспарухово. С кеф ще пътувате по чакълените прашни улици / както сте запотени тена е готов /, ще се излегнете на почистения плаж, ще подишате смръдня от капанчета и ще се цопнете в зелеясалата локва. Удоволствието ви е гарантирано от месните мастити управници.

Държавата не й е работа да прави реклама на българските курорти, да финансира или дава данъчни облекчения на "назначени"бизнесмени в туризма, а да осигури инфраструктурата и вътрешния ред.Които предприемачи са жизнени,сами ще оцелеят и ще се развият.

Ама сезона почна преди месец?

искате да кажете, че ги "закърпват", а не "оправят"... :) както обикновенно..

Не се морете, господа! Оправете бул. Брюксел, щото мисля да ползвам него на път за почивката.

браво,супер го каза!!!