Коментари - Михаил Константинов подаде оставка и предупреди за ”огромна опасност” | Днес.dir.bg

Михаил Константинов подаде оставка и предупреди за ”огромна опасност”

Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов обяви, че подава оставка, предаде Агенция „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Константинов подаде оставка и предупреди за ”огромна опасност” | Днес.dir.bg

Коментари

КАКЪВ БОРД БЕ АЛАБРОСЕ РАЙКО КАКВИ 5 ЛЕВА,КАКЪВ ПРОВЕСОР...КОЛКОТО ТИ СИ ДИПЛОМАТ..НИЩО НЕ РАБОТИШ,САМО МЪЦАШ.

Сори!Личи му на интелектуалната физиономия-олигофрен сто процента.

достоен и умен човек.

Нова професия; "простак - гербер - професор"

САМО МИ ПОЗВОЛИ ЕДНА ДРЕБНА ПОПРАВКА- НЕ 45 - А 69 ГОДИНИ !!! И НА ЕДНИ ПЪЛНИХМЕ ГУЧИТЕ - НА ДРУГИ С ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ- БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ДО ПРЪСКВАНЕ ... ИСТИНА Е - ИНАЧЕ КАЗАНО-ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПИЛ БОЛШЕВИШКИЯ БОТУШ- И ДОСЕГА ТРЕВА НЕ НИКНЕ ...

ИСТИНА Е - ИНАЧЕ КАЗАНО-ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПИЛ БОЛШЕВИШКИЯ БОТУШ- И ДОСЕГА ТРЕВА НЕ НИКНЕ ...

Явно Мишо, не ти простиха това из.иране. Пък и с твоите претенции не следваше да го правиш, не и по този начин... макар това изакване да е характерно за неморални и цинични типове като теб.

Другарю Константинов , стига СТЕ ревал, оревахте всичко и всички бе ... и ако може - обяснете ни това: "..Без съмнение елитът се изплаши и изпадна в паника, категоричен е проф. Константинов..." Сегашната политическа мафия ли е елита на нацията ??? е -ако е така - явно е защо си станал професор- такива послушковци им трябват на сегашните политикомафиоти .... Като ти гледа човек снимката- дори нямаш излъчването на един Христо Стоичков...- страшно отблъскваща и нагла физиономия - съчетани с накаква надменност и самочувствие- като , че ли ти си единстения професор не в тази бедна страна -ама и в цяла Европа бе .... Я се малко поспри...- и ти продължаваш - като твоя идол Буда Банския - да СЕ ВЖИВЯВАШ В НЯКАКВА ГРАНДОМАНИЯ И ВЕЛИЧЕСТВЕНОСТ ...- НЕ СИ ТОЛКОВА ВЕЛИК -ПРОСТО МАЛКО ТЕ Е ПОИЗЧЕТКАЛ ТВОЯ ФЕН - БУДА- НАЛИ САМИ СЕ ХВАЛИТЕ...- ХОРАТА ВИ ПЛЮЯТ - А ВИЕ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ДЪЖД ВИ ВАЛИ ....

Четейки професорските тиради ми се струва, че и този е една от мъжките калинки на ГЕРБ. Той май си мисли, че и слънцето се върти около него. Поредният ГЕРБ-арски "професионалист"- най-най и единствен в България.

Тиквоча и цецо на власт.

Няма, кулашки враг, да им кажа "Браво", а щях да ги похваля по-сериозно, че доразвиха идеята ми за концлагерите - цяла държава концлагер с малко, но достатъчно количество надзиратели и кучета.А как левашки залъгаха всички - шапка им свалям, дори ти не можеш да разбереш кой кой е. Споко, всичко е под контрол, винаги има скрита карта в ръкава... Казва се спасителна.Ние сме на всеки милиметър, урааааа!

Този дядка що се мъчи да говори умно, как е станал професор? Може би като Игнатов от библиотекаския! Ако гласувате за ГЕРБ такива лумпели, ще ни управляват.

Сам си е виновен и сега се къса от яд.

Човекът не е със всичкия си, не му придиряйте! Той ако имаше грам мозък, щеше ли да се орезили толкова, че да резили и предците си, и децата, и внуците си! Господ като вземе на някой акъла, коня отива в ряката!

ИМА ПРОСТАШКА ФИЗИОНОМИЯ,ДА ЯХА МЕТЛАТА!

За разлика от Андрей Райчев и Кольо Колев, които в живота си не са направили поне една, приблизително правилна, социологическа прогноза, предвижданията на проф. Константинов винаги са били потвърждавани от изборният резултат. И Станишев го обхвана голям страх от ново изборно поражение. Пак по женски, соц. лидерът нададе вой и започна да се оплаква от всички и от всичко, заподозирайки някакви нови, невъзможни изборни измами. Всъщност, за социалистите, изборната загуба ще бъде последна и фатална.

Вие от ГЕРБ нормални ли сте или нямате капчица достйство и морал. Идей то е ясно нямате!

Е защо да не бъде обвинен за закана за бъдещо престъпление? Я колко народ задържаха, задето се заканили на борисов и цветанов? Уф, забравих, те тия са богопомазани...и свещените им телеса са неприкосновени.

абе професоре, само идиоти ще гласуват вече за ГЕРБ а ти искаш с "манипулационни функции" да ги вкараш в парламента, следователно по презункция си мошенник , пази боже народа от зъл гений като теб

що така бе Мишо, веднага се даде на уличен натиск, не могат да ти стигнат пушека, не трябваше да падаш толкова ниско заради един отдавна умрял гербер, защо се върза и на умряло куче извади нож..., не трябваше да им се даваш, герберите не те заслужават,жалко, че си суперкапацитет......

За съжаление,такива като професора все още има.Такива,за които действа първосигналната система.Изток-лошо,Запад-хубаво. Ама че грозно.Навсякъде има добри и лоши неща.

Защо се давите в злоба. Не виждате ли че изобщо не става дума Константинов ли е или който и да е друг? Става въпрос за влияние на комунягите и турците върху държавни институции и обществото. Аз не искам да ме управляват турци и комунисти, защото за 20 години успяха да унищожат една богата държава като нашата! В обратния случай- освен мизерията взимайте и кофа с вазелин, заемайте удобна поза и чакайте Доган да ви уважи!

И аз не искам да ме управляват комунисти! Възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

да, за 20 години + трите "специални" на герб беше разграбено това, което комунистите градиха 45 години!

 

Стършеле,градеше народът,а комунистите се ползваха с привелегии,по-леки служби и по-лесно я караха,колкото и неграмотни повечето от тях

БСП никога не са печелили избори срещу ГЕРБ, няма и да спечелят. Това не го казвам аз, такива са фактите и социологическите проучвания.

Този път ББ няма да ме излъже. Има достатъчно идиоти в страната - те да гласуват за ГЕРБ.

Вече няма как 5% тиквено семе да спечелят 55% на изборите. Преброителят на тиквите го няма и сега ще лъсне броя на промитите мозъци.

Надявай се !Той два дена умува ,дали да сдаде поста , кой ще продължи делото на любимата му мутрокрация и така- сценария вече е готов брат ми!!!

Интересна работа. Всички говорят, че искат нови лица, а все за старото се хващат. Нали ни омръзнаха старите политици, социолози и говорители? Този да не е богопомазан? Да не би да е единствения матемитик в страната ни? Щом е направил гаф, да си носи последствията. Може пък така да се даде шанс и на ново лице в тази сфера?

Професоре много си самовлюбен и партийно пристрастен !Може да си много кадърен, но трябва да си и безпристрастен!

Нашия помияр се появи?! Бравос. Къде се кри цели две седмици след падането на Тиквата, плъх скапан? Сигурно тъпия физкултурник Цветанов пак ви сек ара на спявка и сега трябва да заработваш хонорара. Свършено е с вас! Долу селските мутри!!!

Когато герберастите започват да говорят за честни избори и победи, веднага се сещам за кадрите от зала Универсиада, където се помещава Общинската избирателна комисия. На 24.10.11 г. стотици членове на Секционни комисии, представители на най-различни парии, скандираха "Мафия, мафия!!!". Та така печелят избори помиярите от Герб!

Защо винаги се намира начин да се отстранят свестните и кадърни хора от възлови позиции?Не е ли време да се научим да ги ценим?Докъде я докарахме-интересите на политици като Костов,Доган и Станишев рушат и малкото добро, което е останало.Само СДС ли разбира какво се случва? Чест им прави позицията по случая.Оставам с вярата,че проф.Константинов ше се върне в активната политика.

Аууу! Е сега как ще направим изборите без най-гоелмия разбирач! Без най-големия математик, доказал теоремата, че тоя дето се прави на най-умен е всъщност пълен тъпак!

Позицията на г-н Професора е достойна за уважение! Всеки честен Българин трябва да се бори със всички средства, даже и непозволени от импотентните закони срещу проникването на руско -турски агенти в Българския Парламент! Да живее България! Да спасим Родината от руско -турския башибузук !

Чадо, че си видимо откачен....:)

А ти си или резак, бляд или местно просто кумуне......най-големите ни врагове са русия и турция, ма кой да чете Историята

за чиста и свята република -левски.остава да вземем лопатите и да почистим от рускя и турски башибузук.

След като СДС и ДСБ вече се занимават само с патерици и нищо не ни помагат, крайно време е да се огледаме за регистрираните в ЦИК Радикали на Евгени Бакърджиев. Поне имат опит при свалянето на комунистически правителства и е сигурно, че няма да ни излъжат, както сториха Командирът и Надето!

Евгени Минчев, оппп... Бакарджиев можеш да го видиш през вечер в кварталната кръчма "Джораре", в Младост 1 , запиващ с други квартлни алкохолици, бистрещи политика, на високо квартално ниво. Баката е такъв изпаднал квартален алкохолик, че дори банкянската рапонска Тиква не изглежда пълен селянин пред него.

Двете комунистически партии (ГЕРБ и БСП) се договориха да ни хвърлят в хаоса на монополите, олигархията и руската мафия, а СДС и ДСБ, вместо да ни спасяват, им подадоха по една патерица да се подпират. Уволнението на проф. Михаил Константинов е поредната провокация на антинародния комунистически съюз! Аз познавам този човек от четвърт век. Той е един от най-достойните мъже на днешна България! Това, което вършат управниците ни, е позор!

Проф. Константинов е достоен човек, направил грешка, че е казал това, което всеки нормален и мислещ българин мисли за Тройната коалиция. И сега, когато го уволнят, как ще обявят изборния разгром, който ги очаква, за резултат на измами и манипулации? За това Константинов правилно напуска, за да не си бършат посраните задници с него.

Проф. Константинов поради глупоста да изрече, че ще "направи всичко възможно", трябваше да подаде оставка, иначе наистина резултатите от изборите щяха да са поставени под въпрос. Професорът трябва да премисля какво говори, особено свързано с избори и резултати и най-вече от позицията, която заемаше. Съжалявам, че се поддаде на емоции и се изказа неправомерно.

И тоя мутра- глей го!? Аман, бре!?!?

Защо ли Иван Костов сега е против Мишо Константинов? Когато двамата бяха в един отбор, на Костов му изнасяха разните хитринки. Но сега са в различни лагери и на Костов му е ясно противникът му с какво "оръжие" разполага. Нали самият той го е коландрил вече!

Да знаем за опасността от герб и фалшификациите които се готвят да направят,но аз ще се радвам да направят тази последна грешка,така поне ще избием тях и техните семейства при една всенародна революция.

Това, че нямаш думи е видно ясно - провери какво значи "сезирам" а после виж дали "визирам" не е по-подходящо , а? Или не ползвай чуждици...

Няма един нормален човек, на който да не му се повръща от политиката по български. Вместо партиите да дебатират предизборно как ще подобрят икономическата ситуация в страната, живота на хората, как ще се справят с безработицата и демографската криза, ниските доходи, монополите и т.н., те от край време само се плюят и въртят някакви театри. Какъв ГЕРБ, какви БСП-та, всичките са от едно котило.

Брей. Голем страх тресе червените батковци и каки бе :) Много плюят и са в паника - кога се е чуло и видяло в БГ, партията която е управлявала и е свалена с преврат, въпреки това да има повече подкрепа от колкото опозиционната партия, която я е свалила? Много чудничка ситуация. Показателна. Винаги помнете това, червени каки и батковци и спете спокойно, народът си знае работата :)

Ей, цъфнал гербер, извади един тълковен речник и виж какво означава думата "преврат".

Връщам се само да споделим нещо веселичко. Сички червени каки и батковци, които гласуват срещу това мнение, требва да кликнат върху червения палец, сочещ надолу. Тва във всички нормални демократични държави значи само едно - долу БСП. Какъв антагонизъм, каква драма ... :)

Дамян

Не това означава долу герб понеже по тъмночервени комунисти от герб няма!

оставя да час -два на сайта къде по важни новини от оставката на този провалил се човек. А сега цял ден тя ще виси тук. Втръсна ми нахалната му физиономия. Втръсна ми от от ОМНИЛОГОВЦИ като него. (Омнилог- от омния-гр. =всичко и логос-гр=знание)

Бе кво се занимавате с тоя изветрел професор... не виждате ли че не е със всичкия си и се криви като изруд докато говори. Оставете го на мира да си изкара старините...

Този жалък човек не искам да го коментирам. Интересното е друго,Ниво на чужди инвестиции през последните 3 год 4 милиарда от които 3млд са за зелена енергия. На кой според вас. На Цвети Защо според вас Защото тока който продава Цвети е 600 лв За сравнение на АЕЦ е 47лв Изводи АКО има тежки мазохисти нека си подкрепят Цвети и нейния благодетел

Браво професоре-да го духат комунистите като Станишев и Костов и турските мекерета.

През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест.

тоя скапаняк преди беше костовист, сега лиже г.за на простата мутра

Този човек е демократ и е АНТИКОМУНИСТ ! Ако не си разбрал досега, да ти обесня !...

Ти май искаш да кажеш че ГЕРБ не са комунисти. Айде бе

Този борсук подкрепя такива като него мутри!

копирните машини. във всяко училище където се провеждат избори има такива машини.Ако им се струва скъпо,то могат да издадат протоколите в колкото си искат екземпляри писани под ингиго/на химизирана хартия/ и заверени от съответната комисия,но сме против,защото така ще има и паралелно преброяване и мошеничествата ще лъснат. Проверката е висша форма на доверие.

Незнаен гений на инфраструктурната мисъл е асфалтирал дърво на улица до базара край магазин Велека в бургаския комплекс Изгрев. Тиквени работи. Прибавиха още една асфалтирана отсечка. Боко можеше да резне лентата, ама....

Никой не можел да го махне ???А кой те сложи на този стол бе галфон ?? С голямата си и нечиста уста ще занимаваш българския народ с политическите си пристрастия и колко лошо и почти невъзможно е да се проведат избори без теб.??Големите специалисти не размахват компетенциите си в ефира или във вестниците, а ги прилагат в живота.Ти професоре /между другото начина по-който стана професор също е съмнителен, в който няма много математика/ добре си поживя близо 9 години от избори и ти хареса. Винаги в угода и услуга на победителите и с мисълта как по-лесно и чрез механизмите да се печелят избори, а не с програми и политики.Злобата на този човек е опасна за обществото .

Аман от комунистически боклуци!

Бойко Борисов комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,

Г-н Константинов, не се сърдете на хората! Вие сами си показахте простотията,заради което би трябвало да бъдете отстранен -а не да подавате оставка. Вашите политически пристрастия са се менили през годините в зависимост от това кои са на власт. На всички власт имащи сте близали подметките,хайде спрете и престанете да се правите на герой! А, вашето мнение за кого ще гласувате, трябваше да запазите само за Вас!

Склероза, склероза-а-а!

Вие можете да си разсъждавате колкото си искате, но човекът е абсолютно прав. За съжаление след някой друг месец ще го разберете и аз с огромно удоволствие ще чета коментарите на същите тези, които сега плюят. Тепърва предстои да усетим какво е истинска криза, защото ние до сега направо си живеехме добре.

Коментари - Михаил Константинов подаде оставка и предупреди за ”огромна опасност” | Днес.dir.bg

Михаил Константинов подаде оставка и предупреди за ”огромна опасност”

Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов обяви, че подава оставка, предаде Агенция „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Константинов подаде оставка и предупреди за ”огромна опасност” | Днес.dir.bg

Коментари

КАКЪВ БОРД БЕ АЛАБРОСЕ РАЙКО КАКВИ 5 ЛЕВА,КАКЪВ ПРОВЕСОР...КОЛКОТО ТИ СИ ДИПЛОМАТ..НИЩО НЕ РАБОТИШ,САМО МЪЦАШ.

Сори!Личи му на интелектуалната физиономия-олигофрен сто процента.

достоен и умен човек.

Нова професия; "простак - гербер - професор"

САМО МИ ПОЗВОЛИ ЕДНА ДРЕБНА ПОПРАВКА- НЕ 45 - А 69 ГОДИНИ !!! И НА ЕДНИ ПЪЛНИХМЕ ГУЧИТЕ - НА ДРУГИ С ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ- БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ДО ПРЪСКВАНЕ ... ИСТИНА Е - ИНАЧЕ КАЗАНО-ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПИЛ БОЛШЕВИШКИЯ БОТУШ- И ДОСЕГА ТРЕВА НЕ НИКНЕ ...

ИСТИНА Е - ИНАЧЕ КАЗАНО-ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПИЛ БОЛШЕВИШКИЯ БОТУШ- И ДОСЕГА ТРЕВА НЕ НИКНЕ ...

Явно Мишо, не ти простиха това из.иране. Пък и с твоите претенции не следваше да го правиш, не и по този начин... макар това изакване да е характерно за неморални и цинични типове като теб.

Другарю Константинов , стига СТЕ ревал, оревахте всичко и всички бе ... и ако може - обяснете ни това: "..Без съмнение елитът се изплаши и изпадна в паника, категоричен е проф. Константинов..." Сегашната политическа мафия ли е елита на нацията ??? е -ако е така - явно е защо си станал професор- такива послушковци им трябват на сегашните политикомафиоти .... Като ти гледа човек снимката- дори нямаш излъчването на един Христо Стоичков...- страшно отблъскваща и нагла физиономия - съчетани с накаква надменност и самочувствие- като , че ли ти си единстения професор не в тази бедна страна -ама и в цяла Европа бе .... Я се малко поспри...- и ти продължаваш - като твоя идол Буда Банския - да СЕ ВЖИВЯВАШ В НЯКАКВА ГРАНДОМАНИЯ И ВЕЛИЧЕСТВЕНОСТ ...- НЕ СИ ТОЛКОВА ВЕЛИК -ПРОСТО МАЛКО ТЕ Е ПОИЗЧЕТКАЛ ТВОЯ ФЕН - БУДА- НАЛИ САМИ СЕ ХВАЛИТЕ...- ХОРАТА ВИ ПЛЮЯТ - А ВИЕ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ДЪЖД ВИ ВАЛИ ....

Четейки професорските тиради ми се струва, че и този е една от мъжките калинки на ГЕРБ. Той май си мисли, че и слънцето се върти около него. Поредният ГЕРБ-арски "професионалист"- най-най и единствен в България.

Тиквоча и цецо на власт.

Няма, кулашки враг, да им кажа "Браво", а щях да ги похваля по-сериозно, че доразвиха идеята ми за концлагерите - цяла държава концлагер с малко, но достатъчно количество надзиратели и кучета.А как левашки залъгаха всички - шапка им свалям, дори ти не можеш да разбереш кой кой е. Споко, всичко е под контрол, винаги има скрита карта в ръкава... Казва се спасителна.Ние сме на всеки милиметър, урааааа!

Този дядка що се мъчи да говори умно, как е станал професор? Може би като Игнатов от библиотекаския! Ако гласувате за ГЕРБ такива лумпели, ще ни управляват.

Сам си е виновен и сега се къса от яд.

Човекът не е със всичкия си, не му придиряйте! Той ако имаше грам мозък, щеше ли да се орезили толкова, че да резили и предците си, и децата, и внуците си! Господ като вземе на някой акъла, коня отива в ряката!

ИМА ПРОСТАШКА ФИЗИОНОМИЯ,ДА ЯХА МЕТЛАТА!

За разлика от Андрей Райчев и Кольо Колев, които в живота си не са направили поне една, приблизително правилна, социологическа прогноза, предвижданията на проф. Константинов винаги са били потвърждавани от изборният резултат. И Станишев го обхвана голям страх от ново изборно поражение. Пак по женски, соц. лидерът нададе вой и започна да се оплаква от всички и от всичко, заподозирайки някакви нови, невъзможни изборни измами. Всъщност, за социалистите, изборната загуба ще бъде последна и фатална.

Вие от ГЕРБ нормални ли сте или нямате капчица достйство и морал. Идей то е ясно нямате!

Е защо да не бъде обвинен за закана за бъдещо престъпление? Я колко народ задържаха, задето се заканили на борисов и цветанов? Уф, забравих, те тия са богопомазани...и свещените им телеса са неприкосновени.

абе професоре, само идиоти ще гласуват вече за ГЕРБ а ти искаш с "манипулационни функции" да ги вкараш в парламента, следователно по презункция си мошенник , пази боже народа от зъл гений като теб

що така бе Мишо, веднага се даде на уличен натиск, не могат да ти стигнат пушека, не трябваше да падаш толкова ниско заради един отдавна умрял гербер, защо се върза и на умряло куче извади нож..., не трябваше да им се даваш, герберите не те заслужават,жалко, че си суперкапацитет......

За съжаление,такива като професора все още има.Такива,за които действа първосигналната система.Изток-лошо,Запад-хубаво. Ама че грозно.Навсякъде има добри и лоши неща.

Защо се давите в злоба. Не виждате ли че изобщо не става дума Константинов ли е или който и да е друг? Става въпрос за влияние на комунягите и турците върху държавни институции и обществото. Аз не искам да ме управляват турци и комунисти, защото за 20 години успяха да унищожат една богата държава като нашата! В обратния случай- освен мизерията взимайте и кофа с вазелин, заемайте удобна поза и чакайте Доган да ви уважи!

И аз не искам да ме управляват комунисти! Възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

да, за 20 години + трите "специални" на герб беше разграбено това, което комунистите градиха 45 години!

 

Стършеле,градеше народът,а комунистите се ползваха с привелегии,по-леки служби и по-лесно я караха,колкото и неграмотни повечето от тях

БСП никога не са печелили избори срещу ГЕРБ, няма и да спечелят. Това не го казвам аз, такива са фактите и социологическите проучвания.

Този път ББ няма да ме излъже. Има достатъчно идиоти в страната - те да гласуват за ГЕРБ.

Вече няма как 5% тиквено семе да спечелят 55% на изборите. Преброителят на тиквите го няма и сега ще лъсне броя на промитите мозъци.

Надявай се !Той два дена умува ,дали да сдаде поста , кой ще продължи делото на любимата му мутрокрация и така- сценария вече е готов брат ми!!!

Интересна работа. Всички говорят, че искат нови лица, а все за старото се хващат. Нали ни омръзнаха старите политици, социолози и говорители? Този да не е богопомазан? Да не би да е единствения матемитик в страната ни? Щом е направил гаф, да си носи последствията. Може пък така да се даде шанс и на ново лице в тази сфера?

Професоре много си самовлюбен и партийно пристрастен !Може да си много кадърен, но трябва да си и безпристрастен!

Нашия помияр се появи?! Бравос. Къде се кри цели две седмици след падането на Тиквата, плъх скапан? Сигурно тъпия физкултурник Цветанов пак ви сек ара на спявка и сега трябва да заработваш хонорара. Свършено е с вас! Долу селските мутри!!!

Когато герберастите започват да говорят за честни избори и победи, веднага се сещам за кадрите от зала Универсиада, където се помещава Общинската избирателна комисия. На 24.10.11 г. стотици членове на Секционни комисии, представители на най-различни парии, скандираха "Мафия, мафия!!!". Та така печелят избори помиярите от Герб!

Защо винаги се намира начин да се отстранят свестните и кадърни хора от възлови позиции?Не е ли време да се научим да ги ценим?Докъде я докарахме-интересите на политици като Костов,Доган и Станишев рушат и малкото добро, което е останало.Само СДС ли разбира какво се случва? Чест им прави позицията по случая.Оставам с вярата,че проф.Константинов ше се върне в активната политика.

Аууу! Е сега как ще направим изборите без най-гоелмия разбирач! Без най-големия математик, доказал теоремата, че тоя дето се прави на най-умен е всъщност пълен тъпак!

Позицията на г-н Професора е достойна за уважение! Всеки честен Българин трябва да се бори със всички средства, даже и непозволени от импотентните закони срещу проникването на руско -турски агенти в Българския Парламент! Да живее България! Да спасим Родината от руско -турския башибузук !

Чадо, че си видимо откачен....:)

А ти си или резак, бляд или местно просто кумуне......най-големите ни врагове са русия и турция, ма кой да чете Историята

за чиста и свята република -левски.остава да вземем лопатите и да почистим от рускя и турски башибузук.

След като СДС и ДСБ вече се занимават само с патерици и нищо не ни помагат, крайно време е да се огледаме за регистрираните в ЦИК Радикали на Евгени Бакърджиев. Поне имат опит при свалянето на комунистически правителства и е сигурно, че няма да ни излъжат, както сториха Командирът и Надето!

Евгени Минчев, оппп... Бакарджиев можеш да го видиш през вечер в кварталната кръчма "Джораре", в Младост 1 , запиващ с други квартлни алкохолици, бистрещи политика, на високо квартално ниво. Баката е такъв изпаднал квартален алкохолик, че дори банкянската рапонска Тиква не изглежда пълен селянин пред него.

Двете комунистически партии (ГЕРБ и БСП) се договориха да ни хвърлят в хаоса на монополите, олигархията и руската мафия, а СДС и ДСБ, вместо да ни спасяват, им подадоха по една патерица да се подпират. Уволнението на проф. Михаил Константинов е поредната провокация на антинародния комунистически съюз! Аз познавам този човек от четвърт век. Той е един от най-достойните мъже на днешна България! Това, което вършат управниците ни, е позор!

Проф. Константинов е достоен човек, направил грешка, че е казал това, което всеки нормален и мислещ българин мисли за Тройната коалиция. И сега, когато го уволнят, как ще обявят изборния разгром, който ги очаква, за резултат на измами и манипулации? За това Константинов правилно напуска, за да не си бършат посраните задници с него.

Проф. Константинов поради глупоста да изрече, че ще "направи всичко възможно", трябваше да подаде оставка, иначе наистина резултатите от изборите щяха да са поставени под въпрос. Професорът трябва да премисля какво говори, особено свързано с избори и резултати и най-вече от позицията, която заемаше. Съжалявам, че се поддаде на емоции и се изказа неправомерно.

И тоя мутра- глей го!? Аман, бре!?!?

Защо ли Иван Костов сега е против Мишо Константинов? Когато двамата бяха в един отбор, на Костов му изнасяха разните хитринки. Но сега са в различни лагери и на Костов му е ясно противникът му с какво "оръжие" разполага. Нали самият той го е коландрил вече!

Да знаем за опасността от герб и фалшификациите които се готвят да направят,но аз ще се радвам да направят тази последна грешка,така поне ще избием тях и техните семейства при една всенародна революция.

Това, че нямаш думи е видно ясно - провери какво значи "сезирам" а после виж дали "визирам" не е по-подходящо , а? Или не ползвай чуждици...

Няма един нормален човек, на който да не му се повръща от политиката по български. Вместо партиите да дебатират предизборно как ще подобрят икономическата ситуация в страната, живота на хората, как ще се справят с безработицата и демографската криза, ниските доходи, монополите и т.н., те от край време само се плюят и въртят някакви театри. Какъв ГЕРБ, какви БСП-та, всичките са от едно котило.

Брей. Голем страх тресе червените батковци и каки бе :) Много плюят и са в паника - кога се е чуло и видяло в БГ, партията която е управлявала и е свалена с преврат, въпреки това да има повече подкрепа от колкото опозиционната партия, която я е свалила? Много чудничка ситуация. Показателна. Винаги помнете това, червени каки и батковци и спете спокойно, народът си знае работата :)

Ей, цъфнал гербер, извади един тълковен речник и виж какво означава думата "преврат".

Връщам се само да споделим нещо веселичко. Сички червени каки и батковци, които гласуват срещу това мнение, требва да кликнат върху червения палец, сочещ надолу. Тва във всички нормални демократични държави значи само едно - долу БСП. Какъв антагонизъм, каква драма ... :)

Дамян

Не това означава долу герб понеже по тъмночервени комунисти от герб няма!

оставя да час -два на сайта къде по важни новини от оставката на този провалил се човек. А сега цял ден тя ще виси тук. Втръсна ми нахалната му физиономия. Втръсна ми от от ОМНИЛОГОВЦИ като него. (Омнилог- от омния-гр. =всичко и логос-гр=знание)

Бе кво се занимавате с тоя изветрел професор... не виждате ли че не е със всичкия си и се криви като изруд докато говори. Оставете го на мира да си изкара старините...

Този жалък човек не искам да го коментирам. Интересното е друго,Ниво на чужди инвестиции през последните 3 год 4 милиарда от които 3млд са за зелена енергия. На кой според вас. На Цвети Защо според вас Защото тока който продава Цвети е 600 лв За сравнение на АЕЦ е 47лв Изводи АКО има тежки мазохисти нека си подкрепят Цвети и нейния благодетел

Браво професоре-да го духат комунистите като Станишев и Костов и турските мекерета.

През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест.

тоя скапаняк преди беше костовист, сега лиже г.за на простата мутра

Този човек е демократ и е АНТИКОМУНИСТ ! Ако не си разбрал досега, да ти обесня !...

Ти май искаш да кажеш че ГЕРБ не са комунисти. Айде бе

Този борсук подкрепя такива като него мутри!

копирните машини. във всяко училище където се провеждат избори има такива машини.Ако им се струва скъпо,то могат да издадат протоколите в колкото си искат екземпляри писани под ингиго/на химизирана хартия/ и заверени от съответната комисия,но сме против,защото така ще има и паралелно преброяване и мошеничествата ще лъснат. Проверката е висша форма на доверие.

Незнаен гений на инфраструктурната мисъл е асфалтирал дърво на улица до базара край магазин Велека в бургаския комплекс Изгрев. Тиквени работи. Прибавиха още една асфалтирана отсечка. Боко можеше да резне лентата, ама....

Никой не можел да го махне ???А кой те сложи на този стол бе галфон ?? С голямата си и нечиста уста ще занимаваш българския народ с политическите си пристрастия и колко лошо и почти невъзможно е да се проведат избори без теб.??Големите специалисти не размахват компетенциите си в ефира или във вестниците, а ги прилагат в живота.Ти професоре /между другото начина по-който стана професор също е съмнителен, в който няма много математика/ добре си поживя близо 9 години от избори и ти хареса. Винаги в угода и услуга на победителите и с мисълта как по-лесно и чрез механизмите да се печелят избори, а не с програми и политики.Злобата на този човек е опасна за обществото .

Аман от комунистически боклуци!

Бойко Борисов комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,

Г-н Константинов, не се сърдете на хората! Вие сами си показахте простотията,заради което би трябвало да бъдете отстранен -а не да подавате оставка. Вашите политически пристрастия са се менили през годините в зависимост от това кои са на власт. На всички власт имащи сте близали подметките,хайде спрете и престанете да се правите на герой! А, вашето мнение за кого ще гласувате, трябваше да запазите само за Вас!

Склероза, склероза-а-а!

Вие можете да си разсъждавате колкото си искате, но човекът е абсолютно прав. За съжаление след някой друг месец ще го разберете и аз с огромно удоволствие ще чета коментарите на същите тези, които сега плюят. Тепърва предстои да усетим какво е истинска криза, защото ние до сега направо си живеехме добре.