17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както стана навик

2ПЪТИ централата на американската ГМО корпорация Монсанто бе разрушавана от супер мощни торнадата от 5най висока степен Сега по аналогичен начин се удря лабораторията на Сорос /Бил Гейтс в Ухан Както пее фолк певеца Коцето :Кармата знае на всеки адреса

Се нарича "циклон", "ураган" или "тайфун"(черен, смъртоносен вятър), а като "торнадо" е известно само в Америка! Едно и също явление е, но е с различни имена! У нас е "смерч" или "смерш" - идва от смърт!

Торнадо или смерч се зараждат над сушата и обикновено са локални явления с диаметър няколко стотин метра. Съвсем различни са явленията които се зараждат над океаните и са огромни бури с диаметър стотици километри. Ураганите се зареждат над Атлантическия океан. Циклоните, над Индийския а тайфуните над Тихия.

Първо няма доказателства, че са те. Второ от всяка държава може да започне болест или вирус, това според теб означава, че после трябва да наказва е тази държава. Ако беше тръгнал от нас какво щеше да говориш тогава?

Кви са тез думи това апобойко лице е?

Пак лъжат нещо тези китайци. Чух че това торнадо взело повече жертви от вируса. Хората умирали по улиците както са си ходили. Дали са имали достатъчно чували да ги събират?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ей, не се спря този гейтц. Не успя с вироса и сега почна да прави торнадота и да крие слънцето.

сега пък колония на Китай ли ще ставаме, че ни занимавате с тях?

торнадокалипсис Ко речи????

Дано торнадото не е засегнало обази лаборатория, чеееее

Господ забавя, но не забравя! Клоаката на китайският вирус си получи заслуженото ...

И на теб ще ти се върне заради злобата, не се притеснявай. На теб, на децата ти.

Каква злоба е, ако очакваш справедливо възмездие, за това, че тези гадини са потопили света в такъв батак? Злоба и проклетия е твоето, че кълнеш деца

И защо вирусът да е китайски? Да не видяхте етикета му?