Митниците събрали 150 млн. лв. повече приходи

Над 150 млн. лв. повече са събраните средства от Агенция „Митници” в сравнение със същия период миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Митниците събрали 150 млн. лв. повече приходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ИГРАЧИТЕ. ВСИЧКО ЩЕ СЕКНЕ КОГАТО НАШИТЕ Т.Е. ГЕРБ ОВЛАДЕЯТ ЗАГУБЕНИТЕ КАНАЛИ. ТОГАВА ПРИХОДИТЕ ЩЕ СЕКНАТ. ТОГАВА НАКЪДЕ? ОСТАВА РЯЗАНЕТО НА ГЛАВИ.

Трябват Уволнения на всички Боклуци, които БСП домъкна през тази само 1 година, през която държаха властта. Не може да се очакват приходи от хора, които са станали Митничари, щото са Номенклатурчици в БСП, или след като са платили Подкуп. БСП, за да си домъкат лаината от партията правеха разни Сливания. Само че сливанията на БСП, са все едно да сливат Конкурса за Мис България с Конкурс за Педе-рази на годината. От сливанията на БСП, се получават само някакви лаина. Трябват Закривания, а не Сливания. Дори и разни Корумпирани Митничари, след като са ги уволнили, са ЛЪЖЕЛИ че са СЛЕЛИ ОТДЕЛА им, за да ги върне някакъв съдия, всъщност отдела им е бил Закрит. Та, затова, за да разчистят лаината на БСП, трябват ЗАКРИВАНИЯ.

Ръст на приходите отчита НАП,ръст на приходите отчитат митниците,ръст на износа ,намаляване на безработицата,цъфтим цъфтим връщай се народе от изгнание и с общи сили да платим дълга от 16 милиарда

СВОБОДА НА НАРОДА!!!!! боковистикя ФАШИЗЪМ е по страшен и от болшевизма на Ленин!!!! боковистите на БЕСИЛОТО пред Парламента!!!!!!

колкото по бързо ББ се отърве от недоразумението ТАНОВ толкова по добре за БЪЛГАРИЯ. С неадекватна кадрова политика с крадци като МАДАНСКИ и АЛЕКСОВ никога няма има резултат.ТЕ го водят за носа и си пълнят гушата.

За първите три месеца събраните в повече пари бяха 600 млн, сега станаха 150 млн....

Борисов.

Планираш милиард по-малко,събираш 150000000 и се хвалиш.А,неможе ли да намалим заема на 15 850 000 000 ???

Заем няма, това което се случи бе намаляване на лихвата по старите заеми, сега е 2 % никога преди това не е имало по малка лихва.

Очевидно не можеш и да четеш

Поне за мен въпроса е ясен. Просто са откраднати 150 млн. лева по малко.

Всичко е под контрол,парите са по сметка,каналите овладяни,мизата платена,остава на поста.Европа пуши и се друса на воля,както диша въздух и пие водичка-ежедневни необходимости.

150 милиона повече приходи и необичайно високи заеми тегли премиера ,това от дира го изпуснахте

парламента удобри да изтеглим заем , но той не е изтеглен . Брей прост народ . Пък Боко бил тъп . Я се вижте какви глупости пишете .

Регламентирането на преместването би трябвало да е съпроводено и с регламентиране на статута на митничарите и да бъдат категоризирани като полицаите. Не звучи много добре 60- 65 годишни хора да ги пращаш за по 6 месеца далече от дома. Също така да се категоризират различните митници, едва ли натоварването е еднакво на Връшка чука и Капитан Андреево.

ама те на 70 също се бутат за митницата ,като знаят кой е премиер и че ръководи контрабандата никой не се отказва от стимулче

Бойко няма да ги прати в НАП !

червените утрепки газ пикаят че им секнаха каналите

който е на власт бе охо.

"Ало Ваньо " , мислиш ли, че ти вярваме ! Пародии и популизъм !

Затова ли ще увеличат пенсиите с 1,9%, понеже са преизпълнили плана. Безсрамници!

Браво Ваньо, браво Танов ! Щот бесепарите все викаха, че не можело !

А млъкни малко, бе герберско задръстено животно, писна ми на всяка манджа да си мерудия!На щат ли си в този герберастки сайт??2

не чу ли че ще ви уволняват?

Ало, ало, Ваньо вярно много тъпо парче! Как може да твърдиш ти, че си изпълнил ръста за годината на база пет месеца! Ами ако в следващите седем месеца имаш отрицателен ръст и той е толкова голям, че да изяде плюса от първите пет месеца. И ако в крайна сметка тотално си на минус, какво правим тогава? Нищо чудно да е набирал и ЕГН-то като джиесем! Той Тиквата нарочни си избира подчинени, които са по-тъпи и от него. И като знаем колко е умен и талантлив, си представете вече колко ниско е нивото.

Че е дърт и грозен е верно, ма не се е чуло да е гей, та к'во си го нарочил, човека ? :-)

Какво стана със АЛО АЛО ВАНЬО???записа го чухме всички,и за Мишо Бирата също!!!Всички са мошеници.

Питай Първанов.Той знае най добре на кого се е обаждал за закрила на Бирата.

Измамници,що изтеглихте 16 милиардния заем.Проблемът е,че има будали.

Подлежи на проверка - знаем го този как борави с цифрите :)

Е и? Какво от това 150мил плюс 16 мил ще бъдат профукани от правителство и парламент За,знаете да не изброявам

Ей така се прави бюджет - с митници, акции, санкции и много бой по народа. Де къде, какво докачи - смъквай - и в бюджета, а от там в джобовете на верните (калинки) - бонуси и поощрения за праведния държавен чиновник. Ей така се управлява държава - овчарски, с гегата

Забрави и за едни 16 милиарда лева, които така и не разбрахме къде потънаха, освен трите милиарда за КТБ.