Мнозинството американци с критична оценка за работата на Байдън като президент

Само около една четвърт казват, че нацията се движи в правилната посока или че икономиката е в добро състояние

Обратно в новината

Коментари - Мнозинството американци с критична оценка за работата на Байдън като президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е вярно това, което пишете в статията. Всички американци от гробищата, който гласуваха за демократите и БайДън са доволни от ситуацията. Особено от новия закон за педофилите и еднополови бракове.

Тия от печатницата ще направят всичко марионетката пак да бъде президент!

Корумпиран слуга на дявола. Срамувайте се, които гласувахте за демократите!

А-ха, значи, америкнците не го одобряват, и правителството на демократите не одобрявт, но те печелят изборите... Значи, демократите фалшифицирт изборите, просто няма друг начин да печелят при толков огромно неодобрение!

Републиканците спечелиха цели 3 000 000+ гласа повече от деморкатите. Ясно е, че мнозиунството са настроени критично. Въпросът е дали това е достатъчно.. Защото американсия поилитически цикъл включва силен мидтърм за опозицията поп ринцип. Но ние не видяхме желаната рпеубликанска вълна. От тук насетне шансовете за 2024 (Президент) са 50 на 50, а за Сенат са 90/10 за републиканците. Чак догодина по това време е можем да кажем с определена сигурност на къде отиват неата. За момента мачът е в центъра.

Та кой викате бил диктатор?

Повечето щатски президенти започват войни, Байдън не се различава от тях. Различава се с това че докара на света две глобални кризи и съсипа съюзна Европа. Толкова слаб и глупав този човек е явно контролиран и силно напомня на Буш младши. Байдън ще бъде запомнен с конфронтацията с Русия, задълбочаващата се криза в щатите, загубата на позиции на долара и старческата си слабост. Това не трябва да се приема за слабост на САЩ, сегашната ситуация е изкуствена, с цел чисто скубане на пара посредством дестабилизация на Европа, така че последната да може да харчи пари за щатско оръжие. Русия да бъде държана на страна и нови пазари за щатския шистов газ, за който изглежда че бил продаван под формата на помощ :) Така че щатите и Байдън няма какво да ги мислим, справят се прекрасно. Въпросът е дали ще успеят да вкарат във война Европа. Съдейки по успехите им досега, то това е твърде вероятно. Не ми остава нищо друго освен да стискам палци да се провалят в това им начинание и да пиша истината по форумите на ДИР-а. Които все още предоставят правото да я изкажеш без да бъдеш преследван, за което искренно им благодаря.

си се объркал, пич тука трият с размах, особено ако не е полит-коректно мнението / по линия на Партията

Руска Миризлива Пропаганда от Дир Да изсъхне те Комуняги

Абе ти сопол кой ти дава право да коментираш,Бляд

Изборната им система позволява, не е балансирана а с тегла от различните щати, които са вече остарели като съотношения

съшият, който ти позволява и на теб, кОрволяк разпорен!

Да бе, недоволни друг път. И при Рижия клоун, и при Памперса Горно мексико върви само нагоре. Направиха много милиарди от цирковете, дето разиграват - вируси, войни. Явно на мода излизат неуспешните преврати - преди няколко години в Анадола, сега в Третия райх.

Викаш източник на новината е ОРТ, а? Де ви копат толко прости не знам!

Ама как да са недоволни от такъв велик президент, дето бърка Иран, Сирия, Либия и Украйна? Дето се здрависва с духовете на своите познати и ги търси по събития? Говори с отдавна починалия си син и въобще той е пример за бляскав президент!

Вярно бате, шашав е по целата глАва, ама покрай него дигат пачки. Пък ний сме много умни и красиви, ама лапаме мухите.

Най-слабият американски президент....,жалко ,че е толкова възрастен,а останал с виждане за живота на зелен младок !!!

Не само американците, и аз не го одобрявам, води САЩ към разруха.

Дементен президент и курва на повикване за негов заместник . Кой от какво не е доволен ?!??! Върха на либералния идиотизъм ....

абсолютен РРЕП-ТИЛ, само дето е изкукал