17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Монголците не са толкова глупави да разрешат на САЩ да им набута ракети насочени срещу Русия и Китай. Защото ще рискуват двата гиганта да помръднат леко и да направят Монголия на кюфте между тях. Нашият грозен Чифутин нали ходи преди години да ги калесва да влязат в НАТО. Черпиха го един чай с мляко от як и си ни го върнаха по живо, по здраво.

Позабравиха ги алкашите, че пари нямат, и китай гледа в друга посока... какво да прави монголеца, че да си вдигне цената, кани америка... значи да очакваме канещият скоро да падне от някоя камила или кон, да си счупи врата, че така е по евтино, после алкашите случайно ще посочат правилния човек,...

На ватенките-алкаши им остава само да посещават само своите истински приятели. ирански молли Венецуелски комунисти -корейския чикиджия Сирийските химици повече приятели вече нямат.

Пръстенът около империята на Путин се затяга все повече! Монголия е отличен плацдарм за операции срещу Русия.

И това ви радва? После ревете, че изпитвали ракети...

Монголия не е никакъв стратегически партньор на американците. Най- големият оборот правят с китайците и руснаците на второ място. Единственото което там има американско това е един ,,университет,,. Но монголецът е предвидлив и иска да види как противникът се ,,бори,, и каква техника има- от близо.

А, и понад 3000 монголци следват в руски университети.

..... ще им предложат Ф16-150 за 2050та срещу монголски говеда на половин цена.......

Може би искат да си направят и там база, която да защитава Русия от кръвожаден Иран? Какви добри хора са САЩ, ей....

не кон,а дрът овен и да му кажат да чака да му паднат мъдата

Монголците ще обучават американците на челният опит придобит от японците при Халхин Гол;)

Какво се случва-преведено на прост език,монголците обявяват,че почват пазарлък!вероятно имат сериозни проблеми ,основно в икономиката,защото и Китай и Русия си имат собствени и са позабравили Монголия!?И ето че монголците протестират!Знае се много добре,че те не могат да разчитат на никакви подаръци от страна на американците ,но трябва да опитат -моментът е подходящ!Ще видите какво ще се случи като отидe на посещение в Монголия китайският външен министър/може би заедно с м-ра на отбраната/!?

Ха-ха-ха ! И прародителите на блядките - гордите монголи , се отрекоха от тях ! На никой не му се занимава с пияндурници .

Монголците нямат нищо общо със славяните по скоро пра българите имат общо с монголците :)

ами като си киликандзер,мелез между скопен гявил и ялова вещица кой ти е виновен че си намерен у кофата с боклука фърлен от яловата вещица

реднековете си го търсят упорито:)

На ватенките-алкаши им остава само да посещават само своите истински приятели. ирански молли Венецуелски комунисти -корейския чикиджия Сирийските химици повече приятели вече нямат.

помпейо оди като щур при чалми и минголци да се моли некой да си купи пушкала от тях

Е, имаше там и един остров ... На свободата

И до ''стратегичеческия си партньор'' Монголия стигнаха тия:)))))))) Докато се ''обучават'' краварите бая информация какво може да се гепи от там ще става и след това няма да е стратигически ''партньор а стратигически '''доставчик''...

Дали не започва и там демократизирането ...

Супер! Ама в Монголия продължават да наблягат на изучаванете на китайски и руски език. Следвани от японски. Следвани от корейски. В същата последователност са и инвестициите. И в Монголия табелите продължават да са двуезични - монголски и руски. Та, те така.

Мексиканските картели май скоро ще проговорят на руски и китайски.

Бинго!

Пък после Русия и Китай били виновни...

Гадни монголци! Как не ги е срам да си партнират с най големия враг на Путин! Същия Путин, дето си дръжи кинтите при враговете си! Веднага трябва да се пратят зелени човечета да откъснат една две провинции с коренни руснаци в тях!