Мнозинството американци с критична оценка за работата на Байдън като президент

Само около една четвърт казват, че нацията се движи в правилната посока или че икономиката е в добро състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютен РРЕП-ТИЛ, само дето е изкукал

Дементен президент и курва на повикване за негов заместник . Кой от какво не е доволен ?!??! Върха на либералния идиотизъм ....

Не само американците, и аз не го одобрявам, води САЩ към разруха.

Най-слабият американски президент....,жалко ,че е толкова възрастен,а останал с виждане за живота на зелен младок !!!

Да бе, недоволни друг път. И при Рижия клоун, и при Памперса Горно мексико върви само нагоре. Направиха много милиарди от цирковете, дето разиграват - вируси, войни. Явно на мода излизат неуспешните преврати - преди няколко години в Анадола, сега в Третия райх.

Ама как да са недоволни от такъв велик президент, дето бърка Иран, Сирия, Либия и Украйна? Дето се здрависва с духовете на своите познати и ги търси по събития? Говори с отдавна починалия си син и въобще той е пример за бляскав президент!

Вярно бате, шашав е по целата глАва, ама покрай него дигат пачки. Пък ний сме много умни и красиви, ама лапаме мухите.

Руска Миризлива Пропаганда от Дир Да изсъхне те Комуняги

Викаш източник на новината е ОРТ, а? Де ви копат толко прости не знам!

Повечето щатски президенти започват войни, Байдън не се различава от тях. Различава се с това че докара на света две глобални кризи и съсипа съюзна Европа. Толкова слаб и глупав този човек е явно контролиран и силно напомня на Буш младши. Байдън ще бъде запомнен с конфронтацията с Русия, задълбочаващата се криза в щатите, загубата на позиции на долара и старческата си слабост. Това не трябва да се приема за слабост на САЩ, сегашната ситуация е изкуствена, с цел чисто скубане на пара посредством дестабилизация на Европа, така че последната да може да харчи пари за щатско оръжие. Русия да бъде държана на страна и нови пазари за щатския шистов газ, за който изглежда че бил продаван под формата на помощ :) Така че щатите и Байдън няма какво да ги мислим, справят се прекрасно. Въпросът е дали ще успеят да вкарат във война Европа. Съдейки по успехите им досега, то това е твърде вероятно. Не ми остава нищо друго освен да стискам палци да се провалят в това им начинание и да пиша истината по форумите на ДИР-а. Които все още предоставят правото да я изкажеш без да бъдеш преследван, за което искренно им благодаря.

си се объркал, пич тука трият с размах, особено ако не е полит-коректно мнението / по линия на Партията

Абе ти сопол кой ти дава право да коментираш,Бляд

съшият, който ти позволява и на теб, кОрволяк разпорен!

Та кой викате бил диктатор?

Републиканците спечелиха цели 3 000 000+ гласа повече от деморкатите. Ясно е, че мнозиунството са настроени критично. Въпросът е дали това е достатъчно.. Защото американсия поилитически цикъл включва силен мидтърм за опозицията поп ринцип. Но ние не видяхме желаната рпеубликанска вълна. От тук насетне шансовете за 2024 (Президент) са 50 на 50, а за Сенат са 90/10 за републиканците. Чак догодина по това време е можем да кажем с определена сигурност на къде отиват неата. За момента мачът е в центъра.

А-ха, значи, америкнците не го одобряват, и правителството на демократите не одобрявт, но те печелят изборите... Значи, демократите фалшифицирт изборите, просто няма друг начин да печелят при толков огромно неодобрение!

Изборната им система позволява, не е балансирана а с тегла от различните щати, които са вече остарели като съотношения

Корумпиран слуга на дявола. Срамувайте се, които гласувахте за демократите!

Тия от печатницата ще направят всичко марионетката пак да бъде президент!

Не е вярно това, което пишете в статията. Всички американци от гробищата, който гласуваха за демократите и БайДън са доволни от ситуацията. Особено от новия закон за педофилите и еднополови бракове.