Парламентът одобри промените в правителството

Мнозинството в парламента подкрепи промените в кабинета и гласува Трайчо Трайков и Стефан Константинов да бъдат освободени от постовете министър на икономиката, енергетиката и туризма и министър на здравеопазването. Бяха гласувани и номинациите за техни наследници - съответно Делян Добрев и Десислава Атанасова. След това двамата положиха клетва като нови министри.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът одобри промените в правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 10 министри да смените няма да има ефект. НУЖНО Е СМЯНА НА КАПАТА НА ВСИЧКИ КАПИ бойко борисов. С ЦИНИЗЪМ България се води до нова национална катастрофа. Изхода е прилагане на плана "СИДЕРОВ" в противовес на плана "РАН-ЪТ"

Новата министърка на здравеопазването е пълна подигравка с лекари и пациенти

На Лъчо-Мозъка му стана на боза. Не е лесно да е прост.Какво друго може да каже един кръгъл и-иот.

Интересно е как това голобрадо момченце - Добрев ще управлява стратегическият енергиен сектор? Или по-уместно е да се каже - как енергийният сектор ще управлява "решенията" на г-н Добрев. А, г-жа или г-ца Атанасова се слага на поста Министър на здравеопазването, колкото да има такъв до края на 2012 г., защото после почва предизборна кампания. Никой хич не го е еня за здравеопазването - за него отдавна е обявена клинична смърт.

Лъчо Мозъка казъл, че и Тройната коалиция сменяла министри без мотиви. Да, ама нали точно ГЕРБ заяви, че няма да са като тях?! Е, изпълниха си обещанията - не са като тях, даже са по-зле и от тях. Заради това и ще паднат от власт. Стигнало се е до там, че от ДПС открито се подиграват с Дянков в парламентарна зала, а той мълчи - не е разбрал или го е срам да се защити, щото трябва да натопи шефа си Боко Рапоня.

Дръжте се българи "тежката артилерия" дойдее.... Какво ли ни очаква???

Ами досега само грухтяха и пърдяха. А сега вече и ще се на..сират!

Новото министърче сигурно е дошло с идеи от Англия и сега ще се напъне и накрая изсе-е,а новата министърка е права ,че е тежка артилерия.- просто бъдещето е на лудите.

Защо толкова депутати са гласува "за" тези неопитни хора? Освен ГЕРБ и други са ги подкрепили.

И сам герберистът е нищо, а вкупом - голяяямо нищо.

Новата здравна министърка На коя ле магистрална детелина/ Бойко срещна таз бамбина?

Не, тя не е практикувала по магистралите. Има си човек. Той я притика по партийна линия нагоре.

Ха Ха Ха ! Това вече НЕ Е правителство, а някаква пародия ! Единия на 33 годинки, другата - на 32 ! Едната изобщо НЕ Е доктор, а другият какъв е ... ъъъ ... не се знае ! Само слепец не би видял, че цялата държава се разпада с бесни темпове! Обаче понеже Бойко е пич, ако трябва и доброволно в гроба ще идем, само и само ТОЙ да е на власт ! Той и никой друг !Щото е готин ! ! !

Много точно казано! Подкрепям!!!

Абе той и Станишката беше велик "специалист" по съветски униформи. А повечето от БСП и компания - "специаисти" по партийно строителство. С дипломи от АОНСУ и Рабфак. Даже и професори си имат - като почнем от проф. Збогом, та звършим с проф. Петър Димитров от не знам кой си свободен университет. Даже и червените кратуни с петолъчките на челото и ограничения умствен багаж разбраха нещо просто - ББ няма как да го свалят, освен ако той самият не поиска да си ходи. Министърът на здравето е свикнал да го сменят - тази мацка е четвъртата. Така че ако е "гявол" тя просто ще проведе реформите в МЗ. И да я псуват после нищо няма да се промени. Няколко десетки болници се закриват - останалите се финансират така че да не трупат дългове. Който не желае да работи - вън.Иначе просто не става. И още нещо много важно - червената сган приема желаното за действително. Много им се иска ББ да падне. Ама той все повече укррепва властта си. И както е тръгнало като нищо ще спечели втори мандат. Този път може би с абсолютно мнозинство. Напук на политическите онанисти от БСП и компания.

Ама ти си много объркан! И все това в устата ти - униформи, рабфак... Като че ли вожда ти няма генералска униформа, а кака ти Цецка не е завършила... именно рабфак. Пък даже била и партийна секретарска на цял един завод! А и всичко останало в главата ти е пълна боза. Но какво да се очаква от едно ченге, нарекло се по савецкаму - КГБ?

Дянков да се разстреля на стената - до него Цв.Цв. Боко да сади картофи в Занзибар.

Факт. Алтернатива няма. Още по - малко алтернатива на Бойко. Сами се докарахме до тук. Ти какво предлагаш? От няколко злини по-малката, или по-голямата.

По-голяма злина от Боко и бандата Му - извинявай, ама не може да има!

Пак са се изказали 30 човека и за наплюлили Бойко и Дянков, но никой не е предложил алтернатива. Плюете по правителството, но нима забравяте какви са другите възможности? Серго, Яне, Ахмед? Нима искате някой от тях да се върне??!?!

Какво Серго, какво? Бойко харчи на воля парите, оставени от него и опоска всичко. И българите живееха доста по-добре при Станишев. Абе кой да е да хванеш от улицата, няма да е по-зле от Б.Борисов.

Поне получихме едно преложение...СерГЕЙ Стани Крадец Шеф..

коко, пич, преди да кажеш нещо помисли!!! Какво означава "никой не е предложил алтернатива"? Каква алтернатива на това управление!?? Това е всичко друго, но не и държавно управление! Това, че заемаш министър-председателският или министерски пост не означава, че управляваш! В момента държавата е на автопилот, а там където се опитват нещо да правят - е или ВЕЛИКА ИДИОТЩИНА или ГОЛЯМА БОЗА! Икономиката се срива тотално, монополите завладяват всичко, дребен бизнес вече няма, скоро ще бъде убит и средният, мизерията настъпва повсеместно, а Правителството все едно не е тук, а може и нарочно да е /което вече е непростимо/! И за каква алтернатива говориш!!??? Всяко друго управление ще е АЛТЕРНАТИВА на това!

Представяте ли си това да се случи в европейска държава / май ние не сме още такава /, какъв човек ни управлява, който не зачита формата на управление " Парламентарна република ", колко сме невежи да си изберем такъв, и Господ не може да ни спаси от това, всичко зависи от нас Г-н Борисов, щом не се явявате, значе не знаете къде водите страната ни . Навремето в Полша видях един плакат срещу Ярузелски " Накъде ни водите слепецо " е накъде ни водите г-н Борисов, или сте наистина страхливец, ходите само по медиите, а в НС е мястото , където един истински държавник показва накъде води държавата си.

щом и Лъчо Мозъка се е изказал, значи има някаква далавера!!!

Цялата тази история звучи много подигравателно по отношение на българския електорат, който е подкрепил това квалитетно правителство! И най-вече своя "ВОДАЧ":))

тука всичките инжинери карат такси а докторите заминават имали значение как пиша явно това интерисува комунистите правописа и азбуката ,хотилиерите се оплакват че персонала не знае езици а че плащат малко колкото плащаш такав персонал имаш

Граждани за Европейско Развитие на България, съкратено ГЕРБ!!! - голям цирк, голяма лъжа, голяма измама! Това, което представлява ГЕРБ сега няма нищо общо, ама АБСОЛЮТНО НИЩО, с наименованието си!!! Много по-вярно ми звучи - Граждани за Превръщане на България в Психиатрична Клиника!!! /ГПБПК/

Трябваше "опозицията" да обяви, че ще се разисква мачле, тенис и или белотче. Тогава Той щеше да дойде и да му поставят въпрос - защо тези назначения са като онези и тези преди тях?

К'во го интересуват Боко-Тиквата министрите на икономиката и здравеопазването.Сега като спретне делегация до Науру,че правят инвестиции -ще си сменят лодките,и пак наново други..

тези палячовци от бсп и сдс което е то сащото бсп постоянно снякакви притенции ,много е лошо когато кокала се изплазва

научи се да пишеш на български език!!!!

Тези палячовци са там и заради такива неграмотници като теб, които една фраза не могат да напишат на правилен български език!

Прощавам ти правописа, но нима ти харесва такова управление, прочети конституцията, виж какво трябва да прави един Министър Председател, иначе защо си мислите , че всички критикуващи са от БСП, комунисти и т.н просто имаме си гражданска позиция и искаме да живеем в нормална държава.

дянков смешник

Ха, какво иска опозицията, точно Дянков е началника на държавата ни.

xa xa xa

Защо смяната на министри не се предава по Националната телевизия.

Щом Дянков е там, значи че премиера е там - какво се оплакват?

Тая опозиция са пълни палячовци !

щото пък управляващите хич не са....

Може да му е за последно да влиза в Парламента ! Следва еднопосочен билет, там където му е мястото !

Така е. Само че той "отлита" при новото си еврейско семейство, а ние оставаме отново в батака с изотечен резерв и опоскан бюджет, а годината даже не е преполовена. Тежки времена идват. Това е истината. Жан Виденов ще ни се стори направо Червената шапчица в сравнение с наследството на Боко и Цвъко!

Този и сам може да съсипи държавата. Където е минал не са питали за него.

Питат, питат... Сърбят ги ръцете да му... "благодарят".

Ето това е стила на ББ- пълно неуважение както към парламента, така и към министрите които сам предлага. Това не е нормално и затова смятам, че ББ е вреден за държавата. Той не уважава никой, включително и БГ граждани които са гласували за него и са го натресли на този пост, за да пише в CV- то му че е бил и премиер. Него явно го е страх да чуе какво е мнението на парламента с изключение на ГЕРБ по въпроса за смяна на министрите и затова бяга надалеко от там и изпраща другото недоразумение да представи кандидатурите. Този страхливец дори нямаше доблестта лично да каже на министрите си, че иска техните оставки.

Какъвто ника, такъв и правописа ! Емблемата на България в Европа !

Заради професионалната си автобиография е пожелал да стане премиер, да знаеш. Съвсем невинно човешко желанийце и нищо повече.

Премиерът "в сянка" най-сетне застана на "топа на устата". Въпросът е, кога ще си тръгне ЕДНОПОСОЧНО от Терминал 1/или2/?

"независимите депутати от РЗС" - такова нещо не може да има, хем да си независим, хем да си от някоя партия.

Това не е глупост. Според правилника на НС, когато се разпадна парламентарната група на РЗС, защото стана по-малко от 10 души, всички нейни членове автоматично се водят "независими" депутати. Така че, макар и парадоксално, но изразът "независим депутат от РЗС" е точно отражение на реалността.

Жалко за реалността! Нали Ви е ясно кой си е измислил това правило!

Не корете РЗС, Яне единстенния борец за правото на геьовете да присъстват в парламента , в другия основно ще ги пробута через Герб.