Изчезнаха майка и 2-годишната й дъщеря в София

Столичната полиция издирва 18-годишна майка и дъщеричката й.

Обратно в новината

Коментари - Изчезнаха майка и 2-годишната й дъщеря в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ти имам овчата логика!:)

Порцалесата е намерена! Била при любовника си, барабар с детенцето!

мили хора молете се да са живи и здрави,това са деца и двете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо ли животът, който живеем... хората, каквито станаха, както озверяха... ми подсказват най-лошото - бащата може да ги е затрил... И една от моите бивши изчезна просто така в ранния следобяд, каза "Излизам, ще дойда след малко." и не се върна до вечерта (а живееше с багажа си в моето жилище). Първо и аз се изплаших и реших да звъня на полиция, но все пак врътнах няколко други телефона и веднага разбрах работата каква е. После багажът даже й го прибираха майка й и леля й. Аз си спомням съм се губил като много малък на морето, но за няколко часа всичко се оправи и си бях при нашите. Малко вероятно е да е избягала, досега всичко щеше да е ясно. Или нейният, или някой друг мъж, и интересно защо полицията не работи "деликатно" и по тези версии...

не е избягала сигурна съм защото ги познавам , винаги ходеха хванати за ръка и изглеждаха много влюбени с бащата на детето . и не са цигани и двамата до скоро работеха в подуене в един комп.клуб а той на два пъти ми е поправял компа . я не злобейте излишно е ,ситуацията е притеснителна . миналата година от пазар герена пак в този район откраднаха 7 годишно дете с колата на баща му докато той е пазарувал .

е ясно е вече, че не са били толкова влюбени на колкото са се правили

МЪЖА -понатиснете мъжа!Той знае истината каквато и да е тя.

ДАНО Е ИЗБЯГАЛА. ДАНО НЕ СА ОТВРЕЛЕЧИ, ЧЕ НЕЩО МНОГО ОБИКНОВЕНИ ХОРА ИЗЧЕЗВАТ .......СТРАХ МЕ Е ДА НЯМА НЕКАКЪМ НОВ БИЗНЕС, ЧЕ МУТРЕТАТА СА ГЛАДНИ.

Избягала е! Тези мъже, които нямат доблестта дори да се оженят за майката на детето си, а живеят "на семейни начала", колко удобно!, обикновено не са стока

ДАНО САМО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Опасявам се, че е възможно мъжът да им е "помогал" да изчезнат. Миличките, дано да са живи и здрави и да са добре!

"...истината днес е само тази - родната полиция ме пази..." :) Човек да не знае да се смее ли, да плаче ли... :) ;'(

А той защо чак в неделя е подал сигнал? Някак си цяла нощ ги е нямало, какво е чакал?

Избягала е и то не от много хубаво!

Майка на 18!!! Избягала е....спокойно. нищо странно няма.

изчезнаха или зачезнаха?

Разбирачи и лумпеняги колкото искаш ! Къде видяхте ,че са цигани бе,душици дребни и нещастни! Дано са добре и това да остане само една семейна драма !

Трябва да се впрегне,ако ще цялата полиция начело с Ц.Цветанов,но тази майка с детето и да се открият!И ако се окаже ,че се е криела от приятеля си без да уведоми за проблемите си полицията да отнесе яка глоба!Надявам се да е това!Няма логика в 21:00 часа майката да тръгне да пазарува и да помъкне 2 годишното си детенце, което е нормално по това време вече да е в креватчето .

И защо трябва да се налага глоба на жената?Ако е решила да избяга,трябва ли да уведомява Б.Б.и Ц.Ц.?

Да, защото Б.Б. и Ц.Ц. харчат моите пари, за да и решават семейните проблеми.... На тебе, ако ти е кеф, направи и влог.

трябва да уведоми, за да получи закрила най-малкото. Пък и ако е избягала от мъжа си има общински жилища, временно настаняване, има надежда в мен, че в такива ситуации може полицията да помогне, а не сега да се впряга излишен ресурс.

Дано да са живи и здрави. Кво се радвате и кълнете-бе кви хорасте-бе

Цигански истории. Това при тях е всекидневие.

какво ли да те коментирам, отказвам се

Ти снимките не ги ли видя - да ти приличат на цигани?

Ето затова: "Изчезналата майка с дете избягала при любовник"

Случая е направо фасулска работа.близко е до ума,че е избягала!Иначе защо ще вьрви с детето до магазина?Бащата нали е тъам,а и не е през деня,дори то детето ,де трябвало вече да си е в креватчето....лека нощ деца най-кьсно до 20,00.Това е изпипана работа.Избягала е просто е чакал удобен момент!

Майката на 18 години ,а детето на две интересно.Сигурно са някъде да играят.

В България всяка година изчезват стотици лади хора и никой не ги намира после. Каква е тази държава? Какво прави МВР по въпроса?

Пишат си химни.

Нормална циганска история. Избягала е от побоищата. Да я търсят при техните или при следващия любовник.

Виж снимките!!! Българи са и детото и майката!!!!!!!!

Типично поведение на бългасрки мъж - той си седи в къщи , а изпраща жена си и детето до магазина в 21ч. Силно се надявам тя да е избягала от мъжа си и да са живи и здравии двете!!!

Търсете я при мангалите. Там при сводниците, сутеньорите и търговците на деца.

Ало Цецо преди отвличаха само баровците за пари лошо няма.А сега какво стана деца и майки с деца баровците неги закачат.А сега да те видим

Май е избягала от мъжът, с когото Мария живеела на семейни начала.

Най-вероятно майката не се е разбирала с таткото и е избягала при своя приятелка или роднина!Надявам се да е така!