Коментари - Константинов излиза от „Информационно обслужване” и влиза в Изборния борд | Днес.dir.bg

Константинов излиза от „Информационно обслужване” и влиза в Изборния борд

Михаил Константинов ще излезе и от борда на директорите на "Информационно обслужване", съобщи самият той, цитиран от БНР. Той обясни и че ще участва в изборите като експерт.

Обратно в новината

Коментари - Константинов излиза от „Информационно обслужване” и влиза в Изборния борд | Днес.dir.bg

Коментари

не мога да разбера хората, които коментират.има един човек, който казва истината и вместо да го подкрепим се чудим как да го оплюем.нали точно там е въпроса- че изборите се манипулират в секциите при броенето на гласовете.нали затова в комисиите има хора от всички партии.сергей и сие вместо да плюят да си сложат читави хора в комисиите.кой им е виновен, че хората им не могат да броят.партиите да си ограмотят членовете на комисиите, а не в последния момент да хващат сулю и пулю и да слагат хора, които въобще не знаят за какво са там.сложат един председател на комисия, той разбрал, недоразбрал какво да прави, бърза, брои, то станало 12 часа посреднощ, накрая скалапи протоколите, за да се спазят контролите, другите около него, дето пък хептен неразбират, ги подпишат набързо, че на сутринта са на работа и няма да стоят до 5 часа сутринта и това е. българска работа.и сега наш сергей се пени, цял куп му пригласят и кой да е виновен- хайде сега пък да е константинов.това сме българите

А бе, многознайко, тук не става въпрос за Станишев (любимото име на Боко и теб); тук става въпрос за проф. Константинов и неговото, макар и "неволно", изказване: "...аз ще направя всичко възможно, това да не се случи!". Кое да не се случи и как ще го направи ТОВА да НЕ СЕ СЛУЧИ??? Ти, ако не знаеш, попитай професора! Нали точно това го питаха сто пъти и сто пъти това професорче шикалкавеше и не отговаряше! А отговорът е прост: чрез подмяна на изборния резултат, ето как няма да допусне т.н. Тройна коалиция до властта; чрез измама! Язък му на "авторитета" на проферчето! Жалко седесарче, продало се на ГЕРБ!

3евзек

Изкарваш го Супермен, който ще направи и невъзможното, за да подмени резултата.

Лично тоя, изключително нагъл и подъл продажник, неколкократно през годините е обяснявал за състояли се неведнъж изборни фалшификации!?А ситуацията, която обяснява и става изключително смешен с това, си е за "Гинес"!? Пропадналата българска държава е единствена в света, в която депутати от управляващата гербаджийска партия, подреждат в мазето следизборно, книжата на ЦИК!?

Професоре, от ГЕРБ пак ти намериха топло местенце.В една нормална държава за такова изказване нали знаеш къде щяха да те наврът.За чувалите било мит,в другите държави ги изхвърляли!!! Ти на глупаци ли ни правиш? Ако трябва да се брой повторно ,какво ще пребройте бе умнико?Всичко било честно,тез ги разправяй на внуците си!!

Бавно и полека българското общество се разделя. От една страна на КРАДЦИ и техните слуги, които разчитат на трохите от трапезата на КРАДЦИТЕ. От друга на ПОЧТЕНИ ХОРА, които разчитат на СЕБЕ СИ за своя просперитет и бъдеще. Константинов е ярък представител на ПОЧТЕНИТЕ хора, които са си надвили на масрафа и казват ВИНАГИ ИСТИНАТА. Тези хора са като ОТРОВА за онези, които разчитат на ЛЪЖИ, ДЕМАГОГИЯ, ИЗМАМА, с една едничка цел - ДА КРАДАТ чрез властта! Защото не могат по никакъв друг начин да осигурят благосъстояние! Но всички трябва да помним - ТЕ КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ! И всеки да си направи хубаво сметката!

 

До IQ Вшият коментар е съвършено точен!

ТОВА е ГОЛАТА ИСТИНА ! КОМУНОИДНАТА ПОПУЛАЦИЯ поради генетичната си ПОСРЕДСТВЕНОСТ се реализира само чрез кражба. ТОВА ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА СЕ ПОВТАРЯ на гламавата популацията, която помни като калинката - 2 см.

Ти бе, гербераст "умен", откога започна да защитаваш върлите седесари! Откакто се продаде на ГЕРБ, нали? Като теб! Бас държа, че преди си бил върл седесар, после монархист, а сега си жалък платен гербераст! Винаги при тези, които плащат добре! Платен драскач! Ще последваш и ти съдбата на КАЛИТКО и Русенеца! Който плюе и пикае срещу вятъра, знаеш какво му се случва!

Трагедията е, че няма за кого да гласуваме. Проблем са масите, които могат да бъдат манипулирани с няколко лева или един обед. Дали Константинов ще участвува в преброяването или не, кой ще му седне на стола, срещу каква сума ??? Изборите се манипулират в циганските махали и това всеки го знае.

Огледайте се. И ще Видите, сигурен съм.

Посочи ми ти, Секачо. И ясно!

ТЕ НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО, ПЪК НЯКОЙ ГО ВКАРВА В ПОПОВАТА КЪЩА. ГОСПОДИН ПРОФЕСОРЕ, НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ НИТО В БОРД НА ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ, ПЪК ОЩЕ ПО-МАЛКО В ИЗБОРЕН, НО НАЛИ СИ НЕОБХОДИМ НА ТЕЗИ,КОИТО ТРЯБВА ПАК ДА СА НА ВЛАСТ ОТ ЕДНОТО УЖ ТЕ МАХАТ, ЗА ДА ТЕ СЛОЖАТ НА ПО-УДОБНО. С ПОДМЯНАТА НА ЧИСЛОТО 376 В 736 НА ЕДНИ ИЗБОРИ СПЕЧЕЛИ ЕДИН КМЕТ. АКО НЕ ЗНАЕШ КАК СТАВА НИЕ ЩЕ ТИ ОБЯСНИМ. КОНТРОЛИТЕ, ЧЕ БРОЯ НА ПЛИКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА Е РАВЕН НА БРОЯ НА ПОДПИСИТЕ, ЧЕ БРОЯ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ + БРОЯ НА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ Е РАВЕН НА БРОЯ НА ПЛИКОВЕ И ОЩЕ НЯКОЛКО КОНТРОЛИ СА ТОЧНИ НИКОЙ НЕ ОСПОРВА. НО КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ПИШАТ БРОЙ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ , БРОЙ ЗА ДРУГА ПАРТИЯ ЕТО ТУК Е ЗЛОУПОТРЕБАТА - ЗА НАШАТА ОТ 376 СТАВА 736, А ЗА ДРУГАТА СЪС СЪЩОТО ЧИСЛО СЕ НАМАЛЯВА И ТАКА КОНТРОЛАТА ОБЩ БРОЙ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОТДЕЛНИ ПАРТИИ ДА Е РАВЕН НА БРОЙ ДЕЙСТВИТЕЛНИ ГЛАСОВЕ Е ТОЧНА. НА ХОРА, КОИТО ОТ 1989 Г УЧАСТВАТ И МОГАТ ЦЯЛА КНИГА ДА НАПИШАТ В КОЯ ГОДИНА КАКВИ ЗЛОУПОТРЕБИ ИМА НЕ СЕ КОТИРАТЕ.

Много си точен. Но погледни след няколко дни резултаите в сайта ЦИК и тогава говори глупости. Далаверите стават на ниско ниво

Така е, ама нали трябва да ни отклонят вниманието.

"КОНТРОЛИТЕ, ЧЕ БРОЯ НА ПЛИКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА Е РАВЕН НА БРОЯ НА ПОДПИСИТЕ..." даже тази контрола не е спазена за повече от 300 секции на референдума за АЕЦ! Има го черно на бяло в публикуваните резултати.И това беше явна улика, за опит за изкуствено понижаване на изборната активност. както и факта че не беше публикувана от ЦИК повече от 3 дена -за пръв път има такъв прецедент. И носенето на чували от депутати има пряка връзка с подмяната на тези чували, в съответствие с вече подменени протоколи. С такива техники може да се изопачи резулттат с 2-3 %. както стана на президентските избори. Иначе да, не е възможно с повече проценти да се подмени резултата, (купените гласове са отделен въпрос). Но по някога и 2-3 % са достатъчни, както стана на президентските избори, и както се опитаха да намалят активноста на референдума под 20%. А дъртия педераст константинов продължава да се прави на луд. Той изобщо няма никаква работа да политиканства и да агитира как да се гласува. Неговата работа е да си мълчи скрит и да носи отговорност за неспазените контроли и другите нередности. Точно купени помияри като него рушат доверието на хората.

Браво Професоре! Ти с поведението си разби политическата червено-синя мъгла...

Че хитреца е измислил начин да си направи реклама, да си гради наново имидж?!На стари години?! Има толкова кадърни млади , без работа - чакащи своя миг да се докажат, блеснат! Докога изкуфели, закостеняли мозъци на почит бе! Докога?

Кажи си направо - Стани Да Седна! Константинов изкуфял? Всичко друго но не и това. И какво означава да се "ДОКАЖЕШ" на преброяване на избори?

Е, не. Умен, печен службогонец! До сега не пречеше нито на сини, нито на червени, нито на жълти, нито на ДПС. Сега им стана крив, щото нямат шанс да спечелят на изборите. И този, който ще го смени може да бъде само по-лош - на това място случайни хора не попадат.

Няма спиране на лапането от раждането до края на тази паплач!

От четири години са сменили идола си.

МРАКОБЕС с налудничав поглед и треперещ от злоба глас. Много харесван от неграмотните, мързеливите, простите и безгръбначните герберолюбци, само защото се държи като "началник".

Службогонец - да, ама мракобес ???

Малоумен запалянко, обиколи всички партии и сега слугува на ГЕРБЪ. Трудно ще си заработи хонорара защото е прост и не днае да си държи езика където му е мястото.

Е, не! Дори е прекалено умен! Проблемът е, че от всички налични партии няма нито една, заслужаваща доверие. Проблем е и мизерията и продажността на все по-голяма част от електората.

"...Проблемът е, че от всички налични партии няма нито една, заслужаваща доверие. (цитат) И затова професорът отиде в най-корумпираната и управлявана от полуграмотни простаци партия! Един бял сред папуасите е като бог Буда сред простите герберци!

Този човек не можа да разбере защо трябваше да си подаде оставката и продължава да се държи като жертва. След толкова изкривени резултати, купени гласоподаватели и социологочески агенции, особено фрапиращи президентски избори през 2011 г. всички се съмняват и са длъжни да се съмняват във всичко. При подобно изказване на шефа на фирмата, която брои резултатите, съмнението е задължително и най-малкото е оставката му. Той дори продължава да се държи обидено и да плаши от телевизията с настъпена мотика. Това е ситуацията в милата ни татковина- хората сгрешили в битността си на шефове се държат като обидени деца и в определени моменти арогантно.

Ти си прост. Хайде сега прояви разум и недей да пишеш повече!

Много си проззз. Погледни след няколко дни резултаите в сайта ЦИК и тогава говори глупости. Далаверите стават на ниско ниво, а не от преброителите. Дали ще е професорът или онзи с червените прашки - все едно

Човече, Не професорът е раздавал бири и кюфтета. Обърка компютърът с кюфте.

Тримата (или може би е само един) мушмороци които коментирате е редно първо да прочетете написаното и тогава да се изпразвате. Никъде не съм написал, че могат да се променят резултатите в ИО, но политиците доведоха сами до там да се съмнява всеки във всичко. И когато професора прави гаф заради балалайката си не трябва да се прави на обиден. Той сам трябваше да се сети, че с тази си реплика всички партии без кликата ГЕРБ и РЗС ще използуват глупостта му за да са във фокуса на общественото внимание, но както се казва: "Език мой, враг мой."

ех, защо няма в тази държава повече хора като професор Константинов и както някой от вас беше казал"материалът е лош", много лош

Ахааа- и понеже "мат'ряла" е лош, за това мноого усилено се агитира от всички партии и се купуват гласове- защото матряла с удоволствие отива да гласува;) Защо не се върнете в реалността, а повтаряте глупостите на една мутра от криминалният Преход на България?! Другият пък идт постоянно твърди, че мнозинството априори нарушава правата на малцинства- ей така, принципно и за това винаги етническото мнозинство им е виновно;) Третият пък няма и един ден трудов стаж, четвъртата така хармонизира нашето законодателство с това на ЕС, че направо ни се стъжни; петият пък само приказва, но работа не върши...Избобщо- хвани единия, удари другия- БГ. ПОЛИТИЦИ НА НАЙ-ЛОШИЯТ БГ. ЧОВЕШКИ МАТ'РЯЛ!

коментарите ви са по-готини от вицовете тук, няма нищо смислено

Прав си, но това не помага.

на всички е известно, че които брои бюлетините, тои печели изборите. така когато комунягите бяха на власт ч5 години и бяха забранили всички партии, освен тяхната разбоиническа партия, резултатите от изборние фарсове бяха винаги 99.999 % за тях. червените изроди са не само крадци, но и лажци, манипулатори, терористи и убиици., затова трябва да бадат ликвидирани до крак.

Съвсем лека корекция - който брои изборите получава известна сума - по-малка или по-голяма. -------------------------------------------- - Кой печели изборите? - А ами всички са печелили, ама никой не направи нищо свястно за народа и държавата .

Чудя се как админчетата на ДИР-а са пуснали поста на червената мафия, който освен груби закани и обиди, е пълен с правописни грешки! За стила да не говорим!

Михаил Константинов е обявил награда от 10 000лв. за този, който докаже, че в последните 22г. има изборни резултати ,манипулирани в ИО, повлияли на краиния вот. Нека разни, червени плужеци, "Ентърпрайс ИТ" и уважаваната от мен "шарено котле", да бъдат така добри и да разобличат професора. Така ще помогнат на някой Дом за деца, да прибавят 10 000лв. към изтънелите си сметки. От няколко дни има такава оферта но няма сделка. Това означава, че проф. Константинов е необорим в доводите си и всичко друго е фолклор - форумен, Позитановски, ДеСеБарски или ДеПеСарски - това няма значение. Важното е , че Мишо е прав. Няма доказателства на манипулирани резултати в ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ, нали така?

Драги- мизата е много ниска:) За такова нещо стойността е още 1 нула отзад- да кажем 100 К лв.:)За жълти стотинки/ евроцентове/няма да се случи:)

Боже сляпо да прогледне... Боклука си е боклук...

Мигар Видяхме нещо-Друго освен бекаписти и/или техни изодродья досега ?! ... Мигар Видяхме макар-един Вагабонтин барем наказан ?! ... Мигар има И-един читав бизнисмискинин ?! ---------- Доказателството какво-Точно става у Нас и то от 1944та е Сръхпростичко, Колега. - И да !, Никой Никога Никъде по Тази Планета не Бе ни чул ни видял Народ да има Повече от Една-Трета от Хората-си емигрирали. ... А Днес - просто Цял Свят Вижда че Сме Ние Българ(к)ите.

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчко мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, ще прецака тази свита. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука та да имат те сполука. А Фидоска мажоретка, абе, просто ГЕРБ са супер гледка!

...ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОТИВНИ НА ОБЩЕСТВОТО. ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА- НАКЪДЕТО ГО ДУХНЕ ВЯТЪРА,НАТАМ ОТИВА. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИМА АКЪЛ В КУХАТА МУ ЛЕЙКА,АМА МНОГО ОБИЧА КИНТИТЕ ЗАВАЛИЯТА.. Е ТЕ ТОВА ПОСЛЕДНОТО ЩЕ МУ ИЗЯДЕ АЛЧНАТА ДУШИЦА.

Проф. Константинов е в изборния борд.

Който и да брои, все ще е за пари. --------------------------------------------- Който и да брои ще е трябва да е угоден на всички. --------------------------------------------- Проблемът ни е, че всичките ни политици не могат да управляват, когато печелят и пречат на другите да управляват, когато губят.

Проф. Константинов винаги познава и предвижданията му винаги се потвърждават. Кънчо Стойчев и Андрей Райчев може ряпа да ядат, а Кольо Колев - алабаш. Професорът е точен до 0,5% в изборният резултат, докато процентите при Кънчо,Андрей и Кольо нямат никакво значение. Остават само празните им приказки, глупави физиономии и занимателни жестикулации ... Станишката основателно се уплаши от 8-ма поредна изборна загуба, което и за неговата наглост вече е много и започна да се оплаква предизборно. Нещо като предизборно оправдание ...

Как няма да "познава" като той определя резултатите, както му кажат Агент Буда и екс министъра с шестте апартамента, купени с пенсията на тъщата.

И щом е толкова лесно с компютрите, защо раздават кюфтета на ромите? Всички управлявали ни до тук нямат кредит на доверие. Последните години само препълниха чашата. Сега, който и да брои няма какво да брои.

Лъжата за 4 год. се издигна в култ.Жалкото е че нейни поклонници станаха и хора на възраст,образовани и уж интелигентни и с име!Жалко,наистина жалко!

Лъжата винаги е била култ. Голата правда на никого не трябва - и преди и сега.

Абе няма ли други математици в тая държава? Този да не би да е незаменим, или е много удобен....?

И защо да го сменяма, само защото съсела си търси оправдание за поредната загуба от Борисов? Е , сменихме го, след изборите, пак ще квичите - дали с Константинов в ИО или не, столетницата и другарите ти сте обречени.

Има! Това какво ще промени ???? --------------------------------------- Електоратът е такъв какъвто е, халът ни е такъв какъвто е, старите ни политици са такива каквито са и резултатът ще е такъв, какъвто може да бъде в тази ситуация.

Константинов, няма смисъл да се занимаваш и да обясняваш, пък и не си струва. Комунистическите капути и престъпници каквото и да се направи няма да им се угоди. Ако престъпните партии БСП и ДПС спечелят достатъчно да управляват тогава изборите ще ги признаят за честни. Ако не - тогава изборите са купени, манипулирани, фалшифицирани ...Това е!

Извинете, но това не е истина! Става въпрос за принципни неща. Като искате адекватно инфо, посъветвайте се с ентърпрайс ИТ архитекти, които да Ви кажат принципно къде и как може да стане манипулация на един софтуер.Не съм партиен застъпник, но не понасям публичните лъжи- 23 години вече изпитвам непоносимост към лъжите на всички партии, особено в предизборно време.

Извинете, но вие доста послъгвате. Простено ще е, ако е от незнание.

Чудя се ,толкова ли си грозен или може би прост та има толкова много злоба в теб - от коментарите ти човече прозира точно това

Този прост човек, не трябва да се появява и да дразни хората.Това човече не е нужно никому и не знае защо се е родило.Отвратителен боклук.Нещо подобно на простака Буда.То бива простащина ,но чак пък толкоз ,не се търпи.Ето защо ,народния гняв стига понякога до там,че хората грабват тоягите и постъпват така ,както са постъпили с дядото на простака Буда.

фанатизиран професор-талибан, сляпо вярващ в единия бог Буда и неговия пророк Цветан. Вижте каква изразителна физиономия. Не му трябват бомби и оръжия за да громи враговете на божеството. Той самият е бомба, готова да се взриви всеки момент.

О, проблемът на броящите е че си пазят хляба. Проблемът на електората е, че няма за кого да гласува. Стига плюхте - вървете да пържите кюфтета и да раздавате на ромите.!

Този човек - Константинов- лъже най- нагло цяла България в очите! Не знам какъв трябва да е един човек, за издържи поривите на съвестта си, когато вечерта си ляга да спи. Невъзможно е такъв лъжец и наглец да заспи спокойно.Не му ли стигат парите от професурата, че на стари години си продава душата на политиците?! Не е възможно един човек е микрон съвест и морал да наприказва всички тези лъжи, които е изговорил Константинов...

Ами като лъже го докажи.Много е лесно във форума да се мятат обвинения без всякакво доказателство.Такива приказки говорят само хора от една партия губеща във всички избори.

Тук във форума доказателства не могат да се дадат. А и има една партия, на която и звуков и видео запис, документи с подписи да им покажеш, пак отричат и лъжат. To не бяха тЪщи, банкови тайни, манипулирани записи, взривове пред редакции на вестници... Сещаш ли се коя е?

Например ... ????

..Има мит, че някой, който обработва протоколите, може да промени нещо в резултата, това е невъзможно в последните 22 г. Никога не се е случвало, няма и да се случи.." Питайте ентърпрайс архитекти дали това е възможно или не- принципно..."Той посочи, че друг мит е, че "някой носил чували и бюлетини". - Лъжа ли е , че депутат от герб "помагаше" на жена при носенето на чували и то противозаконно?

Торби имаше, Константинов ! Цял Свят ги видя. ...Излизаш- влизаш - ма кви са тез твойте комбинаторни множествености, Михаиле ?! ... Няма казваш 'тука има, тука няма' . Да, така е - просто Всичко у Нас Е Измама и то СвръхГоляма ! -------- Ако до седмица аз-сиромахът Най-Обикновен Данъкоплатец на Република България не чуя/прочета Ясни и Проверяеми Данни относно Осигуряването на Прозрачността... - просто Сезирам съответните Глобални структури !

Абе секач, като казваш , че имало торби , може ли да ми кажеш каква е разликата в манипулирането между бюлетините в "торбите" и протоколите? Само, бъди така добър, да си сериозен а не ми шикалкави басни и врели некипели рими.

В мой-личен прочит - резултатът е един-и-същ. (Торбите са писмена, а другото/Михаиловото - софтуерна, форма на Високопрофилна Измама.) ------- Срокът който дадох е Окончателен и Неотменяем.

Дървосекач и дупелизач има едно и също смислово значение ...

Къде така в неделя бре, гиди изделие канално кегебеистчно ?! (Извинете !, изпросихте си го.)

тоя зубър (прородно интлигентен човек няма да каже подобни глупости за да бъде отстранен) ще получава пооюрителна награда-уастие в изборен борд? То и бай Тошо беше свален с почести и благодарности. Да върви в някое даскало да учи децата да смятат ама предвид ниската му интелигнтност и там ще го направят луд.

Значи без проф.Константинов в България избори не може да се проведат.Ами ако той изчезне някъде какво ще правим?

Човека се е изказал просто неподготвен за съжаление . всеки с малко мозък в главата ще осъзнае че резултатите могат да се манипулират от тези които броят бюлетините а не от тези които ги вкарват в компютрите. Сега да видим какво ще ни натресат

не от тези които вкарват в компютрите. То нали е така и ние нямаме никакво съмнения как се печелят състезаия и игри за които се броят гласовете в компютрите. Как ли- ами честно. нищо че броящите и Информационно обслужване СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ.

дир. бг че вече четири дни все с този ни занимават. Днес ще провера като се върна у дома дали не се е скрил под изтривалката ми. Напправо ми се къса сърцето за него.

Проф.Константинов е един от най-изтъкнатите математици в България. Не могат да го преценяват хорица, за които "интеграл" е кафене в София. А дали е алчен, говори фактът, че негови учебници са публикувани в интернет, вместо да ги отпечата и да им вземе парите. Помията от посредствеността не може да го засегне.

Ами помияр по-мръсен става ли, лельо???

Hяма нужда от заклинания - професорът е експерт по темата,но сгреши с това безумно изказване. Hеобяснима наивност от човек,които би трябвало да мисли преди да говори. Hо когато сам си направиш нещо и....!

безспорно иначе едва ли щеше ДА СЕ ЗЪКЪЛНЕ че няма да позволи тройната коалиция да спечели. То вече такава коалиция няма ама каквото бае Боко това бае и този "експерт".

В блога си Едвин Сугарев е написал,че този професор Константинов бил голям антикомунист.За голям антикомунист се пише и Сугарев.Добре,ама професора беше представител в ЦИК на СДС,после на НДСВ и РЗС,сега пък голям прогнозист в полза на ГЕРБ.Писна ми от такива антикомунисти като тези двамата/ЕДВИН и МИШО/,които ми предлагат мои водачи в борбата с комунистите да бъдат Цветан Цветанов/син на шофьора на страшилището от ДС Григор Шопов/ , Бойко Борисов /със сълзи научил,че не го приемат във факултета на ДС в Симеоново,а само за пожарникар/ или пък всичките гербаджии-министри от комунистически семейства.След колко години ще започнем в България на чисто. Но ,аз пък,тя Ренета Инджова каза на времето "България е обречена на КОМУНИЗЪМ".

А какъв е този "Изборен борд"? Пак ли е държавна работа?

Това е някаква измишльотина на Чехльото. Ще следи за честността на изборите и ще се състои от независими от партиите хора.

Няма незаменими хора.

И сега , като е влязал в Изборния борд, червените свини пак ли ще квичат и защо?

Тъпчо не разбра ли свърши се.Не можеш без да лижеш задника на Цвък. давай може да ти отпуснат още една петачка.

Би ли казал - какво образование имаш?

Червените мутренски свине, т.н. БУДАли в кочината на ГРОБ и доносник БУДА ще са доволни!!!

С Езоп - колеги ли сте?

АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ ,ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ СЪС ВИД НА ПСИХОПАТ И ОТКРОВЕННО НЕКАДЪРЕН ВЪПРЕКИ ТИТЛАТА СИ ЗАЩО НЕ СЕ ОТТЕГЛИ ДОСТОЙНО ГЛЕДАЙКИ СИ СТАРИНИТЕ АМИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ДОСАЖДА СЪС БЕЗУМНИТЕ СИ МЕНТОРСКИ ИЗКАЗВАНИЯ

Не се е сетил, да те попита...

Този човечец каквото е казал е познал, даже и това, че няма да признаете изборите, румени момченца

този тапак 20 г трови бг и манипулира,пална скрад е,повраща ми се от олигофрени и крадци като този спецялист станал монополист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И този, сме го изпуснали...

ДА , ТОЯ ПРОФЕСОР Е ПЪЛЕН ДЕБИЛ!

Плужеци, недейте да алабализничите а ми дайте отговор на това което ви питах. Кое от изказването на проф. Константинов, може да опровергаете? Не искам полит. пропаганда а конкретни опровежения. Ще дадете ... ама друг път.

"Той посочи, че друг мит е, че някой носил чували и бюлетини". Какъв мит, гербавите диванета тогава си признаха, оправдаваха се, че помагали на бременна жена.

ГЛУПАК!

Всичките изказвания. 1.Ще направя всичко възможно това да не се случи. После казва че никой не може промени изборните резултати,та кога е искрен. Мога да оборя всичките му политически изказвания.Математически също мога да ти докажа изхвърлянията му.Така че ако беше някой по-културен и грамотен щях да ти ги обясня безплатно,но понеже си тъпичък с малко изразни средства се отказвам да уча мутра.

Виждаш ли колко си елементарен? Точка 1, си я сложил за опровержение а това е хипотеза, която не се е случила. Няма как да опровергаеш факт, който не се е случил. Единственият начин , които може да приложи Константинов за НЕидването на Тройната коалиция на власт е, да НЕгласува за тях. Така, от една страна е направил "всичко възможно" да е против "Тройката", от друга страна, изборните резултати не са променени. Кое не ти е ясно, а плужек червен?

Много са смешни феновете на ГЕРБ, като се правят на антикомунисти. ТОва значи, че или са безкрайно наивни, или им е поръчано да говорят така (най-често и двете). ГЕРБ и БСП са филиали на една и съща БКП, само че герберастите са нейното милиционерско крило, докато БСП са номенклатурата - и двете крела са алчни,продажни и опасниза страната.

Приятелю. Никога няма да станеш антикомунист ако не си бил комунист. Опитай и ще разбереш за какво ти говоря. Очевидно е, че никога не си бил вътре.

Имам само един въпрос! Защо всички форумни писачи на ГЕРБ неистово защитават Константинов, ако той не е един от тях? Намирисва!

Гледат какво прави Цецо и имитират. Герберите собствено мнение нямат.

Навел си се, а пред теб е задника на Станишев...

Вас така ли ви учат в Симионово ? Боже опази, а вазелина сигурно служебно ви ли го дават!!

ТАКА Е ПОРЪЧАЛ ЦВЪКО ТЪЩЕНИЯ СЪС ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА И КОЛОСАНИТИ РИЗИ!!!!! КАЗВАТ МУ ОЩЕ ЦЕЦО ШЕСТАКА ОТ ДС!!!!! И ЦЕЦО КУМЕЦО, КРАДЕЦО!!!!!

Простотията ти - няма измерение...

Та някой да е вярвал че ще се дръпне от държавната софра???

По словоблудство ли?

Никой не би трябвало да се съмнява в професионалните му качества на математик.Само че и професорът мина на варианта-"Само знайте за ПАРАТА,като човек що да прави залага си и жената".

Позволи ми да се съмнявам и в професионалните му качества като математик, особено вероятности и статистика, където е на посредствено ниво от най-много тяснор егионално значение. Не там е проблемът, така или иначе. Дядката просто е изкукал и е очевидно доста зле възпитан. Не е за показване най-малкото. И на него логореята и журналистите с микрофон и камера му скроиха лоша шега.

само му погледнете физиономията на тоя Константинов - абсолютет измамник и продажник

И с какво те е измамил бе, пикльо?

Днес, червените прасета грухтят, след изборите ще квичат. Това е съдбата на всяка една червена свиня - когато е гладна, да квичи.

Аха, Лилето вече квича днес, да видим Боко кога ще изквичи на умрело.

django oooooo ти си черен бе момче , кой ти верва само твойте плужаци , които са като теб ......дерзай ...па може и да пребъдеш ю:)))

Огромна простотия и неграмотност-онемях.Долу простаците ,като теб

Кога синдромът "Борисов" ще си отиде? Спешно си вземи хапчетата и си лягай! И махни снимката на Цветанов и бельото на Фидосова от спалнята си!

"Лошо е, че хора на високи позиции говориха пълни глупости, за да оправдаят своя загуба и така нарушиха доверието." Не се притеснявай, Константинов, и преди да те разобличат ти нямахме доверие!

За разлика от Кънчо Стойчев и Кольо Колев, изборните прогнози на проф. Константинов винаги се потвърждават от изборният резултат. Даже Андрей Райчев, който пък никога не е познал с някоя социологическа прогноза, го признава. Проф. Константинов разпердушини високо платените соц. социолози и ги направи за посмешище. Станишката здраво се уплаши и по женски, започна да се оплаква от всичко и всички. Гони го голям страх да не загуби и тези избори. Защото губи всичко, власт, постови, пари ... Даже Моника ще се откаже от него. И ще се ориентира към някой по-переспективен другар.

Никой не му е виновен на професота, че говори без да мисли. Да заявиш, че ще направиш всичко възможно определени партии да не спечелят е пълно безумие, особено за шефа на ИО.

""изборните прогнози на проф. Константинов винаги се потвърждават от изборният резултат""????? Много ясно, та нали професорът си наглася както иска изборните резултати!!!! Колко е нагъл и безскруполен, пак се навря да манипулира и подменя вота на гражданите, тоя лакум нагаждач.

Прогнозите му се потвърждават, защото той брои гласовете. А нарушенията на всички избори, особено на последните, са документирани, каквото и до говори този продажен "експерт".

Щом е такъв познавач на прогнозните резултати излиза,че именно Константинов знае технологиите на шашмите в обработката на протоколите от изборите.Нещо много е категоричен в прогнозите-каза ,че в последните избори не познал само с 0,25 процента.Вместо 53%,както предвидил,Плевнелиев спечелил с 52,75%?!Интересно ми е да ни обясни как си прави прогнозите с такава точност без да е социолог?!

Ако някой червен плужек, в този форум, опровергае едно изречение на проф. Константинов, това е сигурен знак , че БеСеПашите ще спечелят изборите. Ще ги спечелите ... ама друг път, колкото сте ги печелили, когато Борката се е явявал срещу вас. Като ви наричам плужеци, аз се извинявам на горките животинки, че ги сравнявам с Бесепашката измет.

Плужек си ти.Само това ли научи мутроохранител.Тъпите ти идоли сами направиха да ги мразят и от ляво и отдясно.Но най-малкото Боко доказа че е срахливец и народът го видя. И друго мутро непоръбена, свали малко гарда и почни да се държиш човешки,ако ти се държиш нормално и другите ще се държат с теб нормално.

А ти - нормален ли си?

БОКЛУК!

Виновния ще го познаеш по дългото оправдание.

Коментари - Константинов излиза от „Информационно обслужване” и влиза в Изборния борд | Днес.dir.bg

Константинов излиза от „Информационно обслужване” и влиза в Изборния борд

Михаил Константинов ще излезе и от борда на директорите на "Информационно обслужване", съобщи самият той, цитиран от БНР. Той обясни и че ще участва в изборите като експерт.

Обратно в новината

Коментари - Константинов излиза от „Информационно обслужване” и влиза в Изборния борд | Днес.dir.bg

Коментари

не мога да разбера хората, които коментират.има един човек, който казва истината и вместо да го подкрепим се чудим как да го оплюем.нали точно там е въпроса- че изборите се манипулират в секциите при броенето на гласовете.нали затова в комисиите има хора от всички партии.сергей и сие вместо да плюят да си сложат читави хора в комисиите.кой им е виновен, че хората им не могат да броят.партиите да си ограмотят членовете на комисиите, а не в последния момент да хващат сулю и пулю и да слагат хора, които въобще не знаят за какво са там.сложат един председател на комисия, той разбрал, недоразбрал какво да прави, бърза, брои, то станало 12 часа посреднощ, накрая скалапи протоколите, за да се спазят контролите, другите около него, дето пък хептен неразбират, ги подпишат набързо, че на сутринта са на работа и няма да стоят до 5 часа сутринта и това е. българска работа.и сега наш сергей се пени, цял куп му пригласят и кой да е виновен- хайде сега пък да е константинов.това сме българите

А бе, многознайко, тук не става въпрос за Станишев (любимото име на Боко и теб); тук става въпрос за проф. Константинов и неговото, макар и "неволно", изказване: "...аз ще направя всичко възможно, това да не се случи!". Кое да не се случи и как ще го направи ТОВА да НЕ СЕ СЛУЧИ??? Ти, ако не знаеш, попитай професора! Нали точно това го питаха сто пъти и сто пъти това професорче шикалкавеше и не отговаряше! А отговорът е прост: чрез подмяна на изборния резултат, ето как няма да допусне т.н. Тройна коалиция до властта; чрез измама! Язък му на "авторитета" на проферчето! Жалко седесарче, продало се на ГЕРБ!

3евзек

Изкарваш го Супермен, който ще направи и невъзможното, за да подмени резултата.

Лично тоя, изключително нагъл и подъл продажник, неколкократно през годините е обяснявал за състояли се неведнъж изборни фалшификации!?А ситуацията, която обяснява и става изключително смешен с това, си е за "Гинес"!? Пропадналата българска държава е единствена в света, в която депутати от управляващата гербаджийска партия, подреждат в мазето следизборно, книжата на ЦИК!?

Професоре, от ГЕРБ пак ти намериха топло местенце.В една нормална държава за такова изказване нали знаеш къде щяха да те наврът.За чувалите било мит,в другите държави ги изхвърляли!!! Ти на глупаци ли ни правиш? Ако трябва да се брой повторно ,какво ще пребройте бе умнико?Всичко било честно,тез ги разправяй на внуците си!!

Бавно и полека българското общество се разделя. От една страна на КРАДЦИ и техните слуги, които разчитат на трохите от трапезата на КРАДЦИТЕ. От друга на ПОЧТЕНИ ХОРА, които разчитат на СЕБЕ СИ за своя просперитет и бъдеще. Константинов е ярък представител на ПОЧТЕНИТЕ хора, които са си надвили на масрафа и казват ВИНАГИ ИСТИНАТА. Тези хора са като ОТРОВА за онези, които разчитат на ЛЪЖИ, ДЕМАГОГИЯ, ИЗМАМА, с една едничка цел - ДА КРАДАТ чрез властта! Защото не могат по никакъв друг начин да осигурят благосъстояние! Но всички трябва да помним - ТЕ КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ! И всеки да си направи хубаво сметката!

 

До IQ Вшият коментар е съвършено точен!

ТОВА е ГОЛАТА ИСТИНА ! КОМУНОИДНАТА ПОПУЛАЦИЯ поради генетичната си ПОСРЕДСТВЕНОСТ се реализира само чрез кражба. ТОВА ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА СЕ ПОВТАРЯ на гламавата популацията, която помни като калинката - 2 см.

Ти бе, гербераст "умен", откога започна да защитаваш върлите седесари! Откакто се продаде на ГЕРБ, нали? Като теб! Бас държа, че преди си бил върл седесар, после монархист, а сега си жалък платен гербераст! Винаги при тези, които плащат добре! Платен драскач! Ще последваш и ти съдбата на КАЛИТКО и Русенеца! Който плюе и пикае срещу вятъра, знаеш какво му се случва!

Трагедията е, че няма за кого да гласуваме. Проблем са масите, които могат да бъдат манипулирани с няколко лева или един обед. Дали Константинов ще участвува в преброяването или не, кой ще му седне на стола, срещу каква сума ??? Изборите се манипулират в циганските махали и това всеки го знае.

Огледайте се. И ще Видите, сигурен съм.

Посочи ми ти, Секачо. И ясно!

ТЕ НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО, ПЪК НЯКОЙ ГО ВКАРВА В ПОПОВАТА КЪЩА. ГОСПОДИН ПРОФЕСОРЕ, НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ НИТО В БОРД НА ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ, ПЪК ОЩЕ ПО-МАЛКО В ИЗБОРЕН, НО НАЛИ СИ НЕОБХОДИМ НА ТЕЗИ,КОИТО ТРЯБВА ПАК ДА СА НА ВЛАСТ ОТ ЕДНОТО УЖ ТЕ МАХАТ, ЗА ДА ТЕ СЛОЖАТ НА ПО-УДОБНО. С ПОДМЯНАТА НА ЧИСЛОТО 376 В 736 НА ЕДНИ ИЗБОРИ СПЕЧЕЛИ ЕДИН КМЕТ. АКО НЕ ЗНАЕШ КАК СТАВА НИЕ ЩЕ ТИ ОБЯСНИМ. КОНТРОЛИТЕ, ЧЕ БРОЯ НА ПЛИКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА Е РАВЕН НА БРОЯ НА ПОДПИСИТЕ, ЧЕ БРОЯ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ + БРОЯ НА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ Е РАВЕН НА БРОЯ НА ПЛИКОВЕ И ОЩЕ НЯКОЛКО КОНТРОЛИ СА ТОЧНИ НИКОЙ НЕ ОСПОРВА. НО КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ПИШАТ БРОЙ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ , БРОЙ ЗА ДРУГА ПАРТИЯ ЕТО ТУК Е ЗЛОУПОТРЕБАТА - ЗА НАШАТА ОТ 376 СТАВА 736, А ЗА ДРУГАТА СЪС СЪЩОТО ЧИСЛО СЕ НАМАЛЯВА И ТАКА КОНТРОЛАТА ОБЩ БРОЙ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОТДЕЛНИ ПАРТИИ ДА Е РАВЕН НА БРОЙ ДЕЙСТВИТЕЛНИ ГЛАСОВЕ Е ТОЧНА. НА ХОРА, КОИТО ОТ 1989 Г УЧАСТВАТ И МОГАТ ЦЯЛА КНИГА ДА НАПИШАТ В КОЯ ГОДИНА КАКВИ ЗЛОУПОТРЕБИ ИМА НЕ СЕ КОТИРАТЕ.

Много си точен. Но погледни след няколко дни резултаите в сайта ЦИК и тогава говори глупости. Далаверите стават на ниско ниво

Така е, ама нали трябва да ни отклонят вниманието.

"КОНТРОЛИТЕ, ЧЕ БРОЯ НА ПЛИКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА Е РАВЕН НА БРОЯ НА ПОДПИСИТЕ..." даже тази контрола не е спазена за повече от 300 секции на референдума за АЕЦ! Има го черно на бяло в публикуваните резултати.И това беше явна улика, за опит за изкуствено понижаване на изборната активност. както и факта че не беше публикувана от ЦИК повече от 3 дена -за пръв път има такъв прецедент. И носенето на чували от депутати има пряка връзка с подмяната на тези чували, в съответствие с вече подменени протоколи. С такива техники може да се изопачи резулттат с 2-3 %. както стана на президентските избори. Иначе да, не е възможно с повече проценти да се подмени резултата, (купените гласове са отделен въпрос). Но по някога и 2-3 % са достатъчни, както стана на президентските избори, и както се опитаха да намалят активноста на референдума под 20%. А дъртия педераст константинов продължава да се прави на луд. Той изобщо няма никаква работа да политиканства и да агитира как да се гласува. Неговата работа е да си мълчи скрит и да носи отговорност за неспазените контроли и другите нередности. Точно купени помияри като него рушат доверието на хората.

Браво Професоре! Ти с поведението си разби политическата червено-синя мъгла...

Че хитреца е измислил начин да си направи реклама, да си гради наново имидж?!На стари години?! Има толкова кадърни млади , без работа - чакащи своя миг да се докажат, блеснат! Докога изкуфели, закостеняли мозъци на почит бе! Докога?

Кажи си направо - Стани Да Седна! Константинов изкуфял? Всичко друго но не и това. И какво означава да се "ДОКАЖЕШ" на преброяване на избори?

Е, не. Умен, печен службогонец! До сега не пречеше нито на сини, нито на червени, нито на жълти, нито на ДПС. Сега им стана крив, щото нямат шанс да спечелят на изборите. И този, който ще го смени може да бъде само по-лош - на това място случайни хора не попадат.

Няма спиране на лапането от раждането до края на тази паплач!

От четири години са сменили идола си.

МРАКОБЕС с налудничав поглед и треперещ от злоба глас. Много харесван от неграмотните, мързеливите, простите и безгръбначните герберолюбци, само защото се държи като "началник".

Службогонец - да, ама мракобес ???

Малоумен запалянко, обиколи всички партии и сега слугува на ГЕРБЪ. Трудно ще си заработи хонорара защото е прост и не днае да си държи езика където му е мястото.

Е, не! Дори е прекалено умен! Проблемът е, че от всички налични партии няма нито една, заслужаваща доверие. Проблем е и мизерията и продажността на все по-голяма част от електората.

"...Проблемът е, че от всички налични партии няма нито една, заслужаваща доверие. (цитат) И затова професорът отиде в най-корумпираната и управлявана от полуграмотни простаци партия! Един бял сред папуасите е като бог Буда сред простите герберци!

Този човек не можа да разбере защо трябваше да си подаде оставката и продължава да се държи като жертва. След толкова изкривени резултати, купени гласоподаватели и социологочески агенции, особено фрапиращи президентски избори през 2011 г. всички се съмняват и са длъжни да се съмняват във всичко. При подобно изказване на шефа на фирмата, която брои резултатите, съмнението е задължително и най-малкото е оставката му. Той дори продължава да се държи обидено и да плаши от телевизията с настъпена мотика. Това е ситуацията в милата ни татковина- хората сгрешили в битността си на шефове се държат като обидени деца и в определени моменти арогантно.

Ти си прост. Хайде сега прояви разум и недей да пишеш повече!

Много си проззз. Погледни след няколко дни резултаите в сайта ЦИК и тогава говори глупости. Далаверите стават на ниско ниво, а не от преброителите. Дали ще е професорът или онзи с червените прашки - все едно

Човече, Не професорът е раздавал бири и кюфтета. Обърка компютърът с кюфте.

Тримата (или може би е само един) мушмороци които коментирате е редно първо да прочетете написаното и тогава да се изпразвате. Никъде не съм написал, че могат да се променят резултатите в ИО, но политиците доведоха сами до там да се съмнява всеки във всичко. И когато професора прави гаф заради балалайката си не трябва да се прави на обиден. Той сам трябваше да се сети, че с тази си реплика всички партии без кликата ГЕРБ и РЗС ще използуват глупостта му за да са във фокуса на общественото внимание, но както се казва: "Език мой, враг мой."

ех, защо няма в тази държава повече хора като професор Константинов и както някой от вас беше казал"материалът е лош", много лош

Ахааа- и понеже "мат'ряла" е лош, за това мноого усилено се агитира от всички партии и се купуват гласове- защото матряла с удоволствие отива да гласува;) Защо не се върнете в реалността, а повтаряте глупостите на една мутра от криминалният Преход на България?! Другият пък идт постоянно твърди, че мнозинството априори нарушава правата на малцинства- ей така, принципно и за това винаги етническото мнозинство им е виновно;) Третият пък няма и един ден трудов стаж, четвъртата така хармонизира нашето законодателство с това на ЕС, че направо ни се стъжни; петият пък само приказва, но работа не върши...Избобщо- хвани единия, удари другия- БГ. ПОЛИТИЦИ НА НАЙ-ЛОШИЯТ БГ. ЧОВЕШКИ МАТ'РЯЛ!

коментарите ви са по-готини от вицовете тук, няма нищо смислено

Прав си, но това не помага.

на всички е известно, че които брои бюлетините, тои печели изборите. така когато комунягите бяха на власт ч5 години и бяха забранили всички партии, освен тяхната разбоиническа партия, резултатите от изборние фарсове бяха винаги 99.999 % за тях. червените изроди са не само крадци, но и лажци, манипулатори, терористи и убиици., затова трябва да бадат ликвидирани до крак.

Съвсем лека корекция - който брои изборите получава известна сума - по-малка или по-голяма. -------------------------------------------- - Кой печели изборите? - А ами всички са печелили, ама никой не направи нищо свястно за народа и държавата .

Чудя се как админчетата на ДИР-а са пуснали поста на червената мафия, който освен груби закани и обиди, е пълен с правописни грешки! За стила да не говорим!

Михаил Константинов е обявил награда от 10 000лв. за този, който докаже, че в последните 22г. има изборни резултати ,манипулирани в ИО, повлияли на краиния вот. Нека разни, червени плужеци, "Ентърпрайс ИТ" и уважаваната от мен "шарено котле", да бъдат така добри и да разобличат професора. Така ще помогнат на някой Дом за деца, да прибавят 10 000лв. към изтънелите си сметки. От няколко дни има такава оферта но няма сделка. Това означава, че проф. Константинов е необорим в доводите си и всичко друго е фолклор - форумен, Позитановски, ДеСеБарски или ДеПеСарски - това няма значение. Важното е , че Мишо е прав. Няма доказателства на манипулирани резултати в ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ, нали така?

Драги- мизата е много ниска:) За такова нещо стойността е още 1 нула отзад- да кажем 100 К лв.:)За жълти стотинки/ евроцентове/няма да се случи:)

Боже сляпо да прогледне... Боклука си е боклук...

Мигар Видяхме нещо-Друго освен бекаписти и/или техни изодродья досега ?! ... Мигар Видяхме макар-един Вагабонтин барем наказан ?! ... Мигар има И-един читав бизнисмискинин ?! ---------- Доказателството какво-Точно става у Нас и то от 1944та е Сръхпростичко, Колега. - И да !, Никой Никога Никъде по Тази Планета не Бе ни чул ни видял Народ да има Повече от Една-Трета от Хората-си емигрирали. ... А Днес - просто Цял Свят Вижда че Сме Ние Българ(к)ите.

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчко мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, ще прецака тази свита. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука та да имат те сполука. А Фидоска мажоретка, абе, просто ГЕРБ са супер гледка!

...ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОТИВНИ НА ОБЩЕСТВОТО. ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА- НАКЪДЕТО ГО ДУХНЕ ВЯТЪРА,НАТАМ ОТИВА. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИМА АКЪЛ В КУХАТА МУ ЛЕЙКА,АМА МНОГО ОБИЧА КИНТИТЕ ЗАВАЛИЯТА.. Е ТЕ ТОВА ПОСЛЕДНОТО ЩЕ МУ ИЗЯДЕ АЛЧНАТА ДУШИЦА.

Проф. Константинов е в изборния борд.

Който и да брои, все ще е за пари. --------------------------------------------- Който и да брои ще е трябва да е угоден на всички. --------------------------------------------- Проблемът ни е, че всичките ни политици не могат да управляват, когато печелят и пречат на другите да управляват, когато губят.

Проф. Константинов винаги познава и предвижданията му винаги се потвърждават. Кънчо Стойчев и Андрей Райчев може ряпа да ядат, а Кольо Колев - алабаш. Професорът е точен до 0,5% в изборният резултат, докато процентите при Кънчо,Андрей и Кольо нямат никакво значение. Остават само празните им приказки, глупави физиономии и занимателни жестикулации ... Станишката основателно се уплаши от 8-ма поредна изборна загуба, което и за неговата наглост вече е много и започна да се оплаква предизборно. Нещо като предизборно оправдание ...

Как няма да "познава" като той определя резултатите, както му кажат Агент Буда и екс министъра с шестте апартамента, купени с пенсията на тъщата.

И щом е толкова лесно с компютрите, защо раздават кюфтета на ромите? Всички управлявали ни до тук нямат кредит на доверие. Последните години само препълниха чашата. Сега, който и да брои няма какво да брои.

Лъжата за 4 год. се издигна в култ.Жалкото е че нейни поклонници станаха и хора на възраст,образовани и уж интелигентни и с име!Жалко,наистина жалко!

Лъжата винаги е била култ. Голата правда на никого не трябва - и преди и сега.

Абе няма ли други математици в тая държава? Този да не би да е незаменим, или е много удобен....?

И защо да го сменяма, само защото съсела си търси оправдание за поредната загуба от Борисов? Е , сменихме го, след изборите, пак ще квичите - дали с Константинов в ИО или не, столетницата и другарите ти сте обречени.

Има! Това какво ще промени ???? --------------------------------------- Електоратът е такъв какъвто е, халът ни е такъв какъвто е, старите ни политици са такива каквито са и резултатът ще е такъв, какъвто може да бъде в тази ситуация.

Константинов, няма смисъл да се занимаваш и да обясняваш, пък и не си струва. Комунистическите капути и престъпници каквото и да се направи няма да им се угоди. Ако престъпните партии БСП и ДПС спечелят достатъчно да управляват тогава изборите ще ги признаят за честни. Ако не - тогава изборите са купени, манипулирани, фалшифицирани ...Това е!

Извинете, но това не е истина! Става въпрос за принципни неща. Като искате адекватно инфо, посъветвайте се с ентърпрайс ИТ архитекти, които да Ви кажат принципно къде и как може да стане манипулация на един софтуер.Не съм партиен застъпник, но не понасям публичните лъжи- 23 години вече изпитвам непоносимост към лъжите на всички партии, особено в предизборно време.

Извинете, но вие доста послъгвате. Простено ще е, ако е от незнание.

Чудя се ,толкова ли си грозен или може би прост та има толкова много злоба в теб - от коментарите ти човече прозира точно това

Този прост човек, не трябва да се появява и да дразни хората.Това човече не е нужно никому и не знае защо се е родило.Отвратителен боклук.Нещо подобно на простака Буда.То бива простащина ,но чак пък толкоз ,не се търпи.Ето защо ,народния гняв стига понякога до там,че хората грабват тоягите и постъпват така ,както са постъпили с дядото на простака Буда.

фанатизиран професор-талибан, сляпо вярващ в единия бог Буда и неговия пророк Цветан. Вижте каква изразителна физиономия. Не му трябват бомби и оръжия за да громи враговете на божеството. Той самият е бомба, готова да се взриви всеки момент.

О, проблемът на броящите е че си пазят хляба. Проблемът на електората е, че няма за кого да гласува. Стига плюхте - вървете да пържите кюфтета и да раздавате на ромите.!

Този човек - Константинов- лъже най- нагло цяла България в очите! Не знам какъв трябва да е един човек, за издържи поривите на съвестта си, когато вечерта си ляга да спи. Невъзможно е такъв лъжец и наглец да заспи спокойно.Не му ли стигат парите от професурата, че на стари години си продава душата на политиците?! Не е възможно един човек е микрон съвест и морал да наприказва всички тези лъжи, които е изговорил Константинов...

Ами като лъже го докажи.Много е лесно във форума да се мятат обвинения без всякакво доказателство.Такива приказки говорят само хора от една партия губеща във всички избори.

Тук във форума доказателства не могат да се дадат. А и има една партия, на която и звуков и видео запис, документи с подписи да им покажеш, пак отричат и лъжат. To не бяха тЪщи, банкови тайни, манипулирани записи, взривове пред редакции на вестници... Сещаш ли се коя е?

Например ... ????

..Има мит, че някой, който обработва протоколите, може да промени нещо в резултата, това е невъзможно в последните 22 г. Никога не се е случвало, няма и да се случи.." Питайте ентърпрайс архитекти дали това е възможно или не- принципно..."Той посочи, че друг мит е, че "някой носил чували и бюлетини". - Лъжа ли е , че депутат от герб "помагаше" на жена при носенето на чували и то противозаконно?

Торби имаше, Константинов ! Цял Свят ги видя. ...Излизаш- влизаш - ма кви са тез твойте комбинаторни множествености, Михаиле ?! ... Няма казваш 'тука има, тука няма' . Да, така е - просто Всичко у Нас Е Измама и то СвръхГоляма ! -------- Ако до седмица аз-сиромахът Най-Обикновен Данъкоплатец на Република България не чуя/прочета Ясни и Проверяеми Данни относно Осигуряването на Прозрачността... - просто Сезирам съответните Глобални структури !

Абе секач, като казваш , че имало торби , може ли да ми кажеш каква е разликата в манипулирането между бюлетините в "торбите" и протоколите? Само, бъди така добър, да си сериозен а не ми шикалкави басни и врели некипели рими.

В мой-личен прочит - резултатът е един-и-същ. (Торбите са писмена, а другото/Михаиловото - софтуерна, форма на Високопрофилна Измама.) ------- Срокът който дадох е Окончателен и Неотменяем.

Дървосекач и дупелизач има едно и също смислово значение ...

Къде така в неделя бре, гиди изделие канално кегебеистчно ?! (Извинете !, изпросихте си го.)

тоя зубър (прородно интлигентен човек няма да каже подобни глупости за да бъде отстранен) ще получава пооюрителна награда-уастие в изборен борд? То и бай Тошо беше свален с почести и благодарности. Да върви в някое даскало да учи децата да смятат ама предвид ниската му интелигнтност и там ще го направят луд.

Значи без проф.Константинов в България избори не може да се проведат.Ами ако той изчезне някъде какво ще правим?

Човека се е изказал просто неподготвен за съжаление . всеки с малко мозък в главата ще осъзнае че резултатите могат да се манипулират от тези които броят бюлетините а не от тези които ги вкарват в компютрите. Сега да видим какво ще ни натресат

не от тези които вкарват в компютрите. То нали е така и ние нямаме никакво съмнения как се печелят състезаия и игри за които се броят гласовете в компютрите. Как ли- ами честно. нищо че броящите и Информационно обслужване СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ.

дир. бг че вече четири дни все с този ни занимават. Днес ще провера като се върна у дома дали не се е скрил под изтривалката ми. Напправо ми се къса сърцето за него.

Проф.Константинов е един от най-изтъкнатите математици в България. Не могат да го преценяват хорица, за които "интеграл" е кафене в София. А дали е алчен, говори фактът, че негови учебници са публикувани в интернет, вместо да ги отпечата и да им вземе парите. Помията от посредствеността не може да го засегне.

Ами помияр по-мръсен става ли, лельо???

Hяма нужда от заклинания - професорът е експерт по темата,но сгреши с това безумно изказване. Hеобяснима наивност от човек,които би трябвало да мисли преди да говори. Hо когато сам си направиш нещо и....!

безспорно иначе едва ли щеше ДА СЕ ЗЪКЪЛНЕ че няма да позволи тройната коалиция да спечели. То вече такава коалиция няма ама каквото бае Боко това бае и този "експерт".

В блога си Едвин Сугарев е написал,че този професор Константинов бил голям антикомунист.За голям антикомунист се пише и Сугарев.Добре,ама професора беше представител в ЦИК на СДС,после на НДСВ и РЗС,сега пък голям прогнозист в полза на ГЕРБ.Писна ми от такива антикомунисти като тези двамата/ЕДВИН и МИШО/,които ми предлагат мои водачи в борбата с комунистите да бъдат Цветан Цветанов/син на шофьора на страшилището от ДС Григор Шопов/ , Бойко Борисов /със сълзи научил,че не го приемат във факултета на ДС в Симеоново,а само за пожарникар/ или пък всичките гербаджии-министри от комунистически семейства.След колко години ще започнем в България на чисто. Но ,аз пък,тя Ренета Инджова каза на времето "България е обречена на КОМУНИЗЪМ".

А какъв е този "Изборен борд"? Пак ли е държавна работа?

Това е някаква измишльотина на Чехльото. Ще следи за честността на изборите и ще се състои от независими от партиите хора.

Няма незаменими хора.

И сега , като е влязал в Изборния борд, червените свини пак ли ще квичат и защо?

Тъпчо не разбра ли свърши се.Не можеш без да лижеш задника на Цвък. давай може да ти отпуснат още една петачка.

Би ли казал - какво образование имаш?

Червените мутренски свине, т.н. БУДАли в кочината на ГРОБ и доносник БУДА ще са доволни!!!

С Езоп - колеги ли сте?

АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ ,ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ СЪС ВИД НА ПСИХОПАТ И ОТКРОВЕННО НЕКАДЪРЕН ВЪПРЕКИ ТИТЛАТА СИ ЗАЩО НЕ СЕ ОТТЕГЛИ ДОСТОЙНО ГЛЕДАЙКИ СИ СТАРИНИТЕ АМИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ДОСАЖДА СЪС БЕЗУМНИТЕ СИ МЕНТОРСКИ ИЗКАЗВАНИЯ

Не се е сетил, да те попита...

Този човечец каквото е казал е познал, даже и това, че няма да признаете изборите, румени момченца

този тапак 20 г трови бг и манипулира,пална скрад е,повраща ми се от олигофрени и крадци като този спецялист станал монополист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И този, сме го изпуснали...

ДА , ТОЯ ПРОФЕСОР Е ПЪЛЕН ДЕБИЛ!

Плужеци, недейте да алабализничите а ми дайте отговор на това което ви питах. Кое от изказването на проф. Константинов, може да опровергаете? Не искам полит. пропаганда а конкретни опровежения. Ще дадете ... ама друг път.

"Той посочи, че друг мит е, че някой носил чували и бюлетини". Какъв мит, гербавите диванета тогава си признаха, оправдаваха се, че помагали на бременна жена.

ГЛУПАК!

Всичките изказвания. 1.Ще направя всичко възможно това да не се случи. После казва че никой не може промени изборните резултати,та кога е искрен. Мога да оборя всичките му политически изказвания.Математически също мога да ти докажа изхвърлянията му.Така че ако беше някой по-културен и грамотен щях да ти ги обясня безплатно,но понеже си тъпичък с малко изразни средства се отказвам да уча мутра.

Виждаш ли колко си елементарен? Точка 1, си я сложил за опровержение а това е хипотеза, която не се е случила. Няма как да опровергаеш факт, който не се е случил. Единственият начин , които може да приложи Константинов за НЕидването на Тройната коалиция на власт е, да НЕгласува за тях. Така, от една страна е направил "всичко възможно" да е против "Тройката", от друга страна, изборните резултати не са променени. Кое не ти е ясно, а плужек червен?

Много са смешни феновете на ГЕРБ, като се правят на антикомунисти. ТОва значи, че или са безкрайно наивни, или им е поръчано да говорят така (най-често и двете). ГЕРБ и БСП са филиали на една и съща БКП, само че герберастите са нейното милиционерско крило, докато БСП са номенклатурата - и двете крела са алчни,продажни и опасниза страната.

Приятелю. Никога няма да станеш антикомунист ако не си бил комунист. Опитай и ще разбереш за какво ти говоря. Очевидно е, че никога не си бил вътре.

Имам само един въпрос! Защо всички форумни писачи на ГЕРБ неистово защитават Константинов, ако той не е един от тях? Намирисва!

Гледат какво прави Цецо и имитират. Герберите собствено мнение нямат.

Навел си се, а пред теб е задника на Станишев...

Вас така ли ви учат в Симионово ? Боже опази, а вазелина сигурно служебно ви ли го дават!!

ТАКА Е ПОРЪЧАЛ ЦВЪКО ТЪЩЕНИЯ СЪС ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА И КОЛОСАНИТИ РИЗИ!!!!! КАЗВАТ МУ ОЩЕ ЦЕЦО ШЕСТАКА ОТ ДС!!!!! И ЦЕЦО КУМЕЦО, КРАДЕЦО!!!!!

Простотията ти - няма измерение...

Та някой да е вярвал че ще се дръпне от държавната софра???

По словоблудство ли?

Никой не би трябвало да се съмнява в професионалните му качества на математик.Само че и професорът мина на варианта-"Само знайте за ПАРАТА,като човек що да прави залага си и жената".

Позволи ми да се съмнявам и в професионалните му качества като математик, особено вероятности и статистика, където е на посредствено ниво от най-много тяснор егионално значение. Не там е проблемът, така или иначе. Дядката просто е изкукал и е очевидно доста зле възпитан. Не е за показване най-малкото. И на него логореята и журналистите с микрофон и камера му скроиха лоша шега.

само му погледнете физиономията на тоя Константинов - абсолютет измамник и продажник

И с какво те е измамил бе, пикльо?

Днес, червените прасета грухтят, след изборите ще квичат. Това е съдбата на всяка една червена свиня - когато е гладна, да квичи.

Аха, Лилето вече квича днес, да видим Боко кога ще изквичи на умрело.

django oooooo ти си черен бе момче , кой ти верва само твойте плужаци , които са като теб ......дерзай ...па може и да пребъдеш ю:)))

Огромна простотия и неграмотност-онемях.Долу простаците ,като теб

Кога синдромът "Борисов" ще си отиде? Спешно си вземи хапчетата и си лягай! И махни снимката на Цветанов и бельото на Фидосова от спалнята си!

"Лошо е, че хора на високи позиции говориха пълни глупости, за да оправдаят своя загуба и така нарушиха доверието." Не се притеснявай, Константинов, и преди да те разобличат ти нямахме доверие!

За разлика от Кънчо Стойчев и Кольо Колев, изборните прогнози на проф. Константинов винаги се потвърждават от изборният резултат. Даже Андрей Райчев, който пък никога не е познал с някоя социологическа прогноза, го признава. Проф. Константинов разпердушини високо платените соц. социолози и ги направи за посмешище. Станишката здраво се уплаши и по женски, започна да се оплаква от всичко и всички. Гони го голям страх да не загуби и тези избори. Защото губи всичко, власт, постови, пари ... Даже Моника ще се откаже от него. И ще се ориентира към някой по-переспективен другар.

Никой не му е виновен на професота, че говори без да мисли. Да заявиш, че ще направиш всичко възможно определени партии да не спечелят е пълно безумие, особено за шефа на ИО.

""изборните прогнози на проф. Константинов винаги се потвърждават от изборният резултат""????? Много ясно, та нали професорът си наглася както иска изборните резултати!!!! Колко е нагъл и безскруполен, пак се навря да манипулира и подменя вота на гражданите, тоя лакум нагаждач.

Прогнозите му се потвърждават, защото той брои гласовете. А нарушенията на всички избори, особено на последните, са документирани, каквото и до говори този продажен "експерт".

Щом е такъв познавач на прогнозните резултати излиза,че именно Константинов знае технологиите на шашмите в обработката на протоколите от изборите.Нещо много е категоричен в прогнозите-каза ,че в последните избори не познал само с 0,25 процента.Вместо 53%,както предвидил,Плевнелиев спечелил с 52,75%?!Интересно ми е да ни обясни как си прави прогнозите с такава точност без да е социолог?!

Ако някой червен плужек, в този форум, опровергае едно изречение на проф. Константинов, това е сигурен знак , че БеСеПашите ще спечелят изборите. Ще ги спечелите ... ама друг път, колкото сте ги печелили, когато Борката се е явявал срещу вас. Като ви наричам плужеци, аз се извинявам на горките животинки, че ги сравнявам с Бесепашката измет.

Плужек си ти.Само това ли научи мутроохранител.Тъпите ти идоли сами направиха да ги мразят и от ляво и отдясно.Но най-малкото Боко доказа че е срахливец и народът го видя. И друго мутро непоръбена, свали малко гарда и почни да се държиш човешки,ако ти се държиш нормално и другите ще се държат с теб нормално.

А ти - нормален ли си?

БОКЛУК!

Виновния ще го познаеш по дългото оправдание.