Министърът на образованието стана академик

Проф. Николай Денков е сред първите 2 процента на най-добрите учени в света според класацията на престижния Станфордски университет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който много слушка, много ще папка.

Заместникът му Хаджииванов и той академик след няколко неуспешни кандидатствания.Браво! Но, парите са по-силния стимул, отколкото науката за тях!

Академик, но не съвсем.

Рече Пеньо с най-голямо постижение в живота си - 2 литра сливова за вечер.

Тази титла комунистите даваха на свои хора, когато започваха да се напикават, да се насират и да забравят кои са. АКАДЕМИК е абревиация на А-КАДЕ-МИе-Кура и се присъжда на заслужили деменции за каузата на БКП.

АКАДЕМИК е абревиация на А-КАДЕ-МИе-Кура

Може да е най-умният математик на света. Това по никакъв начин не означава, че е добър мениджър или става за министър. Непоследователен, нерешителен човек, който се лута между отваряне и затваряне на училищата, не знае какво да направи и ясно личи, че не се чувства в свои води на тази позиция.

Само дето е физико-химик. Навремето беше много свестен, но сега казват, че се е променил. Като работиш с лумпени и трошиш нерви.

Съсипаха научната среда, разгониха всичките си свестни колеги, средната възраст на учен в БАН е 60 години, никаква кадрова политика, специалистите се пенсионираха и лекетата се накичиха с титли. Това е бг академия на науките. Не знам дали Денков е в топ 2%, но по всички наукометрично показатели България е далеч след Тунис и Алжир. На какво отгоре са тези титли, с няколко хиляди лева заплата отгоре, не ми е ясно. От техните титли ползата за България и науката е точно Нула.

Eто ,сега знаеш,че академик Денков е сред най- добрите топ учени в света. И не според класация на тъпи балкански многознайковци,а на Станфордския университет (ако това,изобщо ви говори нещо).

Добре де и това с какво ще допринесе за бг науката, ако щеш и за ФХФ?! Добре, че навремето беше Иван Иванов да им направи база!

Смяяяяятай!

Значи той академик, а децата прости?! Той не иска на децата да е добре, а само на него!

Денков успя да осребри министерския си пост. За информация - държавата плаща на всеки академик по 5000 лв. на месец или 60000 лв. годишно.

Е г-н академик получи си наградата, сега празнувай. Утре с нови сила разтвори президентските бузки и усърдно с палаво езиче работи за нови научни и лични достижения

Академик е на майка му путката

Има две статии в Нейчър. Заслужава, да е академик. Инак за изпълненията му от последните дни, да си подаде оставката.

Послушните кученца освен кайшката, разбира се, получават и лакомство......

А неграмотниците - само каишка! Дали някога ще пожелаеш да си я прегризеш?!

А още бой по кратуната за тоя гол охлюв???

Гном академик, не е за вярване

Всички академици получават максимална пенсия. Каквото и да ви обясняват, става въпрос за пари.

Слугинажът се заплаща.

Слугинажът се заплаща с нашия живот, които не доживяваме да пенсия.

Този мишок?! Как пък у нас всички са номер едно във своята област, пък сме най зле във всичко? То не беша най-добрия аниматор, най великия математик (Витанов) и кой ли не още!

Заради точно такива като теб сме толкова зле. Сигурно и си антиваксър.

Не позна, вече имам 5 дози Пфайзер!

Комунистически дебил от сектата на комунделите си ти!

А Радев генералисимус кога?

Много скоро.

Кольо Витанов заради сгрешните си прогнози за ковида ли го направиха академик или, за да му придадят по-голяма тежест от екрана, че същия яко издиша?

проф Витанов е физика, не е този от телевизията.

В началото дир-а бяха написали направление математика срещу името на Витанов.

За послушание и академик го направиха , тоя мишок.

Баба Ванга казваше.Умен човек но станал политик заради пустите пари.Срам

Витанов един нагъл шарлатанин прогнозист ковидатор лайновоз и тъпак.

уточнявам математика не физика зам ректора.

какъв тупаник отнесе на протестите-без вина ,виновен.Желаем му здраве и успехи

Значи, ето какви хора станаха академици днес: - Денков - съдружник на Кирил Петков! Нужно ли е да казвам повече??!?! И този, който иска да дава на децата ни доказано опасни тестове за някакъв си там грип ли... нещо си там ковид май му викаха... - Никойа Витанов - този, който вече година и половина ни плаши колко е страшен ковид 19!!! Все ни обяснява как ще има по не знам си колко хиляди заболели и починали на ден.... Но то така и няма! Обещаваше ни някакви много страшни неща, но така и за нищо не позна! Извод: награждаваме именно онези, които най-бясно прокламират ковид-19! Е, мерси!

Никой за нищо не те пита. Защо се обаждаш?

Това не е онзи Николай Витанов. Просто съвпадение на имената. А онзи Витанов кандидатства за член-кореспондент наред с други конкуренти. Надяваме се да не го гласуват :D

Професор Денков е възпитан и интелигентен човек, но няма желанието и мисията да защитава образованието, децата и учителите

Фондация на Кирил Петков и Николай Денков със 100 лева учредителен капитал, финансирана от “Америка за България” и рекламирана във вестник “Капитал”, се готви да източи милиони от Фонда на фондовете. Значими постове в правителството на Радев и в структурите на държавата получават и всички харвардски лектори от фондацията на Кирил Петков и Николай Денков. съд и затвор за такива като този измамник

и уважаващи себе си хора не стават министри и не се замесват в политиката.

И не се кандидатират за президент.

Защото не им трябват.

Този човек наистина е световно известен, има близо 15000 цитата. Това в научните среди е доказателството. А и проф. Витанов не този който си мислите, друг е и е също световно известен.

Не си ли сбъркал с една нула?!! Провери пак, моля те! Аз също ще го проверя, обещавам ти!

Този хитрец използва позицията си, за да стане "Академик". Селски истории ...

Това е комунистически трик! Всички доценти, които са директори на институти стават професори по време на мандата си! Казвам го от наблюдения!

jingiby

Аплодисменти.