Майка връзвала сина си със синджир

7-годишно момче от шуменското село Дибич е отведено от социални работници и настанено в защитено жилище, след като стана ясно, че майка му го вързвала със синджир и пребивала от бой.

Обратно в новината

Коментари - Майка връзвала сина си със синджир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а защо не маиката да казва истината като я гледаж по телевизора маи беше дигнала рьце от него,а и не беше циганка,има много бедни бьлгари за тях никои не мисли

Задача без решение. Ромите, дори да обичат децата си им осигуряват нулеви шансове за социализация в обществото. Трябва да се задължат да дават децата в пансиони, за да се откъснат от средата, която прави от тях тунеядци.

За съжаление познавам българи ,които се отнасят по подобен начин с детето си.Подадох оплакване в 'Закрила на детето' , а там ми казаха , че на се занимават с такива проблеми. Срам ме е вече да се наричам българка.

Няма как да не ни занимават, защото нормалните в бг са на ис4езване, а такива като тея нищожества се въдат като гниди.

Нормалните ще се губят, защото за тях няма "дискриминация", а ако това го пипнеш ще ти налетят сума ти комисиики и институции да му защитават правата. Същество отнесло се по този начин с дете губи всякакви човешки права. Трябва да се третира като ненужен предмет.

Колкото и гадно да звучи според мене,след като родят по едно дете(защото всеки жив човек заслужава щастието да стане родител) ромите трябва да бъдат кастрирани,или на жените да се поставят спирали и т.н.Това е безобразно да имат по 10 деца на които не знаят дори имената и живеят по домовете за сираци.По едно дете им стига!!

По стар български обичай не много умният ни човешки материал се нахвърля върху своите не помисля и за миг какво е да влезеш в циганските коптори и да се разправяш с тази нагла и агресивна паплач, която те заплашва, че ще ти подпали къщата, или ще ти пребие децата...Не виждате ли, че се нахвърлят и върху полицаите, като се събере катунът.И откъде накъде ще им храните децата, за тях остава май само онождането.Някой пита ли ни нас как отглеждаме децата си, та злобно връхлитате върху нашите служби.Ето, и тези милиони, които ни отпусна Швейцария ще отидат пак за тяхната уж интеграция...след като всички знаем, че тези илитерати не подлежат, те не искат да се интегрират.Те са си добре като паразити.Бедността им била виновна, че кой им пречи да учат, даже по къщите ходят да ги молят, а някой от тях каже ли колко е две по две, може даже и депутат да стане...Що сме толкоз прости, боже...

ми що не вземете синджира от майката и да вържете нея пък тогава да видим дали детето няма да стой у дома тя ръгнала по кръчмите детето не може да я намери няма какво да яде и ето резултата тръгва да проси защото със сигурност е гладно.

тази майка се е побъркала!

много сте прости бе! ами що майката да не казва истината!?!? омръзна ми от такива малки циганета да ми драскат и трошат колите! айде на синджира!!

Пак цигански проблеми в нета! Такива, които третират децата като животни не подлежат на интегриране!

Да се кастрират т.нар. родители, които проявяват подобна жестокост към децата си. Колко още ще се плодят и колко деца ще потеглят към домовете???А колко деца няма да потеглят и ще порастнат с изкривена психика и после ще станат насилници, инасилвачи и убийци

Омръзна ми да чета за цигани. Всичко при тях е грозно, злобно и нечовешко. Не ни занимавайте с тях. Нито имат някакъв принос за развитието на обществото, нито за неговите структури.

Лоши коментари до тук. БЕДНОСТТА е основния проблем, а не толкова циганския етнос на хората и това, че бащата бил доведен. Крайно бедни хора какво да направят. Те нямат кой знае колко средства , методи и необходимия мироглед да възпитат детето. Бедността е осакатила тези хора безвъзврвтно и сега това се възпроизвежда над детето. Това е масово явление при младите цигани - те не знаят български и са неграмотни. Масово нямат основно образование И ПРОБЛЕМЪТ ТЕПЪРВА ЩЕ УДАРИ ДЪРЖАВАТА КАТО БУМЕРАНГ.

те такива като мтебе тряба да ги слоят да живеят с мангалите че да разбереш.аз като взема заплата парво си плащам сметките за ток,вода и т.н. а обличам си детето,нахранено е и ходи на училище-а баи мангал ако му паднат пари отива в крачмата да яде и пие и после няма,бил беден и незнам кво-тове е племе от паразити-има и там изключения -виждал сам цигани които са за пример но са много много рядко

Бедността е проблем не само за циганския етнос. Но това, което става при тях (като масово явление) не става в нито един друг етнос. Липсата на образование е ОГРОМНИЯ проблем, но още по-голям такъв е, че те нямат желание да се образоват. Даже тогава, когато държавата им осигурява безплатните учебници, закуските в училище и т.н., неща с които се опитва да ги стимулира да посещават училище. Проблем е не, че са глупави, а че са мързеливи, че им харесва да живеят на гърба на другите и да паразитират. Проблемът е, че те НЕ ИСКАТ да бъдат интегрирани, защото това би означавало да поемат отговорност за живота си, а не да хленчат и да считат, че някой им е длъжен. Бедността не е нито порок, нито достойнство и с нея да се оправдават безобразия, считам за некоректно. Нима бедният човек не може да си обича и да се грижи за детето си? Това превилегия само на богатите ли е? Знам, че е утопично, но всъщност, може би най-добре би било, ако всички деца от този етнос, бъдат отделени от средата си и бъдат отгледани и възпитани във всички онези ценности, които правят човека нормален такъв.

И да изпращаме левчета във великолепната шесторка пак няма полза.Раждат безотговорно и или ги захвърлят или пък са садисти спрямо децата си.

Що не се възмущаваш за гладните български деца, бе шушумиго нещастна.Що не ги била взела дължавата, че нали от нашите деца се отглеждат над 60 процента от децата, които те цвъкат като хлебарки.След това ще ревеш пък защо няма пари държавата и защо ни връщат циганите.Защото тук е пълно със шушумиги без грам мозък в главите, затова...

nqma zna4enie ot kakva rasa ili etnos si, maltretiraneto nad decata e pokosilo vsi4ki narodi

И на майката, и на либовника и, и на агенцията за 'защита' на детето - на всички тези търтеи им плащаме да дебелеят и да се плодят. познайте от чии пари, и защо хората не искат да си плащат данъците.

Социалните служители се интересуват да си вземат заплатата, и никой да не ги занимава с проблемите си. А помните ли оня случай с изнасилваното от баща си бебе, и социалните служители, сметнали, че не е тяхна работа да го отнемат от бащата?

Za maikata: da hodi da si tegli noja i da gleda nojcheto da e ostro ..... deiba prostata ciganka

ДА СЕ ВЪРЖАТ И ДВАМАТА С ВЪЖЕ НАСРЕД СЕЛОТО,МАЙКАТА И ЛЮБОВНИКА Й

Сезон 2- циганска версия на сагата "НАГЛИТЕ" ...

Това дете няма никакъв шанс!Един ден ще върже майка си с верига и ще я насече с брадва!

Преценили обаче, че няма причина да отведат детето. мръсна,гадна,калпава държавичка със затъпели жители.....това мисля

Престанете да ни занимавате с битовите проблеми на циганите. Това за тях е начин на живот.

А как ще запееш, ако след 5-6 години едно такова, вече порастнало дете "посети" родителите ти в дома им, или срещне детето ти на улицата?!

Нещо не ме разбра. Искам проблема да се реши с твърда ръка без да излиза в медиите, а не да се тръби на всякъде и да не се прави нищо.

И на МЕН ми писна да ме занимават с Мургина и Топлото и с цената на газта която няма да падне а да не говорим за откраднатите пари от Е.С , но и това е начин на живот а може би и национална дисциплина

Прав е бил Чарлз Дарвин за т.нар. "липсващо звено" в еволюцията между маймуната и човека. Ето това "нещо" на снимката е характерен представител на това "звено".

За съжаление, поредната потресаваща новина! Поредната демонстрация за безотговорното отношение на родители и държавни служители към живота и възпитанието на едно дете! Що за общество сме, след като с безразличие, а още по-зле - с жестокост, се отнасяме към децата си? Нима те не са бъдещето на тази държава? А може би държава няма? Може би на тази територия, наричана все още България, останаха само корпоративни интереси! Посегателството над дете според мен следва да се третира като национално предателство, а родители и служители, призвани да "закрилят детето" да носят наказателна отговорност!

Браво госпожо ! Съгласна съм напълно с Вашата позиция .