Коментари - Тодор Славков влиза в политиката с ”Напред, България” | Днес.dir.bg

Тодор Славков влиза в политиката с ”Напред, България”

Синът на Иван Славков-Батето - Тодор Славков, ще се яви на местните избори с възродената партия "Напред, България". Тя бе създадена от баща му през 90-те години

Обратно в новината

Коментари - Тодор Славков влиза в политиката с ”Напред, България” | Днес.dir.bg

Коментари

някой знае ли дали малък тошко може да се кандидатира за някакъв полититически пост, при положение, че е болен - алкохолик е и има не съвсем чисто съдебно минало - да оставим настрана с какво именно той ще допринесе за доброто на българия - или като няма професия и му е скучно, хайде да опита в политиката, поне да беше отказал пиенето

Млад е - нека опита. Няма лошо.

През Юни на билбордовете в София беше "светлият лик"- на Жени Живкова-не знам каква вече му се пада-леля, кака, тез Живкови сложни родови отношения нормален човек не зне как да ги разбере-внучко-щерката на Тато. Тя също напираше за кметица на София! Сега тък това алкохолизирано живково отроче-пияндур и изнасилвач, с отбор юнаци като него-и той кмет, или поне съветник!! Таз селяндурска пасмина не може без да е на власт-НЕМА ДА СТАНЕ!!!!

Тато...Батето...Каката Всичко друго и без патентни права.

И ако някой гласува за него, значи психопатията е национална диагноза ;)

Milata ni rodina.

ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ЕДИН ОТ БЛАТОТО НА ОБЩЕСТВОТО.

Въшката като се наяде, излиза на челото. Пардон, начело. В смисъл, депутатин иска да стане, минимум, де...

Ако тоя влезе в политиката, то моля последният от вас, който напусне България да изгаси лампата! Няма, повярвайте ми няма по-неподходящи политици от Тодор Славков и Христофор Тзавелла! И защо и двамата сега ще си ги вкараме в Парламента, като при това ще им пляскаме? И за какво ще им даваме пари, като те самите имат прекалено много повече от това, което декларират? Можете ли да ми отговорите на тези въпроси? Ако всеки един от нас си ги зададе и си отговори честно на тях, аз мисля, че ще се оправим поне малко! Защото Тзавелла и Славков са плоски хора, те не могат да анализират и да говорят геополитически, така както трябва да може все един съвременен политик! Така както правя аз в момента! Вие знаете ли какво правеше Тзавелла през 2001ва година в Брюксел? Кой от вас си зададе този въпрос, при положение, че всички медии тогава гръмнаха с неговото име е Европарламента? Правите ли връзка между неговото посещение и това, че ни приеха в ЕС чак през 2007ма годинна? Ако не правите, то имам лоша новина за вас! Имам новината, че много скоро може и да не сме в ЕС, особено след като си вкараме Славков в Парламента в София! Това ще бъде просто ЮЯ на нашето еврочленство! Амин! Волен да пази България!

на четири крака

Да не издребняваме, но, и пълзешком може...

по добре от разни мазньовци!

изгонени от всякъде и хайде в ни на баровците им харесва да са в селски квартали много сме богати и ще раздаваме на бедняците не те щеме в правец не те искат, при нас си дошъл

ни сме "назад гърция"

-това в твоя апис ли го пише? -не в хакапис! -много сте наивни това не са хора от бившата власт, а са от Бургас

Мдаа, циркът в България продължава! Незнам защо на мен вече не ми е интересен!

Заводът за боклук го очаква.

Дядо му не можа , но този има данни да построи завода за цели проводници .

Бей,всички изчадия на бивши величия напират към политиката-тази сладка власт.И не само напират ,повечето са вече там.Ако почнем да изброяваме,други няма да останат.С други думи -фамилии на всички времена,независимо от времената.

С пиянство ,към прогрес!!!!! :)

ма и този бил дисидент! Боже прости...Тяхното "напред" е добре забравено назад.

А бодигарда на Живков с кво е по-различен от малък Тошо ,ама ви управлява ,нали?

Не пие толкова,не е лежал в затвора,не е псувал по телевизията и тн. ...

Наглоста и безочието му е типично комунистическо

Няма по-нагли селяндури от вас ,герберастите ,кумира ви -и той от село

Вярно, сега е град, но когато Вашият кумир се е родил, Правец си е било село от Ботевградско...

Като го гледам, имайки предвид какво представляват останалите циркаджии, точно там му е мястото! "Достоен завършек на една кариера".

Прав е бил Алеко Константинов като пише в Бай Ганьо "Дайте ми пари и ще избера магаре за народен представител!"При сравнение между Тошко и магарето определено бих заложил на магарето!

Няма да е първия кръгъл идиот в българската политика. Понякога той е наследствен.

Пичове недей те така...малък Тошко е изключително интелигентен и много добре образован...Това което виждате от медиите е маска за да го оставят на мира! Баща му светла му пръст беше един голям българин!!! Който се е занимавал със спорт знае какво е направил Иван Славков за България!

Освободи я то невероятно количество алкохол, невероятна сума в левове и долари, невероятно много кадърни хора, работещи за телевизията и спорта и т.н. Но затова пък и натрапи един бюлюк некадърници. Други въпроси?

За светла памет и лека пръст съм чувал, но подобна вариация е новост. Бравос, пионер!

То и без това сме за ташак на всички та-да живей малък тошо! Има моя глас.

С БАЩАТА НА МАЛЪК ТОШО СЪМ УЧИЛ В ЕДНО УЧИЛИЩЕ В КОНЬОВИЦА. БЕШЕ СЪЩИЯ КУПОНДЖИЯ. ПОНЕ В ОБЩИНАТА ЩЕ ИМА ВИНАГИ КУПОН!!!

Батето построи в началото на 80-те зад ВМЕИ"Ленин" до 1,2,3 и 4 ти блок Закрития тенис корт. Имах познат състудент - Габровицът, точно копие на Митьо Пищова. Та той разказваше, как се е вреждал да влиза вътре , където освен тенискорт е бил луксозен бардак със студентки. Редовно са играли голо хоро на Батето при безкрайните запои. Батето, Янчо и Кеворкян хващаха самолета вечерта и отиваха в Ривиерата на казино. Сутринта социалистическата родина ги посрещашест с отворени пролетарски обятия. Малък Тошко днес е пародия на баща си. Осребрява мемоарите на Батето. Нито има стилът му на играч, нито обаянието му пред жените, нито се държи като баща си джентълменски с жените. Правешките гени са си казали думата.

A ХА ХА ХААА , та-ша-ка е пълен !!!

БСП-арите ведно със СДС-арите някога свалиха дядото и разграбиха и унищожиха България, а сега уплашени, че внукът може да влезе в политиката плюят колективно и неуморно!

Дедото си го свалиха неговите приближени....СДС още не беше създадено. Перестройката си е проект на комунистите.Комунист да стане капиталист от социалистическия труд на българските работници. Сега трябва една октомврийска революция (с национализация на краденото)и веднага след това нов 10 ноември...До Нова Година България ще е Швейцария на Балканите.

Щерев, Дедото го свалиха ония, които после се преименуваха на БСП и СДС и с нечуван грабеж и национално предателство разрушиха България, слугувайки на чужди интереси! Няма как да знам дали внукът има качества и воля да бъде свестен български политик, защото нито го познавам, нито съм го виждал като такъв. Вече четвърт век обаче гледам политиците на т.н. преход и въображението ми не достига за да си представя нещо по-лошо за България от тях, така че какъвто и да е внукът, няма как да е по-долен от ония, на които вече съм се нагледал. А Дедото бе един велик българин и патриот, един голям политик! Вижте икономическите показатели за неговия период, по които България се нареждаше сред първите 20 страни в света! Що се отнася до "Перестройката", тя си беше хамерикански проект осъществен с много пари, чрез папата и предателя Горби, когото бай Тошо неслучайно не одобряваше, но се оказа безсилен срещу глупостта и предателството. А за "национализация на краденото" съм ЗА!

абе много сте смешни както ввс не се управлява на национално ниво така и цялата политика не се управлява на национално ниво,ограничени ле сте кво ли:)

Още като спечели Биг Брадър с хронично пиянство и демонстративно изуване на гащите, заради което коментаторите го оцениха като "свръх интелигентен", беше ясно че това далечно подобие на Небазравимата си майка и Славен баща е новият политически проект в залеза на бодигарда на Дядо му. Страхил, освен че е син на военен чекист и внук на комунистически генерал си е чист далавераджия с нечисти пречиствателни станции по време на зам-министерството на братовчед си. Както се казва: търкулнало се гърнето и си намерило похлупак...

Внимавайте какво говорите за внука на всенародния любимец тодор замфиркьов,по рождение май беше циганин с може би основно образование.

Всъщност циганин мюсюлманин с начално образование.

на един конекрадец...

Има сведения, че майка му е влашка циганка, а бащата не е правешкия овчар , а Негово Величество Цар Борис 3-ти.

Абе някакво пиянде ще ми се пише политики, това освен в росият(Путьо) и нашата страна никъде го няма.

Путин е перфектен за годините си. Ти нито можеш да го да гониш на крос, нито да издържиш 3 рунда в братските му обятия, нито да се потопиш на повече от 3 метра. Да не говорим за де компресията при потапяне на дъното на Байкал. Едваи 10% от хората могат да издържат такова претоварване на организмът. да не говорим за емоционалното ти състояние...предсказващо синдромът на клоустофобията - страх от тесни и затворени помещения :)))

Да ама на лицеви опори върху Кабаева не може да ме бие..ха.ха

в африка как е щерев

Този не се ли напиваше,пърдеше и оригваше публично в някякво пошло риалити ?

е, същият - от реалито, дето се наливаше като баща си - сега няма реалити, има политика

Всички простаци си направиха партии. Аз какво чакам та и аз не си направя партия "Напред, с Пусия".

Този ли е новия хит след Бареков? Този за колко дена ще ни оправи и какъв стандарт обещава да ни даде?

Този ще ни оправи като дядо си,на зад....

какъв-алкохолен, разбира се

Тодоре нема страшно.България е страната на "/не/ограничените възможности.Тук всеки пияница , психопат , дебил, или идиот може да стане Президент , или Министър председател, стига да попадне в политическата "схема".

Да вземе и дедо Симо, партията става "Напред, България, към казината в Монте Карло и джибрите в Джулюница". Той и дедо Симо е почитател на чашката, та ще са си лика - прилика. Номерът с дедо вторият път не мина, сега ни пробутват тоя пияндурник. Дудука вече е декласиран, остава Бялата Златка, с 2% в София.

.... и генералските овчарки в сини маратонки от Банкя..... умишлен ли беше пропуска?

И това доживяхме да видим?!!!! Тодор Славков ...в политиката!!!?????? Зорница Атанасова?!!!!-лидер на партия??!!!! Е това може да се случи само в България. Всичките мафиоти,всичката измет, всеки един смешник...се намърда в парламента. Бахти и държавата сме!!??? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

се тая,всичко се управлява от посолството в южен парк

о минусче ама незнам защо направо не ме изтриете,бързо действате

А, доброто старо време, по което без съмнение копнееш, вече щяха да са те прибрали... :P

Болен оттече.Тоз слагане и хап Тодор Славков.Явно Кремъл ,не мислят ,че се класира добре на изборите.Иначе Тодор Славков ,ще събере доста гласове.Той също е харизматичен като Бойко.

Като гледам тук масовите оплювки ми е ясно, че БСП-аро СДС-арските тролове са в акция.

малък Тошко е без чаша само на снимката му за лична карта.

На този смешник най му прилягат петдесет тояги на голо пред Ал.Невски и след това по-живо по-здраво право в Русия.От там дойдоха навремето техните роднини -шумкари-терористи

А кой беше бодигард на дядо му на този ?

Само Тодор Славков може да оправи България! Напред българи! Аз ще гласувам за него!

На народа на майка му и писна от калпави партьори.

с толкова малко акъл, винаги ще си безработен и беден !

То не остана боклук да не си пробва късмета в политиката .Обикновенно като е резбрал най-на края, че за нищо друго не става.

Оформя се елитен екип от умници. които ще се грижат за образованието: проф. Тодор Танев-министър, проф. Костадин Костадинов - зам. министър по науката, най-големия хитрец , играч , но не и учен в Института по ммеханика на БАН, и ТОДОР СЛАВКОВ ?!?!? Господи, спаси отечеството от комунистите и техните креатури, които с хитрости и тарикатлък завзеха и завземат властта!

тази разлика, че тези не са никакви комунисти - те само използваха и използват благата ни, независимо каква власт ще се установи

Гнъсни комунистически свине. Единсвеното нещо направил в живота си е ... че е внук на Живков. Наглостта им няма граници.

Коментари - Тодор Славков влиза в политиката с ”Напред, България” | Днес.dir.bg

Тодор Славков влиза в политиката с ”Напред, България”

Синът на Иван Славков-Батето - Тодор Славков, ще се яви на местните избори с възродената партия "Напред, България". Тя бе създадена от баща му през 90-те години

Обратно в новината

Коментари - Тодор Славков влиза в политиката с ”Напред, България” | Днес.dir.bg

Коментари

някой знае ли дали малък тошко може да се кандидатира за някакъв полититически пост, при положение, че е болен - алкохолик е и има не съвсем чисто съдебно минало - да оставим настрана с какво именно той ще допринесе за доброто на българия - или като няма професия и му е скучно, хайде да опита в политиката, поне да беше отказал пиенето

Млад е - нека опита. Няма лошо.

През Юни на билбордовете в София беше "светлият лик"- на Жени Живкова-не знам каква вече му се пада-леля, кака, тез Живкови сложни родови отношения нормален човек не зне как да ги разбере-внучко-щерката на Тато. Тя също напираше за кметица на София! Сега тък това алкохолизирано живково отроче-пияндур и изнасилвач, с отбор юнаци като него-и той кмет, или поне съветник!! Таз селяндурска пасмина не може без да е на власт-НЕМА ДА СТАНЕ!!!!

Тато...Батето...Каката Всичко друго и без патентни права.

И ако някой гласува за него, значи психопатията е национална диагноза ;)

Milata ni rodina.

ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ЕДИН ОТ БЛАТОТО НА ОБЩЕСТВОТО.

Въшката като се наяде, излиза на челото. Пардон, начело. В смисъл, депутатин иска да стане, минимум, де...

Ако тоя влезе в политиката, то моля последният от вас, който напусне България да изгаси лампата! Няма, повярвайте ми няма по-неподходящи политици от Тодор Славков и Христофор Тзавелла! И защо и двамата сега ще си ги вкараме в Парламента, като при това ще им пляскаме? И за какво ще им даваме пари, като те самите имат прекалено много повече от това, което декларират? Можете ли да ми отговорите на тези въпроси? Ако всеки един от нас си ги зададе и си отговори честно на тях, аз мисля, че ще се оправим поне малко! Защото Тзавелла и Славков са плоски хора, те не могат да анализират и да говорят геополитически, така както трябва да може все един съвременен политик! Така както правя аз в момента! Вие знаете ли какво правеше Тзавелла през 2001ва година в Брюксел? Кой от вас си зададе този въпрос, при положение, че всички медии тогава гръмнаха с неговото име е Европарламента? Правите ли връзка между неговото посещение и това, че ни приеха в ЕС чак през 2007ма годинна? Ако не правите, то имам лоша новина за вас! Имам новината, че много скоро може и да не сме в ЕС, особено след като си вкараме Славков в Парламента в София! Това ще бъде просто ЮЯ на нашето еврочленство! Амин! Волен да пази България!

на четири крака

Да не издребняваме, но, и пълзешком може...

по добре от разни мазньовци!

изгонени от всякъде и хайде в ни на баровците им харесва да са в селски квартали много сме богати и ще раздаваме на бедняците не те щеме в правец не те искат, при нас си дошъл

ни сме "назад гърция"

-това в твоя апис ли го пише? -не в хакапис! -много сте наивни това не са хора от бившата власт, а са от Бургас

Мдаа, циркът в България продължава! Незнам защо на мен вече не ми е интересен!

Заводът за боклук го очаква.

Дядо му не можа , но този има данни да построи завода за цели проводници .

Бей,всички изчадия на бивши величия напират към политиката-тази сладка власт.И не само напират ,повечето са вече там.Ако почнем да изброяваме,други няма да останат.С други думи -фамилии на всички времена,независимо от времената.

С пиянство ,към прогрес!!!!! :)

ма и този бил дисидент! Боже прости...Тяхното "напред" е добре забравено назад.

А бодигарда на Живков с кво е по-различен от малък Тошо ,ама ви управлява ,нали?

Не пие толкова,не е лежал в затвора,не е псувал по телевизията и тн. ...

Наглоста и безочието му е типично комунистическо

Няма по-нагли селяндури от вас ,герберастите ,кумира ви -и той от село

Вярно, сега е град, но когато Вашият кумир се е родил, Правец си е било село от Ботевградско...

Като го гледам, имайки предвид какво представляват останалите циркаджии, точно там му е мястото! "Достоен завършек на една кариера".

Прав е бил Алеко Константинов като пише в Бай Ганьо "Дайте ми пари и ще избера магаре за народен представител!"При сравнение между Тошко и магарето определено бих заложил на магарето!

Няма да е първия кръгъл идиот в българската политика. Понякога той е наследствен.

Пичове недей те така...малък Тошко е изключително интелигентен и много добре образован...Това което виждате от медиите е маска за да го оставят на мира! Баща му светла му пръст беше един голям българин!!! Който се е занимавал със спорт знае какво е направил Иван Славков за България!

Освободи я то невероятно количество алкохол, невероятна сума в левове и долари, невероятно много кадърни хора, работещи за телевизията и спорта и т.н. Но затова пък и натрапи един бюлюк некадърници. Други въпроси?

За светла памет и лека пръст съм чувал, но подобна вариация е новост. Бравос, пионер!

То и без това сме за ташак на всички та-да живей малък тошо! Има моя глас.

С БАЩАТА НА МАЛЪК ТОШО СЪМ УЧИЛ В ЕДНО УЧИЛИЩЕ В КОНЬОВИЦА. БЕШЕ СЪЩИЯ КУПОНДЖИЯ. ПОНЕ В ОБЩИНАТА ЩЕ ИМА ВИНАГИ КУПОН!!!

Батето построи в началото на 80-те зад ВМЕИ"Ленин" до 1,2,3 и 4 ти блок Закрития тенис корт. Имах познат състудент - Габровицът, точно копие на Митьо Пищова. Та той разказваше, как се е вреждал да влиза вътре , където освен тенискорт е бил луксозен бардак със студентки. Редовно са играли голо хоро на Батето при безкрайните запои. Батето, Янчо и Кеворкян хващаха самолета вечерта и отиваха в Ривиерата на казино. Сутринта социалистическата родина ги посрещашест с отворени пролетарски обятия. Малък Тошко днес е пародия на баща си. Осребрява мемоарите на Батето. Нито има стилът му на играч, нито обаянието му пред жените, нито се държи като баща си джентълменски с жените. Правешките гени са си казали думата.

A ХА ХА ХААА , та-ша-ка е пълен !!!

БСП-арите ведно със СДС-арите някога свалиха дядото и разграбиха и унищожиха България, а сега уплашени, че внукът може да влезе в политиката плюят колективно и неуморно!

Дедото си го свалиха неговите приближени....СДС още не беше създадено. Перестройката си е проект на комунистите.Комунист да стане капиталист от социалистическия труд на българските работници. Сега трябва една октомврийска революция (с национализация на краденото)и веднага след това нов 10 ноември...До Нова Година България ще е Швейцария на Балканите.

Щерев, Дедото го свалиха ония, които после се преименуваха на БСП и СДС и с нечуван грабеж и национално предателство разрушиха България, слугувайки на чужди интереси! Няма как да знам дали внукът има качества и воля да бъде свестен български политик, защото нито го познавам, нито съм го виждал като такъв. Вече четвърт век обаче гледам политиците на т.н. преход и въображението ми не достига за да си представя нещо по-лошо за България от тях, така че какъвто и да е внукът, няма как да е по-долен от ония, на които вече съм се нагледал. А Дедото бе един велик българин и патриот, един голям политик! Вижте икономическите показатели за неговия период, по които България се нареждаше сред първите 20 страни в света! Що се отнася до "Перестройката", тя си беше хамерикански проект осъществен с много пари, чрез папата и предателя Горби, когото бай Тошо неслучайно не одобряваше, но се оказа безсилен срещу глупостта и предателството. А за "национализация на краденото" съм ЗА!

абе много сте смешни както ввс не се управлява на национално ниво така и цялата политика не се управлява на национално ниво,ограничени ле сте кво ли:)

Още като спечели Биг Брадър с хронично пиянство и демонстративно изуване на гащите, заради което коментаторите го оцениха като "свръх интелигентен", беше ясно че това далечно подобие на Небазравимата си майка и Славен баща е новият политически проект в залеза на бодигарда на Дядо му. Страхил, освен че е син на военен чекист и внук на комунистически генерал си е чист далавераджия с нечисти пречиствателни станции по време на зам-министерството на братовчед си. Както се казва: търкулнало се гърнето и си намерило похлупак...

Внимавайте какво говорите за внука на всенародния любимец тодор замфиркьов,по рождение май беше циганин с може би основно образование.

Всъщност циганин мюсюлманин с начално образование.

на един конекрадец...

Има сведения, че майка му е влашка циганка, а бащата не е правешкия овчар , а Негово Величество Цар Борис 3-ти.

Абе някакво пиянде ще ми се пише политики, това освен в росият(Путьо) и нашата страна никъде го няма.

Путин е перфектен за годините си. Ти нито можеш да го да гониш на крос, нито да издържиш 3 рунда в братските му обятия, нито да се потопиш на повече от 3 метра. Да не говорим за де компресията при потапяне на дъното на Байкал. Едваи 10% от хората могат да издържат такова претоварване на организмът. да не говорим за емоционалното ти състояние...предсказващо синдромът на клоустофобията - страх от тесни и затворени помещения :)))

Да ама на лицеви опори върху Кабаева не може да ме бие..ха.ха

в африка как е щерев

Този не се ли напиваше,пърдеше и оригваше публично в някякво пошло риалити ?

е, същият - от реалито, дето се наливаше като баща си - сега няма реалити, има политика

Всички простаци си направиха партии. Аз какво чакам та и аз не си направя партия "Напред, с Пусия".

Този ли е новия хит след Бареков? Този за колко дена ще ни оправи и какъв стандарт обещава да ни даде?

Този ще ни оправи като дядо си,на зад....

какъв-алкохолен, разбира се

Тодоре нема страшно.България е страната на "/не/ограничените възможности.Тук всеки пияница , психопат , дебил, или идиот може да стане Президент , или Министър председател, стига да попадне в политическата "схема".

Да вземе и дедо Симо, партията става "Напред, България, към казината в Монте Карло и джибрите в Джулюница". Той и дедо Симо е почитател на чашката, та ще са си лика - прилика. Номерът с дедо вторият път не мина, сега ни пробутват тоя пияндурник. Дудука вече е декласиран, остава Бялата Златка, с 2% в София.

.... и генералските овчарки в сини маратонки от Банкя..... умишлен ли беше пропуска?

И това доживяхме да видим?!!!! Тодор Славков ...в политиката!!!?????? Зорница Атанасова?!!!!-лидер на партия??!!!! Е това може да се случи само в България. Всичките мафиоти,всичката измет, всеки един смешник...се намърда в парламента. Бахти и държавата сме!!??? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

се тая,всичко се управлява от посолството в южен парк

о минусче ама незнам защо направо не ме изтриете,бързо действате

А, доброто старо време, по което без съмнение копнееш, вече щяха да са те прибрали... :P

Болен оттече.Тоз слагане и хап Тодор Славков.Явно Кремъл ,не мислят ,че се класира добре на изборите.Иначе Тодор Славков ,ще събере доста гласове.Той също е харизматичен като Бойко.

Като гледам тук масовите оплювки ми е ясно, че БСП-аро СДС-арските тролове са в акция.

малък Тошко е без чаша само на снимката му за лична карта.

На този смешник най му прилягат петдесет тояги на голо пред Ал.Невски и след това по-живо по-здраво право в Русия.От там дойдоха навремето техните роднини -шумкари-терористи

А кой беше бодигард на дядо му на този ?

Само Тодор Славков може да оправи България! Напред българи! Аз ще гласувам за него!

На народа на майка му и писна от калпави партьори.

с толкова малко акъл, винаги ще си безработен и беден !

То не остана боклук да не си пробва късмета в политиката .Обикновенно като е резбрал най-на края, че за нищо друго не става.

Оформя се елитен екип от умници. които ще се грижат за образованието: проф. Тодор Танев-министър, проф. Костадин Костадинов - зам. министър по науката, най-големия хитрец , играч , но не и учен в Института по ммеханика на БАН, и ТОДОР СЛАВКОВ ?!?!? Господи, спаси отечеството от комунистите и техните креатури, които с хитрости и тарикатлък завзеха и завземат властта!

тази разлика, че тези не са никакви комунисти - те само използваха и използват благата ни, независимо каква власт ще се установи

Гнъсни комунистически свине. Единсвеното нещо направил в живота си е ... че е внук на Живков. Наглостта им няма граници.