Мъж потроши с брадва мерцедес заради прегазено куче

23-годишен Михаил Бериша, който през март преби таксиджия и потроши колата му, днес е потрошил с брадва "Мерцедес", след като водачът прегазил кучето му.

Обратно в новината

Коментари - Мъж потроши с брадва мерцедес заради прегазено куче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, като е невменяем защо го държат на улицата? Направо да го направят президент....

то си има място за кучета и за коли. Освен това ако всеки от нас грабне по един автомат ще стане малко страшно .Ако това е националното желание то значи има потенциал да си оправим държавата , иначе е само пишлегарска работа!

И на мен някой да ми прегази кучето ще ми се иска да го смеля от бой...

Ами явно е опасен. Защо не е в клиника на лечение? Още при първото изпадане в подобна криза, завършило с побой над гражданин, е трябвало със съдебно решение да бъде изпратен на принудително лечение в психиатрично заведение. Вярно, че държавата ни е опоскана от другарите, но разхождащи се ненормалници с блрадви в ръцете ни идват доста в повече.

КУЧЕТАТА САЛАМ И ОТРОВА - СОФИЯ СТАНА КУЧКАРНИК ПОКРАЙ КУЧКАРИТЕ ОТ ГЕРБ

Прави ми впечатление, че в България масово се спори при безобразия и престъпления коя от двете страни е (по-) права, ДОКАТО ЧЕСТО ИМАМЕ ГРЕШКИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ОТ ... ДВЕТЕ СТРАНИ, но обикновено не равносилни. А до тук, до това положение се стигна поради ДЪЛГИТЕ ГОДИНИ ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ И АБДИКАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА, ПОРАДИ КОЕТО МАФИЯТА СИ Я ПРЕВЗЕ И УПРАВЛЯВА В СВОЙ ИНТЕРЕС! А тя има голям интерес хората помежду си да се карат, да се конфронтират и да са разделени и да спорят и се карат непрекъснато, ДА СА ОШАШАВЕНИ, ОЖЕСТОЧЕНИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ПО КАКВИТО И ДА Е ПРИЗНАЦИ И ДА СА ОБЪРКАНИ! Споделям тези най-общи впечатления, защото този конкретен случай също е демонстрация на горенаписаното от мен. Помислете само - и при "майленската свада за паркомясто" между бандите на Очите и Кравата, и при КТБ и конфликта между Преуспелия Катарзис и Мустакатия Банкер, и при още много случаи имаме не борба и дилема между добро и лошо, а между лошо и по-лошо от една атрана и най-лошо от другата! То това, абсолюъно същото важи и за партиите - упражляващи и опозиция, и така избираме и ние, българите на избори, затова сме и на това дередже!

Въпроса е, че всеки се мисли за по- по- най. Всеки се мисли за голямата работа и за над нещата, в стил вижте ме кой съм аз. Не, че съм агресивен човек, обаче стила на писане на Илко ме издразни. И много мразя това безпочвено заканване.

Не знам какъв е албанец луд наркоман но ако ми се падне това келеме ще му изкъртя всички зъби. Мъж съм на 43 нека да ми направи същото на автомобила или да ми отнеме предимство и после да налита на бой май с месеци ще лежи в пирогов целия деформиран на такива изроди само бой до посиране ще ги оправи. На 23 години пикльо и се мисли за безсмъртен герой

Айде малко по - кратко с емоциите, че съм се нагледал на такива интернет нинджи като тебе. За монитора много смел. Аз това, аз онова. Айде да те видя на живо кво ще направиш. Пък и да не говорим, че тука и шофьора има вина. За какво е прегазил кучето, пък дори не е спрял, даже. Искам да ти кажа, че, ако ти си на мястото на шофьора не зъбите, кокалите ще ти изкърта. Разбрали ме. Всички 206 кокала, дето ги имаш в тялото, един няма да ти остане здрав. А, сега си помисли, много добре, на кой ще къртиш зъбите. И внимавай много на кого скачаш, щото не знаеш кого и какво ще ти излезе на среща. Такива палячовци като тебе през ден хвърлям в кофите за боклук, където им е мястото.

мръсно си ти. Само боклуци с ниски чела и изгорели вратове останахте в тая кочина. 99% съм сигурен как изглеждаш, псевдо мутро неграмотна!

Леко само, като "хвърляш палячовци в кофите за боклук" - докато сънуваш де, да не се объркаш наяве да нападнеш някой с оръжие, че няма и да стигнеш да го докоснеш, камо ли нещо да му счупиш, пък после и да го съдят трима, теб шестима ще са пренесли вече до трапа! Те тия с големите мускули, големите ММА-йци, с брадвите, с бухалките, с ножовете, ВСИЧКИТЕ ги лекуват 8-9 мм. - ЗАВИНАГИ при това! Та по-леко, че да се радваш на повече дни под слънцето, ако искаш де.....

Ти, кво бе. Като си на 43 години да не се мислиш за безсмъртен.

Ти ми смачкай кучето и направо ще те гръмна между очите.

Илко, моето момче. Ти като си бил в казармата, май, старшината малко те е бил. Като си бил малък, май, и баща ти малко те е бил. Затова сега скачаш скачаш като петле и само на бой налиташ. Ама, те предопредих, не знаеш на кой ще попаднеш. Да не вземат да те изтискат като мокър парцал и да те оставят да съхнеш на дувара. ЪХХХ. Внимавай много, моето момче.

Аз имам приятели, които ако някой им прегази кучето просто ще го застрелят като побесняло псе. Така че наисттина по-кротко с компютърния героизъм наистина.

Еми и аз това му викам на Илко. Ама, няма кой да слуша. Тука само ме страхуват. Само, не знам, ако аз реша да ги страхувам нещо, кво ще стане ?????

сложи една снимка на кучето си,да видиш как някой ще ти го утрепе за кеф само.

Не разбирам, щом е невменяем и не може да носи съдебна отговорност, не трябва ли да е затворен в специализирано заведение? Очевидно е, че е агресивен и опасен за околните. Трябва да убие някого ли за да се задействат "органите"?!

ама диагнозата му лоша-албанец.

Наркоман води на каишка гъсок по "Руски" пред парламента. Веднага е фиксиран и полицай се пробва да го "неутрализира": - Г-не, вие нарушават правилата и ще ви глобя. - Защо?! - Вашият любимец сере, с извинение. - Но стотиците гълъби тук също серат. - Г-не, гълъбите е символ на Мирът. - Моят гъсок също не иска война....

Това шиптърче много се репчи ма скоро ще пишат,че са го намерили в някоя канавка!!!!!!!!!!!

Статията е написана прекалено тенденциозно с концентрация на факти около миналото на този Михаил. За целите на безпристрастния поглед трябва да се напише при какви обстоятелства е станало прегазването на кучето. Дали е било тенденциозно или нарочно? Защото ако нарочно ми прегазят мое куче, брадвата ще разцепи главата на виновния, а не колата му. Ако е непредпазливост - това е друга тема. Например ако изскочи само под колата - това е инцидент. Но ако нарочно бъде блъснато, на улицата ще се появи и човешка кръв. Така че твърде много неща трябва да се разгледат и вземат предвид, а идеологията че ако веднъж си престъпник, цял живот си престъпник, не може да се прилага на 100% спрямо всеки.

"Дали е било тенденциозно или нарочно?" --> "Дали е било тенденциозно или нещастен случай?"

Чечо!никъде не пише,че колата се движила по тротоара!!!!!!!!!в такъв случай чий го търси мастията на платното за движение на автомобили???????? пък до това ,че ще цепиш глава с брадва !а посмали манго!знаеш ли колко кротък и насран ще станеш когато ти опрат пищова в празната тиква? ебахта в идиота за мастия ще трепеш човек!!!!!!! ти си за трепане !!!!!!!!!!!!!

Но пък пише, че шофьора дори не е спрял! И да статията е тенденциозно написана! Разбира се, че трябва да го арестуват, но също и шофьора прегазил кучето. Утре може да прегази детето ти и да си замине.

Нарочно или не, няма никакво значение. Има си полиция и съд, където да си търси правата. Не може просто да вземе брдвата и да вилнее из Люлин. Тука не е Дивия запад от филмите.

Тоя па, лайнар. Тръгнал за едно куче да цепи човешки глави с брадви. е, виртуално де, за повече едва ли ще му стиска....

Управляващите явно смятат, че държавата ни е лудница и лудите могат да се разхождат свободно и от време на време да избиват по някого!

Тоя албански ц.ганин със сигурност няма да достигне пенсионна възраст! В хороскопа му пише, че ще има сериозни здравословни проблеми от ортопедично естество!

бой мамка му шиптъска само боя ще го излекува от дрогата

"Забраниха със закон разходката на куче без каишка" 15:44, 26 ноември 2015 "Стопаните няма да могат да водят животните си без каишка или да пускат домашните си любимци да тичат без придружител. Забраната съществува и в момента, но тя бе разписана само в общинските наредби и често хората не се съобразяваха с нея. Заради зачестилите случаи на нападения от домашни кучета се наложи записването на забраната и в Закона за ветеринарно-медицинската дейност. Глобата ще бъде от 50 до 150 лв., а при повторно нарушение - от 100 до 300 лв. Промените в закона бяха приети на първо четене."

Е, то в България всички са невменяеми и не могат да носят съдебна отговорност :-)

Ние сме благородни хора не като вас смрадливи изроди и кучето е от майка раждано и него го боли

Бас държа, че песът не е бил на каишка! Шофьорът има пълното право да го съди тоя идиот и за това като морална щета. Една вечер в тиха, слабо осветена улица черен, абсолютно невидим пес се хвърли под колата ни. Добре, че карахме бавно и не го прегазихме съвсем. Дойде някаква патка стопанка и ни направи на нищо, а ние си спряхме и й предложихме веднага да ги караме на ветеринар. Не рачи. Събраха се хора, изкараха ни убийци. Защо не си водите "любимците" на каиш, бе? Вие, не ние, трябва да се грижите за тяхната безопасност! Много обичам кучета, но мразя малоумните кучкари!

Дано колата е имала каско, дано! Само застрахователите (които са си абсолютни мутри) могат да вкарат този в пътя, по един или друг начин! Ако не е луд - ще плаща, ако е луд - настойникът му да плаща! Ясно е, че държавата няма воля и желание да се бори с безобразията, дано поне мутрите вкарат някакъв ред!

Жунгла е някаква жунгла!

Не се чудете така е в България. Познавам двама братя, психично болни, които поне 20-ина години ги вкарваха в психиатрията за по 2-3 месеца и ги пускаха. И като нямаше кой да им дава лекарствата ... Хубавото беше, че мебелите и вещите в апартамента свършиха и вече нямаше какво да хвърлят през прозореца. Та така е ...

abasador

господа, полицаи с подкрепата на прокурорите, подчинени на тежкия ни (абе и на килограми и като корумпиран) Главен прокурор на България, няма защо да закачате този човек. За какво да се хабите и да си правите труд? Този докато не убие един двама или не насече с брадва поне петима, стойте спокойно и гледайте саир, чешайте там дето не ви сърби. Хайде, лек ден.

Хъм...тоя какво прави на свобода бе??? Айде тези които са го пуснали на въжето.

Има права. Психиатрите се оправдават с директивите от ЕС. Не знам един ... психично болен човек ... колко души трябва да убие за да го приберат до живот.

Не разбирам само какво лошо виждате в това да потрошиш един мерцедес? Щеше ли да е по -добре да потроши говедото карало мерцедесът? Хем човекът се е освободил от агресията си и е спестил разходите за психиятър, хем собственикът на мерцедесът е оцелял, а и застрахователната компания ще се намира на работа!

И аз бих му потрошил мерцедеса. Пък не съм освидетелстван. Утре на някой ще прегази детето. Убийството на куче по особено жесток начин е равно на затвор до колкото знам.

Е тая хахавелка до кога ще се мота по улиците? Или в лудницата или в пандиза

И двата вулгара от схватката са за евтаназия и недоброволно донорство. По какъв друг начин могат да бъдат в полза на човечеството?

На сагамисо то ставро се малака

Първо той е българин а не грък и второ идиоте,научи първо езика на когото се опитваш да пишеш-неграмотен селяк...:):) )))))).... "Кичо".....Така се казвал кочът на баба...:):)) Не,че имащ повече акъл от него де......

Как да не избягаш от България.Държавните институции ги нямам никакви!Елате в южния парк да видите в какъв кучкарник се е превърнал.Децата играят на поляна буквално усрана от кучетата.Държава,институции хаха нема такова нещо тук,има само мафия.

Що ме занимавате с песа на луд. Лудия в лудница та заедно с всички дембели дето му се радват. То държава няма а някакво неясно явление все още му викат България.

Тоз изрод с фамилия Бериша е мангал албански. Друго от тези изроди не може да се очаква, само от тесла по главата разбират албанетата.

Малоумниците не разбирали от нищо. Добре тогава на училище за интеграция и поумняване. Песчето задължително всеки месец 3часа на учител, 100лв на час. Ще ги учат на команди също така на пишкане и акане и най вече цивилизоване на Стопаните-водачи да ги водят на къс повод в града и да събират-почистват всички хубавининалюбимците по улици и тротоари и градинки и детски площадки.

Даваш 30 кинта в психото на Езарх Йосиф и ти дават квато си искаш бележка.Печатница за мангизи,частна фирма в държавно помешение.Льольовци, кинти правят мутрите, от въздуха....

Като чета коментарите, май трябва да има психо тест за притежание на куче.

90% от кучезащитниците открито заявяват, че са склонни към агресия и биха причинили телесна травма на друг човек. Какво да си мисля за тях, това дали е представителна извадка ?!

Това са долни мръсни содомиари,които си въобразяват,че всички са им длъжни.Не бил спрял човека,защото псето му се вмъкнало под гумите.Защо не е било вързано или всички трябва да се оглеждат за смърдоляка му?

Ако аЛабала-анецът е луд -лудницана е на разположение. Ама дебила ще купи полицията съдията кмета и пак ще му се радват.

В гората няма автомобили. В града е пълно с автомобили. Имаш куче имаш проблем. Албанчето да се върне в гората по чукарити да си оправи дебилщината. В града имаш куче, водиш го на каишка 1-метър повод, намордник и лопата и плик ---,,*,задължитилно за лайната на песа. Улиците са осрани и Хората омазани заради глезотиите на 99% от комплексарите. Едно ДАНЪЧЕ ПЕС +1000_лв на месец ще опразни улиците от всичи проблеми. Даже Песолюбците сами ще мият улиците с Шампоан и весело ще припкат подир глезените любимци.

ама много удобно точно в такъв момент да ти помогне жълтата книжка.Колко удобно.Аз предлагам всички да си изкараме такива жълти книжки и да си се млатиме ......

А кой ти е казал, че нямаш жълта книжка? Просто всички живеещи в БГ сме такива (ненормалници по рождение), но просто все още не са го удостоверили от психиатричната клиника!

Абе те отдавна са го установили и си го знаят ,ама жълтата хартия не достига. Освен това ,ако напечатат голямо количество "валутата" девалвира! :-))))))))))))

Защо колата, а не собственика? В бг е такова беззаконие, че и да го беше убил пак щеше да се измъкне. Колата с какво е виновна?

Може и да е невменяем, но е реагирал абсолютно адекватно албанеца.Куче се отглежда с любов, като член на семейството и никой не би понесъл да види, как кретен го прегазва пред очите му и подминава, дори не спира.Този същия с мерцедеса, утре може да убие и внезапно изскочило дете или стар човек и пак така да подмине, все едно муха е премазал.Потрошената кола му е най-малкото възмездие.Кола се поправя, живот не се връща.

Не е имало никакво кушенсе, това е била защитна реакция, тези "хора" имат аргумент за абсолютно всяко едно свое действие колкото и алогично/антисоциално да е то. Не се хаби напразно, освен ако не вентилираш гнева си от работната седмица, по този начин. Хубава вечер!

Ако не е имало убито домашно животно, работата е различна, това няма как да знаем.Но, ако пък е истина, ситуацията е реципрочна и в пълно равновесие - един, незачитащ живота е попаднал на друг, незачитащ чуждото имущество и закона.

Ей, Репи, като го обичаш ще го водиш на каишка и ще го пазиш от коли, от други по-едри агресивни кучета, от ловци, от данъчни и невменяеми. Когато е отвързано животинчето тича на воля и няма представа за опасностите, които го дебнат. Утре и ти можеш да сгазиш някое.

Кучетата - ок, но се чудя и децата ли да водим на каишка?Внезапно отскубнало се от ръката дете или просто играещо, изтървало топка, също може да попадне на платното.Е, какво, да го гази някой, че е по -голям и с кола и да не спре да му окаже първа помощ?Никой не е застрахован, че неумишлено може да попадне в ситуация да удари с кола, но добрия и отговорен човек ще спре, за да опита да помогне, независимо дали е сгазил, коте, куче или не дай Боже блъснал човек.Само нагъл кретен може да подмине, все едно нищо не се е случило.

И такива като теб са малоумни.Като не искате да гледате прегазени помиярите си,водете ги на каишка.Навсякъде само кучета се виждат с техните тъпи невменяеми собственици.

Браво, много правилно! Набелязваш жертва и търсиш повод за да излееш агресия - нарича се "фокус". Същото е направил и въпросния дебил, но като не е намерил друг повод на бързо е скалъпил тази измислица премислица. Най-вероятно слизате от една и съща поточна линия.

Бериша е невменяем. Виновни са прокурорите и съдебната система, че са го пуснали на свобода! НИЕ СМЕ ВИНОВНИ че търпим такива закони!

Еми и ти си за освдетелстване, щом смяташ, че това е нормално да се случва.

Ако на този му се беше привидял дракон, кои ли щяха да наскачат да защитават прават на въображаемите дракони...този наистина пощури цял един квартал с делюзиите си... Кучезащитниците няма да ги коментирам, те си знаят.

" ....., но след това от прокуратурата съобщиха, че той е невменяем и не може да носи съдебна отговорност." ?!?!?!?!?!?!?!? ......... И акво прави навън? ВМЕНЯВА другите?

Ми плаче си за един 9 мм в чутурата албанска

и аз всеки ден изпадам в криза от дебили меринджеи и началници! и кво? да фана и аз брадвата ли?

И кучето е пешеходшц, нали!

Язък за кучето,но чакат този идиот да утрепе, не дай боже, някой човечец ли за да вземат мерки.Един малоумен шиптар побърка квартала.

За кучето сорри що непрегазил шипецо той и без това луд...

Пак да го пуснат.

СМЪРТ за такива !

Такова нещо не бях чувал - той е невменяем и има приятелка? Ако и тя е невменяема, друго не мога да допусна, как тя кара кола?

И аз да видя как прегазват кучето ми и аз ще превъртя по подобен, но огнестрелен начин.

Е как се сгазва куче? Не аз карам по тротоара, а то изскача на пътя! И понеже никога не е чело правилника за движение по пътищата не се съобразява с никого. Аз трябва да пълзя с 2 км/ч защото може да ми изскочи куче и евентуално да го сгазя?

сега сгазил животинка и даже не погледнал дали не е само ранена... утре тоя ще прегази дете и ще опродължи нататък без а му дреме. не - за тоя трябва старата система око за око - връзват го и минават през него с мерцедеса му. може и да върнат напред-назад десетина пъти за да е сигурно че ще схване намека!

А да не бъдете толкова нагли.Ние не караме по тротоарите,а вашите кучета сте длъжни да водите на повод,а не да тичат и да ги газят.Аз ако съм нередовен като човек,малко ще се засрамя,но вие кучкарите сте толкова тъпи,че и това чувство ви е чуждо.

Ако е видял животното е едно, ако е минал през него е друго. Някъде да прочете колко едро е било животното? Едно чи хуа хуа даже няма да усетиш че си прегазил, особено при "огледалния без дупки асфалт", дори кокер шпаньол или джак ръсел. Но надали има разлика в мисленето и поведението твоето и на шиптъра.

А, така! Ти може да си с мерцедес и кинти, ама аз съм с куче и жълта книжка!