Разнобой във ВСС да отпадне ли мониторингът на Брюксел

Представляващият ВСС, председателят на Върховния касационен съд и главният прокурор са обсъдили с представител на Брюксел мониторинга над България.

Обратно в новината

Коментари - Разнобой във ВСС да отпадне ли мониторингът на Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-опасни за обществото и държавата са съдийската, адвокатската и политическата пастмина.

Корупцията в България ЗАПОЧВА от Съда- ВСС- Висшия Съдебен Съвет. СЪдиите не ги избира нито Народа, нито Народното Събрание, нито Президента... Нашите Съдии, в момента, изнасилените ги пращат в затвора, а изнасилвача продължава да изнасилва... Ограбените ги пращат в затвора, а Крадците крадат свободни. Това е Българския Съд.... Дори и при комунизма имаше повече Правосъдие, отколкото сега.

Има Мониторинг Няма правосъдно крадене, изнудване,произвол. А те горките правосъдни дерибеи разпасана оядени червенобзи хрантутници се кланят не на Темида, а на паричките. Делят с престъпниците 50 на 50 и се плезят на Темида. Не искат да ги контролират с Мониторинг да не крадат,За това сега си правя пАртийка Арогантно в техен ламтурченски стил --Да,България--. До сега крадяха нагло, сега искат да узаконят откраднатото --Та Мониторинг да не ги нагази щото трябва гилдията комплект да е в Затвора 5-15 годинки. Те си знаят защо.

България винаги трябва да е под мониторинг във всички сфери, ако ли не ще изчезне като държава

Доверието на обществото към правосъдието е = 0

Мъничка корекция не 0-нула, а само -минус 1000%.

КАК ДА ОТПАДНЕ? ТО АКО ИМА НАЧИН СЛЕД ДОКЛАДИТЕ ТРЯБВА В ЗАТВОРА ЗА ГИ ВКАРАТ ТЕ СЕ ЧУДЯТ ДА ОТПАДНЕ ЛИ? ЧЕТЕТЕ СИ ДОКЛАДИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ! ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЯМА ДЪРЖАВА!

Отпадне ли мониторинга, Лозан ептен ще я подкара през браздата !!!