Коментари - Кунева поде подписка за антикорупционния закон | Днес.dir.bg

Кунева поде подписка за антикорупционния закон

"Движение България на гражданите" (ДБГ) ще търси гражданска подкрепа за строго антикорупционно законодателство.

Обратно в новината

Коментари - Кунева поде подписка за антикорупционния закон | Днес.dir.bg

Коментари

Тази е толкова посра.а сега ПР ни прави. СнаАта на Политбюро.

Всичко това е един гаден пиар. Ако някой има илюзии, че Риформаторите им пука за корупция. Какво направиха. Издебнаха подходящ момент, преди почивката и се опитват да пласират някакъв закон. Който дори не обсъждан с колегите им в управление. Не само неколегиално, но и твърде мръсно. Нормално е, да се сподели и да се обсъди, да се направят корекции от партньорите. И естествено, при тези условия, никой няма да се съгласи да подкрепи закона. Но веднага в главите на овчия електорат трябва да остане, че ето, Риформаторите-еничари са единствените борци против корупцията, а другите партии едва ли не я поддържат. Изключително долен номер от страна на тази партия. С което показва, че с този си морал и гадории няма никакво място в управлението на държавата.

ние им казваме да се махат от власта, а те ни искат подписите, за да се окопаят в нея.

ЗА ТАКЪВ ЗАКОН СЪМ. ДЕПУТАТИТЕ ГИ СТРАХ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА КРАЛИ. НО ДА ИМА НЕЗАВИСИМ СЪД. ДА НЕ Е КАТО ТОЗИ СЪД И ТАЗИ ПРОКУРАТУРА - ПРОДАЖНИ. КУНЕВА МИ ХАРЕСА ТОЗИ ПЪТ.

Много тъпо пиарстване е тоя коментар.

Законът не е срещу КРАЖБИТЕ, а срещу КОРУПЦИЯТА!Това са различни неща. Масово хората смятат, че става въпрос за едно и също нещо, а то не е!

sawo

Да се чете: "Движение България на гражданите" (ДБГ) ще търси (уж) гражданска подкрепа за набутване на свои хора чрез (уж) строго антикорупционно законодателство - още ненужни комисии, които само ще прибират пари.

не е като да духаш на Барозо. За тая политика се иска и малко авторитет и акъл.

Абе , защо ми триете коментарът? Какво имате против патките?Патиците (Anas) са един от родовете, включени в разред Гъскоподобни. Гъски като гъски.Какво им е по-лошо от другите? Обикновено себеподобните се харесват, ама вас знае ли ви човек....Освен това ПАТКА означава Пернишка Академия за Телекомуникации, Компютри и Архитектура.Ама то, човек, трябва и да попрочита някои работи, а не само да трие мненията на другите!

подход.Първо искаше доноси , сега антикорупционен закон.Връзката е първосигнална- ще вкарам в затвора неудобните чрез доноси. как не измислиха за 70 години нещо по-модерно поне.Егати и простотията !

Като искате развито общество в което хората няма престъпни мисли и навици, и справедлива съдебна система, защо никой от вас не говори за божието слово? Защо не го популяризирате сред младите? Всичко започва от морала на човек. А вие възпитавате най-пошлото в човека чрез медиите и масовата хълтура и после уж се борите с негативните последствия от това. Тотално безгранично лицемерие. Истината е че тези хора захлебват от създаване на проблеми, а не от решаването им. И под натиска на общественото мнение само имират услия в полза на гражданите. Комунисти9чески яморал и по-скоро липса на такъв води към ада.

брадър

Такъв закон ще реабилитира и официализира репресионните методи на комунизма в Булгария. Но защо не се чудвам на творческите напъни на тази жена. И деята както винаги е тотално слухтете и пораждане на недиоверие на гражданиет един спрямо друг.

При комунизма те пращаше в Белене. Анонимката сега ще ти предизвика евентуално данъчна проверка! Имаш ли укрити данъци!

др. Сталин е казал- не важно кой гласува-важно е кой брои гласовете!/това е по повод Киров/. Естествено че не в Белене то не е модерно просто като ти дойде проверка и бакалията ти отиде.

1952 година. Всичко друго са митове създадени от съвременните антикомунисти и национални предатели. Какви десиденти? Какви 5 лева, бе?

Анонимни сигнали да се приемат за чиста монета това си е жива порция комунизъм и сталинизъм! КОЙ предложи да има анонимни сигнали?

най-корумпираната, кове закони за корупция... щеше да е смешно, ако не беше трагично А що се отнася за подписката й-ще се справи женицата, тя ги умее тия неща, за отрицателно време ще подпише поне 500хил....мъртви души!

Заминавай да сечеш в Габон гори или връщай народната пара

Щом тая особа и нейните сподвижници така настояват за формата на тоя Закон ИМА НЕЩО ГНИЛО!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Какво се правят на интерезсни. По закон всички държавни служители нямат право на фирми. А нашите депутати и министри имат . Колкото закона да направят за тях , не важат.

Ще я подпиша с две ръце , защото така повече НЕ СЕ ИЗДЪРЖА в тази държава! Промени в СС НЯМА!

кукунева подписвам отма само срещу минет от мъжо ти! партийното секретрче

Ей, Ку-Кувицо, жълта гостенка нагла, Сидеров не ти ли го каза в парламента ма? "Ами това е все едно сериен убиец да предложи закон за защита ценността на човешкия живот. Това е все едно педофил-рецидивист да предложи закон за защита на детето! Най-корумпираната, Пръмовица, разсипа преговорите с ЕК за квотите на индустрията и селското стопанство, разсипа с лобистка лъжа блоковете на АЕЦ Козлодуй, заради пост в Париба и ЕК! Господ да те.....благослови!

Трябва целия парламент в затвора и чак след това да им се нищят една по една кирливите ризи.... всички имат там такива и не една!!!!!!!!!!!1

Най хубаво ще е да съберем потписки за да ви изритаме всичките ви до един барабар със всичките партии за България вече трябва нови имена и нови партии

да знайш от мене : яко си прав, на 200% !

Боклук продажен, грозен- СКРИЙ СЕ! Така ли се правят закони- само в угода на някои като теб?

Си както и напудреният закон- само за пред Европа!!!Погледни румънците и се запитай как нищо не се получава в БГ-то!!!

ама изобщо не е корумпирана.

просто няма кой да й го каже ...

Сидеров и го каза в лицето от трибуната на парламента.

Каке , само един въпрос и един отговор - ПО СИЛАТА НА ТОЗИ ЗАКОН ТИ СЛЕДВА ЛИ ДА ПОСЕТИШ ТРАЙНО СЛИВЕНСКИЯ. Ако отговорът е НЕ ,законът е въздух под налягане.

Како, ако този закон няма обратно действие от 1989 г. само си чешите езиците както винаги до сега. Рано или късно ще има такъв !

Подписка за незабавно разследване и съд на предателите на националните интереси!

На първо място КУНЕВА.

Тая противнячка, национална предателка с кривата джука, за какви подписки мечтае? Я да и спретнем една подписка за затвора, със сигурност ще има повичи подписи.

повече

Аз предлагам да се разследва затварянето на 3-ти и 4-ти блокове на АЕЦ (които бяха приведени в пълно съответствие с изискванията за безопасност).

ама изгоре крдлиф дедо в тоя случай :-)

Съд за тая

ДРУГАРКО Кунева,ти,просто,си ДОЛНА ПАЧАВРА !!!

отколкото липсата на такъв!

Дир моля да предоставите коментарите по- долу на лицето М. Кунева

Мърло, виж как действат в Румъния, и насо да се плюнчиш а действай. Но дупе нямаш, дупе, комунистическа снахо.

не се коси за дупе, че си го има, има си го. Ти как мислиш, без дупе толкова високо стига ли се?

ТАЗИ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА.108 ДЕПУТАТИ СА ЗА ИСТИНСКИ ЗАКОНИ КУКОНЕВА,А ПО ТОЧНО НЯМА ФИРМА КОЯТО РАБОТИ ПО КАКЬВТО И ДА Е ПРОЕКТ И ДА НЕ СЕ ОТЧИТА И СЛЕД ВСЕКИ СПЕЧЕЛЕН "ТЬРГ"МИЗАТА СЕ ВДИГА.ТОВА ГО ЗНАЯТ И МАЛКИТЕ ДЕЦА,А КАКВО ОСТАВА ДА НЕ ГО ЗНАЯТ СТОТИНА ДЕПУТАТИ.

искам подписка антиКунева... Няма ли кой да спре гадината - нанесла е най-голяма вреда на България от всички нейни гадни колеги взети заедно... Ама много странно при нас - всички знаем че гадините ни убиват и крадат нарочно, и пад им позволяваме да смучат

тая не може да преживее ,че никой не я взема на сериозно.... какъв магарешки инат да наложи нейното.... А румънката като дойде тук им каза,че тярбва действие не нови закони.

Дай подписка да те изгоним червена куковица , изкривиха се джуките след гласуването , народа не желае да те види и чуе ти все се появяваш , ти която разпродаде и затвори богатството на България и направи чували с пари за теб и твоето семейство ! Ти си за затвора а не за подписка , Амин !

Г-жо Кунева, бързат пред изборите да дозаграбят каквото могат. Вижте какво става в Младост-2 - София. Направиха метро до Бизнес парка, но оставиха десетки хиляди без друг превоз, като премахнаха автобуси 111 и 76, заради един неизвестен, но нечие протеже, който ще използува отсечка от пътя на Александър Малинов за да печели от платен паркинг, дори се чува, че и зелените площи ще бъдат прихванати, върху които има детски площадки, изостанали от много години. Но кметът на Младост не мисли като Вас и нас /обикновените граждани/... Моля, направете проверка и помогнете на хората да си възвърнат автобусите 111 и 76, които се днижеха до преди 10 дни. Вярваме във Вас!

Само Кунева не е стоплила, че не в закона е проблема. Проблема е в МВР, ДАНС и Прокуратура, които си затварят очите пред очевидни корупционни схеми. Пример: Мимистърката на спорта в кабинета Орешаррси искаше да ремонтира заимния дворец на спорта за огромна сума, по-голяма от ново строителство. Само дето на никого не му пукаше. Нейната работа като вицепремиер, е да ги накара да си вършат работата а не да симулира дейност с нови закони.

не бива да има един антикорупционен закон. всички закони трябва да бъдат антикорупционни

Г-жо Кунева, бързат пред изборите да дозаграбят каквото могат. Вижте какво става в Младост-2 - София. Направиха метро до Бизнес парка, но оставиха десетки хиляди без друг превоз, като премахнаха автобуси 111 и 76, заради един неизвестен, но нечие протеже, който ще използува отсечка от пътя на Александър Малинов за да печели от платен паркинг, дори се чува, че и зелените площи ще бъдат прихванати, върху които има детски площадки, изостанали от много години. Но кметът на Младост не мисли като Вас и нас /обикновените граждани/... Моля, направете проверка и помогнете на хората да си възвърнат автобусите 111 и 76, които се днижеха до преди 10 дни. Вярваме във Вас!

Не е ясно защо закона не минава и защо трябваше г-жа Кунева да дойде за да се предложи такъв закон. Корумпирано шибано ПЛЕМЕ! Глупав народ, слаба държава! Искам да се направи и закон който да прегледа как някой политици в последните 30 години станаха милионери от къде са им доходите!? Същите тези да ги пратим на тъмно за много дълго и да се конфискува имуществото и на децата им!? ШИБАНО МУТРЕНСКО КОРУМПИРАНО СТРАХЛИВО ПЛЕМЕ!!!

Коментари - Кунева поде подписка за антикорупционния закон | Днес.dir.bg

Кунева поде подписка за антикорупционния закон

"Движение България на гражданите" (ДБГ) ще търси гражданска подкрепа за строго антикорупционно законодателство.

Обратно в новината

Коментари - Кунева поде подписка за антикорупционния закон | Днес.dir.bg

Коментари

Тази е толкова посра.а сега ПР ни прави. СнаАта на Политбюро.

Всичко това е един гаден пиар. Ако някой има илюзии, че Риформаторите им пука за корупция. Какво направиха. Издебнаха подходящ момент, преди почивката и се опитват да пласират някакъв закон. Който дори не обсъждан с колегите им в управление. Не само неколегиално, но и твърде мръсно. Нормално е, да се сподели и да се обсъди, да се направят корекции от партньорите. И естествено, при тези условия, никой няма да се съгласи да подкрепи закона. Но веднага в главите на овчия електорат трябва да остане, че ето, Риформаторите-еничари са единствените борци против корупцията, а другите партии едва ли не я поддържат. Изключително долен номер от страна на тази партия. С което показва, че с този си морал и гадории няма никакво място в управлението на държавата.

ние им казваме да се махат от власта, а те ни искат подписите, за да се окопаят в нея.

ЗА ТАКЪВ ЗАКОН СЪМ. ДЕПУТАТИТЕ ГИ СТРАХ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА КРАЛИ. НО ДА ИМА НЕЗАВИСИМ СЪД. ДА НЕ Е КАТО ТОЗИ СЪД И ТАЗИ ПРОКУРАТУРА - ПРОДАЖНИ. КУНЕВА МИ ХАРЕСА ТОЗИ ПЪТ.

Много тъпо пиарстване е тоя коментар.

Законът не е срещу КРАЖБИТЕ, а срещу КОРУПЦИЯТА!Това са различни неща. Масово хората смятат, че става въпрос за едно и също нещо, а то не е!

sawo

Да се чете: "Движение България на гражданите" (ДБГ) ще търси (уж) гражданска подкрепа за набутване на свои хора чрез (уж) строго антикорупционно законодателство - още ненужни комисии, които само ще прибират пари.

не е като да духаш на Барозо. За тая политика се иска и малко авторитет и акъл.

Абе , защо ми триете коментарът? Какво имате против патките?Патиците (Anas) са един от родовете, включени в разред Гъскоподобни. Гъски като гъски.Какво им е по-лошо от другите? Обикновено себеподобните се харесват, ама вас знае ли ви човек....Освен това ПАТКА означава Пернишка Академия за Телекомуникации, Компютри и Архитектура.Ама то, човек, трябва и да попрочита някои работи, а не само да трие мненията на другите!

подход.Първо искаше доноси , сега антикорупционен закон.Връзката е първосигнална- ще вкарам в затвора неудобните чрез доноси. как не измислиха за 70 години нещо по-модерно поне.Егати и простотията !

Като искате развито общество в което хората няма престъпни мисли и навици, и справедлива съдебна система, защо никой от вас не говори за божието слово? Защо не го популяризирате сред младите? Всичко започва от морала на човек. А вие възпитавате най-пошлото в човека чрез медиите и масовата хълтура и после уж се борите с негативните последствия от това. Тотално безгранично лицемерие. Истината е че тези хора захлебват от създаване на проблеми, а не от решаването им. И под натиска на общественото мнение само имират услия в полза на гражданите. Комунисти9чески яморал и по-скоро липса на такъв води към ада.

брадър

Такъв закон ще реабилитира и официализира репресионните методи на комунизма в Булгария. Но защо не се чудвам на творческите напъни на тази жена. И деята както винаги е тотално слухтете и пораждане на недиоверие на гражданиет един спрямо друг.

При комунизма те пращаше в Белене. Анонимката сега ще ти предизвика евентуално данъчна проверка! Имаш ли укрити данъци!

др. Сталин е казал- не важно кой гласува-важно е кой брои гласовете!/това е по повод Киров/. Естествено че не в Белене то не е модерно просто като ти дойде проверка и бакалията ти отиде.

1952 година. Всичко друго са митове създадени от съвременните антикомунисти и национални предатели. Какви десиденти? Какви 5 лева, бе?

Анонимни сигнали да се приемат за чиста монета това си е жива порция комунизъм и сталинизъм! КОЙ предложи да има анонимни сигнали?

най-корумпираната, кове закони за корупция... щеше да е смешно, ако не беше трагично А що се отнася за подписката й-ще се справи женицата, тя ги умее тия неща, за отрицателно време ще подпише поне 500хил....мъртви души!

Заминавай да сечеш в Габон гори или връщай народната пара

Щом тая особа и нейните сподвижници така настояват за формата на тоя Закон ИМА НЕЩО ГНИЛО!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Какво се правят на интерезсни. По закон всички държавни служители нямат право на фирми. А нашите депутати и министри имат . Колкото закона да направят за тях , не важат.

Ще я подпиша с две ръце , защото така повече НЕ СЕ ИЗДЪРЖА в тази държава! Промени в СС НЯМА!

кукунева подписвам отма само срещу минет от мъжо ти! партийното секретрче

Ей, Ку-Кувицо, жълта гостенка нагла, Сидеров не ти ли го каза в парламента ма? "Ами това е все едно сериен убиец да предложи закон за защита ценността на човешкия живот. Това е все едно педофил-рецидивист да предложи закон за защита на детето! Най-корумпираната, Пръмовица, разсипа преговорите с ЕК за квотите на индустрията и селското стопанство, разсипа с лобистка лъжа блоковете на АЕЦ Козлодуй, заради пост в Париба и ЕК! Господ да те.....благослови!

Трябва целия парламент в затвора и чак след това да им се нищят една по една кирливите ризи.... всички имат там такива и не една!!!!!!!!!!!1

Най хубаво ще е да съберем потписки за да ви изритаме всичките ви до един барабар със всичките партии за България вече трябва нови имена и нови партии

да знайш от мене : яко си прав, на 200% !

Боклук продажен, грозен- СКРИЙ СЕ! Така ли се правят закони- само в угода на някои като теб?

Си както и напудреният закон- само за пред Европа!!!Погледни румънците и се запитай как нищо не се получава в БГ-то!!!

ама изобщо не е корумпирана.

просто няма кой да й го каже ...

Сидеров и го каза в лицето от трибуната на парламента.

Каке , само един въпрос и един отговор - ПО СИЛАТА НА ТОЗИ ЗАКОН ТИ СЛЕДВА ЛИ ДА ПОСЕТИШ ТРАЙНО СЛИВЕНСКИЯ. Ако отговорът е НЕ ,законът е въздух под налягане.

Како, ако този закон няма обратно действие от 1989 г. само си чешите езиците както винаги до сега. Рано или късно ще има такъв !

Подписка за незабавно разследване и съд на предателите на националните интереси!

На първо място КУНЕВА.

Тая противнячка, национална предателка с кривата джука, за какви подписки мечтае? Я да и спретнем една подписка за затвора, със сигурност ще има повичи подписи.

повече

Аз предлагам да се разследва затварянето на 3-ти и 4-ти блокове на АЕЦ (които бяха приведени в пълно съответствие с изискванията за безопасност).

ама изгоре крдлиф дедо в тоя случай :-)

Съд за тая

ДРУГАРКО Кунева,ти,просто,си ДОЛНА ПАЧАВРА !!!

отколкото липсата на такъв!

Дир моля да предоставите коментарите по- долу на лицето М. Кунева

Мърло, виж как действат в Румъния, и насо да се плюнчиш а действай. Но дупе нямаш, дупе, комунистическа снахо.

не се коси за дупе, че си го има, има си го. Ти как мислиш, без дупе толкова високо стига ли се?

ТАЗИ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА.108 ДЕПУТАТИ СА ЗА ИСТИНСКИ ЗАКОНИ КУКОНЕВА,А ПО ТОЧНО НЯМА ФИРМА КОЯТО РАБОТИ ПО КАКЬВТО И ДА Е ПРОЕКТ И ДА НЕ СЕ ОТЧИТА И СЛЕД ВСЕКИ СПЕЧЕЛЕН "ТЬРГ"МИЗАТА СЕ ВДИГА.ТОВА ГО ЗНАЯТ И МАЛКИТЕ ДЕЦА,А КАКВО ОСТАВА ДА НЕ ГО ЗНАЯТ СТОТИНА ДЕПУТАТИ.

искам подписка антиКунева... Няма ли кой да спре гадината - нанесла е най-голяма вреда на България от всички нейни гадни колеги взети заедно... Ама много странно при нас - всички знаем че гадините ни убиват и крадат нарочно, и пад им позволяваме да смучат

тая не може да преживее ,че никой не я взема на сериозно.... какъв магарешки инат да наложи нейното.... А румънката като дойде тук им каза,че тярбва действие не нови закони.

Дай подписка да те изгоним червена куковица , изкривиха се джуките след гласуването , народа не желае да те види и чуе ти все се появяваш , ти която разпродаде и затвори богатството на България и направи чували с пари за теб и твоето семейство ! Ти си за затвора а не за подписка , Амин !

Г-жо Кунева, бързат пред изборите да дозаграбят каквото могат. Вижте какво става в Младост-2 - София. Направиха метро до Бизнес парка, но оставиха десетки хиляди без друг превоз, като премахнаха автобуси 111 и 76, заради един неизвестен, но нечие протеже, който ще използува отсечка от пътя на Александър Малинов за да печели от платен паркинг, дори се чува, че и зелените площи ще бъдат прихванати, върху които има детски площадки, изостанали от много години. Но кметът на Младост не мисли като Вас и нас /обикновените граждани/... Моля, направете проверка и помогнете на хората да си възвърнат автобусите 111 и 76, които се днижеха до преди 10 дни. Вярваме във Вас!

Само Кунева не е стоплила, че не в закона е проблема. Проблема е в МВР, ДАНС и Прокуратура, които си затварят очите пред очевидни корупционни схеми. Пример: Мимистърката на спорта в кабинета Орешаррси искаше да ремонтира заимния дворец на спорта за огромна сума, по-голяма от ново строителство. Само дето на никого не му пукаше. Нейната работа като вицепремиер, е да ги накара да си вършат работата а не да симулира дейност с нови закони.

не бива да има един антикорупционен закон. всички закони трябва да бъдат антикорупционни

Г-жо Кунева, бързат пред изборите да дозаграбят каквото могат. Вижте какво става в Младост-2 - София. Направиха метро до Бизнес парка, но оставиха десетки хиляди без друг превоз, като премахнаха автобуси 111 и 76, заради един неизвестен, но нечие протеже, който ще използува отсечка от пътя на Александър Малинов за да печели от платен паркинг, дори се чува, че и зелените площи ще бъдат прихванати, върху които има детски площадки, изостанали от много години. Но кметът на Младост не мисли като Вас и нас /обикновените граждани/... Моля, направете проверка и помогнете на хората да си възвърнат автобусите 111 и 76, които се днижеха до преди 10 дни. Вярваме във Вас!

Не е ясно защо закона не минава и защо трябваше г-жа Кунева да дойде за да се предложи такъв закон. Корумпирано шибано ПЛЕМЕ! Глупав народ, слаба държава! Искам да се направи и закон който да прегледа как някой политици в последните 30 години станаха милионери от къде са им доходите!? Същите тези да ги пратим на тъмно за много дълго и да се конфискува имуществото и на децата им!? ШИБАНО МУТРЕНСКО КОРУМПИРАНО СТРАХЛИВО ПЛЕМЕ!!!