Министърът на културата: Всекидневно получавам множество сигнали за корупция

Те били свързани с недвижимите паметници на културата в Националния институт за недвижимо културно наследство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигнал е едно ,доказана корупция друго.Всеки може да пусне сигнал срещу всеки ,но дали това е истина или манипулация.Хората те видяха ,че си "шаран" и кълвеш на всички сигнали и сега всеки ще пуска.Гола водичка си другарю Минетков.

Аз пък ежечасно получавам сигнали, че по цял ден се чудиш каква мръсотийка да си съчиниш, за да се направиш на важен и значим, дърт скапан комунист такъв!

МОЛЯ ВИ ИЗТЕГЛЕТЕ СМЕХА С КОЙТО ЗАВЪРШВА ИНТЕРВЮТО С НАДЯ ОБРЕТЕНОВА ПО БНТ-ПУСКАЙТЕ ГО ЧЕСТО. ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ КАКВО Е ЛОШО ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ...

Той там се държа отвратително и показа на целия народ ,че е абсолютен простак.Надя искаше да му задава конструктивни въпроси ,но този дърт олигофрен въобще не и даде думата.

Абе този, е глупак, идиот, олигофрен, простак, дебил, имбецил, ... но онзи дето го е назначил е мега глупак, мега идиот, и какво се сетите още...Боже мили, какво доживяхме, да ни управляват изроди комунистически, 32 години след краха на комунизЪма

Минетков, шо си не беш пичата майчина?

Изключително противен човек. Да ревеш, че си имал бедно детство, а баща ти да ловува с Т. Живков. Каква наглост. Ами нали тази ловна дружина беше истинският център на властта в страната.

Противен, но за смтка на това нагъл! Ако не е бил баща му сега щеше да рови по кофите за боклук и да търси такива като него.

Каква стойка, какъв финес, така е, като тренираш влачене на ковчези и хвърляне на свински уши и опашки. Руменината по бузките, в повечко огнена течност май...

Ли е избягалия от Карлуково, само питам

Всеки ден получавам сигнали от Гей парада. Една жена казала на Рашков, че Минеков е проз.

есемеси директна в главата .

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Този е О.л.и.го.ф.р.е.н. Точка

Тъй изтегнат като ахиевски читак в министерско кресло Минека мяза на Сюлейман Великолепни пред портите на Виена! Черните ,увредени гювендии на Маямата могат да му ударят и един гюбек с дайерета за кефа на бабаитина!

Само едно се чудя. Какво ти разбира на тебе простата кратуна от култура! Та ти нямаш елементарно възпитание, кретен!

Разбира му кратуната тъпа от хвърляне на лайна по обществено значими сгради и спиране на тока в метрото на нашия "културовед" Мамицата ви комунистическа, от къде изпълзехте....!!!

А ние сме наказани да ти гледаме сюрата.

Каква е тази нода да получаваш сигнали за корупция? Не е ли редно сигналите за корупция да се пращат към Министерството на вътрешните работи и прокуратурата? Защо се пращат към министъра на културата? Каква е а тази висша форма на олигофрения?

Милиони потънаха неизвестна къде

Пицария Виктория ++?

Минеков, объркал си се, не сигнали, а позиви получаваш, бездарно, нагло, влечуго!

Влечуго е, именно.

тенекеджийницата му са пълни със сърпове, чукове, съветски гербове и металните ликове на Сталин, Дзерджински и тем подобните им чугунени глави.

Глупости! Ебаси троловете Герберо-комунистически има тук!

Всекин ден получаваш сигнали, но много интересно пропускаш най-важния, а именно този от президентството. Айде сега ходи и викай при пилотчето '' МУТРИ ВЪН''

PEYTSCH

ЛЪЖЕЦ. ОТРОВЕН. МЕНТЕ. ДЕМАГОГ. ОТВРАТ.

Дават ми се, дават ми се..... сигнали от горе!! Тоя до скоро усещания имаше. Явно е разработил био декодер и вече канализира усещанията в сигнали....

Никой не иска да си говори с тоя, освен лакеите, които сам е назначил.... Кой пък ще го заговори въобще

Този дали може да докаже думите си? Преди време искаше да закрива театри, защото нямали печалби, все едно не раздават култура, а са ЕАД-ета. Много говори, всичко е пара в свирката. Щял да подава в Европейската прокуратура. АМи добре, какво само говори, преди да има резлутати? Кьовеши каза, че ще работи с нашата прокуратура, че не е дошла да съди Гешев. В Страстбург се изпращат съобщения, след като се изпратят в нашият съд- Получвал сигнали - иначе казано доноси, нали. Закона го задължава да цитира източниците си.

Хем се натискат да вземат властта на изборите хем изпращат стотици сигнали в Европа и се оплакват като малки деца. И като дойдат на власт - хоп всички еврофондове ги блокират и останат без пари ама на власт. Много са тъпи тези БСП. Трети път вече ще я правят тази глупост за да вземат властта да се оплакват за всичко в Европа и след това да останат без пари от Европа.

В нормална държава този тулуп щеше да е гробар или чистач на клозети...

И какво правиш по въпроса щом получаваш сигнали?

Изгонете този глупак от Министерствлто на културата!

Това министерство така и не случи на министър. Павиан след павиана.

Тоя и за лудницата, а тоя който го назначи е за басило.

Комунде ,скрии се на кучето,където слънцето не грее.

Очевидно не знае човека с какви сигнали се занимава европейската прокуратура! Ако не на европейската, ще прати сигналите на руската!

По нагъл човек / дали е човек/ надали има в България /освен долното кречетало ,Мая ,която е ненадмината тъпачка/ Необяснимо е как журналисти слушат този глупак Минеков и публикуват такива брътвежи ..

Министъра на културата - Минетков ,няма грам култура. Сега ще върне на Божков културните паметници на България. .. ейтам в божковота изба да събират паяжина.

Ако тази измет е министър на културата страхотна страна сме.

Ха, а къде е дремал толкова време инспекторатът на министерството, нали те се занимават с корупцията? Със сигурност са хора на Банов и са прехвърляли сигналите за корупция от едната папка в кръглата папка;)

Изпитвам искрено уважение към творците, които заслужават наградата "Христо Г. Данов". Но на тяхно място не бих я приел от този министър на културата с липсваща култура и любител на погроми и погребения.

Тоз да не е антена някаква? А сигнали от извънземен разум получава ли?

той нарича "Сигнал" всяка жалба за междусъседски спор май или искане за промяна на статут на паметник на културата. Пълно е по градовете със съседи, които се топят За него само Кьовеши ще оправи бъркотиитте на реститутите, а?

как се е налезил двукрилия безхуйник Минетков, едно жалко плямпало. Ставай от стола бе, комунистически хрантутник и отивай да събаряш паметника на Живков в Правец, нали се правиш на голям революционер!

Тоя дето влачеше кофчези иска ли да ги влачи пак

този не разбра ли че не става само с приказки.Трябват доказателства,да се разследват и т.н.Не може всеки ден да излизаш и клеветиш.Идиот,типично по комунистически

Тоя е голям тъпан! Чак антипатичен злобар! Да не е болен нещо?! Какъв склуптор е не го знам! Ама като човек кръгла нула!

Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.

Пак ли ни занимавате с този дебил бе. Аман!!!

Знаеме, че звездите ти го говорят. След 4 седмици усещанията приключват..