Коментари - Спортният министър ще се бори за учебници на турски | dnes.dir.bg
назад

Спортният министър ще се бори за учебници на турски

Изборът на спортен министър в проектокабинета на Пламен Орешарски предизвика множество негативни коментари. Мариана Георгиева е без опит в спорта, българист, професор по синтаксис. Тя беше кандидат-депутат от ДПС и след номинацията й се оказа, че е обещавала да има учебници на турски.

Обратно в новината

Коментари - Спортният министър ще се бори за учебници на турски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОВОКАТОРИ! ТЕ НЕ ИСКАТ В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА ДА СА В РЕД. В ХАОСА ЛЕСНО СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ.

Според мен ,трябва да се състави българо-турско-цигански\ромски\РЕЧНИК -етимологичен и тълковен.Ако става дума за учебници по турски език,те съществуват в Турция,но какво пише в тях за България е по-важното...

като иска да учи турски да се запише на курс при доган

Накаде отива България не е истина. Как може децата които ще са първи клас да учат турски език в страната ни? Още колко години турци мръсни мислите че ще сме под ваша власт? В България се говори един език и той е БЪЛГАРСКИ. Турците да си заминават в Турция и да не се връщат . Каква е тази избрана госпожа тук да казва кой език ще се учи ? То тя сигурно има само средно образование , тръгнала да е министър .. хахаха . Ако турският език влезе в училищата аз се отписвам от училището . Няма да уча език който не се говори в България. Каквото и да става ние учениците ще дигнеме протест .

ДПС казва:"Ето има при нас,такива като таз.Значи не сме етническа партия."Тази и други подобни в ДПС могат да бъдат определени като висша мръсотия на обществото.Катализатор на бацила разяждащ и водещ към затриване,онищожаване на държавата България!

Мамка и мръсна!тая българка ли е или каква?майчиния език в БЪЛГАРИЯ бил турски!ех,че няма кой да ви затрие всичките!!!!!

Показателно за олигарсите е,че тази новина не ги интерисува.Няма ги и поръчковите "коментатори" в сайта.Великолепен край сме,великолепни хора! Още малко тук ще е България.Заспала нация!

Само аз ли имам чувството,че тази си е имала работа с дявола?

Виновна за това, което е казала. Още по-виновни от нея са тези, които са я въздигнали на министерски пост. Виновни са и онези, които гласуваха/дори не гласувайки/ парламента да е такъв, какъвто е в момента. Но най-виновни ще бъдем всички ние, ако не излезем на улицата за да изметем тези самозабравили се антибългари! Дата е близо и е подходяща - 2 юни - Ден на Ботев и на загиналите за свободата на България.

Само аз ли имам чувството ,че това на снимката е от среден род?

Това е АНТИПОДА на Райна Княгиня!Направо постигна олимпийска титла по ПРЕДАТЕЛСТВО!

Никой няма да я сложи на този пост и в това състояние,ако не си е "предала"всичко!

Още не дошли на власти почнаха да си показват рогата...В България трябва да се чете и пише на български-на който не му изнася-да си ходи в турско.Още малко и ще искате и ние да бъдем обрязани...

Дткъдето да я погледнеш......."ОТВРАТИТКА ГЕОРГИЕВА!!!

Такива са "българите"представляващи сърцевината,ядрото но тумора ДПС.Поглед гаден,парашутистка още еничерка.Обречени сме да търпим всякаква гадост.Историята на една нещастна държава за сега продължава!

Ако това стане направо се махам от тая държава .

Може и да си прав.Възможно е някои да сме много заблудени дето се стягаме да се борим за тази "държава".

То бива то може ама чак пък толкова наглост.Засрамете се бе вие имате ли съвест..вървете в Турция там е родния ви език...

ОРЕШАРСКИ НЕ Е МОГЪЛ ДА ОТКАЖЕ ПОД НАТИСК НА ДПС /ЗА ЕКСПЕРТИ ????????????????/ И ДА НЕНАЗНАЧИ ЛЮБОВНИЦАТА НА МЕСТАН - НАРЕДИ Я ХЕМ НИЩО ДА НЕ ВЪРШИ, ХЕМ МИНИСТЕРСКИ ЗАПЛАТИ И ОБЛАГИ ДА ПОЛЗВА, ХЕМ ЙОРДАН ЙОВЧЕВ ДА Й ВЪРШИ ЦЯЛАТА РАБОТА .... НЕ ГО/ГИ Е СРАМ .... ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вече прекалявате...първо новини на турски по националната телевизия,сега и децата да изучават турски език в училищата на какво прилича това.Като толкова много милеете защо не се заминете за Турция или и там не Ви искат и за това си правете каквото си поискате в нашата страна.В парламента на Турция да не би да има представители на България ,да не би да дават новини на български по националните ми канали,ама ние сме прости позволяваме да ни тъпчат и продължаваме явно да сме под турско робство...Явно 500 години не не стигат

закакво мрузнехме по улиците и викахме боико к.рво за да доидат още по-голями к..ви нямам думи

Първо тази госпожа, нито е в час, нито е наясно къде се намира - щели да ми изучават турски, като толкова милеят за турския да ходят в Турция. Второ какъв спортен министър ще бъде тази - пак си наредиха хората. В днешно време спорта е едно от малкото неща, които ни карат да се гордеем, че сме българи, а с такъв министър тежко ни и горко. Току виж поискала и националността на спортистите да смени. Трето - не я знам какъв професор по синтаксис е като снощи я гледах - тя две приказки на кръст не може да върже!!!!!!

ами да са ни честити,искахме пълна промяна с нови хора ,а какво стана.за какво излизахме и мръзнахме по улиците,какво е това дпс.никъде по света го няма това нещо ама ние си ги избрахме ние трябва да ги изритаме веднъж за винаги.

Интересно ако майчиният език е цигански как ли ще бъдат написани учебниците.Направо нашите управници летят из облаците .Госпожо кацнете някъде и се огледайте и ослушайте какво иска народа.

Ало "специалистката по-всичко" за какво те назначиха ти къде се БЪРКАШ...пишеш се за демократ - но работиш против Родината ако България ти е такава!Тая безпринципна "коалиция" комуинтерновци..цикани и депесари...РАБОТИ ЗА НАШЕТО ЗАТРИВАНЕ....пожелавам народа скоро да ви ИЗМЕТЕ !!!!

Откъде-накъде в България ще има учебници на турски? Какво ще стане после, ще станем двуезична държава може би?? Като искат да живеят в България да се учат да пишат и говорят на български, не на турски!

Да.И ние ще си седим кротко и ще гледаме мача!...Да не забравяме само,че той свършва след 90 мин.

Аз такъв министар не искам. Да си върви при поскюлите и да не се занимава с политика. Ако иска да провиди и форума за правото дни грешки мцта и долна и нагла.

Ето пак се започва със избора на хора който нямат никаква представа от поста на който ще бъдат назначени ,че и вече дават обещания да ни потурчват със нови учебници по турски език ...тя изобщо каква е по народност -Българка или .... че на бързо ни продаде ...

Учебниците на турски език са първата стъпка към обявяване на турско малцинство в България! Замислете се какви ще бъдат последиците! Дали няма да станем второ Косово? А за спорта, той и без това е в колапс.

Напълно съм съгласен с теб! Какво ще стане после, България ще стане двуезична държава ли? Не, благодаря...

Ако маичиния им език е турския да сизаминават за Турция Срам и позор Събудете се българи да измете триглавата змия

тази продажница мрусна нещо друго не иска ли ще им дам едни учебници имаичини езици , нали знаят каде да вурвят и такива булгари продажни да има не мога да ги нарека , продажни утрепки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чест прави на майка му на Дянков за защитата. Но другите, които нямаха пари да се лекуват, кой да ги защити?

Срамота !!! Стигнахме до положение да не искаме да живеем в тази държава. Тук всички искат да крадат и само да крадат !!!

О-о неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин. На чий чужди интереси служиш, чия черга палиш и кой народ прадаваш. Срам за народа, срам за майка ти и баща ти. Чий език наричаш майчин и каква мръсна кариера градиш? Не мислиш ли че децата ти утре ще се срамуват от делата ти? А нашите деца как да те последват в болните ти амбиции. Срам хора до какво доживяхме. Вдигайте се отново на площада. Това правителство е изтъкано от предатели.

като иска търски да варви в търсия да я чъкат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Възможно най-неподходящия избор на министър е този. Какво означава специалист по български език и литературознание да води министерство на младежта и спорта. Тази дама търси единствено бърза кариера и това си личи от визитката й. Неудачница търси изява в политиката

срамота! коя майка те е раждала? вземете и на другите етноси да имат учебници на майчин език. Левски ще се обърне в гроба... майко България на чии гроб тъй жално плачеш .. плачи ... тук има само предатели..

като иска търски да варви в търсия да я 4 ъкат тая няма маика тя е къчка и е за харем но е и грозна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ, НИЕ ЖИВЕЕМ ВСЕПАК ВЪВ БЪЛГАРИЯ И СМЕ БЪЛГАРИ, НО МАЙ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ,ТУК СЕ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ И ИСКАМ МОЕТО ДЕТЕ ДА ЧЕТЕ И УЧИ НА БЪЛГАРСКИ !СЛЕД ТОЗИ ИЗБОР КОЙТО НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО ,ЗА ТОВА ЛИ СТАЧКУВАХТЕ ХОРА !!!!!? А СЕГА НАКЪДЕ????

След като 45 години не Ви стигнаха да осъзнаете истината, и още 23 години измислена "демокрация", може би някога ще стигнете до истината, която ще плащат и неродените ви внуци? Честита ви пазарна икономика и измислена фалшива демокрация!

А да им .ба .утката майна искат ли, вие болни ли сте е помиари скапани. Волката направи голяма грешка, защото , вече е аут. ще се наяде и той......

голям министар голяма балгарка.проклинам семето от кадето си се пракнала

Да се поклоним и да благодарим на феса сидеров за прекрасната постановка днес..не знаех, че е такъв артист..знаех , че е учил богословие.., също така на всички турци гласували и живеещи в Турция които така бързо забравиха как същите комунисти, (с които днес се прегръщат) им чоплеха имената от надгробните камъни за да ги заличът..и на тях да им благодарим...не знам как е на турски..но сигурно ще ни се наложи да го учим :(((

Купете си в.зелин!!! Да ви е честито турското опъване!!!Свиквайте тъпунгери!!!

Другари,като гласувахте това правителства с министър на труда и социалната политика, имате ли представа във лудогорието каква част от турското население е пенсионирано по болест за която няма никакви такива оплаквания.Питам ,Ви аз до сега може би от части се провериха някои трудостроени, но след този избор дали ще се провери някое решение от телк. Тежко и горко на нас ако въобще можем да кажем, че сме българи ,пък че живеем ВЪОБЩЕ не е вярно. Ние просто дишаме с последни сили, защото сме болни, но нямаме право на трудоострояване, пък някаква социална помощ да не говорим.В лудогорието здравите са по болни от трудостроените по болест.

ама надали! кадъната с това предложение е спечелила първенството да я кандидатират за министър.....ама да ми кажат тъпите парчета дето плюеха по форумите досега това правителство повече ли им харесва от старото? И да си дадат сметка какво "подариха" на България- кой с негласуване, кой с разсейване на вота...

Е, сладурчета сладки, първия ама най-първия който каза, че ДПС е проклятието на България беше Иван Костов. И от тогава лъжи и инсинуации за него валяха от всякъде.Е, доста години им отне да го махнат от парламента-цели 12, кой ли не се включи в омаскаряването. Гласувате за БСП - всичко това ви се полага и още как! Заслужавате си го, но другите какво са ви виновни! Повечето от народа не е парламентарно представен!

След 20 г няма да можете да я познаете нашата мила и жална родина. Първо турски сериали После новини на турски Сега и турски език. Новото правителство ще затрие тази държавица и ми е много болно да гледам от страни на къде вървят нещата.