Меркел: Споразумението за Брекзит е "дипломатически шедьовър"

Германският канцлер призна, че изпитва "известно удовлетворение" от сключването на сделката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе! Само погледнете двете "грации", Т Мей и А Меркел и после повторете без да се разсмеете "двете сътвориха дипломатически шедьовър".

Щом Меркел смята това за шедьовър със сигурност Мей здраво ги е изработила ! Все пак дипломацията са я измислили англичаните ;)

Шедоьврите сте вие МЕРКЕЛ ТУСК МАКРОН ЮНКЕР и най вече нашия многоуважаван вожд мафиот ТИКВАТА БОРИСОВ които докато не съсипят ЕВРОПА няма да мирясат

Те наистина са шедьовър, ама шедьовър които ще доведе до разпад целия съюз. Това е просто въпрос на време

винаги като ви бъркат отзад изпитвате известно удовлетворение! Луда бабичка!

Меркел "изпитвам известно удовлетворение ???!!!" Боже,жива да не бях. А пък аз, от ставащото, не съм бил така превъзбуден от времето на Чешката инвазия през 1968 ма година. !!!

Направо ювелирно сопразумение.

Дано да не е като шедьоврите, които сътвори ЕС и сме пред прага на масови протести в цяла Европа. А тази продажница Меркел, нали си подаде оставка, да потъва нанякъде, не искаме да се меси...

Лондон ще отхвърли сделката. Ще има твърд Брекзит.

Меркел не каза на Гърците прекараите през 1000 хилометра имгрантите от остров лесбос до Македония и не каза на Македонците пускаите всико каза на тези които са дошли добре дошли от къде да знае е има толкова продажни държавни служители и в гъррция и в унгария които са работели за САЩ срешу Европа и най вецхе срещу Германия, това цхе на всики полтици на които децата им са били на сороски стипендии запоцхнаха една кампани за про Тръмп който поцхна отркита търговска война срещу Европа слуцхайност ли е

"Но ще дойде най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен (Британийо!)...И аз се моля със сълзи на очите на Бога, дано не се върнеш" Когато Наглия напусне ЕС, това ще бъде най-щастливият ден за всички народи в ЕС. Ще изпращаме на летището с цветя нагличаните и дълго-дълго ще махаме след отлитащия самолет.

......дообре шматка... хаххахахахах

Гадно е да си тъп ! Но е готино като не знаеш точно колко си тъп ;)

Ееех лельо Меркел! За нагличаните ли съжаляваш, че напускали ЕС? Вие германците май забравихте за Дрезден?

Какъв е този "дипломатически шедьовър"? Що за глупост! Сега ПакистАнглия ще си внася стоките в европейският пазар безмитно, а взаимно ще си пътуваме с визи. Няма да има свобода на движението на хора, защото за по-дълъг престой пак ще има визи, а и за калпак Англия няма да плаща вноски на Европа след като изтече гратисния период. И аз искам да имаме такъв договор с Европа!

ни меркел, няма да им нахендри още мюсюлмани. Бозавите се усетиха, че не паспорта(националността) е от значение.... А религията...

Нямам думи, с които да изразя възхищението и преклонението си пред тази силна жена - стожер на демокрацията, глобализацията, но в същото време тотално великодушна и безкрайно справедлива към желанията на партньорите си, дори те да са в рязък контраст, в амбивалентно противоборство с нейните хуманистично-толерантни идеи за Масивна Глобализация (МГ), сливане на Нации, Култури и религии (СНК) както за съвместно функциониране на многополово-джендърообразна политико-социална система (СФМДПСС). Тази жена показа на Европа и света, че пътят на народите и нациите не е към разделяне и расово-етнически междуособици, а по-скоро към единение и взаимно зачитане и признаване на различията и спецификите - носители на иновативната прогресия, изтласкваща и в бъдеще европейската поанта като водеща световна доминиращо-амбивалентна тенденция! Ангела Меркел ни показа по един блестящ начин дълбоката НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ, БЕЗКОНЕЧНАТА многопластовост и ПОЛИМОРФНАТА многопосочност на "пълноводно-обилния" поток на европейските и световни процеси, извеждайки на преден фон идеята за така нужния ни в днешната реалност процес на дипломатично-обмислените преговори респ. разумни решения и на най-заплетените социално-икономически и политически казуси-ребуси, назовани метафорично с въведения от самата Меркел удачно описателен термин "дипломатически шедьоври". Призовавам моите братя и сестрици българчета да извисят наведения си надолу поглед към по-мащабни и централни тематики и тежнения, а не, потопени до гърди, да газят перманентно мътния батак на собствените си локални проблемчета, опорни точки и злободневно-параноични мисли и схващания. Само така ще се отървем от местното патриотарско скудоумие и националистическо-ксенофобични страсти. Това са Истината, Пътят и Надеждата. Сполука за България!

мдаа.. може да е извисена в твойте очи, но истината, реалността е съвсем друга.. мюсюлманите, не са достигнали още, цивилизованото мислене на християнството, баба меркел не можа да предвиди, че от фанатична маймуна не може да направиш интелигентен човек, с някаква си там интеграция.. и сто години да минат, приматите си остават примати.. да му мислят белите хора и дъщерите им, че даже и синовете.. огъня, който гори в приматите не може се изгаси лесно..оня в главите и оня между слабините са бъдещето на миграцията.. :(

Както един мустакат опустоши Европа, така и тази жена я упостоши. След първия Европа някак се изправи отново, но след нея никога.

Ами то и споразумението на тази- Велкомен- е шедьовър, но не дипломатически.

Тази да слага фереджето, а най-добре бурката и да не се обажда повече! Няма право да дава оценки един политически труп.

Германския бизнес подкрепя и е съгласен да търгува и с Русия,ама нещо го порязаха,макар и не докрая.Не ми се вярва и германския народ да не подкрепя и да не е съгласен с толкова успешния германски бизнес,за чиито успехи две мнения няма!Йес!Даа...Да!

Аз подкрепям Брекзит. Има англоезичен свят който не принадлежи на Европа.

След като баба Шмеркел се радва на споразумението, сега ще гушне нашето Боче и ще го утеши в прегръдките си. Зер чилякът се е разтревожил, че ингилизите няма да останат в Евгогейския съюз. Блазе му на Бочето.

Внимание, че когато е прегърнала Меркел като съюзник умира скоропостижно от задушаване. Виж какво стана със SP.

За нещастие на горе драскачите EU няма да се разпадне. Европа ще остане силна и едИнна. Все пак енгилизите ще си останат островни диваци, макар и забогатели от разграбването на народи и континенти, вкл. и нашата страна!

Ще..... ще ,,,, и ти ще си жив свидетел на това. А не внуците или децата ТИ.:))))

Много хора упрекват Меркел за отварянето на границата през 2015 година.Но не бива да забравят,че това не можеше да стане без съгласието и подкрепата на германския бизнес. (не защитавам Меркел,но логиката е такава)

"Германия отново отчита рекорден излишък. Според предварителни данни той ще е в размер на 60 млрд. евро тази година..." Всички на дефицит, Германия на излишък... През 2016 год. търговията в рамките на ЕС представлява 59% от износа на Германия. За Франция — 8 %, Обединеното кралство — 7 % и Нидерландия — 7 %. ... За България няма ЮП, за Германия може СП...

Мда, лошо е да има излишък. Някъде през демокрацията и ние имахме излишък примерно на консерви с домати, но им изгубихме старите пазари, а нови не намерихме. В крайна сметка сега ни от консервни фабрики имаме нужда, ни от толкова много домати. Съответно и работната ръка си отиде да търси препитанието другаде. Точно това не иска да се случи Меркел в Г-я.

Може и още как. По нареждане на шефа.

Май някой е взел чуждо листче.Изявлението й повече подхожда на някой балкански лев и обратното...Нещо "лишчетата" са разменени. Йес!Даа...Да!

Май някой е взел чуждо листче.Изявлението й повече подхожда на някой балкански лев и обратното...Нещо "лишчетата" са разменени. Йес!Даа...Да!

Май някой е взел чуждо листче.Изявлението й повече подхожда на някой балкански лев и обратното...Нещо "лишчетата" са разменени. Йес!Даа...Да!

Италия, Франция, Испания.....следват в такт един след друг....докато ЕС отмине в миналото тъй като изсмукаха каквото могат от източна Европа....вече не им се връзва...кръвопийци извързващи безкръвен геноцид над страни като България и прикривайки се зад либерсатични евроатлантични маски

1500000000+

АМи пускай проксито за плюсове е трол смешен!

Германия е виновна за днешния геноцид на българския народ. Колкото повече се произвежда във ФРГ, толкова по-малко се произвежда в България. Колкото повече българи отиват да работят в Германия, толкова по-малко българи остават в нашата Родина. Колкото по-богати стават швабите, толкова по-бедни стават българите!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kolkoto po veche vali,tolkova po veche vali

Брекзит - поредната крачка към саморазпадането и саморазлагането на ЕС!

Този разпад не е на добре. За никоя от страните. ЕС има много "трески за дялане" , но разпада му е лош за всички в него. Трябва да се усъвършенства и доизглажда, но не и да се разпада. В света предстоят значителни изпитания и всеки по отделно, особено такива дребни като нас, няма да може да се справи самостоятелно. Вече се набелязва едно ново разпределение. Разбира се САЩ, от друга страна Китай, Русия, Иран, Турция, Индия. Всеки със собствени възгледи за съюзи и интереси, но и всеки силен самостоятелно. ЕС трябва да се укрепи за да бъде силен от своя страна. Не зная дали само аз забелязвам, но като се изключат нюанси като положението на Франция, то разпределението на силите започва да клони към това преди ВСВ...Все-още само се набелязва, но някак си всичко започва да се връща постепенно към онова, което е било.

Меркел: Споразумението за Брекзит е "дипломатически шедьовър" Меркел спретна Шедьовъра на шедроврите на разпада на ЕС. "Германският канцлер призна, че изпитва "известно удовлетворение" от сключването на сделката..." Бабето би трябвало да е напълно удовлетворено.

Какъв шедьовър сънува бабишкерата като тя е сред главните виновници за разпада на ЕС?