Мицкоски за коригираното предложение на френското председателство: Не, благодаря!

Страницата на правителството на РСМакедония блокира почти веднага, след като беше пуснато съобщение, че са публикувани документите от новото предложение за преговорната рамка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ЕС е точно това бре- асимилация на всички, ако това не сте разбрали, къде сте тръгнали, защо си мислите че голяма и силна Англия излезе- раздърпана, опърпана, с 300 зора ама излезе, а ние и вие и да излезем не можем.Това северомакедонец все е ла'но, да въ в идиотите.

Тоя профан все още не може да осъзнае,че никой не му е длъжен за нищо.Тепърва северните мики маусове ще гризват дръвцето,защото си въобразяват ,че могат да подписват всичко, и после да си правят каквото искат.Югослявия я няма!

Протестирайте,да не сме ви виновни ние:)))

Въх мър Божкей! Намерило се кой да говори за смяна на учебници и подмяна на историята!

Какъв македонски език, албанците са.ви превзели. Въобще не ни трябват никакви македонци. Тия са въшливи с проблеми, които ще станат наши.

Орден Стара планина за Мицко!

Браво македонско съселче! Никакво приемане на френското предложение! Колко и да си отвратителен,имаш по мъжкарско поведение от нашите управляващи - който,са шпагатаджии,и майцепродавци! Не приемайте нищо за да не носите проклятието на поколенията! Пък и вие реално нямате място в ЕС,където и ние не знаем по каква работа сме

Нещата отиват към денацификация ...

От 144 години се борим да ви върнем в пределите на България,но явно е време да ви оставим да си трошите главите!!!

Ами следващото предложение ще е през 2040а

Искат да си затраем и да не надигаме, че текста който гласува НС е ПРОМЕНЕН. Защо в България не са побликувани официално промените за обсъждане. Или простокиро така е решил.

Кво беше там.. "о луно, луно.. и ти си земльо македонска " :D

Тоя пръцковски май театро разиграва. За пред нас.

Браво Християне, в теб ми е надеждата.

Оф , добре, че тия ни се махнаха от главата, че само те ни бяха. Да се оправят там с условията и ако не им изнася да се отказват от ЕС. България малко ли плати? Затвори си блокове в атомната централа! То няма защита на националните интереси, в ЕС командват Франция и Германия - не искаш Франция - прав ти път.

А бе толкова сте зле, като оакан кокошарник...че ветото на България ве най-малкия проблем.

А най-лошото е, че и те самите си го знаят това... :)

Мицко е един титовистки лайнар и злобно джудже, което трябва да бъде елиминирано.

Абе Мицкоски поради що се самиш да се наричаш болгарин! Македонска държава и нация не е имало и няма да има и защо се опъвате , с клекнахте на Гърция! Засрамете се!

Че сръбско-шиптарско-българите от Северна Корея са още по-зле от нас, та да няма консенсус по въпроса!

като не искате - стойте извън ЕС. На нас не ни пука! Виж, Гърция ви накара да си смените името на държавата, за да влезете в НАТО.

Глупака Борисов не трябваше да подписва преди 5г и сега нямаше да имат опорка,че за България съществува нещо като македонски език!

Всъщност той ги кара да си покажат що за стока са и европа да се занимава с тях.

Тъпите бугари ги гъзят и пак ще ги гъзят! Не мое се оправят с една смешна държава и то от позиция на сила! Та какво остава за друго. Ако ви кажат америакнците, не всички руснаци ще изгоните и гъза ще си дадете на македонците...ами ще си платите за удоволствието все едно на вас правят услуга!

Я кажи преди Втората световна война как се е казвала държавата ти! Я кажи коя беше първата държава в света която ви призна с името Македония! След като сте наследници на славни пълководци как така гърците ви принудиха да си смените името на държавата! Ние ли горим македонски знамена и рушим македонско имущество в България или вие горите български знамена и поругавате български паметници в Македония (поправка Република Северна Македония)!

Протестирайте си и пред марсиянското посолство ако искате, никой няма да ви види както никога в история не сме ви виждали като друго освен част от България. Или част от България или част от Албания, избирайте си, тъпанари.

karakas mi i na 4oringias ay hafte be