МОН сезира прокуратурата за разрушена сграда в Равда

Министерството на образованието и науката /МОН/ ще сезира прокуратурата във връзка с разрушена сграда на бившия ученически лагер в с. Равда.

Обратно в новината

Коментари - МОН сезира прокуратурата за разрушена сграда в Равда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като пионерче и комсомолче и аз да кажа, че дълбоко се възмущавам от това, защо т.нар. "МОН" не си следи състоянието на сградния фонд и обектите, дадени му за стопанисване, а реве сега "пост фактум", когато е късно и стореното е сторено? Или, увлечени да мачкат учителите си и да изпростяват още повече децата ни, са забравили някакси за тази апетитна морска хапка?

Ма то туй беши низаконну ве !!

Сега драги сънародници виждате ли как мутрите чрез кметове (в Несебър) и главни архитекти и министри на културата (в София) превземат социалното пространство на българите и тяхното потомство децата им, които са утрешните българи. Целта им е да се чувстваме гости в собствената си Родина и да ни се насажда постоянно мисълта да я напуснем.

това е стара недовършена работа на милен велчев и сигурно други крадливи царисти

е вече е завършена ...

В Равда имаше и студентска станция.Дали не са я офукали вече?

Няма кмет по морето,който са не плаче за затвора + конфискация.Сега да построи сградата със свои средства!Не остана детска станция по морето....после пискат що нямало деца и кой им щял да работи,като измрат възрастните.

Сега и "фалшиви" подписи ще открият. Любим прийом при усвояването на пари от професорската мафия.

И коя прокуратура или кой съд ще се произнесе справедливо, когато всички тези са ''оземлени'', като са подписали документи лъжейки, че са малоимотни и крайно нуждаещи се собственоръчно или чрез децата си?

стана ясно, че са продадени 100 декара в Несебър , собственост на военните за цена 43 евра кв/м цена два пъти по-ниска от реалната, сега собственост на Мин.на образованието, следва да бъде прилапана като реституция...остана ли нещо държавно за разграбване все още?! Или общо взето всичко общо е взето, както казваше Иван Костов...!

Кой е купувача?

ми нали цегането ваньо подреди крадците по трапезите .....

Alen

Разбира се ,че Костов е виновен.Много се забави с коментара.

че реституционните претенции са предявени от баджанака на кмета на Несебър?Сега вече ще бъдат уважени, защото сграда вече няма....! Но пък са избрали време, нали-в неделя сутринта, за да изпълнят една съвсем "редовна" заповед?!

УТРЕ Е РЕД И НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА. ИНТЕРЕСНА "ДЪРЖАВА" СИ ИМАМЕ!

дкми

Педеройко Педерисов се върна с четата си паляци, и своеволията започнаха. Щели да правят проверка... няма никакъв смисъл - проверката ще установи, че всичко е било наред, и няма нарушения.

На власт в момента е Радев! Беззаконието е негова отговорност в момента! Лична!

Най-вероятно ще е някой ГЕРБерски активист и разбира се, нищо няма да се случи.

Какви ГЕРБЕРИ в Несебър брато?? Умори ме от смях :)))

тотална демокрация ,мафията и циганите изядоха държава на 1336 години,аплодисменти моля и медали за заслужилите !

Най-накрая някой събори тоя грозен концлагер!

В коя друга държава ще се случи такова нещо? До кога? Много лесно се руши. Справедливост в България на кукуво лято. Колкото оня в Пловдив възстанови сградата. Безобразие! Да започнат от конфискуване на багера, взимане книжката на багериста, отнемане на лиценза на фирмата, която е извършила събарянео. А до онзи, който е поръчал ако до един месец не възстанови постройката 60 години затвор. Само така ще има светлина в тази кочина.

И това по кой наказателен кодекс точно? Това с конфискацията, де..и най-вече с 60-те години затвор?:)))) Пълно е с кретени в тази държавица нещастна...

КРЕТЕНИ сме защото ВИ плащаме ПАСТИТЕ!

Рушете бе, разрушавайте всичко в името на поредната мутра, сдобила се с пари и власт. Съсипахте всичко в БГ в името на собственото си забогатяване. Ми ок....то в гроба ви не може да влезе=там в ковчега пак ще сте голи и боси...и студени :))))

Гробищата са за балабурниците - тези, крадливите ги обгрижват в най-добрите болници, а вие и децата ви слугуват на тях и техните деца. Най-забавна е полицията, която служи на престъпната пасмина, благодарна, че се е отъркала в тях, срещу запазено сепаре в мутренски бар и пари за чифт нови маратонки. После нямало кадри и щели да си внасят ...