Разследват В.Цветанов и заради родопското говедо

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов е изпратил сигнал до главния прокурор Борис Велчев за неправомерно издадено разрешение за извършване на селекция и репродукция на Асоциацията за развъждане на българската родопска порода.

Обратно в новината

Коментари - Разследват В.Цветанов и заради родопското говедо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не забравяйте венцито върбанов и неговия пълномощник в пловдив 1998-2002г светослав белев -те са за затвора веднага -това е цяла мрежа в страната !засега се измъкват че правилно са крали -хвала на държавата ни!.........по давтост!

Не си прав бай Пеньо, какви любовници и братчеди у тия свети хора бе! Те ако трябва и живота си ще дадат за народа, ще видиш. Па ако не стане баш тъй не съдете мене, така ни е било писано. То човек както сам се пре... никой друг не може така да го... .

Още нямаше до сега обвиняем в содомия ама май сме на път да корегираме тази грешка.

Смятам , че по интелект и по физиономия Цветанов много нес различава от тази порода говеда.Да му се провери ДНК-то.

Кой ви е крив, че сте се пръкнали в кенефа? Това е положението Минке. Когато посегнат и на домашната ми ще ги отстрелям. ЧАЛГИ ТЪПИ ! САМО ОТ БОЙ РАЗБИРАТЕ!

а за шопското говедо от Подуене и региона ,кой ще го осеменява ???

Ами този Валери Цветанов най-добре нищо да не е правил според Мирослав Найденов.

Доган го сложи като бушон малко преди края за да спаси Нихат Кабил. Нихат Кабил трябва да опере пешкира но никой не проверява неговия период.

защо не разследват Нихат Кабил?

Успокоих се, че не е за каракачанската овчарка. Тогава и Бобо можеше да пострада.

Давайте, обвинявайте! Нали така ви е поръчал вожда. Гласувайте всички за г-жа Фандъкова-Борисов. Просто племе сме ние, юруш на царя, юруш на ББ. Като ни отнемат и малкото детски, като не ви увеличават пенсиите, като ви сложат акциз върху тока и горивата ще ви питам на кого ще се оплачете. Аз съм за червените за социалните програми, пък които от тях е вкрал в затвора, защо си мислите, че Бойковите хора няма да крадат, нали и те имат приятели, любовници, братовчеди. Важното е като си крал поне да съществува възможност да те хванат. Костов и Еленка се отърваха, Доган се измъкна с цената на това че подля вода на БСП, а царя лигльо добре си свърши работата. Бедните държави трбва да са социални държави, но да преследват крадльовците.

Стига вече бе. Оставете говедата да се въдят де.

А бе кажете коя е любовницата на Мирослав Найденов, да взема да я размножа без разрешение, докато той гони Валери Цветанов.

Да го разследват,говедото му с говедо..Когато е правил далавери да е мислил..

http://www.reklamato