Велчев не изключва да има осъдени министри

"Не изключвам при толкова досъдебни производства да има осъдени министри. Ще има ли обвинителни актове и присъди, ще видим. Но за да бъдат образувани предварителни производства, трябва да са събрани достатъчно данни за извършени престъпления".

Обратно в новината

Коментари - Велчев не изключва да има осъдени министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро показаха по Телевизията филма Спартак! Боже, колко много форумците тук приличат на зрителите на боя мажду роби- търсите зрелища! Не вярвам, че нямате хляб, но вие не сте работили за него и търсите зрелища-осъдени, разпънати на кръст, обезглавени, унищожени! Жалко е, че 60% от народа ми се е върнал във врамето на Спартак! Но е така след 20 години мързел за едни и робство за други! Който и да се опитва да каже нещо, сочите с пръст надолу, а Европа това чака! Трябват им Гладиатори за зрелища!

АЙДЕ ДЕ ,ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ ?

osadeni prodagni prokurori?

От 3000 км се вижда че си менте и не си дедо Йоцо гледа на Идея за България. Идеята не си служи с такъв елементарен език. И отдавна е обявила в интернетните си страници, че нейните членове няма да пишат повече в news dir.bg с ника дедо Йоцо гледа ,защото такива злокачествени ментета като теб се опитват да манипулират с него. Вероятността да си създаден от модератора на сайта е голяма, ясно е като бял ден, постъпил е на смяна модераторът -влюбения тъмносин костовист, манипулиращ жестоко форумите на Дира.

Не виждам скоро нещо да се промени. Само приказки и овъртания които продължават. Те са си покрили следите докато тук се говори за престъпления. Всичките на пангара и разтрел. Идея за България

Първо новите управляващи ни засипаха с имена, определения и обвинения. И сега след два месеца още не са изготвени обвинителните актове. Тогава с какво се занимават новите министри? Само да ходят от град на град и да си чешат езиците ли? Тая спряла 80 проекта, другия не знам колко си. Тоя разкрил кражби, но не било кражби, намерили пари, не намерили пари. Ще потърси ли някой сметка от НОВИТЕ ХРАНТУТНИЦИ? Ще започнат ли работа най накрая, че следващите избранници да има какво да разследват?

ВЕЛЧЕВ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗДЪНКА.КАК НЕ МУ НЕУДОБНО ТОЛКОВА ГОДИНИ ДА ЗАЕМА ТОЗИ ПОСТ БЕЗ ДА Е СВЪРШИЛ НИКАКВА РАБОТА И ДА ВЗИМА ЗАПЛАТА. И НЕГО ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВАТ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕ С ВЛАСТ.

Абе кви министри,кви 5лева.Пуснаха да си ходат по белия свят най-големи айдуци,като екс митническия шеф Кулишев.Тея министри нали ги корумпират точно такива като Кулишев.Започнете от там!

Нито едно дело не е образувано без основание.Ако и този път разбойниците не влязат в затвора,препоръчвам на българския народ да минаваме към управление Пиночет.

Ами съберете ги доказателствата бе г-н Гл. Прокурор.

За кой ли път казвам, че не бива да се надявате на нещо. Защото главният прокурор се казва Борис Велчев! Човек не може да върви против интересите на тази, от която е засукал първо мляко.

Тоя тип, който се чуди как да се подложи на всички желаещи и властимащи, си прави заявка за едни безкрайни процеси, връщания за доразследване и тежки икономически експертизи, което може да трае вечно! Защо не почнат простичко от масларката - там поне е ясно и на децата, че всичките обявени конкурси са печелени от фирми на мъжа й или с неговото участие, или от семейството й, и че табелки за 32000 лв са безобразно разхищение, както и ремонт на почти нова сграда за 2800 лв на кв. м. е чисто престъпление, присвояване в особено големи размери и черен криминал! За хотелите по мутроморието, прехвърлени в последните дни на подставени лица, които надлежно си се издължават на фамилията на напудрената бабиера, също така е повече от ясно! хайде, масларката в сливенския затвор, а заграбеното - конфискувано и разпределено на пенсионерите, които тая вулгарна трътла ограбва четири години, и толкова други преди това!

Някой ще обясни ли какво означава да са събрани достатъчно доказателства???Ко доказателства са нужни, за да се подведе под отговорност даден човек? И на бездомните кучета им стана ясно колко корумпирани са всички правителства на България до момента, но прокуратурата все си търси някакви доказателства! Да не би да искат да намерят подписан и нотариално заверен документ, където всеки министър си е написал какво е откраднал?

Ей, опасен е този главен прокурор! Сега като се засили, като се напъне и просто не ми се мисли ...

По добре верно да се скрие да не ни разсмива :)

Вместо не изключвам , крайно време е да ВКЛЮЧИ!

Чета Гомор за Камората.Трудно е и там,има тежки социални проблеми които са в услуга на мафията.Но има цяла прокуратура Антимафиякоято само в едно дело успява да вкара 21 с доживотни присъди.Там босовете(в сравнение с които нашите са просто дребни)когато ги обявят за национално издирване разбират,спукана им е работата.И се скриват вдън земя,живеят като плъхове.Нашите се крият подигравателно 2-3дена и после сами отиват в ареста.Скрий се Велчев,по-добре просто се скрий и си мълчи,докато не ти изтече мандата.

Китко, и кокошкар става. И най-тъпия министър. Аз лично, ще съм доволен и на заместник-министър. Все от някъде трябва да се почне.

първия министър за пандиза това щее гагаузов зад него се крие батко братко ами останалите 80 кариери за инертни материали на кого са как ги е предобил за това питам прокуратурата

То и тоя е за затвора. Докато това комуне е гл. прокурор никой няма да влезе в затвора

Дрън, дрън ярина. Не мога да разбера този г-н Велчев за какво си получава заплатата. Нищо не прави, освен да говори безмислици.

Ъъъъ, кой беше тоя бастун ? Нещо му червенее гъзът...

А сега да видим!!!Ако поне един вкарат в затвора , не съм гласувал напразно!!!Ама не някай кокошкар , ами дето се казва заслужил деятел на кражбата.

Те за всички престъпници казват Но за да бъдат образувани предварителни производства, са събрани достатъчно данни за извършени престъпления но така и не сме видяли нито един осъден