Младен Маринов: Намалихме убийствата 4 пъти, държим в граници престъпността

Вътрешният министър е оптимист за по-доброто заплащане на извънредния труд на полицаите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми като намалихте хората в България, много ясно че и убийствата са паднали.

Те не останаха хора за убиване, бе бат Младене. Само сиган...и вие контролирате циганските сбивания, кат думка кючека на макс.

Да бе брат..., всичко е под контрол... То хора не останаха в България, ама Вие контролирате..... изселването... :)))) Ако се отприщи народния гняв... не ми се мисли....., а па Вие си контролирайте...

Тази година ГЕРБ убиват по-малко от предишната година ! Официално инфо..от правителството ! Е как да не гласува човек за вас ? Други пък намалят пиенето и цигарите . Ама в ГЕРБ нали сте въздържатели ...

Аха, начи вий вършите убийствата, щом сте ги намалили четири пъти...Ми тъй кажи де! Божеее, и тоз е министър????

Как ги намалихте?

повечето убийства са битови, ... Разбира се, че ще ги разкриват. Мъж убил жена си, убийства след пиянски запой .. и т.н. по-особените убийства, като това масовото в Нови Искър и подобни, май не ги разкриват наистина, а набеждават някого и го убиват при арест, а подробностите остават неясни

Как точно ..Намалихте убийствата бе ..Герберастки ? Абе с конкурс по идиотизъм ли ви правят членове на ГЕРБ бе?

Да ве Знаем , хората в нашия град намаляха 4 пъти ,изнесоха се в чужбина, логично е ..

"Министърът на МВР Младен Маринов изнесе пред журналисти направена от него статистика ..." Аз се чудя какво работи този, а той правел статистика сам. Само не знам какъв е бил през 1990 г., че да има достъп до данните. И второ, с какво тогава се занимава Нац.статистически институт и Академията на МВР? Аман от герберски глупости!

преди 30 години (през 1990г.) и бил ученик в гимназията и тогава как е събирал данни за престъпленията у нас!

много широки .....

Ти луд ли си, нагъл или с мозъчно заболяване???? Ти дали за България говориш???? Колко си жалък само, какви глупости ръсите всичките от ГЕРБ, направо сте за прибиване с камъни от хората. Нищо не е както трябва да бъде, хайде махайте се вече некомпетентна измет.

Защо е нужно да лъжите?хората са отчаени и нищо позитивно не се случва тук ,освен убийства,грабежи ,изнасилвания,телефонни терористи.Не подценявайте страдащите .

Тоя прилича на дето идиот, рожба на мутра от 90'.

Този говори за някоя друга държава..

Младенчо,ане е заложена промяна при вас.Чудя се къде живеете.Милицията е само регистратор на престъпленията.Продължаваш да държиш пенсионери на държавна работа и да си получават и пенсииката,и искаш да ти вършат работа.Не очаквах да си толкова кух.

Оффф, "държим в граници престъпността";)) Добре, че държиш един шлифер, че още те държат там да ни ръсиш мозък...

Значи поспряхте да убивате предизборно.Ама четири пъти. Че то ако се махнете убийствата ще изчезнат

Кто тебе кришуеть, товариш гражданин милицейский?

Всеки ден убойства стават. Аз миналата и по миналата година не си спомням чак толкова да в имало. ГЕРБ ПАК СИ ПУСНАХА БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА

A Самоубийствата, другарю милиционер??? По колко народ самоубивате всяка седмица?

Пак няма да гласувам за ГЕРБ.

Шоферчето на Мето Илиенски пак ръси мозък ... НАЙС!

Ако изкарате от стъкмистиката ежедневните цигански изтъпления , направо ще се окаже , че в България престъпност няма :)))) Връщай се на Илиенци , ако още те искат , съмнявам се ... и за там не ставаш .

На тоя пиЧ главата му е като Юнус с разликата че советския телефизор има повече акъл...:D -Иска да каже че цялата престъпност е в границите на България!

Маринов бегай да играеш в Комиците....шото и сега се спукваме от смях само като те видим...

Г-не за пристъпноста не Ви вярвам,за извънредния труд на полицаите трябва да вземите от тези които работят за да дадете на тях,а с останалите които работят извънредно какво правим...

Ама тия от Герб не са комунисти, а най-големите комунисти! Лъжат, лъжат и крадат!

А ами убийствата на пътя,че там нещата не изглеждат въобще добре!?Или се визират само хладнокръвните убийства в момента? "извънредния труд на полицаите" Пред вид че имаме повече полицай по глава на населението(нали така се казваше?) спрямо почти всички нации човек би предположил,че такова нещо като "извънреден труд за полицай" няма да имаме!Тъй като ще се редуват постоянно на смени пазейки народа 24/7,но явно и така и иначе не се виждат подобни работи.

Ако броим убитите от вашия герберски геноцид чрез глад и отказ от лечение да не излезе, че сте увеличили убийствата 400 пъти?

...и заживяхме "мирно" и "щастливо". Верваме ти ,Младене, верваме ти, Маринов!

Намалихте убийствата защото хората избягаха и то кои остана - Виж самоубйствата се увеличават и то на млади хора, които просто не могат да избягат- ТО скоро няма да има никой те глупости говорят.

Тоест сега от МВР убивате 4 пъти по-малко !?

Този на снимката наясно ли е с намаление от 4 пъти. Да не са намалели с 4 убийствата.

Мозъкът му е намален 4 пъти. Ако го е имал изобщо ...

Полицай и мозък. Голям виц каза... Исренно се засмях

Държим в граници престъпността - иначе как ще печели лицензираната престъпност, без закрила няма бизнес - затова има специализирани звена - закрила на проституцията, съдействие на контрабандата, прикриване на пласьорите ... Най-скъпо платени са услугите - МВР 24/7

да обясните какво е престъпност и къде сте я "фанали" и я държите ?

ги държите, те си крадат. Статистика за глупаци. За две минути откраднати две коли за над 300 х.лв. Освен това да не е престъпност !?

"Държим в граници престъпността", т.е. престъпниците редовни платци, не ги закачаме.

Ако повтори това още 5 пъти ще почне и да си вярва. Сигурно не брои тези извършени от цигани и Герберски общинари..

Пълни глупости говори тая тъпа кука. И сам не си вярва Нали трябва да се поддържа илюзията сред дебилите

А колко самоубихти или ги писахте нещастен случай? Дрис, ко стана с Пекинската герберастска Вертолетка?

Факт е, убийствата действително намаляват, но това се дължи заради намаляването и застаряването на населението. В България има по 1,6 убийства на 100000 души в някои западни държави има по 1 убийство на 100000. В същото време в САЩ има около 5 на 100000, а в Русия са 10-12 убийства на 100000. Някои държави като Мексико и ЮАР има по 20-30 убийства на 100000. Това са данни на Световната банка.

Това е в категорията най-кратък виц

ама то вие гроб откак дойдохте и населението бая намалихте, най-вече децата, които се раждат. По тая логика може би е намаляла и престъпността.

Тоя шофьор пак ръси глупости

Мбухахахаааааааааааааа

Верно ли? Аз пък мислех, че е на 0. Отдавна не съм чувал, някой пострадал от престъпление да си губи времето.

Тоя съвсем е изкукал. Как точно намаляват убийствата... да не е гледал Minority Report?? На някой като му хрумне да извърши убийство и веднага двама полицаи го залавят..

Няма спирка гербераската машина за пиар както се вижда.... Какво сте намалили само вие си ''знаете'' след като повечето убийства ги изкарвате самоубийства че статистика трябва да подобрявате... В какви точно ''граници'' държите тая престъпност, което на нормален език означава единствено че действате с престъпните групировки и ги контролирате кога какво да правят.. Хората виждат и чувят за разлика от вас властващите както се вижда при всяко отваряне на устите ви..

Кои точно убийства държите в граници? На политици или на обикновени хора? Ботлук