Мексико към Тръмп: Няма да плащаме стена по границата

Доналд Тръмп заяви вчера в Мексико, че той и президентът Енрике Пеня Нието са обсъдили предложението за стена по границата между страните им, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Мексико към Тръмп: Няма да плащаме стена по границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мексико към Тръмп: Няма да плащаме стена по границата, тъй като тази стена ни изолира от наши територии, сега щати на САЩ, заграбени от САЩ преди повече от 150 години.

От бившата Източна Германия или от наште - това са експерти по огради, стени, периголи и асми.

за мен не е важно кои ще плати стената. важното е че нелеглните и трафика на наркотици ще бадат спрени. нелегалното изнасяне на оражие и пари от уса кам мехико ще баде ограничено. два миллиона престапници - нелигални ще бадат депортирани. робството в уса трябва да баде прекратено. нелигалните имигранти са днешните роби в уса - срамота. хората трябва да идват легално и да бадат защитени от закона. това което е нормално да се направи и е в програмата на трамп не се харесва на много хора в америка та за това са тези ревове. да си загубиш хората които ти работят без пари, да си загубиш милионите от наркотици и оражие това няма да е без яростна сапротива.

Лопата Тръмп-каза,че ще плаща!

Доколкото схващам, Тръмп има фенове и тук, за които той е божество. Това са хората, които са недоволни от живота си, но винаги някой друг им е виновен и сами не предприемат нищо, за да се променят. Тръмп е напипал тази таргет група и говори куп лъжи и дивотии, на които те се възторгват. Това са пълни глупости, но целта е да спечели и тя оправдава всичко. След като спечели, като на Бойко все някой друг ще му е виновен.

Припомни си българския. Най-много ще загубят тези българи които нямат място в САЩ. Може би там те стиска чепика. А за тук, изобщо не сме интересни, защото не сме гласоподаватели. Дори и нелегалните имигранти в щатите не се интересни. Могат да вият колкото си искат като гладни койоти в пустинята.

кога се сдушиха с Путин, кога почна да лъже като него.

Бе!...

Разбира се че лесно може да се направи Мексико да плати, макар и не директно. Достатъчно е САЩ да почнат да облагат с данък парите, които мексиканците пращат от САЩ в Мексико (между другото Мексико взима такси от тях) и това ще стане, иска или не мексиканския президент. Въпроса е как да се оформят нещата така, че едните да са що-годе удовлетворени, а другите не много унизени.

ха ха ха... Тръмпчо е почнал да лъже като чебурашка от Кремъл :))))

Тръмп се държи като политически клоун. Със сигурност това е калкулирано поведение. Но не е открил топлата вода. Дори може доста да се поучи от глупостите на много други популисти. Например Волен. И той си ги дрънка на едро.

Що ли много ми прилича на един наш "политик" който и сега иска да става президент........еднаква клоунда правят само,че единият е доста по-богат от другия та може да си плати сметката

нов вятър вее в световната политика и който не се съобрази с него ще го отвее много бързо.

Откровените простаци се опитват да вземат надмощие. Няма да стане.

времето е наи големя враг на лъжците и тръмп добре го знае

Тръмп вече става смешен с гафовете си,дори си мисля,че съзнателно се проваля в полза на г-жа Клинтън,която води уведително и с огромна преднина!

води с огромна преднина, ако допитват обикновените хора!!! Но всичко се решава от еврейските лобита в тая кочина Краварника...А не от хората, както трябва да бъде:) Бялата англосаксонка Килъри, си е протеже на евреите....тяхно лице! Факт!

"еврейските лобита" Много бандеровски звучиш

"протеже на евреите" Какво значение има на кого е протеже? Хората ще изберат ноември между нея и Тръмп. На когото му пречи, че евреи стоят зад Клинтън, е свободен да гласува за Тръмп. Например 2008-ма Маккейн беше еврейският кандидат, хората го отсвириха и гласуваха за Обама.

Че тя тая стена се строи от няколко години, като строежа и се наблюдава и финансира от Щатската митница, Агенцията за национална сигурност, Американския граничен патрул и почти една трета от нея вече е готова... да не говорим че губернатора на щата Тексаса от време на време праща подчинените му от Националната гвардия да усилват граничните патрули които следят за нейната цялост. Апропо как мексиканския президент е опровергал нещо което Тръмп не е твърдял, или който прочел прочел, който разбрал разбрал а за останалите остава внушението че Тръмп лъже;)

как да не е твърдял бе смешник "Ще построя велика стена и ще накарам мексико да плати за нея. Повярвайте ми!" това са точните думи на тръмп!

Цитат от статията:Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия обаче посочи, ЧЕ ДВАМАТА НЕ СА РАЗГОВАРЯЛИ ЗА НЕГОВОТО ИСКАНЕ МЕКСИКО ДА ПЛАТИ ЗА ТАЗИ СТЕНА.-)

поредната лъжа на тръмп това че мексико ще плати за стената е смешно и абсурдно

Логично е САЩ да си платят за стената, тъй като те страдат от мигрантите, а не Мексико.

Плаща не потърпевшия, а този който нанася щетите !!! Това путлерастите емптем го ударихте през просото, хем трепете, па хем да ви плащат, азиатщината ви е неизкоренима ???

Кой какво нанася и какво трябва да плаща?

Значи Сирия ще ни плати оградите! Златни ти уста.

Логично е да се плати на този, който има по голяма сопа и бие ако.