По 2000 момичета ”убивани” всеки ден в Индия

Заради предпочитанията към синове в Индия всеки ден две хиляди момичета са "убивани" чрез аборти или веднага след раждането.

Обратно в новината

Коментари - По 2000 момичета ”убивани” всеки ден в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази практика с женоубийството е най-правилна. Сигурно си имат и лозунги: - "Убий една жена, и природата ще те възнагради"! За това там хората си нямат проблеми с тъпа идеология като феминизма. Там жените ако гъкнат за разни права, и това ще им е за последно. Никоя жена на земята, няма право да е над който е да е мъж. Природата повелява това. За това в ислямското законодателство е предвидено "Смърт за жените, мислещи се за мъже"! За тях жената е гнусно мръсно и лошо-миришещо същество, оприличено с недоразвит мъж, който е позор за човечеството, и за това не само че няма право да мърси светите места посещавани само от мъже, а и не може да се разпорежда и поставя условия в мъжкия свят. Това са следвали всички народи по света, и за това са се съхранили до сега. С днешната простащина, жени да преследват чрез феми-закони мъжете, и да ги поставят на колене, гаврейки се с мъжкия облик цивилизованият западно-демократичен свят е обречен на гибел, и така му се пада. Мюсюлманите вече се разполагат както у тях си. Сега вече жените ще разберат колко в същност струват перчейки се за равни права с мъжете. Ще наложат техните закони, които не издигат жената в култ, а я поставят където и е мястото, а не да се набутва до мъжете и да смърди на женско, и да замърсява пространството с присъствието си. Никой не може да се противопоставя на природата. Жените все пак ще получат възмездие, за безумието си да се сравняват с мъжете. Над 2 милиарда жени са ненужни (напълно излишни) и напразно дишат кислорода на планетата, за това редукцията им е нейзбежна. Мюсюлманите прилагат добър и изпитан метод (убийство в името на честта с камъни от около 5 метра.), но това е незначително в сравнение с количеството женски контингент. Индийският метод е по рационален, като ги убиват още преди да са се родили, а и някак си е по хуманно, за това е добре да се узакони от законотворците в обществата с това мислене. Както феминистките смятат аборта за нещо законно и хуманно, и не било убийство според тях.

Затова отиваш и ти там и след 50 години ще посягате само на мъже или на добитъка!

идиоти- после като не им стигат жените ,като видят жена по десетима да я изнасилят докато умре- колко такива случаи имаше наскоро,ненормалници

както ги убиват станаха 1 120 000 000 . ако не ги убиват какво ли ще е ?

Само кочове. Това е нечовешко. Какво стана с азиатците? Полудяха!

Само не разбирам ,дирници,защо в заглавието убивани ви е в кавички? Аборта е също толкова убийство,колкото и да убиеш бебето след раждането!

Жените е много уместна, защото именно при него жената е най-ценена. Преди време излезе "!3-то племе и упадъкът на хазарската империя" , където се цитират исторически документи, в един от който арабски теолози, изпратени от Харун Ал Рашид да запознаят българите от Волжска България с исляма, с цел да го приемат, споменават с удивление, че българите мъже и жени се къпели голи заедно в р.Волга. И в други източници се споменава този факт.

Тези българи дали изобщо са били християни тогава? Тукашните българи са приели християнството при княз Борис, след като вече България е била основана по тези земи. Това значи, че когато са се разделили племената на прабългарите, те не са били християни, а езичници.

тя индиици много ебливи - като не могат да се контролират да вземат да кастрират по-буините да си решат проблема с насилието *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нормално! Когато създаваш критична маса от мъже в една страна, избуяват сексуалните набези, защото хем девойките са кът, хем не им е позволено да правят секс перди сватбата. Къде да отиде цялата тази сексуална енергия? Тя неминуемо се преобразува в насилие. Сексуално насилие или война.

Работил съм с индийци. В областта от която идваха, родителите на момичето даваха пари на родителите на момчето за да ги оженят според каноните. Затова и родителите ако са бедни остават с една стара мома в къщи за отглеждане. Ако са пет шест стари моми вече нещата загрубяват.

Принципно е нормално хората да предпочитат дете от мъжки пол.

И кое му е нормалното?! Поне да си приберат обратно нашенските мангали!

майка ти е родила изрод .

А, няма проблем! Техните безброй богове позволяват това... То.. там жената - човек ли е? Господ да е на помощ на всички, които са родени где НЯМА Православие!

Точно в Индия нещата не опират до религия ,това не са убийства по религиозни причини.

Така е, но все пак вярата до голяма степен определя житейските ценности в едно общество. Приеми, че убийството на жени се явява непряка последица от липсата на Православие.

Този с ник рускиня е роден с мъжки пол .... после е станал путлераст

Соросче, нещо обърка темата тук няма никой с ник рускиня.

Вашта зВяра индийска!!!!!!!!!!!!! Убийци

Не знам колко и кой ше разгневя сега, но ще кажа: Ако се раздават презервативи, противозачатъчни и абортите се направят безплатни- ще излезе по-евтино и по-хуманно. А също и да се спрат детските надбавки и помощите над 2 деца! А сега това се поощрява, пък после - лошо!

Малко зверски начин за регулиране на раждаемостта в Индия. Не си представям обаче тия 12 мл. абортирани момичета как щяха да се възпроизведат след време.

А, бе, кретен! Хората се раждат , за да живеят. Не всички могат и успяват да се "възпроизведат". Това да не са ти кравите в говедарника , където си живял и възпитаван!

И да си задавате въпроса какво представлява човекът, кой оределя съдбата му, кой има интерес той да се размножава (като виждаме какви хора се раждат най-вече), и че правенето на деца е удоволствие, но вече трябва да бъде отговорност...Безработицата ще расте, цените на храните също, а тези , дето потъват с гемиите, устремили се към бреговете на Европа, няма с какво да оравдаят съществуването си. Не може да правиш деца и да ги хвърляш на улицата, просто защото не можеш да ги гледаш и да им предложиш нищо. Кой в такъв случай е виновният за съдбата на удавените?! И с какво право другите хора трябва да се чувстват виновни заради безразсъдството на онзи, който не може да отговаря! за съдбата си

Мале, какво говедо се е изказало! Май не знаеш, че в Индия кравите са по на почит и от жените.

Има си начини. Като в Китай 1 дете и раждаемостта ще спадне, после ще разрешат повече както и стана Китай. Това не е контрол на раждаемостта,а геноцид над женската част от населението. Убиват се жени,а се раждат мъже много...С ромите трябва да се въведе, за поне 70 години наред да се забрани на ромите да раждат каквото и да е, ако раждат да плащат данък,и да си ги гледат сами.

Ромите са индийци ... Мигрирали тук

Баси тъпите примати. После ще имат дисбаланс само мъже, които ще станат педали по принуда. Индия има ли държава,която да забрани убийството на момичета?!

Каква държава ,там дори не знаят колко хора са в държавата поне две трети нямат документи за самоличност.колко се раждат в селата колко се убиват само господ знае.

Начинът на живот зависи от културата и образователното равнище. Културният човек знае колко деца може да отгледа, създава ги и ги отглежда с много грижи и внимание, без значение какъв е техният пол. Нискокултурните, необразовани общества се ръководят от примитивизъм и първобитни правила. Не споменавам за една религия, която стимулира раждането на много войници, за да завладява територии и да ги връща в средните вектове. Жал ми е за тези жени, жертви на жестокост и безскрупулно отношение.

Наш'те тука пък ги пускат на магистралата... Тия в кой век живеят не е истина.

Заради предпочитанията към синове в Индия всеки ден две хиляди момичета са "убивани" чрез аборти или веднага след раждането. Интересно кой тогава ще им ражда момчетата.

в индия жената ражда докато може - средно в семейството има по 10-15 живи деца, така че при население над милиард и 200 млн/никой не ги знае точно колко са/, няма да имат демографска криза никога

Руснака като посъбере пари и бърза да си купи имот по-далече от Русия някъде в демократичния ЕС. Рускините се предлагат по сайтовете за запознанства на всеки чужденец, само да се махнат от Русия. Когато фактите говорят - троловете мълчат

Браво много добър коментар по повод статията ,а сега кажи нещо и за извънземните и това е точно по статията:-)

То зомбиране на тролове стигна до шеметни висини. Те са уподобени на кучета на доктор Павлов. Само рефлекси. При думите - статия в dir.bg - веднага почват да се отделят - жлъч, слюнка, урина и да се джафка "путлер, русофилистик, путя, мужикистин". Няма значение ,че статия например за андронен колайдер. Извенете ги - то просто животински рефлекси.

Gal

Циганска работа....като няма момичета кой ще им ражда момчетата???

Ма тези, направо избиха рибата. Аз бая зор видях с КИТАЙЦИТЕ, в това палците ми да не попадат между двете тухли, когато ограничавах популацията им. Време е и в България да се въведе този напредничав ИНДИЙСКО-АЗИАТСКИ световен опит, особено при малолетните майки. За да са живи, те ще се научат как редовно да използват контрацептиви.

Циганска му работа.

Русия е нещо като Индия между другото. И в двете държави живеят еднакво. Даже Сергей Брин от Гугъл е казал: "Русия ли? Това е нещо като Нигерия но със сняг". Ей това е "общноста", където драпат да ни вкарат безродните русофили-путлерасти

Дрънкаш глупости .

Gal

Като отидеш в Индия и Русия тогава ще коментираш....

Ти в коя от двете държава ходи? Щото да ми цитираш този руски евреин емигрант дето е напуснал Русия на 6 години не е много правилно. Верно, че е основал Гугъл ама май е малко пристрастен а?.

гори колибата на аише и манго манго вика на аише: остави дацата ма даспасим магарето-деца можем да си направим нови ама магаре не

Това са ценностите на БРИКС. Това са приятелите на Путин: - Иран - бесят хора на кранове по улиците и убиват жени с камъни. - Китай - разстрелват хора по стадиони и убиват затворници за да им вземат органите. - Индия - четете статията и си правете изводите.

Що бе - приятелите на Обама: - влизат в клас и изтрепват невинни деца. След което си живеят живота в затвора - удрят самолет в земята - пак има деца - качват се на бомбандировачите и сипят бомби. Убиват деца и по случайност - някой заблуден терорист

Давай нататък де: Цяла франция беше Шарли за 10 убити, ама само 30 французи излязоха да подкрепят протеста срещу Боко Харам за отвлечените стотици жени. Война в Ирак. Даже две. Цивилни жертви - предполагаеми над 500 000. Оръжия за масово поразяване - няма. В Сърбия - живяло в мир и рразбирателство население и изведнъж война- 100-110 хиляди жертви Косово - 15-20 хиляди И още много такива.

Грешка. Това не са страни в БРИКС. Тези май са в НАТО. Нищо де. Все едно несъм го казал.

Този метод дали няма да помогне да намалеят нашите мангали?

в някои населени места вече решиха проблема с безразборната циганска раждаемост- предлагат им безплатни спирали

В детските градини или още в яслите?

То някой способен на такова нещо може ли да се нарече човек......... изроди

то насилието.............. май е производно на съдистичните им действия......... да се молят да не станат държава от 100% мъже тогава да се управят :D

Абе то и Британската империя е унищожила милиони индийци, въпреки,че е много цивилизова.

Явно не е било достатъчно.

На времето съдиха Индира Ганди, за това че по нейно разпореждане, за 1 ден бяха рентгеново кастрирани повече от 1 млн плодовити примати, докато им връчваше по един ВЕФ / за тези които знаят какво е /, като награда за нещо си... Тогава още тя беше осъзнала, че друго спасение няма !!!! И това важи за всичките такива човекоподобни индивиди, независимо в коя точка на планетата са те !

...сиганска работа му....

как да си осиновим индииско момиченце?

Отиваш във Факултета, Татарли, Столипиново, Меден Рудник , Ябълките - Пазарджик, Изток - Кюстендил и казваш, че си дошъл да купуваш.Няма да те върнат!

иронията ти клони кам глупост- нима смяташ за нормално убииството на човешко същество само защото е от нежелания пол?

Горд представител и ключов член на БРИКС. Шъ громят доларо, капитализмо, америчка.

Защо кте написали "убивани" в кавички? Дали искате да кажете, че не са убивани наестина, а наужким - "чрез аборти или веднага след раждането.4 - ПОРЕДНАТА ВИ ПРОСТОТИЯ ПНЕГПАМОТНИЦИ!

Уффф, ти пък колко грамотно си се изразил....

Индия и индийците са странни и не разбираеми за европееца ,там можеш да видиш ужасяваща мизерия и такова богатство че все едно живеят в приказка.там има такава огромна разлика между бедни и богати че все едно са от различни планети ,а и с това кастово деление, просто трябва да се види не може да се опише.дори няколко месеца прекарани в Индия не можеш да видиш и разбереш всичко.ние не можем да проумеем техния начин на живот.

Това е така.Аз не искам те да ни разбират нас, нито държа ние тях да ги разбираме.Няма сила, каста, расов признак, божество и т.н. което може да ме убеди, че е редно да утрепаш живо роденото си дете заради това , че е момиченце.Изрод трябва да си!!!

Някой

Не казвам че това което се върши е редно но все пак бройката не е много голяма на фона на 1,5милиарда хора в тази държава навсякаде има изроди дори и в България има няколко случая с убити деца веднага след раждането им и хвърлени по кофите а ния сме 7милиона ако пресметнем убитите в България на глава от населението току виж излезем напред в класацията.е вярно не ги убиват защото са момичета ама досега не съм чул свясно обяснение от някоя "майка" защо е убила детето си.

Браво!Машаллах!Ей така се пишат изречения!Ученооооо...в Индия ли синко се научи да пишеш така?

даже и насекомите имат по висок морал от тези биоотпадъци

беше един от "гигантите" на БРИКС, нали? Който щеше да се бори с безнравствената политика на Запада?

е, значи скоро ще е пълно с геюве, които ще се женят между тях си

Искрица надежда за намаляване на ражданията:-)

Баце, ти измисли нова дума "геюве":)))Нищо, стават грешки:)))Чакай да разведриме темата - геюве са крайно радикалните фенове на Ювентус сигурно:)) GeJuve:))))Поздрави от мене, ти ми хареса, честно:)))

А за "разведримЕ" да кажеш нещо???

аааа - моля те, какви геЙОве, какви 5 лева. Пари за къщи имат ли? А за немски коли? За яхти? никави геЙОве не са, а чисти долни леви педали (да се чете съединители или амбряжи)!

Пише се амбрЕАжи, умнико.

циганска му работа. То това да са им проблемите само. Масово не се показват умишлено кадри на последиците от "водните" им погребения в реки след няколко седмици на жега, липсата на елементарни хигиенни условия и навици и т.н.

Ако всяко семейство раждаше толкова, колкото може да отгледа, нямаше да има проблеми с това в целия свят! Безотговорността е най -голямото престъпление!

Ангеле, ти на дивак това как да му го обясниш?Това е изпусната работа.Религия ли, обичаи ли, идиотщина ли....

Ми, религия, дръжки. Беднотия е, тва е. Сексът е едно от малкото безплатни удоволствия на тоя свят и съчетано с простотия необразованост и прочее фактори води до това.

Цигани, негри се увеличават, а белите хора намаляват. Не знам до какво ще доведе това.

Циганина си е циганин навсякъде - Индия, Пакистан, Афганистан, България.....

Диваци,жестоки същества! Такива са!

Абсолютно!Последно време зачестиха и групови изнасилвания на жени.Абсолютни диваци.Иначе ако им загледаш филмите - какви ценности, какви отношения, какъв морал.Напудрена работа!

Манталитета ни е такъв, или поне е бил такъв преди 50 години, да се предпочитат момчета за да вършат работата, да ги тормозят и се грижат за дъртите. А по принцип всичко се дава на дъщерите. На синовете, един гол.

Бъркаш човече и то много. В едно нормално, интелигентно семейство, никога не е стоял въпроса за пола на детето. Само циганите се вълнуват от това и правят деца докато наредят 2-3 момчета, въпреки че имат 10-12 дъщери.

Точно така е, затова са искали момчета за да бачкат по нивите. А родителите винаги са обичали дъщерите си повече от синовете, може би от съжаление защото отиват в друга къща. Освен това децата на дъщерите се приемат като свои, защото децата на синовете са от чужда жена. Това е истината българска, и тя важи и до днес.

Ти в България ли живееш? В някоя махала, предполагам? Столипиново?

Имам познат арабин, от ОАЕ. Той е най-голям син и по задължение се грижи за родителите си пенсионери. Изцяло със свои средства. Пенсиите им се разпределят между трите му сестри.

Защото сестрите не са се омъжили и са останали в семейството. При арабите пък е обратното: мъжа купува булката от баща й. След това тя става негова собственост :-)

По- добре е да разрешат само по 1 дете на семейство и така ще се решат многото проблеми на Индия. И само да не почнат пак тук разни тревопушещи да ми ги защитават, че имали богата история, имали, ама нищо не са направили за подобряването на живота си.

Само за последните 10г индийците са се увеличили с около 200 милиона, въпреки описаното в статията.

Защото на никой от големите величия не му пука за бъдещето. Те гледат сега и на момента. След тях-потоп. Оня Армани имал бил 5-6 милиарда, и за какво му са? На 80 години колко ще изхарчи? По- добре да раздаде 1-2 милиарда за спирали и малко да се кротнат тия цигани.

Защото тези, които имат под 4 деца там, им викат "бездетни". Дали ще убие 4-5 дъщери, какво толкова... Важното е другите 6-7 да са момчета. Нация от убийци!

С риск да ме изтрият ще кажа. Ех да можеше и сред нашите индийци да има такава практика.

Ако спрат помощите веднага ще я въведат.

Толкова много хора с години чакат и се молят за дете, а циганите ги раждат едно след друго. Живота е несправедлив, но какво да се прави.

Просто не слагат кариерата преди всичко и да станат на 40 години, че да имат деца. Те на тази възраст са баби и дядовци, а при нас на тази възраст само деца със синдроми. Вече доста такива познати станаха.

Недейте да коментирате без да сте запознат с проблема... Или както е казано бай бабо да не срещнеш мечка в гората.

деца със "синдром" идват на белия свят и от двадесет годишни родители. Статистика. Друга е силата, която води тези деца до точно тези родители. Наистина да пази Бог.

Нискоинтелигентни, слабо адаптируеми, малограмотни и тесногръди общества. Ха да видим колко ще променят нещо, колкото нашите спиртни напитки ще се интегрират...

Евразийски ценности!

дя-до

Слабо! При този прираст трябва да са поне 20 000.

Много жалко за бебетата, но са се спасили от лош живот. А и на циганите не им трябва да се размножават още, достатъчно много са по целия свят.