Коментари - Цветанов: Митниците не могат да се справят | Днес.dir.bg

Цветанов: Митниците не могат да се справят

В момента митницата явно не е в състояние да направи това, което всъщност очаква от нея държавата.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Митниците не могат да се справят | Днес.dir.bg

Коментари

ПРАВ СИ! С НЕГО ТРЕБВА ДА ЗАПОЧНЕМ!

Цигарите не са лекарство, нито стока от първа необходимост, още по-малко са нещо без което човек може да умре. Съвсем отделно от това, бързооборотни стоки като цигарите дори да ги направят без акцизи, данъци мита и такси, все ще се намери някой, който да ги вкарва на черно. Следователно е по-добре да имат и акциз

само да споделя: петрич ,ново село-македония.минаване от любопитство и да се хапне в местния ресторант.с жители на петрич,с кола с петричка регистрация,която минава не за първи път при съседите.обаче този път в тая кола има и софиянци и опаа проблем.от българска страна искат винетка за колата,защото с нея ще минат и софиянците.ако те не минат може и без винетка.е,купи се винетка разбира се.иначе в македония никакъв проблем-за 3 минути на едно гише и всичко е наред.на BG територия 3 гишета.всичсо минава добре,никакви проблеми,само един въпрос във въздуха-защо в българия се създават излишни препятствия.

Добре, прав си, мафия от горе до долу, никой не смее да работи! Ама като е така да спрем да се самозаблуждаваме, че има БГ митница, пък им увеличават и заплатите и щата и ги пенсионират пак на наш гръб!

прятели недеите говори глупости....на тема ревизоро , в митницата има доста кадърни хора , но......стават неудобни...., когато хванат нещо доста голямо , вместо да ги наградят , ги молят или да напуснат или да се пренасочат към някое тму , запознат съм с един случаи.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митниците не се справят, но не се справят и управляващите с упавлението на държавата. За 10 месеца съсипаха икономиката, чакат кризата да си замине сама и по същество само я разтягат във времето. Боко седи в премиерското кресло и управлява държавата, все едно е мутренска групировка, полицейски участък, или някакъв кучкарник. Прословутата борба с престъпноста е всъшност разчистване на стари сметки с други мутренски групировки. На нула е борбата със сивия сектор в икономиката, корупцията и контрабандата. Докторът по икономика досега с идиотските си съвети е съсипал икономиките на няколко държави. В Молдова например се е проявил като вещ реформатор на селското стопанство, затова е обявен за персона нон грата и молдовските селяци / повечето с казашка кръв/ искат да го линчуват с разчекване между два коня. А милиционерската логика-притесняваш се значи си виновен още се изучава като "психология" в Симеоново. Предлагам Борисов моментално да подава оставка на некъдърното правителство и всеки да си заминава от къде е. Защото ако ги чакаме да похарчат и оставения им от крадливите комунисти резерв, да съсипят валутния борд и да заробят България кам МВФ с огромни заеми, тогава и за казашко наказание вече ще е късно.

Специалист ще дойдеш ти... знаеш ги нещата. И държава знаеш как се управлява и мутренски групировки знаеш да управляваш.... цццц, че и ъкъл те бива даваш.

Като едни "не могат да се справят" замени ги с други! За какво им плащаме държавни заплати, да не се справят ли? Поне за митниците, не се съмнявам, че натискацията е голяма, все ще намериш някои и други кадърни

докато не свалите акциза на цигарите все ще е така....КОНТРАБАНДА е имало, има и ще има и за напред..... с цигари 4-5 лв. за кутия и заплати 300-400 лв. на месец не виждам кой ще купува бългаски цигари!!!!!!

Верен извод е направил Цветанов,макар и закъснял.А къде дреме шефа на Танов,Дянков.Всички предупреждаваха ,че Танов не е за този пост, сега се чудят защо се продъни бюджета.

ЦЕЦО, кажи на Ваньо Танов да лови контрабандните контейнери с цигарите по митниците, а недей да изпращаш полицаите по пазарите в Илиянци, Женския пазар или Ситняково да ловят мишките, които след 24 часа престой в ареста ще ги пуснеш пак да мишкуват. МЕЧКИТЕ ЛОВЯТ ГОЛЕМИТЕ РИБИ НА НАЙ-ТЯСНОТО МЯСТО В РЕКАТА - НА БЪРЗЕИТЕ! Струва ми се обаче, че големите риби са НЕДОСЕГАЕМИ, защото с парите си крепят ВЛАСТТА!

Приятелю, не знаеш ли, че всяка власт обича ПАРИТЕ? Тези неща Цецо, Боко, Танов и другите много по-добре ги знаят от теб. Не се коси, защото ще ти мине!

С пълното си безразличие и незаинтересованост общината е превърнала Женския пазар, в центъра на София, в битак за контрабандни стоки, а самия пазар,района около него и Лъвов мост в циганско гето. Хиляди цигани се разхождат, стоят на тумби и разбира се, въртят шеметна търговия на смразяващия с вида си Женски пазар. Навсякъде на пазара, на улиците около пазара, от руините, наречени къщи изкачат цигани и продават ли продават прашки, бикини, чехли, покривки, цигари, подове и зеленчуци, а копторите и дупките, където ги складират, явно не подлежат на контрол.

Истината е, че в митниците не се работи, въпреки, че Танов им повиши заплатите от 1 март 2010 г. от 100 до 300 лв. на човек. Има служители които от 8 ч. работен ред по 8 мин. нямат изработено. По цял ден се пие алкохол (справка-МБ, които са бивши митници). Някои служители нямат длъжностни харастеристики и не знаят какво да работят. Да не говорим, че като звъниш в ЦМУ за инф. или консултация няма кой да ти даде компетентен отговор (спр. -Д-я акцизи) и т. н. и т.н.

iskate da ne se iztochvat pari a Cez .Sofiiska voda koiato otiva v chujdi race i drugite kompanii v stranata eon ne sa li chuchujdi i tezi pari ne otivat li v drugi strani a v mesto da ustavat tuk . Svarshihali se firmite v balgaria

А може би цигарите не трябваше да стават луксозна стока? Ако беше толкова лесно чрез "системни мерки" да се ловят укривателите на данъци нямаше да има практика да се намаляват данъците з ада излязат фирмите на светло.

Само малоумниците от ГЕРБ - без исторически опит и познания, могат да направят такава глупост като дигането на акциза на цигарите. Заради тая си глупост не могат да съберат и половината от миналогодишния акциз, а контрабандата върви ударно. Лошото е, че не могат да се оплачат, че предишното управление им е заложило капана, въпреки че дсе чуха и подобни празноглави опити от шепа дибилни гербери. Сега Остава да направят и следващата глупост - тотална забрана на цигарите и алкохола. Тогава на живо ще разберем какво е било по време сухия режим в САЩ. А нашите мили родни тъпи бобочета ще си дигнат чукалата и кой където свари да си скрие главичката. Най-добре е Дянков - баш виновника, с тая диплома и докторат ще се изтрепат държавите помежду си да го наемат за експерт. Бедни ми, бедни Дянков, що не си остана в САЩ, дето никаква отговорност нямаше, а дойде тука с народната пара да се играеш. То тва твоето си е като игра на руска рулетка, не се знае кога револверът ще гръмне и ще ти пръсне черепа.

Глупостта на ГЕРБ се състои само в това- да станат предишните ,за да седнат те на тяхното място.Между предишните и ГЕРб няма никаква разлика- те са корпоративни партии на своите олигархични клана и няма в човешката история случай при който олирахия във властта да е работила за редовите граждани и обществото- Олигархия работи във властта само за собствено обогатяване и подхвърля трохи от трапезата на други олигарси. ideyazabulgaria.org

ТОЧНО ТАКА.....

И ТИ НЕ СИ МНОГО УМЕН ОТВОРКО.

vrastame se kam vremeto na Kostov. bez negovata blagoslovija, nisto ne stava v darzhavata i e interesno, che tochno po tova vreme na bat Boiko zhena mu stava goljam bisnesmen.

Факта,че хора свободно продават стекове със цигари,говори,че няма никакъв контрол.Цветанов разбирам имаш проблем в митниците,но защо не погнете свободните търговци пи гари,градове ,пазари със стекове продават цигари.Иначе само ще си говорим празни безсмислени думи.

скъпи ми боковци има точно три варянта защо в митниците нещата не вървят . първия танов е кретен втория герб яко цоцат от контрабанда а третия малоумника дянков наду толкова цените на цигарите че вече куцо и саката се е фанало да продава цигари . моето лично мнение е че и трите варянта ваят в пълна сила танов корумпиран некадърник а дянков пълен идиот .

ЕТО ВИ ПАРИТЕ В НОИ . ОТ БРАТЯТА СПЕЦИАЛИСТИ - КОЙТО ИМАТ БИЗНЕС ЗА ОКОЛО 300-400 МИЛИОНА ГОДИШНО. ХОРАТА ОТ КРЕМИКОВЦИ НЯМАТ ЗАПЛАТИ - АТЕ ИМАТ ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ. РАБОТА ЗА СЪДА И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО.

в цяла София предлагат свободно дори и болниците - сърбски и турски цигари на 3 лв. ако купиш стек . Само ревизора ще оправи митниците.

Само в момента ли???хахахаха :) И първолаците знаят,че там е САМО корупция бе Цветанов!

DAVAI CVETANOVMA4KAI NARED..BOKLUCITE S LANCI I SKAPI KOLI BEZ DEN TRUDOV STAJNARODA TE E IZBRAL I TE PODKREPIA

И аз не разбирам от митници като г-н министъра, но и за кьоравия е ясно, че тези нелегални цигари, от които гъмжи женския пазар, пък и цялата държава, не падат от въздуха. Митницата е най-гнилото, най-червясалото място в държавата. Почти цяло столетие тя обслужва личния интерес на властимащите. Правите се на големи специалисти, а всъщност сте отвратителна, слугинажна шайка разбойници. Това е истината.

Опаа агитациите за Агентите на Короната започнаха а? Ами ако искате да вървят митниците махайта онзи отявлен некадърник Танов, той е просто ченге!

Елате на пазар във Видинско През митницата не може да пренесеш една купичка с петунии. но три търговки продават с кашони на нашия пазар. Всичко може, но е трудна задача

Напротив митниците се справят успешно.Никой не може да вкара нищо контрабандно ако не се отчита на ГЕРБ.

Тези хора решиха окончателно да приключат с народа!До като е време трябва да се вдигаме, няма време повече да се чака!От ясно по-ясно е,че са абсолютни некъдърници.

На женския пазар в София се предлагат цигари на всеки метър.

купи ми един стек тогава

Физкулт- привет! И на другия физкултурник също. Слушайте внимателно Дянков - той е умен. Той каза - всеки за каквото е учил. Само че е избирателно глух - себе си не чува. Или не се саморазбира. Или ... Боже, кога най-после ще се махнат! На коледната елха отгоре ще си сложа мутра - нали те вече са и най-отгоре. Ако добутам до Коледа, разбира се. Ох ...

Е, как ще се справят като ген. губернатор Уорлик е разпоредил да не се препятства реализацията на американските цигари. Той си гледа интересите на американските компании, а нашите безгръбначни ледат как да му угодят.

Ако това управление не се справи със митниците,нищо добро не ни очаква.Те са артериите на държавата ни в които преминават много стоки и пари.Явно е да се направят драконовски мерки на тия митници,защото те така са се увълчили,че не им пука от нищо.Ако трябва да се сменят 100 %.Няма какво да се церемони правителството.В тая безработица има достатъчно млади хора,за да сменят тия търтей,които са там само за лични облаги.И стига повече толерантност на държавата към тях само със констатации а реални действия.Лозето не иска молитва а мотика.

В интерес на истината митницата от няколко месеца не работи ...., мобилните групи и акцизните отдели по региони по цял ден седят в кабинетите си....., защо ли ?

явно нелегалните цигари не минават през митниците, авалят от небето.

Става страшно, братя! Аз се изнасям за полвин година при дъщеря си в Шотландия! Който може, да се спасява, че иде време - дете в майка ще проплаче!

AGLER

ами след като направихте 5 лева кутия цигари какво друго очаквате бе цървули прости? вече пуша и ще пуша само контрабандни цигари!!! и то не защото парите са ми проблем, а заради принципа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато има цървули като тебе, България ще е на това дередже ...

Ти пък какво врякаш бе, дришляк? Цървул бил човекът. Защо да плаща акциз, който отива за издръжка на партийните партизани по агенции и холдинги с огромни заплати и метресите им и джиповете им? В БАН си гласували по 2500 лева пенсии, от държавата. Хайде, сиктир...

и аз така

И какво правиме сега?!?

то си има друг вицепремиер и министерство на финансите,дето са компетентни по въпроса.Гледай си в твойто канче и стига се изхвърля ,че ставаш смешен.По въпроси извън компетенциите ,дава оценки само Боко Тиквата..Така че внимавай да не катастрофираш с фатмашката си каруца в "бюджетното колело" на финансовия олигофрен.

Добро утро Пенке ле....Никъде по света икономика и държава НЕ се управляват успешно от полицаи (милиционери)...

Най -големите престъпници според властта са селяните, че варят ракия от овощните си градини. Вече посегнаха и на тях- по селата казаните са запечатани. Те не знаят ли, че ако посегнат и на едничката радост и разтуха на хорицата ще има падане от избори?

не че могат да се спрвят не искат

Удължете договара на Клаус Ейджънс и всичко ще заспи. Този път ще има по- голяма партийна полза, защото ще снася яйцата не в кошницатана НДСВ, а в ЕТ "ГЕРБовата кесия"...

Нека все пак преди да вземете властта и да о-о-оправите България, да ви кажа, че няма никакъв ..."Клаус", а има "Краунт" - т.е. "Корона". Казано още по-просто и цялостно "Агенти на Короната". Сега вече сте известени. От мен толкова! Ако все пак се намерят наивници някога да ви ръгнат властта в ръцете, аз не отговарям.

ABE TI UPRAVI MVR 4E SEGA SE XVANA V MITNICITE

"Туй нещо" ще излезе май по-оправно от Боко. А ние го мислехме за Санчо Панса на Ваша милост.

Ами и ти ще си изнервен ако ти пречат да си плащаш кредита и след това по милиционерски ти свият бизнеса който си развил. Ако наистина имат нещо реално срещу тях да ги арестуват но да сриват бизнес и да обричат още хора на безработица е НАГЛОСТ защото действат от позиция на ВЛАСТТА

Посочи ми един чист бизнесмен или спри да хвърляш камъни...

Не съди за хората по себе си

Коментари - Цветанов: Митниците не могат да се справят | Днес.dir.bg

Цветанов: Митниците не могат да се справят

В момента митницата явно не е в състояние да направи това, което всъщност очаква от нея държавата.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Митниците не могат да се справят | Днес.dir.bg

Коментари

ПРАВ СИ! С НЕГО ТРЕБВА ДА ЗАПОЧНЕМ!

Цигарите не са лекарство, нито стока от първа необходимост, още по-малко са нещо без което човек може да умре. Съвсем отделно от това, бързооборотни стоки като цигарите дори да ги направят без акцизи, данъци мита и такси, все ще се намери някой, който да ги вкарва на черно. Следователно е по-добре да имат и акциз

само да споделя: петрич ,ново село-македония.минаване от любопитство и да се хапне в местния ресторант.с жители на петрич,с кола с петричка регистрация,която минава не за първи път при съседите.обаче този път в тая кола има и софиянци и опаа проблем.от българска страна искат винетка за колата,защото с нея ще минат и софиянците.ако те не минат може и без винетка.е,купи се винетка разбира се.иначе в македония никакъв проблем-за 3 минути на едно гише и всичко е наред.на BG територия 3 гишета.всичсо минава добре,никакви проблеми,само един въпрос във въздуха-защо в българия се създават излишни препятствия.

Добре, прав си, мафия от горе до долу, никой не смее да работи! Ама като е така да спрем да се самозаблуждаваме, че има БГ митница, пък им увеличават и заплатите и щата и ги пенсионират пак на наш гръб!

прятели недеите говори глупости....на тема ревизоро , в митницата има доста кадърни хора , но......стават неудобни...., когато хванат нещо доста голямо , вместо да ги наградят , ги молят или да напуснат или да се пренасочат към някое тму , запознат съм с един случаи.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митниците не се справят, но не се справят и управляващите с упавлението на държавата. За 10 месеца съсипаха икономиката, чакат кризата да си замине сама и по същество само я разтягат във времето. Боко седи в премиерското кресло и управлява държавата, все едно е мутренска групировка, полицейски участък, или някакъв кучкарник. Прословутата борба с престъпноста е всъшност разчистване на стари сметки с други мутренски групировки. На нула е борбата със сивия сектор в икономиката, корупцията и контрабандата. Докторът по икономика досега с идиотските си съвети е съсипал икономиките на няколко държави. В Молдова например се е проявил като вещ реформатор на селското стопанство, затова е обявен за персона нон грата и молдовските селяци / повечето с казашка кръв/ искат да го линчуват с разчекване между два коня. А милиционерската логика-притесняваш се значи си виновен още се изучава като "психология" в Симеоново. Предлагам Борисов моментално да подава оставка на некъдърното правителство и всеки да си заминава от къде е. Защото ако ги чакаме да похарчат и оставения им от крадливите комунисти резерв, да съсипят валутния борд и да заробят България кам МВФ с огромни заеми, тогава и за казашко наказание вече ще е късно.

Специалист ще дойдеш ти... знаеш ги нещата. И държава знаеш как се управлява и мутренски групировки знаеш да управляваш.... цццц, че и ъкъл те бива даваш.

Като едни "не могат да се справят" замени ги с други! За какво им плащаме държавни заплати, да не се справят ли? Поне за митниците, не се съмнявам, че натискацията е голяма, все ще намериш някои и други кадърни

докато не свалите акциза на цигарите все ще е така....КОНТРАБАНДА е имало, има и ще има и за напред..... с цигари 4-5 лв. за кутия и заплати 300-400 лв. на месец не виждам кой ще купува бългаски цигари!!!!!!

Верен извод е направил Цветанов,макар и закъснял.А къде дреме шефа на Танов,Дянков.Всички предупреждаваха ,че Танов не е за този пост, сега се чудят защо се продъни бюджета.

ЦЕЦО, кажи на Ваньо Танов да лови контрабандните контейнери с цигарите по митниците, а недей да изпращаш полицаите по пазарите в Илиянци, Женския пазар или Ситняково да ловят мишките, които след 24 часа престой в ареста ще ги пуснеш пак да мишкуват. МЕЧКИТЕ ЛОВЯТ ГОЛЕМИТЕ РИБИ НА НАЙ-ТЯСНОТО МЯСТО В РЕКАТА - НА БЪРЗЕИТЕ! Струва ми се обаче, че големите риби са НЕДОСЕГАЕМИ, защото с парите си крепят ВЛАСТТА!

Приятелю, не знаеш ли, че всяка власт обича ПАРИТЕ? Тези неща Цецо, Боко, Танов и другите много по-добре ги знаят от теб. Не се коси, защото ще ти мине!

С пълното си безразличие и незаинтересованост общината е превърнала Женския пазар, в центъра на София, в битак за контрабандни стоки, а самия пазар,района около него и Лъвов мост в циганско гето. Хиляди цигани се разхождат, стоят на тумби и разбира се, въртят шеметна търговия на смразяващия с вида си Женски пазар. Навсякъде на пазара, на улиците около пазара, от руините, наречени къщи изкачат цигани и продават ли продават прашки, бикини, чехли, покривки, цигари, подове и зеленчуци, а копторите и дупките, където ги складират, явно не подлежат на контрол.

Истината е, че в митниците не се работи, въпреки, че Танов им повиши заплатите от 1 март 2010 г. от 100 до 300 лв. на човек. Има служители които от 8 ч. работен ред по 8 мин. нямат изработено. По цял ден се пие алкохол (справка-МБ, които са бивши митници). Някои служители нямат длъжностни харастеристики и не знаят какво да работят. Да не говорим, че като звъниш в ЦМУ за инф. или консултация няма кой да ти даде компетентен отговор (спр. -Д-я акцизи) и т. н. и т.н.

iskate da ne se iztochvat pari a Cez .Sofiiska voda koiato otiva v chujdi race i drugite kompanii v stranata eon ne sa li chuchujdi i tezi pari ne otivat li v drugi strani a v mesto da ustavat tuk . Svarshihali se firmite v balgaria

А може би цигарите не трябваше да стават луксозна стока? Ако беше толкова лесно чрез "системни мерки" да се ловят укривателите на данъци нямаше да има практика да се намаляват данъците з ада излязат фирмите на светло.

Само малоумниците от ГЕРБ - без исторически опит и познания, могат да направят такава глупост като дигането на акциза на цигарите. Заради тая си глупост не могат да съберат и половината от миналогодишния акциз, а контрабандата върви ударно. Лошото е, че не могат да се оплачат, че предишното управление им е заложило капана, въпреки че дсе чуха и подобни празноглави опити от шепа дибилни гербери. Сега Остава да направят и следващата глупост - тотална забрана на цигарите и алкохола. Тогава на живо ще разберем какво е било по време сухия режим в САЩ. А нашите мили родни тъпи бобочета ще си дигнат чукалата и кой където свари да си скрие главичката. Най-добре е Дянков - баш виновника, с тая диплома и докторат ще се изтрепат държавите помежду си да го наемат за експерт. Бедни ми, бедни Дянков, що не си остана в САЩ, дето никаква отговорност нямаше, а дойде тука с народната пара да се играеш. То тва твоето си е като игра на руска рулетка, не се знае кога револверът ще гръмне и ще ти пръсне черепа.

Глупостта на ГЕРБ се състои само в това- да станат предишните ,за да седнат те на тяхното място.Между предишните и ГЕРб няма никаква разлика- те са корпоративни партии на своите олигархични клана и няма в човешката история случай при който олирахия във властта да е работила за редовите граждани и обществото- Олигархия работи във властта само за собствено обогатяване и подхвърля трохи от трапезата на други олигарси. ideyazabulgaria.org

ТОЧНО ТАКА.....

И ТИ НЕ СИ МНОГО УМЕН ОТВОРКО.

vrastame se kam vremeto na Kostov. bez negovata blagoslovija, nisto ne stava v darzhavata i e interesno, che tochno po tova vreme na bat Boiko zhena mu stava goljam bisnesmen.

Факта,че хора свободно продават стекове със цигари,говори,че няма никакъв контрол.Цветанов разбирам имаш проблем в митниците,но защо не погнете свободните търговци пи гари,градове ,пазари със стекове продават цигари.Иначе само ще си говорим празни безсмислени думи.

скъпи ми боковци има точно три варянта защо в митниците нещата не вървят . първия танов е кретен втория герб яко цоцат от контрабанда а третия малоумника дянков наду толкова цените на цигарите че вече куцо и саката се е фанало да продава цигари . моето лично мнение е че и трите варянта ваят в пълна сила танов корумпиран некадърник а дянков пълен идиот .

ЕТО ВИ ПАРИТЕ В НОИ . ОТ БРАТЯТА СПЕЦИАЛИСТИ - КОЙТО ИМАТ БИЗНЕС ЗА ОКОЛО 300-400 МИЛИОНА ГОДИШНО. ХОРАТА ОТ КРЕМИКОВЦИ НЯМАТ ЗАПЛАТИ - АТЕ ИМАТ ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ. РАБОТА ЗА СЪДА И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО.

в цяла София предлагат свободно дори и болниците - сърбски и турски цигари на 3 лв. ако купиш стек . Само ревизора ще оправи митниците.

Само в момента ли???хахахаха :) И първолаците знаят,че там е САМО корупция бе Цветанов!

DAVAI CVETANOVMA4KAI NARED..BOKLUCITE S LANCI I SKAPI KOLI BEZ DEN TRUDOV STAJNARODA TE E IZBRAL I TE PODKREPIA

И аз не разбирам от митници като г-н министъра, но и за кьоравия е ясно, че тези нелегални цигари, от които гъмжи женския пазар, пък и цялата държава, не падат от въздуха. Митницата е най-гнилото, най-червясалото място в държавата. Почти цяло столетие тя обслужва личния интерес на властимащите. Правите се на големи специалисти, а всъщност сте отвратителна, слугинажна шайка разбойници. Това е истината.

Опаа агитациите за Агентите на Короната започнаха а? Ами ако искате да вървят митниците махайта онзи отявлен некадърник Танов, той е просто ченге!

Елате на пазар във Видинско През митницата не може да пренесеш една купичка с петунии. но три търговки продават с кашони на нашия пазар. Всичко може, но е трудна задача

Напротив митниците се справят успешно.Никой не може да вкара нищо контрабандно ако не се отчита на ГЕРБ.

Тези хора решиха окончателно да приключат с народа!До като е време трябва да се вдигаме, няма време повече да се чака!От ясно по-ясно е,че са абсолютни некъдърници.

На женския пазар в София се предлагат цигари на всеки метър.

купи ми един стек тогава

Физкулт- привет! И на другия физкултурник също. Слушайте внимателно Дянков - той е умен. Той каза - всеки за каквото е учил. Само че е избирателно глух - себе си не чува. Или не се саморазбира. Или ... Боже, кога най-после ще се махнат! На коледната елха отгоре ще си сложа мутра - нали те вече са и най-отгоре. Ако добутам до Коледа, разбира се. Ох ...

Е, как ще се справят като ген. губернатор Уорлик е разпоредил да не се препятства реализацията на американските цигари. Той си гледа интересите на американските компании, а нашите безгръбначни ледат как да му угодят.

Ако това управление не се справи със митниците,нищо добро не ни очаква.Те са артериите на държавата ни в които преминават много стоки и пари.Явно е да се направят драконовски мерки на тия митници,защото те така са се увълчили,че не им пука от нищо.Ако трябва да се сменят 100 %.Няма какво да се церемони правителството.В тая безработица има достатъчно млади хора,за да сменят тия търтей,които са там само за лични облаги.И стига повече толерантност на държавата към тях само със констатации а реални действия.Лозето не иска молитва а мотика.

В интерес на истината митницата от няколко месеца не работи ...., мобилните групи и акцизните отдели по региони по цял ден седят в кабинетите си....., защо ли ?

явно нелегалните цигари не минават през митниците, авалят от небето.

Става страшно, братя! Аз се изнасям за полвин година при дъщеря си в Шотландия! Който може, да се спасява, че иде време - дете в майка ще проплаче!

AGLER

ами след като направихте 5 лева кутия цигари какво друго очаквате бе цървули прости? вече пуша и ще пуша само контрабандни цигари!!! и то не защото парите са ми проблем, а заради принципа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато има цървули като тебе, България ще е на това дередже ...

Ти пък какво врякаш бе, дришляк? Цървул бил човекът. Защо да плаща акциз, който отива за издръжка на партийните партизани по агенции и холдинги с огромни заплати и метресите им и джиповете им? В БАН си гласували по 2500 лева пенсии, от държавата. Хайде, сиктир...

и аз така

И какво правиме сега?!?

то си има друг вицепремиер и министерство на финансите,дето са компетентни по въпроса.Гледай си в твойто канче и стига се изхвърля ,че ставаш смешен.По въпроси извън компетенциите ,дава оценки само Боко Тиквата..Така че внимавай да не катастрофираш с фатмашката си каруца в "бюджетното колело" на финансовия олигофрен.

Добро утро Пенке ле....Никъде по света икономика и държава НЕ се управляват успешно от полицаи (милиционери)...

Най -големите престъпници според властта са селяните, че варят ракия от овощните си градини. Вече посегнаха и на тях- по селата казаните са запечатани. Те не знаят ли, че ако посегнат и на едничката радост и разтуха на хорицата ще има падане от избори?

не че могат да се спрвят не искат

Удължете договара на Клаус Ейджънс и всичко ще заспи. Този път ще има по- голяма партийна полза, защото ще снася яйцата не в кошницатана НДСВ, а в ЕТ "ГЕРБовата кесия"...

Нека все пак преди да вземете властта и да о-о-оправите България, да ви кажа, че няма никакъв ..."Клаус", а има "Краунт" - т.е. "Корона". Казано още по-просто и цялостно "Агенти на Короната". Сега вече сте известени. От мен толкова! Ако все пак се намерят наивници някога да ви ръгнат властта в ръцете, аз не отговарям.

ABE TI UPRAVI MVR 4E SEGA SE XVANA V MITNICITE

"Туй нещо" ще излезе май по-оправно от Боко. А ние го мислехме за Санчо Панса на Ваша милост.

Ами и ти ще си изнервен ако ти пречат да си плащаш кредита и след това по милиционерски ти свият бизнеса който си развил. Ако наистина имат нещо реално срещу тях да ги арестуват но да сриват бизнес и да обричат още хора на безработица е НАГЛОСТ защото действат от позиция на ВЛАСТТА

Посочи ми един чист бизнесмен или спри да хвърляш камъни...

Не съди за хората по себе си