Мицкоски за коригираното предложение на френското председателство: Не, благодаря!

Страницата на правителството на РСМакедония блокира почти веднага, след като беше пуснато съобщение, че са публикувани документите от новото предложение за преговорната рамка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестирайте си и пред марсиянското посолство ако искате, никой няма да ви види както никога в история не сме ви виждали като друго освен част от България. Или част от България или част от Албания, избирайте си, тъпанари.

Тъпите бугари ги гъзят и пак ще ги гъзят! Не мое се оправят с една смешна държава и то от позиция на сила! Та какво остава за друго. Ако ви кажат америакнците, не всички руснаци ще изгоните и гъза ще си дадете на македонците...ами ще си платите за удоволствието все едно на вас правят услуга!

Глупака Борисов не трябваше да подписва преди 5г и сега нямаше да имат опорка,че за България съществува нещо като македонски език!

като не искате - стойте извън ЕС. На нас не ни пука! Виж, Гърция ви накара да си смените името на държавата, за да влезете в НАТО.

Че сръбско-шиптарско-българите от Северна Корея са още по-зле от нас, та да няма консенсус по въпроса!

напротив. Оказа се, че ние пак губим. Пак отстъпки за Скопие

Абе Мицкоски поради що се самиш да се наричаш болгарин! Македонска държава и нация не е имало и няма да има и защо се опъвате , с клекнахте на Гърция! Засрамете се!

Всъщност той ги кара да си покажат що за стока са и европа да се занимава с тях.

Мицко е един титовистки лайнар и злобно джудже, което трябва да бъде елиминирано.

А бе толкова сте зле, като оакан кокошарник...че ветото на България ве най-малкия проблем.

И Нийлс Армстронговски също. Той е от Кавадарци.

А най-лошото е, че и те самите си го знаят това... :)

Я кажи преди Втората световна война как се е казвала държавата ти! Я кажи коя беше първата държава в света която ви призна с името Македония! След като сте наследници на славни пълководци как така гърците ви принудиха да си смените името на държавата! Ние ли горим македонски знамена и рушим македонско имущество в България или вие горите български знамена и поругавате български паметници в Македония (поправка Република Северна Македония)!

Оф , добре, че тия ни се махнаха от главата, че само те ни бяха. Да се оправят там с условията и ако не им изнася да се отказват от ЕС. България малко ли плати? Затвори си блокове в атомната централа! То няма защита на националните интереси, в ЕС командват Франция и Германия - не искаш Франция - прав ти път.

Браво Християне, в теб ми е надеждата.

Тоя пръцковски май театро разиграва. За пред нас.

Кво беше там.. "о луно, луно.. и ти си земльо македонска " :D

Искат да си затраем и да не надигаме, че текста който гласува НС е ПРОМЕНЕН. Защо в България не са побликувани официално промените за обсъждане. Или простокиро така е решил.

Ами следващото предложение ще е през 2040а

От 144 години се борим да ви върнем в пределите на България,но явно е време да ви оставим да си трошите главите!!!

karakas mi i na 4oringias ay hafte be

Нещата отиват към денацификация ...

Браво македонско съселче! Никакво приемане на френското предложение! Колко и да си отвратителен,имаш по мъжкарско поведение от нашите управляващи - който,са шпагатаджии,и майцепродавци! Не приемайте нищо за да не носите проклятието на поколенията! Пък и вие реално нямате място в ЕС,където и ние не знаем по каква работа сме

Орден Стара планина за Мицко!

Какъв македонски език, албанците са.ви превзели. Въобще не ни трябват никакви македонци. Тия са въшливи с проблеми, които ще станат наши.

Въх мър Божкей! Намерило се кой да говори за смяна на учебници и подмяна на историята!

Протестирайте,да не сме ви виновни ние:)))

Тоя профан все още не може да осъзнае,че никой не му е длъжен за нищо.Тепърва северните мики маусове ще гризват дръвцето,защото си въобразяват ,че могат да подписват всичко, и после да си правят каквото искат.Югослявия я няма!

Ми ЕС е точно това бре- асимилация на всички, ако това не сте разбрали, къде сте тръгнали, защо си мислите че голяма и силна Англия излезе- раздърпана, опърпана, с 300 зора ама излезе, а ние и вие и да излезем не можем.Това северомакедонец все е ла'но, да въ в идиотите.