Трима са бедствали в морето, спасили се на скала

Трима души са бедствали тази нощ в морето край Царево, съобщи "Фокус", като се позова на пресцентъра на Областна управа – Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Трима са бедствали в морето, спасили се на скала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност залива, в който се случва всичко е СИЛИСТАР!

ами ... джурналята толкова си може .

Знаете ли защо този залив се казва така - БутаМята? Дааа, това беше въпрос с понижен трудност - защото там морето бута и мята... . Истина е! От мен да го знаете....

По принцип не случайно се казва ЧЕРНО нашето море. Във всички морета времето може да се смени бързо. За тази цел се следи прогноза за времето която поне за следващите 12 часа е доста точна. Само че едва ли тез наши риболовци като им гледам възрастта боравят дори със смартфон какво остава за професионални комуникационни уреди.

Кво значи "луди хора"? И кой безумен модератор го сложи това при избрани? I.V.O, мойто момче, на голяма част от населението в Бг папото им не идва от рафта в хипермаркета, а идва от земята, расте на дърво, в кочина или във водата. Не тия хора са луди, а ти си прост.

да бе,тоя от софия ще си нахрани челядта с паламуда дет ще го хване за 5 часа. ходи се снимай- фрица хубаво поде дискусия, ама хеитърите и разбирачите му се качиха на главата. адиос.

delly

Благодарим Ви за коментара, коментарите на регистрирани потребители, които са станали лоялни, излизат по подразбиране в избрани.

В такъв случай моля да приемете моите извинения.

личи си ,че си морски-ние сме по планината,а и там си има особенности. весели празници.

Явно са брали голям страх, защото този 62-годишния (според статията) остарява за минути с цели две години и става на 64... Да не говорим за третия, 66-годишния, който набързо е остарял от страха до 74-год. възраст. Интересно е, също че спасителите са на място два часа преди подаване на сигнал на 112. Браво! И накрая, но без майтап - наистина браво ;)

Важното е, че са живи и здрави!

Тези дни се очакват още големи вълни, редовно си гледам морето на живо

не сме морски и явно затова задаваме такива въпроси, а хемингуей и ние сме го чели. айде със здраве.

Нека тези рибари да запалят по една свещ на Никулден.

Ламята Бу се е развълнувала - внимавайте там малко повече харабейшовци...

ххаах

буламята хахха сладко..

Заливът се казва БуТамята, а не БуЛамята. Иначе, все тая.

Да беше жив Хемингуей да напише сега "Старците и морето" :)

От години съм вдигнал ръце от пълното невежество и незаинтересованост на родната "журналистика".

Е буЛамята звучи по трагично,има по голям съспенс.

тези възрастни хора какво са правили в същност посред нощ в морето, та всички да ги спасяват.

Явно са рибари, искали са да изкарат по някой левец покрай Никулден.

Своеобразен тест за интелигентност. Хайде сети се , какво ли са правили пък тези хора в морето ? На тези години ?!? И по това време ?! Жокер 1- може пък да са влезли значитеелно по-рано, когато времето е било добро; жокер 2- навярно си търсят прехраната в морето; жокер 3- надали са били главни герои в чалга клип.

Курти, такива като Фриц за научени да четат и пишат, но не и да мислят. Двете неща са съвсем отделни умения. Такива като Фриц са 2/3 от бългаското населние, но са ги научили, че щом могат да четат и да пишат, стават за работа вв администрации, управление... Това е тъжното наследство от комунизма не само в нашата държава, а в още 20 и няколко по света. Тъга и несгоди от нисък интелект.

Те хората са ти го написали. Рибата в морето няма работно време от 9:00 до 18:00. М. Декември е. Не са били на плаж.

всичко ви е ясно, но преди това не е ли било съобщено и предупредено за очаквано лошо време и опасна обстановка в морето. или сме на принципа -да живее бреговата охрана.

Освен глупостта с Бутамята, Евгени Динев ли ви разреши да ползвате снимката му?

Тя снимката е купена от булфото, ама няма нищо общо з Синеморец. Това е моста на Бургас - както и да , да живей българската журналистика :-)

Местност е "Бутамята, не "Буламята" или "Булимията". Неграмотници

това са преписали направо от милиционерските доклади. нали виждаш - 60годишния гражданин... не е човек, а гражданин. да звучи съвсем ясно и разбираемо, кои са го дали като информация. затова пишат БуЛамя, вместо Бутамята. Иначе и аз това щях да напиша, но се радвам, че не съм единствен, който се дразни от такива грешки

Радвай се, чес е дразнят и други :-) Голяма радост!!