Кунева: Не съм се срещала с Бойко Борисов

Не съм имала срещи с лидери извън Реформаторския блок. Чувала съм се с г-н Борисов след евроизборите, когато се обади да ме поздрави, заяви Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Не съм се срещала с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще останеш много доволна от срещата си с Б.Б ВЕРВАЙ МИ

Тая не се е срещала само с мен, в хубавия смисъл на думата.

ЕЙ! САКЪН! ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ СРЕЩНЕШ С БОРИСОВ! ЗА КОМУНИСТИ и ИСЛЯМИСТИ и СИНЬО-МЪГЛИВИ Е ГОЛЕМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА СЕ СРЕЩАШ С БОРИСОВ! НАКАЗВА СЕ С ПОРИЦАНИЕ и СИСТЕМЕН ТЕРОР ПО ТЕХНИТЕ МЕДИИ!

И ако се беше срещала, щеше да се заразиш от ебола лИ????

ей фотографа, що си снимал жената точно кага преглъща ...ааа

искате ли Трилатералната комисия и масони да ни управляват чрез нея, вижте в гугъл за трилатералната и куна

Добре де ни си - след време ще си-кукли на концииии-ама няма вече балами да ви ВЯРВАТТТТ ДРУГАРКО...

че си приписват - че представляват едвали не най-интелигетните хора в страната

Г-жо Кунева, Не съм Ви привърженик, обаче: изобщо не сте длъжна да се оправдавате и да се чуствате гузна за това с кого се сещате и да откликвате на всяка фълта помиярска измислица.

НА КУНЕВА НИКОЙ НЕ И ВЛИЯЕ,ОСВЕН ТРИЛАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ НА КОЯТО Е ЧЛЕН,ЗАЕДНО С ПЕТЪР СТОЯНОВ И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА!!! ЗА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЩО Е ТОВА,ДА ЧЕТАТ ПОВЕЧЕ И ДА НЕ СЕ ОСТАВЯТ ПОДОБНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА ИМ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ!!!

Иван Костов е много качествен човек и беше омаскарен от ДС , бизнесмени мултаци и червени олигарси . Дясното се сисипа от хора , като Софиянски и други продажници. Прост Народ , заслужава чалгари , Бюреци и Мутри с интелект на футболисти .

Местан липсва на много от пишещи

Не виждам как герб и РБ могат да са конкуренти в дясно. Едните са десни, другите милиционери. Едните участваха в протестите против кабинета Орешарски, другите пиха кафе с Местан. Едните говорят за реформи, другите плашат с криза в държавата. Едните правят всичко възможно за спирането на ЮП, другите ходят за риба. Малки разлики

ДРУГАРКО ПРЪМОВА,ЗАЩО ПРЕДИ 10.11.1989Г.НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ И НЕ ОСТАВИ ПРЪМОВ МЛАДШИ.КАКВА ДЕМОКРАТКА СИ?ТОВА ЧЕ СИ ГОВОРИЛА СЪС ДР.Б.БОРИСОВ Е НОРМАЛНО.НАЛИ БАЩА МУ-ЧЛЕН НА БЮРОТО НА СОФ.ОРГ. НА БКП......?

на Радан Кънев. Намерението на Герб да храносмила цялото пространство в дясно е очевадно. Надявам се никога да не случи.

Куневица е политически труп след "успешното" затваряне на главите и АЕЦ-а.Не го ли осъзнава тази Г-жа???Къде още иска да се вре???

си прави коалиция с Барозу.

Толкова е зле това момче Радан,че няма на къде повече.Големи претенции без грам покритие,ако се покрие,ще е далеч по добре РБ,ама надали.

Реформира ли се БСП в МОмента?

Да! Те няма да правят така вече. Вече са други хора.

Кунева предложи германския модел след изборите да се направи допитване до избирателите си дали искат коалиция с Бойко Борисов Докато , питате избирателите си, Борисов ще е направил коалиция и ще управлява.

Всеки един отделно ли ще питате?

Въпрос Кога БСП и АТАКА в комбина с ДПС пак ще управляват?

Като се изакат нашите сънародници в тъмната стая...и хоп коалицията начело на държавата.

го боли за Пръмовица? Ако ще с Филанкешията да се среща, само това ще и остане.Г-жа Никой.

ДА ПОДЦЕНЯВАШ ПРЪМОВИЦА! АКО ЗНАЕШ КОЙ Я КРЕПИ,КОСАТА ЩЕ ТИ НАСТРЪХНЕ. ТЯ Е КРЕАТУРА НА ТАЙНИ ОБЩЕСТВА,КОИТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ В СЯНКА...

Според мен, чрез устата на Р.Кънев говори Ив.Костов. Иначе не мога да си обясня, защо всеки ден предизвикват с непремерено говорене гнева на Борисов, който единствено има шансове да бъде локомотив на дясното и да отстрани от власт БСП/ДПС за дълго. Всеки ден враждебна риторика, всеки ден нападки срещу ГЕРБ - защо? Те ли са врагът, ГЛАВНИЯТ ВРАГ НА РБ?. А аз наивно си мислех, че стремежът е да се спре достъпът на всички видове Тройни коалиции до властта. Но срещу тях от РБ не се казва и дума - точно както правеше Ив. Костов, гласувайки в тяхна подкрепа в бившето НС. Няма по-вредна личност за "дясното" в БГ, от Ив. Костов, в момента на заплата при Дел. Пеевски.

Напълно съм съгласен с теб. За съжаление , някакви млади "кресльовци" се опитват да кажат колко много са десни.

Изкушаваше се да казва на бялото черно Кунева. На никому не прави чест да внушава неистини.

Интересно ще е занапред да разберем,като се върне на Власт Мутрата на бял кон,какво са му наредили шефовете от САЩ,какво да прави със лошият материал.

Не е ясно само дали Местан и Варадеро са прекъснали любовнат си връзка. По последни данни не са

"...след изборите да се направи допитване до избирателите си дали искат коалиция с Бойко Борисов. Преди изборите обаче такива обещания не се правят, смята тя. " НЕКА НЯКОЙ МИ ОБЯСНИ КАК КУНЕВА И РЕСТАВРАТОРСКИЯ БЛОК СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ДОПИТАТ ДО ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ? НИМА ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ СИ ЗНАЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПОИМЕННО? ТИЯ ХОРА ПОСТОЯННО НИ ТЕСТВАТ ЗА МАЛОУМИЕ. ЗАЩО НЕ КАЖАТ В ПРАВ ТЕКСТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ- АКО ВЛЕЗЕМ В НС НИЕ НЯМАМЕ ШАНС ДА УПРАВЛЯВАМЕ САМИ, ЗАТОВА АКО НИ ПОКАНИ МУТРАТА БУДА ЩЕ ПОБЪРЗАМЕ ДА СЕ КОАЛИРАМЕ, ЗА ДА СМЕ БЛИЗО ДО КАЗАНА С ПАПОТО. КАКВО ИМА ДА ГО УСУКВАТ, КАТО ВСИЧКО Е ЯСНО. К'ВО КАЗВАТ- ВИЕ НИ ИЗБЕРЕТЕ ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ. ТОВА Е СЪЩОТО КАТО ДА ИЗВИКАШ МАЙСТОР В КЪЩИ И ТОЙ ДА ТИ КАЖЕ- ТИ МЕ ВЗЕМИ ЗА РАБОТАТА ПЪК АЗ ПОСЛЕ ЩЕ ТИ КАЖА КОЛКО ЩЕ ТИ СТРУВА. ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. ВСИЧКО Е УГОВОРЕНО В БАНКЯ, ДРУГОТО Е САМО КАМУФЛАЖ.

Никой друг не мое така качествено да се натиска с ДПС на Орлов Мост , както БСП и АТАКА

на път да определи бъдещето управление на страната. Прочетете статията на Дайнов в пик

Абе какъв беше процента на АТАКА на последните избори, че бех на море в Коста Делсол и незнам

Кунева ,тихо ,зад гърба на Радан Кънв : "-Не съм се срещала с Борисов" Кънев ,ядосано през зъби ,дърпа стола и побутва лицемерката: -"Ааайдееее,мръъъш оттукааа " Кунева:"-Абе не съм бе" Кънев:-Адеее Кунева:-Ама ще се срещна... да знаеш. Ей големи лицемери са тези наш поилитици брей.....

ЛИСУНГЕР Е ТЯ

Да бе сигурно,колкото и Местан не се е срещал със него на кафенце във Кърджали.

Вярвам на Радан Кънев, не на тази жалка имитация на политик Кунева. Продала се е на мутрата Тиквун за да се докопа до властта.

Абе жена, престани да се оправдаваш...,,не съм това, не съм онова...,, Един Бойко ни стига...Какво толкова ,,овъртате,, и отричате. Кажете какво СТЕ направили, кажете какво ЩЕ направите и го направете....аман от пишма политици....трябва да се РАБОТИ...не го ли разбрахте......стига ни един ,,измислен герой,, наречен Бойко Борисов...какво толкова се ,,овъртате,, около него.....той и партията му са ,,въздх под налягане,,...ти си интелегентна жена. Като искаш да си политик просто работи....

РБ се държат така все едно на последните избори са докарали 15%....придават си тежест която не е обезпечена с гласове.....поведението им е все едно са основен фактор в политическият живот а всъщност е доста съмнително дали въобще ще прескочат 4% най смешното е че се самоизяждат преди да са направили каквото и да било - по жалки са от бюреков

какво ми дреме с кого си се срещала, пълно е със снахи ,синчета и внучки и правнучки на членове на цк на бкп.всеки се пребоядисва в зависимост от келепира.

На всички които плюят по Радан,препоръчвам статията на Евгени Дайнов,публикувана в пик. Много интересно четиво.

Абе,чуя ли името Евгени,все ми се ще да проверя пола както го правеше Дънди Крокодила!

Вярно,сексът не е повод за запознанство!

Интрижките при ръбатите на спират. Сектантите от ДСБ,срещу гражданите и светлосините,въобще всеки срещу всеки. Разпада е неизбежен, въпроса е кой пръв ще пристане на бандата на Баце...

айде бе тая няма ли да се пенсионира

Радан е умно момче, но за жалост се намира под опеката на най-мрачната фигура за "дясното" в БГ - Ив.Костов.Иначе няма обяснение за думите му, че след изборите биха подкрепили ГЕРБ, но само ако ББ не е премиер.Всички знаем омразата на Костов към всички самостоятелни ФИГУРИ в център-дясното пространство, а ББ е най-силната от тях.И за пореден път "командира", в момента на заплата при Д.Пеевски, е готов да дари отново властта на БСП, само и само да не е Борисов, който фактически го изпрати в политическото небитие.

И аз, като много хора в БГ, претендиращи за известна интелектуалност, до преди 2 седмици бях твърдо решил, че този път РБ имат реални шансове да влязат в НС и ще гласувам за тях. Защото предпочитам ГЕРБ да имат сериозен, но ПРИЯТЕЛСКИ, ДОБРОНАМЕРЕН коректив, отколкото да управляват еднопартийно. Оказва се обаче, че за РБ НЕ БСП, ДПС, АТАКА и др. подобни са главният враг, а видите ли ГЕРБ???!!!. И понеже има само един човек с власт в РБ (ДСБ), който е готов с цената на всичко, даже със съсипването на "дясното", да се опита да противостои на Борисов, явно е, че Р.Кънев ЗА ЖАЛОСТ НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ МАРИОНЕТКА НА ИВ. КОСТОВ. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО!!! И КАТО НЯМА ЗА КОЙ ИСТИНСКИ ДЕСЕН ДА ГЛАСУВАМ, ЩЕ ИЗБЕРА ОТНОВО ГЕРБ, КОЛКОТО И ЗАБЕЛЕЖКИ ДА ИМАМ КЪМ ТЯХ. И още веднъж ще заплюя най-черния псевдо-десен човек на прехода - влюбения само и единствено в собственото си политическо его самозабравилият се от години сив кардинал Иван Костов!

Да така е!!!!! ББ е е шлифован политик като другаря Станишев, като другаря Костов! Не умее едно да мисли друго да приказва мазно, мазно. Да си политик е професия ! Не може това което ти е на сърцето да ти е на устата! А ЗА КОСТОВ ОТДАВНА СЪМ ПИСАЛ ТОВА Е ЧОВЕК НА ДС НА ЛУКАНОВ, КОЙТО ПОПИЛЯ СДС, И ПРОДЪЛЖАВА ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ДА ПОПИЛЯВА ДЯСНОТО! ЖЕНА МУ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР!!!!! КАКА СЕ СТАВЕШЕ, КАК СЕ ПРОУЧВАШЕ????????? До 9 коляно!!!!

Ами да се срещнат, да се хванат под ръка и да вървят на м.... си и тя и той и всички останали знайни и незнайни комунистически отрепки.

СЛЕД КАТО БСП СЕ ТРЕСЕ ОТ СКАНДАЛИ И НЯМА ВРЕМЕ ДА ПЛЮЕ СРЕЩУ ГЕРБ! ТО ПЛАТЕНИТЕ Й ПИОНКИ ПРАВЯ ТОВА! БЮРЕКОВ, РАМАДАН/КОСТОВ/, "ДВИЖЕНИЕ...ДРЪН,ДРЪН АНТИГЕРБ" КЪДЕ Е МИШО ШАМАРА ОЩЕ НЕ СЕ Е ВКЛЮЧИЛ!?!?

ФФФеликия рапър Биг таША* се включва само срещу $$$ - не го чакай без 6-цифрена сума. Но срещу нея няма проблем да се излага да грачи сред разни бабета. Хахаха - фенки, фенки, а?

Ти ще провалиш Рефрматорите Заради теб много от десните не гласуваме за Дясното

Този път може и да не лъже жената. Нали тя си получаваше издръжката от една френска банка за особени заслуги при унищожаване на българската енергетика. Те националните предатели са обезпечени финансово от държавите, които ги активират в подривна дейност срещу Родината им.

Еее, то бива и бива усукване, ама чак толкова!... Хем не се срещала, хем да се изчака дали ще я поканят... Ами то е ясно, че има отново мерак да е във властта и вижда реални възможности за това, защото БиБи не ще да получи парламентарно мнозинство. Обаче принципният Радан и пречи и сега се прави на голяма дипломатка.

Принципен е, да. Принципно изговаря на глас мислите на Костов...

Нищо странно, Р. Кънев и И.Костов са СЪМИШЛЕНИЦИ. И доста си приличат - и двамата предпочитат да назовават нещата с истинските им имена. Но БГ народът предпочита "спасителите" поради масов инфантилизъм и нежелание да поеме съдбата в ръцете си.

Скотовете са бедни и гладни защото са тъпи, прости и мързеливи. И ще си останат такива во веки веков. Пфу.

говорите си по телепатия

В една криминална държава, каквато без съмнение е демократична България, е прието шефовете на клановете да целуват ръка на боса. Аналогично и тук такива като Кунева, Янев и подобните им манъци, да мляскат мазната ръка на агент Буда, той пожарникаря, той сикаджията, той мутрата, той капо деи тути капи. С такива "политици" - узаконени крадци в особенно големи размери, страната западна и отива към закриване. Сега само си говорим, но когато населението, доведено до истерия от мизерията си, тръгне да търси сметка на вече избягалите в чужбина при новите си домове негодници, няма да ни е весело. И целият ни сегашен цинизъм ще ни се върне през носа.

Много добре казано, но виждайки двата (за сега) минуса си мисля, че голяма част от популацията, напълно си заслужава състоянието. И да, никога няма да тръгне да търси сметка или друго, защото блеенето не доказва непременно наличие на разсъдък.