Младият пилот с преместено вдясно сърце мечтае да лети отново

Мъжът се срещна с част от екипа в болница "Пирогов", върнал го към живота

Обратно в новината

Коментари - Младият пилот с преместено вдясно сърце мечтае да лети отново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхищавам се на лекарите, извършили операциите и лечението! И на сестри и рехабилитатори, разбира се! Трябва да се гордеем с такива медици! А момчето, дано напълно се оправи и пак да си лети на самолета!

Както винаги БАЙ ГАНЬО трябва да се изкаже и да се присмее на чуждото нещастие!! Но тези пикльовци, които се изказват тук и се подиграват на някой пострадал, не знаят , че утре може да попаднат в подобна ситуация и ще трябва някой да им бърше лайната и да ги храни , щото може да са обездвижени и само реват без да могат да контролират физиологията на тялото си!!!! ТАКА, ЧЕ ДРАСКАЧИ И СМЕЛИ МОМЧЕТА, утрешния ден може да е най щастливият в живота ви, но може да бъде и най кошмарния!!! Айде със здраве

В статията има прекалена приповдигнятост, базирана на това, че е летец и че е млад. А защо няма наблягане на обстоятелствата около катастрофата? Ако има и други засегнати, без скъпа застряховкя и висока заплата, как те оцеляват? Мразя Дими от Сленг, защото си отиде с мотор. Беше толкова талантлив и харизматичен, а моторът го уби. Остави вдовица и сираче. Никой не можехза ме убеди, че има нормални мотористи.

като гледам вдовицата на Дими...ами не спря да си го втъква!

А какво е положението с мадурите? Там как е? Поглеждали ли са ...?

Като чета статията и се замислям, че на мотористите трябва да им е по-висока застраховката... Щото при катастрофи травматизма е много по-голям... Не ме разбирайте погрешно - радвам се за момчето, че се оправя...надали ще е пилот отново, ама това е друг въпрос. Но не знам откъде са дошли парите за 14 операции.... Също така е интересно как се е издържал през всичкото това време....но това той си знае.

Тоя мотор не можал да кара за самолет мечтае.

Ти и двете караш , предполагам?

няма да кара самолет повече няма да мине никакви мед тестове

Що бе , България е страната на неограничените възможности. Наскоро катастрофира шофьор на камион, който бил с епилепсия. Редовно има психически неуравновесени хора с подправен тест, които получават разрешение за носене на оръжие. Явно се бъркаш с някоя друга страна. В България сме, ехо.

Като военен вероятно няма. Като любител няма да има проблеми ако се възстанови ръката.

Преди повече от 50 год. баща ми се разболя от воден плеврит.В резултат сърцето му се премества отдясно,доказано с рентгенова снимка.Вадят му няколко пъти вода от дробовете с инжекции.Успя да се оправи без операции.Сърцето се върна отляво.Всеки има различна съдба.

Как се Мести ва

Искам турски сериал....по този сценарий.

Е как няма да искаш ....такива като теб с това живеят! Може и малко чалга за разкош.

Браво, една хубава новина!!! Макар че пак са се намерили дребнодушни словоблудци да се изходят отдолу... Да е жив и здрав човека и всички истински български лечители!!!

Да се качиш на мотор и да летиш с него, трябва да не си с всичкия си. Трябва да ти хлопа дъската и то яко. Има и по нормални от тях, но те си купуват мотори до 50 кубика.

Единственото общо при мотористите е че са свободни и трудно ще ги сложиш в рамка. От там нататък обобщенията ка излишни.

А да караш таралясник на 20г+ си с всичкият ! Хайде нема нужда от съвети от хора които карат кофчези !

Мойта Шкода 120L е на 42 и върви ,,като млада,,.

Мотористите не са нормални хора, на всеки един от тях му има нещо генетично увредено в главата.

Ти нали си нормален - ходиш в офиса да ти юрка шефа, ама вечер с една ракия оправяш нещата. Сиво мишле!

Без обобщения, моля! Не всички, които не караме мотори, употребяваме ракия и нямаме никакви други интересни неща за правене!

Не обобщавам, посочих конкретно този истински мъж! Не карам мотор.

Гледам тук пишат все дребни душици, не изпитали радостта от живота. Човекът и докато се лекува живее повече от вас! А вие си пишете..... желая ти отново да полетиш и вярвам, че ще успееш!

Когато почти всеки ден, чуваш и виждаш разни, дето ръмжат с двигатели, стържат гуми и така нататък, нормалното е да се настроиш срещу тях. Въпросът е, къде е полицията и прокуратурата? Примерно да им свалят двигателите и да отиват за вторични суровини.

Съдба на мотористи. Там се твърдеше на запад, че става инцидент на 25 000 карания. И завършват като инвалиди. Познавам бегло такъв в инвалидна количка. Тези с колите трудно се съобразяват, че с мотори много по-трудно се спира и завива. Нещо което е елементарно с кола, е проблем с мотор и се забива. Виждал съм и как се блъска мотор, дето реши да мине на червено и се наби в един завиващ си правилно.

С тая мания моторите са все хора, които ги сърбят гъзовете, та на седалките им си чешат гъзовете.

Надали! Каквото летял - летял. Лекарите няма да му разрешат!

Чувал съм за пилот, на когото забранили да лети поради кариес и пломбиран зъб.

Може да ви изглежда несериозно, но наличието на пломбиран зъб при определени условия /голяма височина и натоварване/ може да предизвика силна болка и загуба на съзнание.

Прав си кривчо ! При едно пътуване София-Лондон - Ванкувър-Келоуна преживях най-кошмарният зъбобол в живота си ! Препоръчвам на всички на които им предстои дълго пътуване със самолет преди това да минат на профилактичен преглед в зъболекарския кабинет !

Той самолета не знам дали ще подкара,но дано да може да го издига.

Ще се върнеш към авиацията на Куково лято.

Държава палци пич. Мечтата на всеко дете е да лети.

.. и да кара БМВ

За мен новината е позитивна,различна от ежедневните простотии с които ни заливат.Желая успех на човека -това е пример за начина на преодоляване на трудности които в един или друг вид са неизбежни за всеки.Но вижте му мечтите,силата на духа!Кураж и успех желая.

Само хора които не са качвали на нещо на две колелата мислят , че може да го забравиш ! Отново ще се качи на мотора ! Дано да успее и на самолета да се качи !

От 20+ год. Не съм пипвал мотор. От балканче и симсон мз чз до скутер и 350 кубика аво спорт, даже и 750 кубика покарах за месец, но не ми се мре и спрях:)

Илиян Илиев

Явно не ти е било страст ! Когато е страст нищо не те спира !

Да е жив и здрав и повече да не се качва на мотор, но дано да успее да подкара самолета отново.

Колко да е вдъхновяваща тази история - допусната е катастрофа с мотор... после ето го резултата... Хвърлят се огромни средства и човекът е инвалид.

Да е жив и здрав и да сбъдне мечтите си! Да бъдат благословени лекарите, които му помогнаха!

Всички да са здрави и дълбоката вяра да ги води! Браво!!!